HELLAS 01.08.2015 - VIDEO

  • 04.08.2015 - 22:58

God kveld! Dere som følger meg på youtube har sikkert allerede fått med dere at jeg har lastet opp filmen fra en dag i Parga. Det er en veldig enkel "følg meg rundt - video" der jeg viser dere litt av Lichnos Beach og av selve Parga sentrum. Jeg håper dere synes det er gøy med litt variasjon og at dere liker videoen!

Husk å sette på 1080p for best mulig kvalitet! 

SMINKEVIDEO - ØYNE

  • 29.01.2015 - 17:10

Heihei! Det var såå hyggelig at flere av dere hadde lyst til å se sminkevideoen, så her kommer den! Jeg valgte å bare vise øyesminken, og så kan jeg heller vise hudsminken en annen gang dersom noen ønsker det. Det er som sagt den første sminkevideoen jeg lager, og jeg er fult klar over at filmingen er dårlig til tider, og at det det kanskje ble litt for nærme. Men man prøver og feiler, så neste gang er jeg en erfaring klokere og kan forhåpentligvis gjøre det litt bedre :-)

Jeg kommer til å skrive alle produktene jeg brukte under videoen dersom noen lurer på det. Ellers må dere gjerne komme med tilbakemeldinger på om dere likte den eller ikke! Dersom det er ønskelig tenkte jeg at jeg kunne prøve meg på en ny en allerede om et par uker, og da med temaet valentines-sminke, er det noe dere kunne vært interesserte i? 

Husk å sette på 1080p for HD kvalitet! 
Brynpudder fra THE BALM
Øyenskyggeprimer fra ARTDECO 
Øyenskyggepalett fra URBAN DECAY - NAKED2
Eyeliner fra INGLOT   


Ellers må dere gjerne følge meg på youtube for å kunne se filmene jeg legger ut allerede før de kommer på bloggen!

Hva synes dere?  

Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits