JUST DID IT

 • 11.08.2015 - 16:38

Heihei! Jeg nyter virkelig de siste dagene hjemme, spesielt når jeg har fri. I dag har jeg bare koset meg, fylt på med litt inspirasjon, gjort litt nødvendigheter og lagt bak meg 10 svette gerilja-intervaller på tredemøllen. Herlig! Det gikk ikke like fort som jeg hadde håpet, men heldigvis kan det bare gå en vei. Trening gir meg utrolig mye glede i hverdagen, og så får jeg så god samvittighet etterpå. Jeg sier alltid til meg selv at litt er mye bedre enn ingenting, og det er helt sant. 

Etter trening laget jeg noen super enkle havrerundstykker som jeg tenkte å dele med dere i nær fremtid. De er veldig gode og tar maks fire minutter å lage! Jeg spiste også noe som kunne ligne på et par kilo vannmelon, hehe - ops. Nå har jeg dusjet og pakket meg godt inn i kosedressen fra Bik Bok. Resten av dagen skal jeg bruke på å gjøre unna litt forskjellig papirarbeid, og så tenkte jeg også at jeg skulle lage meg en "to do - list" med ting som må gjøres og ordnes før New York. Vi snakkes 

WORKOUT MOTIVATION

 • 23.05.2015 - 09:37

Innlegget inneholder annonselenkerJakke HER / Sko HER / Treningsbh HER / Shorts HER / Topp HER 

God lørdagsmorgen! Sommeren er like rundt hjørnet og for mange betyr det noen ekstra økter i uken, og kanskje enda mer trening ute. Noe som motiverer meg veldig er nye treningsklær, i alle fall om jeg kjøper flere plagg som passer godt sammen. Da gleder jeg meg til neste økt, og når man føler seg bra - så presterer man bra. Over finner dere noe som etter min mening hadde vært et skikkelig deilig treningsantrekk, og jeg kunne lett tatt meg en økt ute i sommervarmen med dette.

Sportamore er definitivt en av mine favoritt nettsider når det kommer til treningsklær. Supert utvalg, rask levering og bra kvalitet - akkurat slik jeg liker det! Så om dere ikke har prøvd ut denne siden enda, så anbefaler jeg den veldig :-)

20% HOS SPORTAMORE

 • 25.03.2015 - 18:57

Sportamore har lenge vært en av mine favoritt nettsider når det kommer til treningsklær. Rask levering, god kvalitet og gode priser! For tiden har de 20% på utrolig mange flotte produkter, og det er bare å skrive inn koden: m.madness i rabattkode-feltet når dere skal betale. Her kan man spare seg noen kroner altså :-) Jeg har egentlig litt lyst på asics-skoene under her, og tenkte jeg skulle dele dem og noen matchende plagg med dere. Jeg har bare gode erfaringer med asics-sko, og disse var jo utrolig freshe!

Innlegget inneholder annonselenker

Sko HER / Tights HER og HER 


Rosa topp HER / Gul topp HER / Korall topp HER 

Gul genser HER / Svart genser HER / Rosa genser HER 

Har dere planer om å oppdatere treningsgarderoben?

JUST DO IT

 • 05.03.2015 - 12:47

Jeg er så glad i den nye treningsbhen som jeg kjøpte i London! Nye treningsklær gjør virkelig underverker for motivasjonen, og denne er inget unntak. For tiden er jeg veldig glad i enkle plagg i "farger" som svart, hvitt og grått, så hvorfor ikke oppdatere treningsgarderoben i samme stil, hihi. 

Blir dere motiverte av nye treningsklær?

SUNDAY WORKOUT

 • 01.03.2015 - 15:52

Heihei! Etter den deilige søndagsfrokosten i dag tidlig, tok jeg turen videre til treningssenteret. Siden jeg helst ikke skal jogge eller løpe på grunn av nakkeskaden min, så ble det 40 minutter rask gange på tredemøllen etterfulgt av 20 minutter på ellipse maskinen. Jeg elsker å starte søndagene slik, for da kan jeg med andre ord ligge på latsiden med god samvittighet resten av dagen, hihi. Og så langt er det akkurat det jeg har gjort. Er dere glade i å trene på søndager? 

HELG MED GOD SAMVITTIGHET

 • 27.02.2015 - 15:37

Heihei, dere! Da var det endelig fredag, og jeg har faktisk ikke gledet meg så mye til helg på lenge. Vet ikke om det er bare meg, men dagene denne uken har gått utrolig sakte og det kjennes både i hode å på kroppen. For min del har uken bestått av skole, jobb og litt trening, så jeg har dessverre ikke så veldig mye interressant å dele. 

Siden jeg ikke alltid kan ha vanlig gym på grunn av nakkeskaden min, så hadde jeg alternativ trening i gymmen i dag og fikk faktisk kjørt både rygg, skuldrer og biceps ganske godt. Deilig! Ser forresten ut som om jeg har en utrolig stor panne på bildet under her, haha. Vet ikke helt hva som skjedde der altså. Jeg er egentlig ikke så glad i å poste mobil-bilder på bloggen, men kanskje det er greit av og til? Det blir jo litt mer personlig da i alle fall :-)


Nå står middag på planen, og senere skal jeg ut å jobbe med russebilen. Håper dere får en fantastisk helg

PLANNING

 • 18.01.2015 - 18:21

Heisann! Nå er jeg godt i gang med å planlegge den kommende uken, noe som gjør at jeg har mye mer kontroll og fokus i hverdagen. Denne uken blir det en del skole og jobb, og forhåpentligvis en god dose trening. Jeg er fortsatt litt syk, men i dag hadde jeg meg en liten time med musikk på ørene og bare gikk meg en lang og god tur. Avsluttet søndagsøkten med litt knebøy, noe som var veldig deilig. 

Som dere ser har jeg planlagt å trene annenhver dag. Det er veldig lenge siden jeg har trent skikkelig, så det skal bli godt å komme tilbake til gode rutiner. 

 

Slenger med noen motiverende bilder fra weheartit, det er så lett å finne inspirasjon på den siden. Ønsker dere en fin søndagskveld videre, og ikke minst en kjempebra treningsuke i uken som kommer!

Hvilke planer har dere for den kommende uken?

 

MOTIVER DEG SELV

 • 12.01.2015 - 18:25Motivasjon er noe som kommer å går hos de aller fleste, inkludert meg. Nå har jeg ikke satt foten innom treningssenteret siden november, og kjenner på kroppen at det virkelig er på tide snart. I og med at jeg har problemer med rygg og nakke, så har jeg nå fått et treningsprogram som inneholder en god del repetisjoner og lettere vekter. Det skal bli så deilig å trene igjen etter en så lang pause, og i tillegg vite at jeg forebygger skaden min. Jeg kommer nok til å begynne sakte men sikkert denne uken, og heller fokusere litt mer på sunn og god mat. Få ting er like deilig som å være inne i en god treningsperiode, og jeg gleder meg veldig til å komme i gang igjen! 

Jeg tok en tur innom bildearkivet mitt og motiverte meg selv litt. Er det en ting jeg har lært, så er det at det er viktig å ha realistiske mål og ikke slite seg ut for å jobbe mot noe man ikke kommer til å oppnå. Da blir man bare mindre motivert! Jeg har kommet til det punktet at det viktigeste for meg er å være sunn, og å oppnå følelsen jeg får av regelmessig trening og sunn mat.

Hvilke mål har dere for treningen?

SE FRESH UT PÅ TRENING!

 • 29.12.2014 - 22:56

Heihei, dere! Jeg er vel ikke den eneste som planlegger å kick-starte treningen igjen nå til nyttår? Selv har jeg hatt både gode og dårlige treningsperioder i året som har gått, og ønsker derfor å planlegge treningen min litt bedre hver uke, slik at jeg ikke har syv økter en uke, og ingen uken etterpå. Det er altså treningsmålet mitt for det nye året, å bli flinkere til å trene regelmessig og omtrent like mye hver uke. Og hva er vel bedre enn å starte det nye året med et nytt, fargerikt og matchende treningsantrekk? For min del er det i alle fall utrolig motiverende, og under her har jeg satt sammen seks forskjellige antrekk som garantert hadde motivert meg til å ta meg en tur på trening. 

Håper dere liker antrekkene like mye som meg, og så ønsker jeg dere et sprekt år i 2015! 

Innlegget inneholder annonselenker

ALT FRA NIKE

Sportsbh HER - Topp HER - Sko HER - Shorts HER - Pannebånd HER - Drikkeflaske HER

 

Drikkeflaske: Nike / Alt annet: Adidas

Sportsbh HER - Topp HER - Sko HER - Tights HER - Drikkeflaske HER

 

Tights: Pure Lime / Alt annet: Reebok 

Sportsbh HER - Topp HER - Drikkeflaske HER - Tights HER - Sokker HER - Sko HER

 

Sportsbh: Shock Absorber / Drikkeflaske: Casall / Alt annet: Nike

Sportsbh HER - Genser HER - Drikkeflaske HER - Tights HER - Sko HER

 


Sportsbh: Reebok / Topp: Adidas / Drikkeflaske: Röhnish / Tights: MXDC sport / Sko: Nike / Tube-roll: Casall

Sportsbh HER - Topp HER - Drikkeflaske HER - Tights HER - Sko HER - Tube-roll HER 

 


ALT FRA NIKE 

Topp HER - Sportsbh HER - Shorts HER - Drikkeflaske HER - Sko HER

 

Hvilket antrekk likte dere best, og har dere noen mål for treningen fremover? :-)

 

my favourite way to start the day

 • 20.11.2014 - 08:28

Heihei, og god morgen! Nå har jeg akkurat fullført ukens fjerde morgenøkt, og det må jeg si meg veldig fornøyd med. Jeg hadde meg også noen økter før skolen forrige uke og jeg får så mye mer overskudd i løpet av dagen, i tillegg til at jeg sover mye bedre når jeg legger meg og står opp på så og si samme tid hver dag. I dag ble det gerilja intervaller etterfulgt av litt styrke på mage og rumpe. Nå skal jeg hoppe i dusjen og deretter drar jeg på skolen for dagen. Ønsker dere en kjempefin torsdag! Når liker dere best å trene? 

It's a good morning

 • 08.10.2014 - 10:03

Heihei, dere! I dag startet jeg morgenen min klokken åtte og etter en skyr og dagens vitaminer var jeg klar for dagens intervaller. Personlig synes jeg det er kjempedeilig å starte dagen med en treningsøkt, jeg får såå mye mer overskudd utover dagen. Jeg sprang 4x4 intervaller, og etter det dro jeg rett hjem og fikk i meg litt næring før jeg hoppet i dusjen. 

Nå skal jeg ordne meg for dagen før jeg skal ta turen til jobb og blir der til klokken seks. Gleder meg :-) Ha en super dag! 

Liker dere morgentreninger? ♥ 

let's welcome the new week

 • 28.09.2014 - 20:19

Heihei, dere! Som vanlig bruker jeg litt tid på søndager til å planlegge den kommende uken. I og med at dette er den siste uken før høstferie er jeg kjempemotivert til både å bli ferdig med ukens skolearbeid, men også nå målene jeg har på treningsfronten. Jeg kan ikke si at treningen har vært på topp i det siste, så denne uken håper jeg virkelig at både formen holder seg og at skolearbeidet ikke tar overhånd. Under her kan dere se hvordan jeg har planlagt at treningsuken min skal se ut, og den starter allerede i morgen med en bodypump time samt litt cardio. Bodypump er noe jeg prøver å få med meg hver mandag, og følelsen etterpå er så utrolig deilig - støl i hele kroppen og klar for å hoppe rett i sengen etterpå. 

På fredag har jeg yoga på planen, noe jeg tror blir kjempedeilig til en forandring. Jeg har vært på noen yoga-timer før og synes egentlig at det er veldig deilig og ikke minst avslappende. Har ikke sett at vi har hatt den timen på senteret før, så det skal bli spennende. 

Slenger også med noen motiverende bilder for den kommende uken. Noen ganger er dørstokkmilen utrolig lang, men som regel er det veldig lett å motivere seg selv! Det gjør jeg ved å ta turen innom weheartit og det fungerer som regel kjempebra, hihi.

Ønsker dere en kjempefin uke 

ease your mind

 • 28.09.2014 - 15:57

Elsker å ha muligheten til å gå meg en tur helt alene med musikk i ørene og ingenting annet enn mine egne tanker som surrer. Jeg synes i alle fall det er utrolig godt for både kropp å sjel inn i mellom. I dag ble det en tur på rundt 40 minutter i deilig høstvær noe som var utrolig forfriskende og ikke minst godt for kroppen da den har fått alt for lite mosjon denne uken. Jeg går omtrent samme runde hver gang jeg bestemmer meg for å trene ute, men varierer mellom å gå, jogging og intervaller. Elsker å se at bladene sakte men sikkert skifter farge, det er såå fint. 

Hva gjør du når du trenger å lette litt på tankene? ♥

 

trening

 • 05.09.2014 - 21:11Heihei! For min del har dagen gått i ett kjør fra skole til jobb til trening. Selvfølgeli slitsomt, men sitter igjen med en kjempegod følelse etterpå :-)

Treningen i dag besto av 4x4 intervaller etterfulgt av litt styrke på magen. Er det noe jeg elsker så er det treningstøy, og kjøper veldig ofte det i steden for vanlige klær dersom jeg må velge. Freshe farger er ett must etter en lang dag og i dag tok jeg i bruk den gule tskjorten min fra Nike og kjørte på med noen rosa detaljer. Sportsbhen er min absolutte favoritt og er fra merket Lorna Jane, den sitter som støpt og fungerer like bra til løping som til styrke! Den er mye finere i virkligheten og har en utrolig lekker rygg. Skoene er Air Max fra Nike og er også utrolig gode. 

I skrivende stund sitter jeg og knasker ett par knekkebrød med makrell i tomat og tenker vell egentlig å ta ganske tidlig kveld. Skal i alle fall ta en varm og deilig dusj før jeg kryper opp i sengen og lader opp batteriene til i morgen. Ønsker dere en fin fredagskveld  

hiking on a sunny day

 • 31.08.2014 - 14:25

Heiiii! Er det bare meg som elsker søndager? Perfekt dag for å avslutte uken og for å ønske en ny, super uke velkommen. 

I dag våknet jeg til solstråler i vinduet og lukten av pannekaker på kjøkkenet, nam. En perfekt morgen med andre ord! Siden været var så utrolig bra bestemte jeg og en vennine oss for å dra på en aldri så liten fjelltur, og deilig var det. Det er faktisk hele 21 grader på sunnmøre idag og stor sol, noe som ikke er så veldig vanlig. Vet ikke helt hva jeg kommer til å bruke resten av søndagen på, men jeg har iallefall en del lekser som skal gjøres. 

Håper dere får en fin søndag videre, klem

Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits