DETOX WATER

  • 21.02.2015 - 18:31

Er det noe jeg er glad i, så er det vann med lime og sitron. Ikke bare smaker det godt, men jeg føler også at det renser kroppen på en deilig måte. Så enkelt og så godt! 

MY FAVOURITE CHRISTMAS MOVIES

  • 11.12.2014 - 11:43

Bildene er fra weheartit

HJEMME ALENE 1 OG 2 

Hjemme alene filmene er helt klart en av mine favoritter når det kommer til julefilmer. Personlig liker jeg best skuespillerene som er med i 1 og 2, men for all del, de andre filmene er også morsomme! Desse filmene gir meg alltid julestemning, og jeg ser dem hver eneste jul sammen med familien min. 

LOVE ACTUALLY 

Denne filmer er såå søt! Den handler om kjærlighet blandt både unge og eldre, og er en skikkelig kose-film. Skuespillerene i denne filmen er jeg veldig glad i, noe som naturligvis gjør at jeg liker den enda bedre! 


NEW YEARS EVE 

Denne filmen er stappfull med de aller beste skuespillerene, og jeg elsker den. I tillegg er den spilt inn i New York, og hvem vil vell ikke leve seg inn i en slik nyttårsaften? Denne filmen er også en skikkelig kjærlighetsfilm, og den gir meg en skikkelig god-følelse. 


THE GRINCH

Haha, husker jeg synes the grinch var skikkelig skummel når jeg var liten! Men det er uansett en film som jeg har blitt veldig glad i, og som gir meg julestemning hvert år.


THE HOLIDAY 

Denne har jeg allere sett to ganger denne julen, så det er vell ingen hemmelighet at dette er en favoritt. Den handler om at to litt deprimerte damer bytter hus over juleferien, og deretter skjer det mye spennende. Jeg kommer helt sikkert til å se denne enda flere ganger denne julen, hihi. 


THE SANTA CLAUSE 1 OG 2 

Begge disse filmene er kjempe koselige familie-filmer, og passer like bra for både store og små. Jeg har bare sett 1 og 2, men det finnes også enda en som jeg håper å få sett denne julen! 

POLAREXPRESSEN
 

Dette er en kjempe søt film som handler om en gruppe med barn som reiser for å besøke julenissen med polarexpressen. Denne er en sikker vinner dersom du er ute etter julestemning. 

 

Har dere noen favoritt filmer nå i julen?

SOBAZAAR

  • 16.11.2014 - 20:27

Heihei! Før i dag så jeg ett innlegg som Eirin Kristiansen postet om en app som heter SOBAZAAR, og dere - jeg ble sittende i flere timer. Kanskje er det bare jeg som er veldig sent ute, men det er rett og slett en app hvor man kan sette sammen antrekk og følge andre som setter sammen antrekk som man liker. I tillegg kommer man rett inn på nettbutikken til plaggene dersom man har lyst til å kjøpe antrekkene, så utrolig genialt! Dere kan lese innlegget til Eirin HER. 

Under her kan dere se noen av antrekkene som jeg har satt sammen hittil, så gøy! 


Dere kan følge meg HER :-) 

Noen av dere som bruker denne appen?

Julegavetips

  • 12.11.2014 - 20:31

Heihei! Nå er det ikke lenge til desember måned, og det betyr at julaften er rett rundt hjørnet. Det å være tidlig ute med julegavene er noe som både er gøy, og i tillegg synes jeg det er veldig deilig å være ferdig med det når julen kommer for fullt. Jeg har funnet mine julegavetips fra nelly, og det er så gøy og endelig begynne å tenke på hva jeg skal kjøpe til hvem. 

Øyenskyggepalett HER - Duftlys HER - Tangle Teezer HER - Pung HER - Lue HER - Clutch HER - Håndsett HER - Neglelakksett HER - Votter HER

 


Genser HER - Joggesko HER - Tskjorte HER - Fuktighetskrem HER - Belte HER - Skjerf HER - Lommebok HER 

Innlegget inneholder annonselenker

Der har dere i alle fall mine julegavetips fra nelly! Lurer på om jeg skal lage noen ebay-tips også, hadde det vært interessant? Selv har jeg ikke kjøpt noen julegaver enda, men om ikke så alt for lenge skal jeg en tur til Oslo, og da regner jeg med at litt av tiden kommer til å bli brukt til julegave-shopping. Ellers er det jo black-friday om ikke så alt for lenge, så da regner jeg med at jeg slår til med noen julegaver da også. 

Noen av dere som har begynt å kjøpe julegaver? 

Hvordan få gode karakterer?

  • 26.10.2014 - 16:08

Heisann! Jeg har lenge tenkt på å lage ett innlegg hvor jeg skriver litt tips og triks til hvordan man kan øve til prøver, og dermed få gode karakterer. Her om dagen fikk jeg også spørsmål fra en leser om jeg kunne gjøre det, så da kjører vi på! Jeg vil også si at jeg på ingen måter har kjempegode karakterer, men jeg jobber mye med skolearbeid og har funnet studieteknikker som fungerer bra for meg. 

Det første som er lurt å gjøre dersom du vil ha bedre karakterer, er enkelt og greit å følge med i timene. Dette er jeg ikke alltid like god på, og er som regel mye mer opptatt av å snakke med sidekameraten eller å sjekke sosiale medier på mobil eller data. Men dersom jeg virkelig vil, jo, da følger jeg med! Og jeg merker at det er utrolig mye lettere å øve til en prøve som jeg allerede har fått informasjon om, og som jeg faktisk kan litt om fra før av. 

Den andre tingen som også egentlig sier seg selv, er å gjøre leksene sine. Dette har jeg blitt mye flinker til nå som jeg går siste året på vgs, og virkelig vil ha best mulig karakterer. Når jeg gjør leksene mine i ett fag, lærer jeg automatisk litt mer om stoffet vi har om, og dermed er jeg mye mer forberedt til prøven vi skal ha. 

For meg er det som avgjør karakteren min, hvordan jeg øver til en prøve. Det finnes så utrolig mange, forskjellige studieteknikker, og det er ikke alltid like lett og finne ut hva som passer best for akkurat deg. I løpet av mine tretten skoleår, har jeg noen tips som jeg har brukt siden barneskolen, men jeg har også noen helt nye som jeg begynte å bruke i år.

Det første jeg gjør når jeg vet jeg skal ha en prøve, er at jeg to, gjerne tre dager i forveien leser kapittelet og noterer ned det aller viktigeste. På denne måten slipper jeg å lese kapittelet på nytt og på nytt, og kan heller bare lese på notatene mine frem til prøven. Hvordan plukker man ut det viktigeste? Her lønner det seg å ha litt peiling om hva dere har snakket om på skolen. Dersom du ikke har hatt annledning til å være i timene, bør du først og fremst se på overskriftene og deretter ser du kanskje hva som går igjen, eller som bygger på en eller annen historie. Viss du er usikker på akkurat dette kan det være en god ide og sende melding til læreren din, dersom du har mulighet til det selvfølgelig eller en i klassen. Viss jeg er usikker om hva jeg skal ha med på en innlevering eller til en prøve, stusser jeg aldri i å sende læreren min en melding. 

I de aller fleste fagene jeg har må jeg lære meg forskjellige definisjoner på ting. Jeg har nylig oppdaget appen flashcards, og har brukt den til flere prøver allerede. Flashcards kan man jo lage ved å klippe og skrive på begge sider av ett kort, men ved å bruke denne appen sparer jeg masse tid, og ikke minst er det mye letter å holde styr på hvor jeg har dem. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive inn ordet du skal lære deg, og hva det betyr. Deretter er det bare å gå igjennom det så mange ganger du trenger til du har lært det! Det som er så praktisk med denne er at du har med deg appen uansett hvor du er, og kan lese når som helst! 

En annen app jeg liker å bruke inn i mellom er 30/30. Denne er bra for dem av dere som sliter med å beregne tid, og for eksempel bruker alt for lang tid på ett kapittel, og dermed får altfor lite tid til resten. Her skriver du bare inn hva du skal gjøre, og hvor mange minutter du har tenkt å bruke på det. Det er også smart å legge inn pauser, slik at du ikke tar altfor lange og dermed får for lite tid til øving. Dette er også en veldig god app dersom du har begrenset tid til å øve og vil benytte den best mulig. Appen varsler deg hver gang du skal begynne med en ny aktivitet. 

Jeg regner med de fleste av dere har brukt metoden tankekart, noe som ble flittig brukt hos meg på både barneskolen og ungdomsskolen. Dette bruker jeg fortsatt når jeg for eksempel skal skrive stil eller innleveringer, slik jeg er sikker på at jeg får med alt jeg bør. Da har jeg først en liten "brain-storming" med meg selv og skriver ned alt som er viktig med temaet, og som kan være lurt og ha med i innleveringen eller i stilen. Under her ser du eksempel på ett tankekart.

Den øverste bildene er fra weheartit, tankekartet fant jeg på Google.

Dagen før prøven har jeg som regel ganske god peiling på hva den handler om, og hva jeg bør kunne. Nå gjenstår det bare å lære seg så mye som mulig før morgendagen. Jeg leser gjennom kapittelet en gang, før jeg begynner skikkelig med øvingen. Da liker jeg å lese på notatene kanskje tre ganger, deretter bruke flashcard appen til å teste meg selv, og så leser jeg gjerne på notatene mine en gang til. Sånn fortsetter jeg til jeg føler jeg kan det meste, og da gir jeg mamma iphonen min slik at hun kan bruke flashcard appen til å teste meg og hjelpe meg videre dersom jeg trenger det. Jeg leser som regel ikke lenger enn til klokken 23, da jeg ikke klarer og konsentrere meg så sent. For meg fungerer det mye bedre dersom jeg heller legger meg tidlig og står opp ett par timer før skolen for å lese litt ekstra!

Sliter du med konsentrasjonen? Det er utrolig lett å bli sittende på både mobil og data, selv om du vet du bør øve. Mitt beste tips til konsentrasjon under øving er å lage til ett fat med sunn snacks, kutt for eksempel opp mye frukt, kos deg med en mørksjokoladeplate eller lag til med grønnsaker og dipp. Jeg konsentrerer meg og så mye lettere dersom jeg har bestemte pauser på kanskje 10-20 minutter, og deretter legger jeg bort alt av internett frem til neste pause. 

Håper dette var til hjelp, og så ønsker jeg dere lykke til med prøvene deres fremmover!DIY prosjekter

  • 20.10.2014 - 20:55


Som jeg har sagt før er jeg utrolig glad i å kunne være litt kreativ, og for eksempel teste ut forskjellige DIY prosjekter. Jeg fant desse på weheartit og synes det var skikkelig inspirerende. Kjenner jeg klør litt i fingrene etter å starte med ett eller annet kreativt prosjekt som jeg kan jobbe med, men med alt skolearbeidet får det vente til jul, haha. Jeg er selv en stor fan av eggehvite og sitron masken som er på det ene bildet over her, den virker oppstrammende og huden blir såå myk etterpå. BB-cream oppskriften var jo også kjempe enkel, du kan rett og slett lage en egen lett fuktighetskrem med en farge som passer deg perfekt og som inneholder akkurat så mye solfaktor som du vil ha, genialt! 

Er dere glad i DIY-prosjekter? Og har dere noen spennende tips til meg? 

 

DIY - ansiktsmaske

  • 05.10.2014 - 21:15
God kveld! Jeg er helt håpløs når det kommer til youtubevideoer og når jeg først har begynt, vell - da blir jeg sittende i noen timer. Jeg kom over denne spennende "do it yourself" ansiktsmasken som kun består av egg og tørkerull. Jeg har prøvd flere ansiktsmasker med egg før og synes de fungerer kjempebra. Noen av fordelene ved eggehvitte på huden er at den er veldig fuktighetsgivende, hjelper til med å holde huden ung og i tillegg gir den fin glød. 
 
Følelsen man sitter igjen med etter en god ansiktsmaske er virkelig helt fantastisk og jeg skal absolutt bli flinkere til å ta det oftere. Jeg ble i alle fall veldi fornøyd etter å ha testet ut denne masken og anbefaler dere også å prøve den. Avslutt med en god og fuktighetsgivende ansiktskrem og la huden hvile over natten 


Har dere noen spennende DIY prosjekter å dele? :-)

the perfect scents

  • 30.09.2014 - 18:47

Duftene fra Victoria's Secret er heelt fantastiske, i alle fall de jeg har testet hittil. Perfekte dersom du ikke ønsker en sterk parfyme lukt, men heller noe som er lett og lukter godt. Sprayene kan du finne på Victoria's secret butikkene, og noen plasser på internett - for eksempel hos BliVakker HER. Min favoritt er definitivt Pure Daydream 

Har du testet noen av duftene?

Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits