MY SKINCARE ROUTINE

 • 13.08.2015 - 21:24

God kveld, fine lesere! I det siste har jeg testet ut en ny hudpleierutine, og så langt er jeg utrolig fornøyd. Jeg liker at ting går kjapt om morgenen, men jeg forventer også at huden min blir ren og myk før jeg går videre til sminken. Når jeg legger meg om kvelden er jeg mer opptatt av at all sminken min forsvinner, men også at huden min får rikelig med fuktighet før jeg lukker øynene. 

Morning

Om morgenen gjør jeg det som sagt veldig enkelt og starter med å skylle ansiktet mitt i kaldt vann. Deretter påfører jeg favoritt-rensen min som dere ser under her. Denne liker jeg å ha i ansiktet mens jeg tar turen innom kjøkkenet for å koke meg en kopp med te. Deretter skyller jeg den enkelt og greit av, tørker ansiktet med en ren klut - og helt til slutt påfører jeg ansiktskremen min som dere også ser under her. Klar for sminken på 1-2-3! 


Bedtime

Om kvelden starter jeg vanligvis med å bruke sminkeservietter for å få bort sminken på en rask og behagelig måte. Deretter påfører jeg rensen min og lar den sitte i noen minutter, gjerne mens jeg pusser tennene mine eller skifter om til nattøy. To ganger i uken bruker jeg også en ansiktsmaske, og denne er etter min mening helt fantastisk. Jeg skyller bort rensen og tørker ansiktet lett før jeg påfører et lett lag med ansiktsmaske. Denne har jeg på i rundt ti minutter! Etter jeg har renset huden og tatt ansiktsmaske på de dagene jeg gjør det så går jeg rett til ansiktskremen min for å gi huden min den fuktigheten den trenger før jeg legger meg. Jeg masserer den lett inn for å øke sirkulasjonen i ansiktet i samme slengen. 

I det siste har jeg vært veldig flink til å opprettholde rutinen min, og jeg merker selv stor forskjell! Jeg har naturligvis fortsatt litt urenheter, men huden min er utrolig myk og blir bedre for hver dag som går. Ansiktsmasken som jeg bruker har jeg prøvd ut en stund, men rensen og kremen kjøpte jeg med meg fra Oslo for et par uker siden. Definitivt nye favoritter hos meg! Har du noen favorittprodukter å dele? 

SAY HELLO TO MY NEW FAVORITE

 • 19.07.2015 - 17:29

Heihei, dere! Jeg håper dere har hatt en fin helg så langt og at dere er klare for en ny, fin uke. Personlig har jeg hatt en veldig avslappende dag som har bestått av en god del tv-titting, en treningsøkt, og en tur til mormor og morfar - en deilig søndag så langt. 

Søndag er etter min mening den perfekte dagen til å unne seg litt "me-time". Dette kan være dag hvor man tar seg tid til en treningsøkt, en avslappende time i badekaret eller en deilig ansiktsmaske. Masken som dere ser på bildene under her har jeg så langt prøvd ut tre ganger, og jeg elsker den!

Du smører enkelt og greit et tynt lag i ansiktet som du har på i 5-10 minutter til masken stivner. Deretter fjerner du den med litt vann og avslutter med en deilig fuktighetskrem. Denne etterlater huden min silkemyk, og jeg har store planer om å teste ut flere produkter fra Origins i nærmeste fremtid! Jeg bruker masken to ganger i uken. 

Jeg ser at litt neglelakk hadde vært noe, men det får gå for denne gang - hehe. Har noen av dere testet ut denne? Jeg ønsker dere en fin kveld videre! 

favourite perfume

 • 27.01.2015 - 17:54Denne parfymen er såå god, og har vært min favoritt i godt over ett år. Nå har jeg kommet til det punktet hvor jeg har begynt å spare på den, og bruker den kun til spesielle anledninger, haha! Den er i alle fall fra escada og heter Absolutely me - som dere helt sikkert har skjønt fra bildene over her. Jeg elsker flasken og designet, og ikke minst lukten 

Har dere en favoritt parfyme?

SMINKEVIDEO?

 • 25.01.2015 - 15:14

I dag har jeg faktisk spilt inn en sminkevideo til dere, men jeg er veldig usikker på om jeg skal poste den. Er det noe dere kunne tenke dere? Jeg er veldig glad i sminke og i å eksperimentere med det, så selv om jeg ikke ble helt fornøyd med denne så kanskje jeg poster den i nærmeste fremtid dersom det er noe dere ønsker å se :-) Let me know! 


Beauty

 • 21.01.2015 - 18:57

Heihei, dere! Denne skrubben fikk jeg i kalendergave, og har dermed fått testet den ut ett par ganger allerede. For meg fungerer den veldig bra, den etterlater huden silkemyk - akkurat slik som jeg mener en god skrubb skal gjøre! Skrubben inneholder både honning og havregryn, og passer for normal til tørr hud. For meg har denne fungert veldig bra nå som det har vært kaldt ute. 

Det beste med denne er nok prisen, haha! Den koster bare $4, noe som tilsvarer rundt 30 norske kroner. Frakten hos iherb er på rundt samme prisen, så her lønner det seg å bestille viss man skal kjøpe litt flere ting også. Dere finner den HER. 

Har dere prøvd denne før? 

Something pretty

 • 19.01.2015 - 19:11

Desse søte øredobbene kjøpte jeg og lillebror til mamma i julegave, og er de ikke fine? For noen år tilbake brukte jeg perler i ørene hver eneste dag, og følte meg rett og slett litt naken uten. Nå derimot er det utrolig sjeldent at jeg bruker øredobber i det hele tatt, men nå lurer jeg på om jeg skal invistere i ett slikt par. Litt annerledes enn vanlige perler, men fortsatt veldig klassiske og fine i mine øyne. 

Hva synes dere?

START TO FINISH

 • 16.01.2015 - 19:25

 

Heihei! Stikker bare innom for å tipse dere om denne fantastiske lille saken. Det er en gjennomsiktig neglelakk fra OPI som fungerer som forsterker, base og som en siste finish. Neglelakken sitter mye lenger, og neglene blir sterkere og sunnere. Jeg bruker den enten alene eller over og under neglelakk. I love it! 

beauty secret

 • 19.11.2014 - 10:48

Heihei! Tenkte jeg skulle titte innom med ett lite skjønnhetstips til dere i dag. Denne skrubben stjeler jeg fra mamma av og til, og den er utrolig god! Den føles veldig god på og ikke minst etterlater den huden silkemyk! Jeg har kun testet den i ansiktet, men kan tenke meg at den er utrolig god på kroppen også. Mamma kjøpte den på en skjønnhetsklinikk her hvor vi bor, men jeg fant den på beautybay HER. Denne anbefaler jeg dere virkelig å teste ut dersom dere er på jakt etter en ny skrubb altså 

Noen andre som har testet denne? 

makeup favourites

 • 07.11.2014 - 18:11

Heisann! I dag tenkte jeg at jeg skulle dele noen av mine absolutte favoritter innen sminke med dere. Selv er jeg veldig glad i sminke, og bruker gjerne lang tid på det dersom jeg kan. Jeg er den personen som kan bli sittende i timesvis å se på sminkevideoer og andre skjønnhetsrelaterte videoer på youtube, men det er jo så gøy! Jeg er utrolig glad i å teste ut nye produkter, men etter en stund er det noen som skiller seg ut. 

Det første produktet er denne foundationen fra Loreal, den dekker veldig fint og sitter hele dagen! Jeg har den i fargen N3 Creamy Beige og er veldig fornøyd med den. For meg slår denne alle foundationer jeg har prøvd, blandt annet noen fra MAC og NARS som koster mer en trippelt så mye som denne. Denne koster bare rundt hundrelappen og er verdt hver en krone :-) Den inneholder også solfaktor for å beskytte huden. 

Solpudderet fra Too Faced regner jeg med mange av dere har hørt om. Det er et solpudder som er veldig pigmentert, og som i tillegg har en kjempefin brunfarge - ikke minst har det en hærlig duft av sjokolade. Selv er jeg ikke sikker på hvor mange ganger jeg har kjøpt dette, men det er og forblir en stor favoritt! 

Palettene fra Urban Decay liker jeg veldig godt. Øyenskyggene er i likhet med solpudderet over, veldig pigmenterte og varer derfor lenge. Desse palettene er litt dyrere, men for meg er de absolutt verdt det. Naked2 inneholder litt mer nøytrale og hverdagslige farger, mens Naked3 er mer egnet for å lage en romatisk look og inneholder derfor en del rosa-tonede farger. 


Rød lipliner og leppestift er noe jeg bruker ganske ofte. Jeg kjøpte begge produktene på Sephora i sommer og har brukt dem flittig siden det. Liplineren er fra MakeUp Forever og er vannfast, noe som vil si at den sitter helt til jeg tar den av. Den matcher også helt perfekt med den røde leppestiften under som er fra Armani. Leppestiften glir veldig lett på leppene og er etter min mening ganske så fuktighetsgivende. Har du noen sminke favoritter? :-)

news in my makeup bag

 • 30.10.2014 - 21:00

Heihei! For ikke så lenge siden så nevnte jeg at jeg hadde bestilt meg ett par nye produkter til sminkepungen. I dag ramlet alt inn døren, og det var en lykkelig Line som fant ut at hun endelig kunne sminke seg ordentlig igjen(haha). Jeg har hatt både pudderet og concealeren før og har vært veldig fornøyd med begge produktene! Brynpudderet har jeg ikke testet før, men fargen så veldig fin ut og jeg gleder meg til å prøve det. Jeg liker pudder til brynene så utrolig mye bedre enn øyenbrynspenn, og føler det gir ett mye mer naturlig resultat. Dersom dere ønsker at jeg skal fortelle mer om ett av produktene er det bare å legge igjen en kommentar, så skal jeg ordne det! 

Pudderet er bare en refill som jeg plasserer i ett puderetui som jeg allrede har. Det er fra merket Sensai. Både concealeren og brynpudderet er fra The Balm.

Refill til pudder HERTime Balm Concealer HER

Brow Pow HER


Har du prøvd noen av desse produktene?               Innlegget inneholder annonselenker

my skincare routine

 • 23.10.2014 - 22:44

Heihei, dere! I dag tenkte jeg at jeg skulle dele rutinene mine innenfor hudpleie. Desse stegene gjør jeg hver morgen og kveld, og selv merker jeg stor forskjell dersom jeg for eksempel går tom for ett av produktene og må bruke noe midlertidig. Det er viktig å huske på at alle har forskjellig hud, og dermed trenger vi alle forskjellige produkter eller kombinasjoner. Jeg har kombinasjonshud som blir lett oljete om sommeren, men som blir veldig tørr om vinteren - noe som krever at jeg alltid må ta vare på huden min dersom jeg ikke vil ha urenheter. Jeg har absolutt ikke perfekt hud, men ved å bruke desse produktene kan jeg kontrollere huden min litt bedre. 

De fleste produktene jeg bruker er fra merket mario badescu og jeg bestiller produktene fra denne nettsiden. Dette er ikke noen slags form for sammarbeid eller sponsing, men rett og slett bare ett tips til dere :-) Øyekremmen er fra Ole Henriksen, og den finner dere som en del av ett sett HER.

For en stund tilbake tenkte jeg at jeg skulle prøve noe nytt innenfor hudpleie og tittet da litt rundt på nettbutikker. For meg som går på skole har jeg ikke allverdens med penger til dette, og ville derfor ha noe som ikke kostet så alt for mye, men som samtidig hadde god kvalitet. Da jeg kom over produktene fra mario badescu, synes jeg å huske at jeg hadde hørt positive ting om produktene før og tok da sjangsen på å bestille hjem tre produkter jeg trodde kom til å passe meg bra. 

Steg 1 - Denne rensen er tilpasset alle hudtyper og har en svak, men deilig lukt av appelsin. Denne skal gi liv til livløs hud og fjerne urenheter. Etter at jeg har fjernet sminken med sminkeservietter tar jeg litt vann i ansiktet og masserer rensen lett inn i huden. Jeg lar den være på i 1-3 minutter, alt ettersom hvor god tid jeg har. Du finner rensen HER. 

Steg 2 - Denne toneren fungerer kjempebra til min hud. Jeg har nå gått lenge uten den og merket utrolig raskt at det var denne som manglet. Toneren er tilpasset tørr og sensitiv hud, og skal hjelpe til med å fjerne for eksempel kvisearr. Du finner den HER. Jeg vasker av rensen med lunkent vann og tørker ansiktet lett med en klut. Deretter tar jeg litt toner på en bommulspad som jeg fører lett over huden, jeg starter fra midten av ansiktet og fordeler produktet jevnt utover. Denne drar jeg også forsiktig nedover halsen. 

Steg 3 - Fuktighetskremen som jeg bruker passer spesielt bra til kombinasjonshud som også kan være sensitiv. Kremen beskytter mot solen og skal gi en "plumpende" effekt på huden. Du finner den HER. For meg er dette det absolutt viktigeste produktet, da jeg føler at huden min virkelig tar i mot fuktigheten og er dermed klar for sminken. Jeg tar litt av kremen og fordeler den jevnt over ansikt og hals. 

Jeg er dessverre ikke så flink til å bruke øyekrem hver dag, men når jeg føler for det bruker jeg denne fra Ole Henriksen. Den gir god fuktighet og gjør huden under øynene myk og god. Skal bli flinkere til å bruke denne altså :-)

Det er storsett det jeg gjør når det kommer til å pleie huden. Jeg tar også ansiktsmasker en gang i blandt og da foretrekker jeg enten DIY ansiktsmaker eller bare helt vanlige som man får kjøpt på apotek eller hos andre butikker. Det skal sies at jeg alltid beskytter ansiktet mitt mot sol, som regel med både fuktighetskrem og sminke som inneholder SPF. Det er noe jeg anbefaler alle og gjøre, da det er såå viktig for at huden skal holde seg ung og fin. 

Har dere noen gode produkter å anbefale meg?

Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits