SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - DEL 2

  • 01.06.2015 - 21:53

Når startet du å blogge? 
Jeg startet bloggen min i slutten av august 2014, og har med andre ord hatt den i hele ni måneder allerede!  

Er du russ i år, isåfall gleder du deg?
Litt sent svar på dette her da, men ja jeg var russ i år! Det var veldig gøy, og vi koset oss hver eneste dag - hihi. Så utrolig spennende det du skal neste år, gleder du deg til å flytte?
Ja, det er utrolig spennende! Jeg gleder meg veldig mye, men det er selvfølgelig litt skummelt og skulle flytte så langt bort i fra alt av familie og venner. Jeg gleder meg veldig til å bli bedre kjent med samboerene mine, og jeg håper og tror at vi kommer til å få det veldig bra sammen :-) 

Hvilket sted vil du anbefale mest å reise til?
Hmm.. Er det noe jeg er glad i så er det å reise! Jeg mener at hver enkelt plass har et særpreg, og derfor syntes jeg at dette spørsmålet var utrolig vanskelig - haha. Akkurat nå lengter jeg veldig tilbake til Paris. Frankrike generelt er et land som jeg alltid koser meg i enten det er i Paris eller langs den franske riviera hvor man finner alt mulig av både shopping, mat og forskjellige mennesker. Hva er ditt beste barndomsminne? 
Jeg har veldig mange flotte barndomsminner, men de jeg setter størst pris på er nok de minnene jeg har sammen med besteforeldrene mine. Overnattinger, bakedager og bare det å være i deres selskap generelt er ting som jeg satt veldig stor pris på som barn. 

Favoritt smoothie smak?
Banan og jordbær  

Leser du mange andre blogger? 
Det varierer egentlig! Jeg leser blogger når jeg har tid, og når jeg er ute etter forskjellig inspirasjon.  

Hva er din store drøm? 
Jeg har egentlig ingen "stor drøm". Jeg håper jeg får muligheten til å skape et sunt og meningsfult liv for meg selv og familien min, samtidig som jeg ønsker å få muligheten til å hjelpe andre.  Hvordan tror du livet ditt ser ut om 10 år? 
Om ti år er jeg faktisk 29, haha. Da håper jeg at jeg er ferdig med en eller annen utdanning, og at jeg har fått meg en stabil jobb som jeg er glad i. Jeg håper jeg fortsatt har et bra forhold til familien min, og at vi holder oss friske og raske!  

Hva har du lyst å jobbe med?
Det er jeg faktisk ikke sikker på! Jeg ser for meg at jeg enten kommer til å studere markedsføring eller journalistikk. Med andre ord har jeg lyst til å jobbe som markedssjef eller som journalist i et motemagasin. Det tror jeg hadde vært veldig gøy :-)

Håper dere ble fornøyde med svarene på de siste spørsmålene! Jeg regner med at dere har fått svar på det meste dere lurer på nå, men om det kommer flere spørsmål så tar jeg vare på dem til neste runde. Håper dere har det fint!  

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - DEL 1

  • 18.05.2015 - 12:51

Hvorfor startet du en blogg? Synes du det er gøy å blogge? 
Jeg startet bloggen min fordi jeg liker å kunne uttrykke meg ved hjelp av samensetningen av biler og tekst! Det å ta bilder, og å dandere ting fint liker jeg veldig godt. I tillegg er det veldig kjekt å kunne inspirere og dele forskjellige ting på en plattform der jeg kan skrive om akkurat det som faller meg inn :-)

Favoritt sang? Favoritt artist?
Hmm... Denne var vanskelig! Jeg hører på utrolig mye forskjellig musikk, men noen av favoritt-sangene mine akkurat nå er Shawn Mendes - Air og Jason Derulo - Get Ugly. Favoritt artist er helt umulig, haha! Jeg er veldig glad i blant annet Astrid Smeplass, Ariana Grande, Julie Bergan, Cody Simpson og Rihanna.

Hva ville du gjort med 1 million?
Jeg hadde mest sannsynlig spart så mye som mulig, tatt med mamma på ferie og donert en sum til veldedighet!  

Kan du beskrive deg selv med tre ord?
Utadvent, strukturert og omtenksom :-)  

Hva er ditt favorittplagg atm?
Nå som jeg har brukt russebuksen i en måned er jeg ikke sikker på hva som er i klesskapet engang, haha! Men, jeg og mamma var innom shoppingsenteret her om dagen, og da fikk jeg meg en ny bikinioverdel som jeg er veldig fornøyd med og som jeg gleder meg veldig til å bruke. Det skal bli så deilig med sommer og sol om bare noen uker!   


Hvor henter du inspirasjon fra? 
Jeg henter inspirasjon fra weheartit, magasiner og andre blogger. Noe som inspirerer meg ekstra mye er å reise og å ta inspirasjon fra andre mennesker!  

Hei! Utrolig fin blogg! Jeg går nå i andre klasse på videregående, jeg er ganske sikker på at jeg skal studere med gateway i New York etter videregående, men jeg bare lurer på sånn ca hvor mye penger man bør ha spart opp selv på forhånd til alt sammen? Reiser du første året etter videregående eller jobber du før du reiser? Mvh Anniken! 
Hei, Anniken! Så spennende :-) I år er dollaren dessverre ganske høy, og da blir prisen automatisk en god del dyrere. Jeg kan dermed ikke si noe om hvor mye du bør spare opp til neste år, i og med at dollaren kan være mye lavere eller høyere på det tidspunktet! Det spørs veldig på bolig, og på hvor mye du vil bruke på mat og shopping. Jeg har laget meg et budsjett, og da har jeg funnet ut at utenom shopping og mat kommer prisen til å ligge på 160-170 000. Du får låne opp til 109 000 med lånekassen, så da må du finne ut hvor mye du trenger til shopping, mat, aktiviteter osv. Jeg reiser med en gang etter videregående, og jobber når jeg kommer hjem :-) Lykke til!  

Har du kjæreste? 
Nei, det har jeg ikke!  

Hva butikker pleier du å shoppe i?
Jeg har en del klær fra Floyd, i og med at jeg jobber der så blir det automatisk litt shopping inn i mellom. Ellers er jeg glad i butikker som Bik Bok og Zara! Shopper vel egentlig like mye på nett som i butikk, og da går det i alt fra Nelly til Sportamore.  

Er du a eller b menneske?
A-menneske! Jeg står gjerne tidlig opp for å få mest mulig ut av dagen, og legger meg dermed tidlig for å kunne stå opp tidlig neste dag - haha. 

Hva er du mest takknemlig for? 
Jeg er utrolig takknemlig for familien min og vennene mine! Når alt kommer til alt er det ingenting som betyr mer :-)

Hvilken linje er det du går, og hva må man ha i snitt for å komme inn? 
Jeg går studiespesialiserende VG3, og jeg tror egentlig du kan komme inn uten å ha noe som helst snitt? I alle fall i Ulsteinvik, haha. Vi har fire klasser bestående av 20-30 elever!  

Hva er det beste med sunnmøre? 
Sunnmøre viser seg fra sin beste side på en varm og solfylt sommerdag! Da er det godt å være sunnmøring, haha. Ellers har vi flott natur, og mange kjekke fjell å gå på :-)

Det ble litt mange spørsmål, så jeg fant ut at jeg deler svarene opp i to deler i stedenfor å stappe alle inn i et innlegg! Det vil si at viss det er noe mer dere lurer på, så kan dere spør i dette innlegget så skal jeg ta dem med i del to. Håper dere ble fornøyde med svarene! 

SPØRSMÅLSRUNDE

  • 24.04.2015 - 22:31

God kveld! Det var en leser som lurte på om jeg ikke kunne har en spørsmålsrunde snart, og det kan jeg selvfølgelig ha. Jeg har jo tross alt hatt denne bloggen i åtte måneder nå, så her er det bare å fyre løst med alt dere lurer på. Om det er ønskelig, og viss dere har mange spørsmål kan det godt hende jeg kan svare på video :-)


Er det noe du lurer på? 

svar på spørsmål

  • 11.09.2014 - 09:50

Fikk ett spørsmål om jeg kunne skrive litt om hvilken linje jeg går, fagene jeg har og hva jeg tenker å gjøre videre - og det kan jeg selvfølgelig gjøre :-)

Jeg går tredje året på videregåendeskole i Ulsteinvik på studiespesialiserende/almen linjen. Første året hadde jeg helt vanlige fag som norsk, engelsk og samfunnsfag, mens andre og tredje året fikk jeg velge en del fag selv. Valgfagene jeg har er markedsføring og ledelse, S-matte og Engelsk. I fjor hadde jeg også IT, men siden jeg ikke trengte å ha flere fag i følge timeplanen min i år så droppet jeg det.

Første året var egentlig ganske rolig og jeg merket egentlig ikke så veldig stor forskjell da det stort sett var litt det samme som ungdomsskolen. Året etter derimot var mye gøyere da jeg som sagt fikk velge en del av fagene selv. Jeg har ikke følt på at jeg har hatt mye lekser og prøver før dette året, nå sitter jeg gjerne lange dager med lekser og har flere prøver i uken - men det har vell en sammenheng med at det er det siste skoleåret mitt og at jeg ønsker og gå ut med best mulig karakterer. Jeg vil påstå at almen er så tungt som du selv gjør det til, og har stor sammenheng med hvor gode resultater du selv ønsker.

Markedsføring og ledelse synes jeg er ett kjempegøy fag! Jeg gruer meg aldri til timene og har en kjempe hyggelig lærer. Jeg vil ikke anbefale og begynne rett på markedsføring VG3, da man bør kunne en del begreper og teori fra VG2. Det krever litt lesing, men vi har også en god del gruppearbeid der man tenker sammen og kommer opp med ideer. Det faget handler om er jo hvordan man kan markedsføre, for eksempel en bedrift og hva man bør tenke på da. Vi har også vært på besøk hos bedrifter som har snakket litt om hvordan de jobber innenfor markedsføring. Vi har ikke mange prøver, men noen innleveringer og framføringer der vi får en problemstilling som vi skal løse. I år tror jeg vi skal fokusere mer på ledelse, og tror det kommer til å bli minst like gøy :-)

Matte er som sagt et fag jeg ikke er så veldig god i. Første året hadde jeg T-matte som er den vanskeligeste matten man da kan velge, men det gikk ikke så veldig bra og endte opp med at jeg tok P-matte som privatist i fjor. I fjor hadde jeg også S1-matte noe jeg personlig synes var mye lettere en T-matten, det skal sies at jeg hadde en veldig flink lærer i det - noe som har veldig mye å si. I år har jeg S2 og hittil virker det ganske greit.

Engelsk er ett uavhengig fag og du trenger ikke å ha hatt det andre året for å kunne velge det tredje året. I fjor hadde vi internasjonal engelsk, altså en god del om forskjellige engelsktalende-land rundt om i verden. Personlig liker jeg å studere engelsk og er interessert i å lære mer. I år er det mye mer engelsk historie, noe som er litt kjedelig - men absolutt ikke det verste. Jeg tenker at det kan være nyttig å fortsette med engelsk da jeg mest sannsynlig kommer til å få bruk for det uansett hva jeg bestemmer meg for å bli.

IT1, som jeg hadde i fjor var egentlig ganske greit. Jeg tok det kun fordi jeg måtte ha ett fag til og ville ikke ha noe spesielt. Det var enkelt og få en bra karakter i faget.

Ellers har jeg hatt norsk alle tre årene og litt andre fag. Det er enkelt og finne ut hvilke fag du har hvert år dersom du søker opp linjen du vil vite mer om.


Bildet er fra skoleavslutningen i tiende klasse.

Jeg har enda ikke bestemt meg for hva jeg har lyst til å gjøre videre, men tror ikke jeg kommer til å begynne rett på nye studier med det samme. Vurderer noen måneder i USA der jeg studerer engelsk, men har også vurdert å bare reise rundt i verden. Jeg kommer mest sannsynlig til å gjøre noe spennende det første halvåret og jobbe resten av året. Etter det håper jeg at jeg har funnet ut av hva jeg vil studere videre, akkurat nå tenker jeg litt på markedsføring eller eiendomsmegling - men som sagt har jeg egentlig ikke peiling.  

Håper svaret var bra nok! Klem

Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits