WWW.LINELEKNESUND.COM

 • 27.10.2015 - 01:16Ikke glem å titte innom den nye bloggen min! Trykk på bildet for å komme direkte til www.lineleknesund.com

WWW.LINELEKNESUND.COM

 • 23.10.2015 - 15:02

KLIKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL DEN NYE BLOGGEN :-)

WWW.LINELEKNESUND.COM

 • 22.10.2015 - 05:44Dersom dere enda ikke har fått det med dere, så har jeg flyttet bloggen min til WWW.LINELEKNESUND.COM :-) Klikk på bildet for å komme direkte til den nye bloggen!

CHECK OUT MY NEW BLOG

 • 20.10.2015 - 21:39

Nytt innlegg på den nye bloggen min - www.lineleknesund.com

WWW.LINELEKNESUND.COM

 • 20.10.2015 - 06:10

Heihei, fine! I det siste har jeg jobbet med å ta bloggen til et nytt nivå, og etter mye arbeid er den endelig oppe og går. Grunnen til at jeg skaffet meg et eget domene er i hovudsak fordi jeg ønsker å ha litt mer kontroll, i tillegg til at jeg ønsker å drive den på et internasjonalt nivå. Jeg håper at dere vil fortsette å følge meg på den nye bloggen, og jeg gleder meg til å fortsette å blogge i litt mer profesjonelle omgivelser. Svarene på spørsmålsrunden kommer jeg til å legge ut på den nye bloggen! 

Jeg jobber fortsatt med å utvikle både designet og innholdet, men jeg har allerede kommet godt i gang. Dere finner meg på www.lineleknesund.com - er det noe dere ønsker å se mer av på den nye bloggen? Vi snakkes der! 

Følg meg gjerne på Bloglovin HER dersom dere ønsker det!

FALL HAS ARRIVED

 • 18.10.2015 - 18:10

New York tid: 11.50

Heihei, dere! Nå er det alt for lenge siden jeg har klikket meg innom bloggen altså, men jeg føler dagene går utrolig fort. Jeg har likevel tatt masse bilder som jeg skal prøve å poste fremover. Jeg skal også få postet svarene på spørsmålsrunden i løpet av kort tid!

I går gikk jeg og Anja oppover Manhattan og tittet oss litt rundt, satt oss ned på kafèer med koselig utsikt og bare hadde en fin dag sammen. Nå har vi nemlig høstferie, og det er så deilig! Vi gikk også en runde på lørdagsmarkedet i Union Square, i tillegg til å titte innom Whole Foods. Når jeg og Anja "titter innom" der så kommer vi gjerne ut av butikken en times tid senere, haha.

Ellers går alt ganske bra, og jeg liker meg fortsatt veldig godt her. Jeg har forsket litt i det siste, og jeg har egentlig veldig lyst til å flytte bloggen min til et eget domene - har noen av dere peiling på hvordan det fungerer? Jeg kommer mest sannsynlig ikke til å poste noe hver dag, men da ønsker jeg å ha mer fokus på kvalitet og innhold i innleggene. Jeg driver også å ser på nytt kamera, så dersom noen av dere har tips til Canon-kamera så må dere gjerne legge igjen en kommentar. Jeg håper dere har det bra!

ONE WEEK LEFT

 • 10.10.2015 - 18:42

New York tid: 12.13 

Heihei! I går kveld inviterte vi alle fra gateway hjem til oss for å feire Dorothea sin bursdag, og det var veldig koselig å få samlet nesten alle sammen. Vi dro videre for å spise middag på Lavo, og tror dere ikke vi satt oss rett inn i et frieri? Haha, stemningen var i alle fall på topp der og da. 

I dag våknet jeg faktisk ikke før klokken rundet 10am, så lenge tror jeg ikke jeg har sovet siden jeg kom hit. Det var veldig deilig da! Jeg har fortsatt ikke forlatt sengen min i dag utenom da jeg laget frokost - weekend mode.

Nå skal jeg og Anja jobbe litt med et skoleprosjekt som vi har i entreprenørskap, det innebærer å lage sunne cookies - og det skal nok gå helt fint, haha. Vi har faktisk bare èn skoleuke igjen før vi har ferie, så motivasjonen for å gjøre seg ferdig med mest mulig denne uken er på topp. Spørsmålsrunden som jeg satte i gang for noen dager siden er åpen til og med mandag. Jeg håper dere har hatt en super lørdag så langt! 

GOODBYE

 • 09.10.2015 - 02:46

New York tid: 20.19

Hei, fine! I dag dro jeg rett fra skolen for å møte familien før de skulle dra hjem. Tiden har gått så fort når dem har vært her! Vi satt oss ned på en liten plass som heter Hummus & Pita - og maten der var overraskende god. Vi fikk også matet noen ekorn og kjøpt med oss hver sin donut før de måtte dra tilbake til hotellet. 

Det er så rart at jeg ikke skal se dem på nesten tre måneder! Vi har heldigvis både Facetime og mye annet, så det skal nok gå fint. Det blir litt godt å komme hjem til jul, men jeg kjenner allerede på at jeg kommer til å savne New York når jeg kommer hjem, jeg liker meg så godt her. Nå har jeg akkurat fått med meg ukens episode av Keeping Up With The Kardashians, men nå må jeg gjøre fra meg litt lekser og skolearbeid før jeg tar kvelden. Vi snakkes!

EMPIRE STATE BUILDING

 • 08.10.2015 - 20:00

New York tid: 14.00

Heihei, fine! I går tok jeg og mamma turen opp i Empire State Building for å titte utover denne vakre byen som jeg er så heldig å bo i. Det var veldig fint, men dersom dere er her og skal velge mellom Empire og Rockefeller hadde jeg nok gått for Rockefeller! Begge bygningene byr uansett på en utrolig fin utsikt, og det er virkelig verdt å få med seg noe slikt dersom dere skal besøke New York.

I går var en slik fin dag hvor det kriblet litt ekstra i magen når jeg vandret opp langs Wall Street for å møte familien. Det er så deilig å kjenne på en slik følelse av lykke - selv om den av og til bare varer en liten stund. Det gjorde i alle fall at humøret var på topp resten av dagen, og jeg hadde virkelig en veldig fin dag i går! 
 

Jeg håper dere har det fint! 

MAGICAL SUNSET

 • 08.10.2015 - 04:53

New York tid: 22.21 

God kveld, dere! Nå sitter jeg og sjonglerer mellom lekser, blogging og planlegging selv om øynene mine egentlig ikke klarer å holde seg åpne lenger. Jeg må bare titte innom for å vise dere den fantastiske solnedgangen som så fint gikk gradvis ned bak frihetsgudinnen under middagen sammen med familien i kveld! Det var virkelig helt nydelig, og jeg er så glad for at mamma, pappa og lillebror fikk en så fin siste kveld i storbyen. 

Uredigert, rått og magisk - akkurat slik en solnedgang skal være etter min mening. Det er noe rart med det, hvordan solen kan påvirke et menneske på så mange måter. Jeg har flere ganger kjørt rundt klokken fire - kanskje fem om morgenen for å titte på soloppgangen. Følelsen av at en ny dag starter - blanke ark, frisk luft og stillhet. På samme måte drar jeg ofte på tur når solen går ned. Det er en slags indre ro som sprer seg i kroppen min hver eneste gang himmelen endrer seg til å bli et kunstverk uten like. Små gleder. Vi snakkes i morgen 

SO LITTLE TIME, SO MUCH TO DO

 • 07.10.2015 - 05:32

New York tid: 23.03 

Heihei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra nok en superfin dag med familien min. Det har blitt lite oppdateringer på bloggen i det siste, men med noe som virker som en uendelig stor haug med lekser og prøver samtidig som jeg skal bruke tid sammen med mamma, pappa og lillebror, så har det bare blitt litt vanskelig å prioritere bloggen. Familien drar hjem på torsdag, så etter det kommer nok bloggen til å bli oppdatert litt oftere igjen. 

I dag startet jeg dagen med å vise mamma min favoritt plass i New York, nemlig West Village. Carrie Steps, små - koselige kafèer, rolige gater og søte butikker rundt hver hjørne. Vi vandret rundt om i strøket, gikk innom noen butikker, og tittet på alle varianter av New Yorkere som gikk langs kafèene vi stoppet på. Jeg tror mamma likte seg like godt som jeg gjør der, hihi. Jeg elsker virkelig følelsen av å være i litt roligere omgivelser, og ikke minst liker jeg at alt blir litt mer personlig og koselig. Vi stoppet også innom en salong og fikk tatt ordentlig fransk manikyr - så deilig. 


Dette er forresten før vi tok manikyr, haha 

Ellers har vi bare koset oss i hverandres selskap, vandret rundt om i byen og spist masse god mat. Som student er jo det luksus å kunne spise middag ute hver dag, hihi. Nå skal jeg snart legge meg slik at jeg er opplagt til den siste, hele dagen sammen med familien før de drar hjem. Da skal jeg få tatt med meg kamera slik at jeg kan poste noen ordentlige bilder til dere! Selv om bloggen har blitt nedprioritert den siste tiden så oppdaterer jeg fortsatt aktivt på både Snapchat og Instagram - jeg heter lineleknesund på begge deler. Godnatt, fine ♥ 

HAR DU SPØRSMÅL ANGÅENDE NYC?

 • 05.10.2015 - 02:48

New York tid: 20.48 

Hei, dere! I det siste har jeg fått flere spørsmål fra lesere som vurderer å gjøre det samme som meg etter videregående. Det er veldig kjekt at dere stiller spørsmål, og jeg har jo sagt tidligere at jeg kommer til å ha en spørsmålsrunde tidlig i semesteret - og en helt til slutt. I dag tenkte jeg å sette i gang den første, og dere kan spør om hva som helst angående New York - skole, bolig, osv. Dersom det blir en del spørsmål skal dere ikke se bort i fra at jeg svarer på video slik at jeg kan forklare litt bedre og slik at dere slipper å lese et alt for langt innlegg, haha. Jeg kommer til å inkludere de spørsmålene som jeg allerede har fått, men dersom dere kommer på noe mer dere lurer på så må dere bare legge igjen enda en kommentar. Jeg kommer til å holde spørsmålsrunden åpen i en uke fra i dag av! Lurer du på noe angående oppholdet mitt i NYC? 

ABOUT SCHOOL

 • 29.09.2015 - 20:58

New York tid: 14.40 

Heihei, fine! De siste dagene har egentlig bare gått til skolearbeid utenom noen småturer rundt om i nabolaget. Vi har en god del lekser og prøver, og akkurat nå i starten synes jeg det er veldig viktig at alt sitter slik at jeg ikke henger etter senere i semesteret. 

I går hadde vi skole fra klokken ni til klokken fire, og etter det gikk jeg og Anja rundt om for å finne nærmeste Wholefoods butikk. Det tok oss under en halv time, og det er jo veldig greit å vite at vi har en slik butikk så nærme - vi har nemlig dratt helt opp til Union Square for å handle til vanlig. Det var i alle fall en veldig fin tur, og matglade som vi er gikk vi rundt i en times tid og bare tittet oss rundt i butikken. Moisés Arias var tydeligvis også på handletur, det var jo litt stas da! Jeg kjenner det skal bli godt når denne ukens skolearbeid er ferdig. Både fredag og lørdag skal i alle fall nytest sammen med familien - det gleder jeg meg til! Jeg ønsker dere en fin uke, vi snakkes i morgen 

WEEKEND VIBES

 • 26.09.2015 - 02:59

New York tid: 20.29 

God kveld, dere! I dag var vi ferdige på skolen klokken 12, og resten av dagen har vi bare slappet helt av med netflix og god mat - man trenger slike dager også selv om man er i New York. Jeg tror til og med jeg sovnet en liten stund i sted, haha. Nå har jeg i alle fall fullført dagens treningsøkt, og den sier jeg meg veldig fornøyd med! Jeg vet det er flere av dere som vurderer å gjøre det samme som meg etter videregående, så jeg skal prøve å få tatt bilder av både treningssenteret, leiligheten og frokosten i løpet av oppholdet mitt slik at dere kan få se hvordan det er å bo her.

Etter skolen i dag lagde jeg meg et stort fat med epler og gulrot. Det er så mange gode, sunne alternativer i New York! Jeg kommer nok til å skrive et innlegg om maten her borte etterhvert, for her finner dere nemlig alt mulig.


Utsikten fra havnen der vi bor

I kveld skal jeg bare slappe av å gjøre litt lekser slik jeg er forberedt til de kommende prøvene. Jeg får nemlig besøk av familien i den kommende uken - og det gleder jeg meg så mye til! Det blir så gøy å vise dem rundt i denne fantastiske byen som jeg nå bor i. Jeg ønsker dere en super helg! 

MARBLE MACBOOK

 • 24.09.2015 - 21:14

New York tid: 14.38 

Heihei! Da jeg var på skolen i dag fikk jeg plutselig en melding om at jeg hadde fått post. Nysgjerrig som jeg er dro jeg rett til postkontoret for å finne ut hva som ventet meg! Jeg har snakket litt med en nettside som heter Marblessed, og de har vært så vennlige å sendt meg et cover til Macbooken min med marmor motiv. Personlig er jeg en stor fan av marmor, så dette falt veldig i smak hos meg. 

Produktet er sponsetSo pretty! Måtte selvsagt innvie den "nye" Macbooken med epler og mandelsmør, hihi.

Det var utrolig enkelt å få på, og jeg hadde ingen problemer med luftbobler! Dersom dere har lyst til å pynte macbooken deres litt så anbefaler jeg dere å ta turen innom Marblessed sin nettside HER. Hva synest dere?

// Hi! I got this gorgeous Macbook skin from Marblessed delivered today - isn't it pretty? I personally love marble, and I really enjoy the way that my Macbook turned out. If you are interested in getting one too, you should check out their website HERE. They offer free shipping worldwide! Talk to you later xx 

WEST VILLAGE

 • 22.09.2015 - 23:14

New York tid: 16.53

Heihei! I dag stod jeg opp og startet dagen min med 40 minutter på ellipsemaskinen, og gjett om det var deilig. Videre laget jeg meg en deilig skål med havregryn for å starte dagen på best mulig måte. Det er så fantastisk deilig å ha treningssenter i bygget, det tror jeg nok at jeg kommer til å savne når jeg drar hjem - haha. 

Vendela har hatt besøk i en liten uke nå, så jeg og Anja dro sammen med dem til West Village for å titte litt i dag. Det er jo favoritt nabolaget mitt her i New York, og jeg sier sjeldent nei til å bli med dit! Vi spaserte rundt der i et par timer før vi dro videre til Union Square for å handle inn mat for uken. Det er alltid like deilig når det er unnagjort!Nå har jeg planer om å spasere meg en liten runde i nabolaget før vi skal vaske leiligheten senere i kveld. Kjenner jeg meg selv rett så blir det nok litt lesing til prøven vi skal ha på torsdag også før jeg legger meg! Husk å legge meg til på snapchat dersom dere ikke har fått med dere at jeg har åpnet den for dere - der heter jeg som sagt lineleknesund. Vi snakkes! 

BREAKFAST FOR DINNER

 • 21.09.2015 - 01:28

New York tid: 19.06

Heihei! I dag våknet jeg og fikk unnagjort morgentreningen før jeg fikk øyne, haha. Det var veldig deilig, og en super start på søndagen! Videre tok jeg og Anja subwayen til 66 St og begynte å vandre nedover langs Manhattan. Solen stekte skikkelig i dag, og i det jeg kom hjem hadde jeg faktisk fått skille - i september. Det er ikke værst! Vi tittet oss uansett rundt ganske lenge før vi satt oss ned på Obíka for å spise lunsj. Vi vandret videre og endte opp med å gå hele veien hjem, noe som er rundt 1.5 mil. 

Da vi kom hjem sovnet jeg faktisk en liten time, og da jeg våknet var det på tide med middag. Siden det var kun jeg og Anja som var hjemme så bestemte vi oss for å gjøre det enkelt - vi varmet pannekaker og fant frem deilig topping. Jeg toppet mine med frosne bringebær, kokosnøtt-flak og mandelsmør. Det var så godt! Jeg er egentlig mye mer glad i frokost enn middag uansett, hihi. 

Jeg dro innom Sephora en dag og kjøpte meg en øyenbrynswax som hjelper brynene og holde seg på plass gjennom dagen. Jeg pleier å gre brynene med en kost slik at dem blir seendes ut slik som jeg ønsker, og så langt liker jeg den veldig godt. Jeg kjøpte også Ben Nye sitt banan-pudder hos Ricky's. Det plasserer jeg under øynene og på andre plasser som jeg ønsker å lysne opp i ansiktet. Veldig fornøyd med det også! 

Nå prøver vi å finne ut hvordan vi skal få med oss den nye sesongen av KUWTK siden vi ikke har kanalen som det går på, haha. Vi må jo få med oss det! Jeg håper dere har hatt en fin helg, vi snakkes 

LAZY SATURDAY

 • 20.09.2015 - 00:06

New York tid: 17.51

Heihei! I dag er det lørdag, og en veldig rolig dag i byen for min del. Jeg våknet ganske tidlig og fikk unnagjort en deilig beinøkt - noe som gjorde utrolig godt etter gårsdagens snopekveld, haha. Deretter slappet jeg litt av, tok på meg et enkelt og komfortabelt antrekk og tok meg en spasertur i nabolaget mens jeg facetimet med mamma. Jeg elsker å spasere rundt sminkefri og bare se meg rundt! Litt musikk på ørene gjorde det helt perfekt å spasere langs vannet mens jeg spottet frihetsgudinnen i det fjerne. 

Etter litt alenetid møtte jeg Anja som også var i nabolaget og shoppet litt. Vi spaserte litt rundt om før vi gikk innom en av våre favoritt lunsj steder her - Just Salad. Her kan du velge kjøpe "ferdig-salater" som caesar eller den jeg prøvde i dag - Sweet Mama, haha. Du kan også mikse din helt egen salat dersom du ønsker det. Vi kjøpte oss re-usable salatbokser som vi kan ta med oss hver gang vi drar dit, det er bra for miljøet i tillegg til at vi får flere goder hver gang vi kjøper salat hos dem. 

Resten av dagen har jeg fått gjort litt lekser og slappet godt av. Det er så kjekt at vi begynner å få litt rutiner her! Nå skal jeg og Anja snart lage oss middag, og deretter blir det nok bare mer lekser og avslapping foran TV'en. Jeg håper dere har hatt en fin lørdag!

RUNNING AROUND

 • 19.09.2015 - 03:37

New York tid: 21.03 

God kveld! Det sies at des mer tid du tilbringer i NYC, des mer opptatt blir du - det er helt sant. For det første så ønsker man ikke å sitte inne i en leilighet dag ut og dag inn når man er her, tvert i mot! Etterhvert som man finner ut hvilke plasser man liker å besøke så drar man gjerne dit et par ganger i uken, det er nemlig alltid noe nytt som skjer overalt. Dersom Central Park er din favoritt plass så skal jeg love deg at du kommer til å se noe nytt hver eneste gang du drar dit. Det kryr av forskjellige folk og personligheter i denne byen og man får alltid øye på noe nytt og spennende! 

Over til noe helt annet! I går hadde vi første skoledag, noe som gikk veldig greit. Det var selvsagt litt tungt å starte på skolen igjen, men jeg tror ikke vi har noe å klage over med tanke på at timeplanen vår er veldig avslappet. Lekser derimot - det tror jeg vi kommer til å få en del av. Jeg er egentlig veldig motivert til å gjøre det bra på skolen dette semesteret, så jeg er veldig forberedt på å lese så mye som mulig. Fagene virker i alle fall spennende så langt, og lærerne er veldig engasjerte!


Bildene er fra en dag når vi var nede ved vannet og spiste lunsj - så fint! 

I dag har jeg ikke hatt med meg kamera, rett og slett fordi jeg viste at jeg kom til å springe frem og tilbake i hele dag - haha. Vi startet dagen med en liten utflukt sammen med skolen til Brighton Beach og det var veldig spennende å se hvor fort ting endrer seg når man drar utenfor Manhattan. Her vandrer vi rundt i en times tid før jeg og Anja rett og slett bare måtte springe tilbake til subwayen for å rekke neste avtale for dagen. Jeg fikk spørsmål fra en jente som jobber her nede om jeg kunne hjelpe til med å dra rundt til forskjellige showroms for å plukke opp ting til en photoshoot som de skulle ha i morgen - det sa jeg selvfølgelig ja til, og tok meg meg Anja også. Det var så spennende å gå inn til de forskjellige merkene å se hvor eksklusive og fine kontor noen av dem hadde! Åh, jeg kjenner det kribler litt i magen ved tanken. Vi dro frem og tilbake og gjorde forskjellige pick-ups helt til vi var ferdige rundt 15.30pm. Da hadde vi omtrent ikke spist siden frokost og dro rett innom en kinarestaurant i Chinatown, haha. På vei hjem gikk vi innom en mat-butikk og kjøpte med oss masse godis som vi har koset oss med i kveld. Vi har faktisk ikke kjøpt noe godterier siden vi ankom New York for hele tre uker siden! Vi har rett og slett ikke følt behovet, men akkurat i dag var det veldig godt - hihi. 

Ellers må jeg bare si at jeg leser alle kommentarene deres og at jeg setter pris på hver enkelt selv om jeg ikke har så god tid til å svare dere om dagen. Jeg får inn forskjellige spørsmål, og jeg tenker å ha en spørsmålsrunde hvor dere kan spør om alt dere lurer på angående New York - høres det greit ut? Jeg kan eventuelt ha en nå og en ved juletider når jeg har litt mer erfaringer og informasjon og komme med. Legg gjerne igjen en kommentar hvor dere forteller meg hva dere syns om det! Jeg håper dere har det fint 

BLACK AND WHITE

 • 17.09.2015 - 01:46

New York tid: 18.57

Heihei! Dagen i dag startet jeg og Anja veldig tidlig for å dra til Michael Kors showet som var klokken ni i dag tidlig. Vi stod som vanlig bare utenfor og beundret de forskjellige antrekkene og de freshe menneskene som gikk inn og ut av lokalet. Det er så inspirerende! 

- NYC, I love you - 

Resten av dagen har vi fått kjøpt inn litt skoleting og unnagjort en treningsøkt. I morgen er det jo første skoledag, og det tror jeg blir veldig spennende! Nå er middagen i magen og for min del blir det nok tidlig kveld kjenner jeg. Forresten veldig kjekt at flere av dere har lagt meg til på snapchat - jeg skal prøve å oppdatere mye der fremover. Vi snakkes! 

NEW YORK FASHION WEEK

 • 16.09.2015 - 04:00

New York tid: 21.30

God kveld, fine! Dagen i dag har virkelig gått i et sett, men jeg har hatt det så gøy. Vi hadde bestemt oss for å finne frem til noen av de mest kjente fashion showene som skulle være i dag under fashion week her i New York. Vi startet med å finne frem til Tory Burch som startet klokken 09 utenfor Lincoln Center. Da vi kom frem ble vi møtt av masse paparazzi, svarte biler som stod på rekke og rad, og ikke minst mange fashionistaer som ventet spent på å se hvem som kom både ut og inn av showet. Vi stod vel og merke bare utenfor på alle showene. 

Jeg sprang rundt som en liten paparazzi selv og tok bilder av alt og alle, haha. Jeg hadde egentlig ikke peiling på hvem halvparten av dem var engang - gøy var det likevel. 

Dere kan tro hjertet hoppet over et par slag da selveste Anna Wintour plutselig gikk forbi meg sånn helt uten videre. Det tror jeg må ha vært dagens høydepunkt!

Videre dro vi til Vera Wang hvor vi igjen spottet flere kjendiser. Her så vi blant annet Anna Wintour sammen med Grace Coddington, Bella Thorne og Andre Leon Talley. Can you see them too? 

Jeg kjente at jeg ble skikkelig fylt med inspirasjon i dag - og det er så deilig! Når det er fashion week er det ingen grenser for hva man kan ha på seg, hihi. Det er det for så vidt aldri i New York, her går man nemlig i akkurat det man føler for uten at noen bryr seg så veldig mye. 

Senere på dagen dro vi også for å se Diesel som faktisk hadde showet sitt her i Wall Street. Jeg og Anja dro videre for å spise lunsj før vi dro tilbake og laddet opp litt før vi tok turen til Soho. Der har vi vandret rundt i hele kveld og egentlig bare koset oss. Det er alltid noe å finne på her, og det er faktisk noe av det jeg liker best med New York. Denne byen sover aldri. Jeg derimot - jeg sover, og nå tror jeg at jeg skal runde av dette innlegget før det blir alt for langt. Åh, forresten. Jeg har åpnet snapchat-storyen min slik at alle som vil kan se den - jeg regner med de fleste av dere vet hvordan det fungerer. Dersom dere ønsker å følge meg der så er det bare å legge meg til på: lineleknesund. Der prøver jeg å legge ut mye! Godnatt 

CASUAL AND COMFY

 • 15.09.2015 - 13:40

New York tid: 07.40

Innlegget inneholder annonselenker


Genser HER / Veske HER / Deksel HER / Sko HER / Bukse HER

Heihei! Jeg har dessverre klart å bli syk, så dagene mine er ikke så veldig spennende akkurat nå. Skolestart er like rundt hjørnet og jeg vil veldig gjerne bli friskere til den tid! Jeg har fått brukt litt tid til nettshopping og titting, og i dag tenkte jeg at jeg kunne dele gårsdagens funn fra Nelly med dere. Jeg elsker antrekk som er komfortable og enkle, men som likevel gjør litt ut av seg. Antrekket over er noe jeg lett kunne tatt på meg til skolen, på shopping - eller bare for å henge med venner. What do you think? Liker dere slike innlegg? Vi snakkes! 

GREEN MACHINE

 • 14.09.2015 - 15:01

New York tid: 09.02

God morgen! Her i NYC oser det av sunne, gode produkter i nesten alle butikker. Det er kanskje litt rart, men jeg elsker å titte meg rundt om i matbutikkene for å se om jeg finner noe spennende som jeg kan teste ut - haha. Jeg har prøvd ut Naked sine juicer et par ganger nå, og så langt er jeg veldig fornøyd med dem. Disse kan man drikke som mellommåltid, etter trening eller som en rask breakfast on the go. Grønne juicer har alltid skremt meg litt, men siden jeg kom hit har jeg prøvd å være flink til å teste ut litt forskjellig. Denne var faktisk overraskende god! Det er få ting som får meg til å føle meg like sunn som jeg gjør når jeg drikker en slik altså. Denne juicen har jeg betalt både $5 og $3 for, så sjekk litt rundt om dersom dere vil teste den ut. Have a nice day!

PRE-PARTY ESSENTIALS

 • 13.09.2015 - 15:05

New York tid: 09.05

God søndagsmorgen fra NYC! Siden vi kom hit har vi allerede hvert på et par festligheter, og under her ser dere noen av innkjøpene jeg har gjort i den sammenhengen. Airbrush legs fra Sally Hansen er et produkt jeg har hatt lyst til å prøve i lang tid! Jeg og Anja tok turen innom Ricky's og fikk tak i hver sin flaske i siste liten. Så langt er jeg veldig fornøyd med produktet selv om det glitrer litt mye etter min smak, det ser vel og merke mye bedre ut på kvelden enn på dagtid. En hanske til å påføre produktet ble også med meg hjem. 

Neglelakk er et must på fest! Jeg pakket ikke med meg et eneste negleprodukt, så da vi var innom Ricky's kjøpte jeg meg en lakk som fungerer som base og top-coat i tillegg til en dus lys-rosa farge fra Essie.Jeg fikk også kjøpt påfyll av favoritt concealeren min fra Smashbox - den kommer godt med. Nå skal jeg snart ta turen til treningssenteret, og senere blir det vasking og rydding av leiligheten. Ha en god søndag, fine. Vi snakkes 

ALL BY MYSELF IN THE CITY

 • 13.09.2015 - 03:06

New York tid: 20.15

Heihei! For en fin dag jeg har hatt i New York i dag. Jeg begynner å føle meg mer og mer hjemme, og det er så godt! Etter forrige innlegg hoppet jeg på subwayen oppe i Wall Street uten å helt vite hvor langt jeg hadde tenkt meg. Må si jeg fikk litt smålig panikk da de ropte opp at neste stopp på subwayen var 149 St - for det er mye lenger oppe enn jeg er vant med å være. Den stoppet heldigvis før det og jeg gikk av i 71 Street. Da merket jeg fort at jeg var uptown - og jeg må si at jeg liker meg veldig godt der. Jeg fant frem favoritt listen på spotify og vandret langs New York's gater. 

Jeg synes det er så inspirerende å gå rundt her borte. Jeg ser på hva folk har på seg, hvordan de oppfører seg, hvem de er med og hvor de går - haha. Tenk hvor mange forskjellige mennesker som bor i denne byen. 

Slik vandret jeg nedover langs Manhattan i rundt to timer før jeg stoppet innom juicepress som raskt har blitt en av mine favoritt spisesteder i New York. Så langt har jeg bare smakt juicene deres, men de har mye sunn mat også! Juicene er i alle fall veldig gode, og det gjorde seg med en aldri så liten pick-me-up etter noen timer på tur. 

 

Gikk rett inn i bryllups-fotograferingen til dette flotte paret på vei hjem, haha!Etter å a gått ned til Canal Street hoppet jeg meg på subwayen igjen og tok den til World Trade Center. På hjemveien kjøpte jeg med meg kyllingsuppe og en nøtteblanding som jeg slukte når jeg kom tilbake til leiligheten. Siden da har jeg bare tatt livet med ro og koset meg i eget selskap, hihi. Jeg håper dere har det fint - tusen takk for at dere leser bloggen min 

VOGUE AND BREAKFAST

 • 12.09.2015 - 17:34

New York tid: 11.25

God morgen! I dag startet jeg dagen min med en liten treningsøkt etterfulgt av en sunn og god skål med havregrøt, chiafrø, kokosflak, banan, kanel og honning. Jeg er dessverre ikke helt i form, så i dag har jeg bare planer om å gå meg en tur rundt om på Manhattan mens resten av gjengen drar på brunch. Det er egentlig ganske deilig å bare sette på musikken mens man vandrer langs New York sine gater. Det er så mye å se! I går var det 9/11 og en veldig spesiell dag her i storbyen. Jeg fikk følelsen av at jeg var i en begravelse - alle var triste, men samtidig glade for å være samlet om tapet. Det var veldig rart, rørende og vakkert. Jeg, Anja og Vendela tok fergen over til New Jersey på kveldstid, og jeg kan trygt si at det er en kveld vi sent kommer til å glemme. Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg hadde frysninger hele den halvtimen vi tilbrakte der. Det er ikke lett å sette ord på hvordan byen var i går - det er rett og slett noe man må oppleve selv for å forstå. 

UPDATE

 • 11.09.2015 - 04:33

New York tid: 22.33

Heihei! Jeg beklager få oppdateringer for øyeblikket, men i går startet vi på skolen og har egentlig bare prøvd å finne ut hvordan hverdagen vår kommer til å se ut fremover. Vi liker oss utrolig godt her i New York, og jeg gleder meg til å få litt rutiner slik jeg kan oppdatere dere litt oftere. 

I går fikk vi litt forskjellig informasjon på skolen angående timeplanen, lærerne, sosiale medier, doktor, mobiltelefon osv. Det var veldig greit, og de nye lokalene til Gateway ser veldig bra ut! Vi har utsikt mot frihetsgudinnen og har klasserom sammen med de som går på New York Film Academy. Kontaktpersonene våres og de som jobber her virker utrolig hyggelige, og læreren som vi snakket litt med var veldig engasjert i det hun holdt på med. Etter litt informasjon gikk vi nedover til Battery Park hvor vi fikk servert lunsj og hadde en liten quiz for å bli bedre kjent med hverandre. Vi er faktisk bare 22 elever i år, så det å bli kjent blir nok ikke noe problem! 


I dag føler jeg at vi har jogget rundt hele Manhattan, haha. Vi hadde nemlig rebusløp på skolen som vi avsluttet ved sjømannskirken. Der fikk vi pølse i brød og hjemmelagde vafler og boller - så godt! Alle som jobbet der virket også veldig hyggelige. 

Utenom skolen har vi egentlig bare brukt tid på å trene og på å gå litt rundt om i byen. Vi begynner jo ikke ordentlig på skolen før om en uke, men i morgen skal vi faktisk ha to engelsk prøver. I morgen har vi også planer om å dra på en liten shoppingrunde siden det er fashion week i en uke fremover, hihi. Siden jeg ikke får blogget så veldig mye nå i starten så kan dere gjerne følge meg på instagram: lineleknesund for flere oppdateringer. Der er jeg nemlig mye flinkere til å oppdatere! Vi snakkes om ikke lenge 

I WOULD WEAR THIS

 • 08.09.2015 - 22:00

New York tid: 16.00

Innlegget inneholder annonselenker


Kjole HER / Klokke HER / Deksel HER / Solbriller HER / Sko HER / Veske HER 

Heihei! I kveld skal jeg og samboerne mine på lanseringsfest til Villoid som holder på utvide appen sin her i New York. Hva passer vel bedre enn noen fashion wants i den sammenhengen? Hihi. Villoid er en app hvor du kan sette sammen forskjellige antrekk og få inspirasjon og ideer når det kommer til mote - prøv den ut da vel! Antrekket over kunne jeg gjerne gått rundt i når temperaturen senker seg et par hakk her. Fint, enkelt og komfortabelt - just the way I like it. 

MOVIE NIGHT

 • 08.09.2015 - 15:58

New York tid: 09.58

God morgen! I går hadde vi egentlig planlagt å ta fergen som går til Statue of Liberty, men etter litt frem og tilbake ble det ikke noe av likevel. Køen var utrolig lang og vi fant egentlig ikke helt ut hvordan alt fungerte der, haha. Det var jo Labour Day i går, som er en arbeidsfri dag her i USA, og dermed var det mye mer folk i gatene enn ellers. Vi bestemte oss for å ta subwayen til Times Square for å dra innom flagship butikken til Victoria's Secret, den er så stor! Skulle gjerne kjøpt med meg hele butikken altså. Etter litt titting rundt om i området var det tid for ukens handling. Vi har bestemt oss for å handle fast på mandager slik at vi slipper å dra innom butikken flere ganger i uken! Vi kom hjem med rundt fire poser i hånden hver, haha. 


Kjole og skjorte: Bik Bok / Solbriller: Ray Ban / Veske: Louis Vuitton / Sko: Birkenstock

Senere på kvelden møtte vi åtte av de andre gateway-studentene for å spise middag på r-lounge som ligger i Times Square. De skal visst nok ha en veldig fin utsikt, men på grunn av oppussing fikk vi ikke sett så alt for mye av den dessverre. Maten var i alle fall veldig god, så vi drar nok tilbake i løpet av oppholdet! Etter middag dro noen av oss på kino, og jeg og fem andre så We are friends - en film som Zac Efron spiller i. Det var veldig gøy å oppleve hvordan kinosystemet funker her i New York, haha! En liten brus var på størrelse med en stor brus i Norge, og her kunne du velge og vrake når det kom til snacks. Det går kinoer hele tiden, så om du plutselig får lyst til å se noe så er det enkelt og greit bare å stikke innom. 

Nå har vi akkurat spist frokost, og er straks på vei til treningssenteret. I dag skal vi bare ordne litt småting til skolen før vi drar på en lanseringsfest i kveld - det tror jeg blir gøy! Vi snakkes 

GOSSIP GIRL LOCATIONS

 • 07.09.2015 - 16:23

New York tid: 10.02

God morgen, dere! I går brukte jeg, Anja og Vendela dagen til å gå rundt på Manhattan og finne frem til forskjellige Gossip Girl locations. Vi startet med å se en av skolene de gikk på - så gikk vi videre til Blair, Nate, Serena og Chuck. Vi har jo sett hvor Dan bor før! Det var veldig gøy, og egentlig ganske rart å se hvor de har spilt inn serien. Det er nesten et must å titte seg rundt om på slike steder når man bor her, hihi. 

Vi tok oss en liten pause rett overfor Serena sin leilighet hvor vi spiste frozen yoghurt - det er så godt! Klarer dere å kjenne dere igjen i noen av stedene? Hihi. 

LATELY IN NYC

 • 06.09.2015 - 04:44

New York tid: 21.23

God kveld fra storbyen! Dette blir et lite oppsummerings-innlegg om gårsdagen og dagen i dag siden jeg ikke har hatt tid til å sette meg ordentlig ned før nå. Jeg tok dessverre ingen bilder i går, og i dag hadde jeg selvfølgelig glemt minnekortet til kameraet.. Dere kan tro jeg ble glad da jeg fant ut det etter at jeg hadde tatt en haug med bilder, haha huff. Heldigvis fikk jeg låne noen av Anja fra i dag!

I går dro jeg, Vendela og Anja en tur til Soho for å titte litt i butikker og forhåpentligvis finne noe fint. Jeg fikk med meg noen småting hjem, og de tenkte jeg å dele med dere i løpet av kort tid! Når vi kom hjem til leiligheten tok jeg turen til treningssenteret og hadde meg en deilig kardioøkt på ellipsemaskinen - det er så deilig å ha et eget treningssenter i bygget. På kvelden var vi invitert til middag på TAO(kjent fra Sex and the City), etterfulgt av en tur til LAVO som er en uteplass her. Utelivet i New York er egentlig noe man må oppleve selv for å forstå, haha. Vi hadde det i alle fall helt vanvittig gøy og var ikke i seng før langt ut på natten - eller morgenen om jeg kan si det slik. 

Etter en lang natt bestemte vi oss for å lage til med vafler til frokost før vi tok fatt på dagen. Vi tok subwayen til Central Park hvor vi koset oss med jordbær, chips, peanøtter og is-kaffe. Det var deilig! Videre ble det til at vi gikk hele veien fra Central Park og hjem, noe som er nærmere 15 kilometer. Det var egentlig ganske forfriskende, og så stille og deilig som det var å gå vest på Manhattan!Når vi kom hjem hadde egentlig hele dagen gått bort, så da slappet vi litt av før vi dro ut og spise kinesisk til middag. Det har vært nok en fin dag her i New York og vi koser oss veldig i hverandres selskap - jeg har vært så heldig med samboerne mine! Vi snakkes i morgen, fine dere 

GRAND SENTRAL STATION

 • 03.09.2015 - 22:48

New York tid: 16.17

Heihei! Klokken nærmer seg halv fem her i storbyen og så langt har vi hatt en veldig fin dag. Vi startet den som vanlig med frokost på taket før vi tok subwayen til Grand Sentral. Det er en stor togstasjon med et flott marked som har alt man kan tenke seg av blant annet krydder, brød og te. Vi gikk rundt her en liten stund før vi utforsket litt mer av New York sine gater - det er helt sykt hvor mye vi går her borte altså, haha. 

Det var helt umulig å fange stemningen og skjønnheten som befant seg inne på Grand Sentral Station i et bilde. Jeg anbefaler dere å ta turen innom her dersom dere noen gang er i New York! Jeg regner med at dere Gossip Girl fans kjenner dere igjen her? Hihi. 

Vi var også innom Carlo's Bakery og Dylan's Candy Bar da vi tilfeldigvis gikk forbi dem! Jeg kommer i alle fall til å sitte igjen med mange anbefalinger etter oppholdet mitt, det er sikkert og visst. Vi har ikke lagt noen planer for kvelden enda, men vi kommer nok til å lage middag om ikke så veldig lenge. God natt til dere 

 

CARRIE STEPS

 • 03.09.2015 - 13:10

New York tid: 07.10

God morgen, fine! Etter vi hadde vært på toppen av Rockefeller Center i går, spaserte vi nedover langs 5th avenue for å finne frem til Carrie sin leilighet. Det er et lite stykke, men det gjør meg ingenting å vandre langs New York gater mens jeg titter meg rundt. Det er jo så mye å se! 

Det var utrolig rart å spasere langs Perry Street - tenk så mange ganger Carrie Bradshaw har vandret rundt der da! Det kriblet godt i magen her også, hihi. Her var vi skikkelig turister og tittet lenge mens vi tok bilder. Det var et veldig fint nabolag som jeg definitivt kunne tenke meg å bo i om jeg noen gang flytter til New York igjen. Vi får med oss så mye gøy hver dag, og jeg må si jeg begynner å føle meg ganske hjemme i denne byen. Det er så gøy å vite at jeg har New York's gater rett utenfor døren min! Akkurat nå gleder jeg meg til å oppleve masse den siste uken før skolen begynner, da blir det nok litt mer lekser og vi kommer nok til å bruke litt mer tid inne i leiligheten enn det vi gjør nå. Misforstå meg rett, vi kommer til å bruke en hver anledning til å vandre rundt og til å se så mye vi kan i løpet av oppholdet selv om vi går på skole. Vi er tross alt i New York! Jeg håper dere har hatt en fin dag så lang - vi snakkes senere 

ON TOP OF THE WORLD

 • 02.09.2015 - 22:04

New York tid: 16.00

...or at least on top of the Rock! 
Jeg må innrømme at det kriblet godt i magen da vi fikk beskjed om å ta heisen til 67 etasje, haha! Det gikk likevel helt fint, og utsikten på toppen av Rockefeller Center var virkelig fantastisk. Her får man oversikt over hele Manhattan altså! Vi valgte uheldigvis et tidspunkt på dagen når det var overskyet, men vi fikk likevel med oss mye. Det gjorde egentlig bare at byen fikk et litt mer mystisk preg over seg. 
How can anyone not love New York? 


Åh, som jeg gleder meg til å besøke Rockefeller på kvelden! Da kan jeg tenke meg at utsikten er enda mer magisk enn den var i dag. Det er noe med atmosfæren i New York på kveldstid som gjør at man blir bittelitt mer forelsket i byen. Jeg liker meg virkelig godt her 

NYC NEWS

 • 02.09.2015 - 14:49

New York tid: 08.10 

God morgen, fine! Nå er vi snart på vei ut dørene for å være litt turister - det blir gøy. Før det tenkte jeg at jeg skulle vise dere innkjøpene som jeg har gjort så langt! Sandalene er fra Birkenstock og ble egentlig kjøpt veldig spontant etter en lang dag med gnagsår overalt. De kommer nok godt med fremover, og sandaler er jo ikke feil i denne temperaturen. Ellers har jeg bare kjøpt meg mange postkort som jeg kan sende hjem og en bodysplash fra Victoria's Secret. Jeg elsker virkelig duftene de har der! 

Nå har vi først og fremst planer om å dra en tur til Rockefeller, og det tror jeg kommer til å bli veldig spennende! Åh, jeg gleder meg ♥ Vi snakkes senere i kveld! 

 

NEW YORK, NEW YORK

 • 02.09.2015 - 04:05

New York tid: 21.19 

Heihei! Det er så utrolig rart å tenke på at de fleste av dere sover akkurat nå, haha. Det kommer nok til å ta litt tid før jeg blir vant med det. Døgnrytmen henger likevel litt igjen, og i går sloknet vi alle sammen rundt klokken 22. 

Etter en deilig natt hvor vi fikk sovet ekstra lenge var vi klare for å starte en ny dag i denne vakre byen. I dag startet jeg og Anja den med en treningsøkt, noe som var utrolig deilig etter en veldig lang treningspause. Senteret her er helt greit og kommer nok til å bli godt brukt av meg! Videre fikk vi ordnet litt nødvendigheter før vi bestemte oss for å ta turen til Soho. Soho var egentlig veldig annerledes enn jeg så for meg! Det var utrolig mange folk i området og det var mye bråk over alt. Vi vurderte jo å bo i en leilighet her, men jeg er utrolig glad for at vi valgte Wall Street altså. Utenom det var det mange butikker å titte innom og mange inntrykk å ta inn, så vi drar nok tilbake hit om ikke så lenge. 

Vi måtte jo prøve ut smashed avocado toast hos the butchers daughter, og der var vi alle veldig fornøyde! Definitivt en plass vi kommer til å dra til igjen. Vi tittet rundt i forskjellige butikker og fikk med oss noen smakebiter fra The Little Cupcake Bakeshop - for en koselig liten kafé! Soho er nok et område vi kommer til å utforske mye mer ved flere anledninger. 

Dagene går fort for tiden og jeg skulle gjerne oppdatert dere enda mer enn det jeg får tid til. Det kommer nok til å bli bedre etterhvert som skolen starter og vi kommer inn i ordentlige rutiner! Når det kommer til innkjøpene mine her så skal jeg få prøve å få postet dem fortløpende, men så langt har det blitt veldig lite shopping med tanke på at vi har brukt mye penger på mat, abonnement, subway-kort and so on. I dag tror jeg vi kommer til å ta tidlig kveld, men vi snakkes i morgen 

UPTOWN

 • 01.09.2015 - 00:15

New York tid: 18.00 

Heihei, fine! I dag tok jeg og Vendela turen til uptown hvor vi startet med en aldri så liten picnik i Central Park. Det var utrolig fint der, og ikke minst utrolig mange folk å se på. Vi gomlet makroner, frukt og litt forskjellig annet i et par timer før vi dro videre. En veldig koselig og avslappende start på dagen. Når vi kom ut av parken tok vi turen til MET-museumet, og dere som er glade i gossip girl kjenner vel igjen dette stedet? Hihi. Vi gjorde som Blair og kjøpte med oss frozen yoghurt før vi satte oss helt øverst i trappene. Jeg kjente det kriblet godt i magen ved tanken på hvor mange scener som har blitt spilt inn her. Håret til alle kanter og en ganske sliten Line, haha. Temperaturen er helt utrolig her borte, og vi dusjer flere ganger om dagen for å føle oss litt freshere. Det er jo veldig deilig så lenge man ikke står og venter på subwayen, for der er det varmt og klamt altså. 

Senere møtte vi Anja og Dorothea for å handle inn til leiligheten. Nå er den nyvasket og skapene er fulle med mat - herlig! Det begynner å føles mer og mer som hjemme. Nå skal vi lage middag og mest sannsynlig finne en Victoria's Secret før vi tar kvelden. Jeg håper dere har det fint! 

BROOKLYN

 • 30.08.2015 - 23:32

New York tid: 17.30

Heihei, dere! I dag startet vi dagen med å rusle over Brooklyn Bridge med hver sin is-kaffe i hånden. Det var en utrolig fin tur som vi absolutt kommer til å ta flere ganger! Vi vandret videre rundt om i Brooklyn og tittet oss litt rundt der. Det er veldig kjekt å se hvor mye forskjellig så finnes i denne byen! Det var så mye vakkert å se mens vi gikk over bruen! Bare se på utsikten over her. Vi fikk også med oss The Statue Of Liberty i det fjerne, og vi kommer nok til å ta en båt rundt der i løpet av oppholdet. 

Ser dere hvor dette er? Hint-hint, her ble store deler av Gossip Girl spilt inn. 

Her stod vi bare å beundret utsikten over på Manhattan, så fint! Vi kommer nok til å ta fergen over her en gang. Det har vært utrolig varmt i dag, så nå er vi ganske slitne alle sammen. Akkurat nå kjenner jeg lukten av taco i leiligheten og det blir spennende å se hvordan det smaker! Senere i kveld er planen en tur til Times Square hvor vi skal innom litt butikker og forhåpentligvis får vi også med oss en kino. Vi snakkes i morgen, fine!

NICE TO MEET YOU, NEW YORK

 • 29.08.2015 - 23:42

New York tid: 17.00

Heihei! Reisen i går gikk veldig fint, og vi var fremme i New York rundt klokken 20. Taxi-turen inn til byen var rett og slett magisk der vi satt å så på den glitrende byen. Det kriblet godt i magen for å si det slik! Vi kom oss vel frem til leiligheten, som vi er utrolig fornøyd med. Den består av en stor stue med sofa-plass og kjøkken, to soverom og et lite bad. 

I dag våknet vi og fikk kjenne på hvordan det er å være jetlaged, haha. Vi var oppe rundt klokken 06, og siden det har vi vandret helt fra Wall Street til Central Park, gått langs the high-line og rett og slett bare prøvd å bli litt kjent. Nå er vi med andre ord veldig slitne - men det hører med de første dagene. Vi har fått ordnet subway-kort og amerikansk abonnement, noe som er veldig deilig å være ferdig med. Jeg tror vi er ganske enige om at det blir godt når vi har kommet oss helt til rette her! Can you spot The Empire? 

The high-line var forresten en utrolig fin plass som jeg definitivt skal tilbake til i løpet av oppholdet! Ellers er New York livet veldig bra så langt. Altså, jeg kunne sikkert gått rundt i matbutikkene her i flere timer, haha. For et herlig utvalg! Snart skal vi dra ut og spise middag - vi snakkes i morgen! 

→ NEW YORK

 • 28.08.2015 - 13:09

TODAY IS THE DAY 

Jeg husker fortsatt da nedtellingen stod på 280 dager, tiden har gått så utrolig fort! Om bare noen få timer setter jeg meg på flyet til New York, og akkurat nå kan jeg ikke si noe annet enn at jeg gleder meg. Det er så mye jeg vil gjøre, og så mye jeg vil se. Empire State Building, Central Park, Carrie Steps, Rockefeller - listen er evig lang. Bare tanken på at jeg skal bo i New York fyller meg med glede, og jeg er veldig klar for å starte på eventyret. 

I går fikk vi utdelt timeplanen, og så langt ser den veldig grei ut! Vi har bare skole mandag, torsdag og fredag, så vi har med andre ord flere dager i uken hvor vi bare kan utforske og titte oss rundt. Vi begynner ikke på skolen før om rundt to uker, noe som vil si at vi har god tid til å bli litt kjent før den tid. Åh, jeg gleder meg! 

Lesertallene har gått rett opp de siste dagene, og det er så kjekt at så mange av dere ønsker å følge meg videre i New York. Jeg gleder meg til å dele både bilder og tekst fra min nye hverdag. Husk at jeg kommer til å være seks timer bak dere, og derfor kommer innleggene til å bli postet på litt rare tidspunkt for dere - men det håper jeg går bra. Vi snakkes fra New York!!

NEW YORK APARTMENT

 • 11.07.2015 - 16:24

Heihei, dere! I går fikk jeg og roomiene mine endelig booket oss en leilighet i New York. Den ligger på Wall Street med gangavstand til skolen, noe som kommer til å bli praktisk for oss. I bygget er det treningsrom og det blir servert frokost på takterassen. Jeg prøver å ikke ha så veldig høye forventninger, for jeg vet at boligstandarden i New York er dårligere enn den er i Norge. Når det skal sies så tror jeg ikke at denne leiligheten har dårlig standard på noen måte, men det er greit å være forberedt på det meste. Det er utrolig dyrt å leige der, men vi bestemte oss for dette bygget da vi slipper ekstra kostnader når det kommer til treningssenter, vi kan gå til skolen, og det skal i tillegg være en veldig trygg plass å bo.  

Nå som leiligheten er i orden begynner det sakte men sikkert å gå opp for meg at vi faktisk drar om bare litt over en måned. Jeg husker så godt når det var nærmere 300 dager til avreise, og nå er turen like rundt hjørnet. Jeg gleder meg utrolig mye til å dra, men jeg kjenner at det er litt skummelt å forlate alt som er hjemme til noe helt nytt. Det blir nok en reise som kommer til å bestå av utrolig mange forskjellige følelser på en og samme tid.  

Jeg håper veldig at jeg får tid til å blogge om mye av det jeg opplever når jeg er der, både for å dele med dere, men også slik at jeg kan se tilbake på denne opplevelsen når som helst. Personlig elsker jeg å lese blogger til personer som er ute å reiser, da drømmer jeg meg liksom litt bort i en annen hverdag. Det er jo flere av dere som har sakt at dere gleder dere til å lese bloggen min når jeg er i New York og det er utrolig gøy å høre!  

Bilder HER 

Nå er det bare flybilletten som gjenstår før alt det "viktigste" er i orden. Vi kommer nok til å bestille i løpet av neste uke, og da er det vel bare å begynne å pakke! Neida, haha. Hva pakker man forresten for fire måneder?? Jeg tviler ikke på at det kommer til å bli en del shopping der nede, men vi skal jo oppleve både sommer, høst og vinter. Det kommer til å bli en utfordring for meg som vanligvis fyller opp kofferten bare jeg skal reise bort en uke eller to. 

Har noen av dere vert i New York før? Og har dere noen tips til hva jeg bør få med meg mens jeg er der?

Q/A MOVING TO NEW YORK

 • 20.04.2015 - 13:09

Heihei! Jeg har fått litt spørsmål her og der angående New York, og tenkte derfor at jeg skulle samle dem opp å svare i et eget innlegg. Noen av disse spørsmålene har jeg svart direkte på, men i og med at det er flere som lurer på det samme så tar jeg med dem også. Åh, så utrolig spennende! Drømmer om å dra til New York <3 Hva er det du skal studere der? 
Ja, det er virkelig en drøm for meg også! Jeg skal studere markedsføring og moteledelse.  

Hei! Jeg skal til USA i September, bare at jeg skal studere på Berkeley college :) Når drar du? :D
Så gøy! Jeg har ikke bestemt meg for avreisedato enda, men jeg drar i slutten av august.  

Åh så utrolig heldig du er!! Hva skal du gjøre der? Klem
Hihi, ja jeg er veldig glad for at jeg har muligheten! Jeg skal studere der i fire måneder.  

Åh, så glad jeg ble da jeg leste dette innlegget! Jeg har nemlig lyst til å gjøre akkurat det samme, men har ikke søkt enda. Jeg reiser også alene og er nysgjerrig, hvordan fant du noen å bo sammen med og har dere funnet leilighet? Det er min store drøm, og høsten 2015 håper jeg den blir til virkelighet :-D Håper bare at jeg finner noen å bo sammen med og at alt faller på plass, slik at jeg kan begynne å glede meg skikkelig! 
Så spennende! Jeg fant ganske enkelt å greit noen å bo sammen med via facebook-siden til Gateway. Du blir automatisk lagt til der når du melder deg på. Vi er nå fire roomies, og vi er godt i gang med å lete etter leilighet - så den er nok i boks om ikke lenge! Det bruker ikke å være noe problem å finne noen å bo sammen med, så det skal du ikke bekymre deg over. Lykke til!

Hei! Kunne du sagt noe om fagene som er på fashion management i New York? 
Hei! Til høsten har Gateway bestemt seg for at alle programfagene har to fellesfag, og tre fordypningsfag - om jeg har forstått det rett. Fellesfagene er Social Change Seminar som du kan lese om HER og Intercultural Communication som du kan lese om HERValgfagene for oss som skal gå markedsføring og moteledelse er Global Marketing and Environments, Innovation and Entrepreneurship(HER) og Modern Retailing Strategies med fokus på mote(HER). Jeg vet dessverre ikke så mye mer enn det du finner på internett, men håper dette var litt til hjelp. 

Bilder HER

Hei, jeg lurte på noe ang. fashion management i New York. Ser at du skal studere der til høsten, noe jeg også har tenkt på. Men ser at prisene har økt litt. På mailen jeg fikk står det ar programavgiften ligger på19850 dollar, men at "innkvartering og en rekke andre priser vil være inkludert i program prisen". Vet du om det kun er studie og boende som inngår i den prisen? Eller er det mer? Er det Gateway som finner boende osv? Takk på forhånd for svar! :)

Heisann! Programavgiften lå opprinnelig på $19850, men siden det var så mange som ønsket å leie privat så har de gjort noen endringer. Nå ligger studeavgiften på $13900, og innad den prisen ligger kun studiene. Leilighet vil altså komme i tillegg. Man kan leie gjennom Gateway dersom man ønsker det, men man kan også leie og ordne alt helt selv. Ellers er det ganske mange "småutgifter" som er viktig å tenke på, og som samlet blir ganske store. Alle disse utgiftene finner dere HER.

Ååh, så gøy at du skal til New York til høsten du også! Når er det du drar?
Så gøy at det er flere av dere som også skal reise! Jeg har som sagt ikke bestemt meg for reisedato enda, men både jeg og de jeg skal bo sammen med ønsker å reise en liten stund før slik at vi kan bli litt kjent med byen og komme oss litt inn i rutiner. Studiene starter i begynnelsen av septemeber, så jeg regner med å reise bortover rundt 20.august.  

Håper dere fikk svar på det dere lurte på, og viss dere har flere spørsmål så er det bare å legge igjen en kommentar på dette innlegget. Vi snakkes!

NEW YORK UPDATE

 • 16.03.2015 - 17:51

God kveld, dere! Nå er det en god stund siden jeg har oppdatert dere angående studiene jeg skal gå på i New York. Det er så gøy å høre at det er flere som har tenkt seg dit, og at dere er nysgjerrige på hva jeg skal gjøre der borte. Når det er sagt har dere også komt med en del spørsmål her og der, og i steden for at jeg skal svare på de samme spørsmålene om igjen, så tenkte jeg at viss det er noe dere lurer på så må dere gjerne legge igjen en kommentar i dette innlegget så skal jeg svare i et eget innlegg. 

Planen var jo at jeg skulle reise sammen med en jeg kjente litt fra før av, men det skjedde dessverre noe som gjorde at hun måtte avlyse turen. Det var veldig trist for oss begge to, men jeg gleder meg fortsatt veldig mye og håper at jeg finner noen som jeg passer bra sammen med. Med det sagt må dere gjerne si i fra dersom det er noen av dere som skal eller som har bekjente som leter etter en roomie, hihi. 

Ellers har Gateway nå startet med oss som reiser bortover til høsten, og det er jo veldig spennende. Mye informasjon har vi ikke fått så langt, men vi har fått beskjed om at det kommer til å komme en god del informasjon nå fremover :-)


Bilde HER

Det er så rart hvordan jeg gleder meg til å sette meg ned på kafèer i små koselige gater å bare se på menneskene som går forbi. Å kunne lage min egen historie om hvor de skal, og hva dagen deres består av. Jeg gleder meg også mye til å være turist i New York - Brooklyn Bridge, Empire State Building, Rockefeller og så mye mer. Følelsen av å ha hele byen rett foran meg til en hver tid, det blir spennende. 

Har dere noen spørsmål angående New York? Og skal noen av dere gjøre det samme? :-) 

EXCITED

 • 22.02.2015 - 18:36


weheartit

HURRY UP

 • 04.01.2015 - 22:42on my mind

 • 27.11.2014 - 14:30

Bilder fra Tumblr HEROh, New York

MOVING TO NEW YORK

 • 20.11.2014 - 18:44

Herregud!! Jeg har lenge vurdert å studere i New York etter videregående, og for en liten stund tilbake bestemte jeg meg. Jeg reiser med Gateway og skal studere Fashion Management and Entrepreneurship høsten 2015. Dette blir helt sykt! Dere husker kanskje at jeg skrev ett innlegg for en liten stund tilbake der jeg skrev at jeg vurderte å gjøre akkurat dette her, det gjorde også at jeg fant min første roomie noe som gjorde hele opplevelsen så mye gøyere. Det som er litt gøy er at vi begge drar "alene" sammen, og kjenner ikke hverandre så veldig godt fra før av. Jeg mener jo at en del av denne opplevelsen er at jeg kan bli kjent med mange nye mennesker uten å være knyttet til noen av mine bestevenner som jeg er sammen med hver dag her hjemme. Så nå planlegger vi i hytt og pine, og det er så gøy. 


Bilder fra weheartit

Jeg leser så og si alle bloggene jeg finner fra New York, og spesielt de som studerer hos Gateway. Første gangen jeg leste om programmet var på Eirin Kristiansen sin blogg, og siden det har jeg snakket om at dette er noe jeg har virkelig lyst til. Det å lese bloggene til de som studerer der har gjort at jeg bare har fått enda mer lyst til å dra, og jeg blir virkelig inspirert av å bare tenke på selve byen! 

New York er jo ett kapittel for seg selv. NEW YORK! Lurer på om det faktisk kommer til å gå opp for meg at om under ett år skal jeg tilbringe hele fire måneder i denne fantastiske byen. Jeg har jo som sagt aldri vært der selv, men jeg er uansett helt trollbundet av alt jeg har sett på bilder og filmer, og ikke minst det jeg har lest om byen. Jeg har allerede laget noen lister over plasser jeg vil spise og plasser jeg har lyst til å besøke. Jeg har tittet litt på forskjellige New York guider, og det har faktisk vært veldighjelpsomt! Åh, som jeg gleder meg til å oppleve denne byen ♥ 


Når det kommer til studiene så synes jeg at de virker veldig spennende. Det er ikke sånn at jeg drar ned dit for å studere dette for noen spesiell grunn, det er mer for å gjøre noe mer ut av oppholdet og ikke minst komme inn i ett samfunn med flere mennesker som opplever byen og studiene sammen med meg. Studiet jeg skal gå kan dere lese mer om HER. 

Jeg kunne jo skrevet om dette eventyret i evigheter før det i det hele tatt har startet, haha! Men nå skal jeg runde av her og heller komme tilbake med litt forskjellig info senere - dere må gjerne legge igjen en kommentar dersom dere har noen som helst info eller tips angående New York, det hadde jeg satt veldig stor pris på! Dersom dere har spørsmål er det også bare å spørre :-)

DETTE BLIR SÅ BRA!! 

Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits