HEI 2015

 • 31.12.2014 - 17:32

Og hei til dere! Nå har jeg fått på meg kjolen, og sminken er akkurat ferdig. Om en liten time venter deilig kalkunmiddag etterfulgt av en type ostekake til dessert, nam! Stikker bare innom for å ønske dere en super siste dag i 2014, og håper 2015 blir et supert år for hver enkelt av dere♥ Vi snakkes i det nye året! 


TAPAS

 • 30.12.2014 - 22:40

Heihei! I går bestemte jeg og mamma oss for å lage til litt forskjellige tapasretter til middag i dag. Jeg handlet inn rømme, lefser, kremost, brie, salte kjeks og masse annet godt. Vi laget litt forskjellig, og resultatet ble kjempe godt! Selv er jeg veldig glad i såkalt fingermat, og synes derfor denne typen tapas passer ypperlig som middag når vi skal kose oss litt ekstra. På bildene under ser dere de forskjellige tapasrettene vi valgte å lage i dag, og som definitivt kommer til å bli laget neste gang vi skal ha tapas også, hihi.

For å lage det som dere ser øverst på fatet her så brukte vi bare vanlig edamer ost, en god salami og svisker. Faktisk veldig godt! 

Under har vi laget noen lefseruller der vi brukte både grove og lysere tacolefser som vi enten hadde krydret philadelphia, røkelaks og salat på, eller rømme, salat og spekeskinke. Mamma laget faktisk flere gode potetsalater, men tenkte jeg kunne dele oppskriften på min favoritt. For å lage denne brukte vi mandelpoteter, druer, purreløk, litt rømme, litt majones, salt og pepper. Denne er kjempegod sammen med spekemat!

Her laget jeg helt enkelt og greit en tallerken med brie, valnøtter, salte kjeks og en "sylte" som er veldig god sammen med brie. Honning er også et veldig godt alternativ. 


Er dere glade i tapas?

News from Nelly

 • 30.12.2014 - 16:00

Innlegget inneholder annonselenker

Denne fikk jeg i posten i dag, og planlegger å bruke den i morgen. Den kan dere finne HER.

Denne er også ganske ny, men jeg har allerede brukt den én gang. Dere finner den HER, og den finnes også i rødt HER. 

Hvilken kjole går dere for i morgen? :-)

Tuesday morning

 • 30.12.2014 - 12:46God morgen! Eller rettere sagt god ettermiddag. Enda en deilig ferie morgen med dyne i sofaen og en kopp te i hånden fra min side, og jeg nyter det. I tillegg kom lillebror akkurat inn med en pakke fra Nelly til meg, og det gjorde jo bare morgenen enda bedre! I morgen skal jeg på jobb, så dette er med andre ord nesten den siste feriedagen min. Feriene går så alt for fort... Nå skal vi på butikken og handle inn til koselig middag senere i dag, fikk en lang handleliste med mamma så det er vel bare å begynne, haha. Håper dere nyter de siste feriedagene! 

SE FRESH UT PÅ TRENING!

 • 29.12.2014 - 22:56

Heihei, dere! Jeg er vel ikke den eneste som planlegger å kick-starte treningen igjen nå til nyttår? Selv har jeg hatt både gode og dårlige treningsperioder i året som har gått, og ønsker derfor å planlegge treningen min litt bedre hver uke, slik at jeg ikke har syv økter en uke, og ingen uken etterpå. Det er altså treningsmålet mitt for det nye året, å bli flinkere til å trene regelmessig og omtrent like mye hver uke. Og hva er vel bedre enn å starte det nye året med et nytt, fargerikt og matchende treningsantrekk? For min del er det i alle fall utrolig motiverende, og under her har jeg satt sammen seks forskjellige antrekk som garantert hadde motivert meg til å ta meg en tur på trening. 

Håper dere liker antrekkene like mye som meg, og så ønsker jeg dere et sprekt år i 2015! 

Innlegget inneholder annonselenker

ALT FRA NIKE

Sportsbh HER - Topp HER - Sko HER - Shorts HER - Pannebånd HER - Drikkeflaske HER

 

Drikkeflaske: Nike / Alt annet: Adidas

Sportsbh HER - Topp HER - Sko HER - Tights HER - Drikkeflaske HER

 

Tights: Pure Lime / Alt annet: Reebok 

Sportsbh HER - Topp HER - Drikkeflaske HER - Tights HER - Sokker HER - Sko HER

 

Sportsbh: Shock Absorber / Drikkeflaske: Casall / Alt annet: Nike

Sportsbh HER - Genser HER - Drikkeflaske HER - Tights HER - Sko HER

 


Sportsbh: Reebok / Topp: Adidas / Drikkeflaske: Röhnish / Tights: MXDC sport / Sko: Nike / Tube-roll: Casall

Sportsbh HER - Topp HER - Drikkeflaske HER - Tights HER - Sko HER - Tube-roll HER 

 


ALT FRA NIKE 

Topp HER - Sportsbh HER - Shorts HER - Drikkeflaske HER - Sko HER

 

Hvilket antrekk likte dere best, og har dere noen mål for treningen fremover? :-)

 

NEW NIKE'S

 • 29.12.2014 - 13:04Sko: Get Inspired HER 

Disse skoene var en del av julegaven fra familien, og jeg elsker dem! Super fresh farge og stilig design. Hva synes dere?

SMOOTHIE LOVER

 • 28.12.2014 - 20:36

Når jeg våknet i dag tidlig var det ikke mye som fristet, så da bestemte jeg meg for å slenge sammen en rask og god smoothie. Denne inneholder godt med næring, og er helt super dersom man har dårlig tid - ikke at jeg hadde det altså, haha. Jeg bruker ikke å måle opp noe som helst når jeg lager smoothie, men på bildet over ser dere ingrediensene jeg brukte. 

Har dere en smoothie-oppskrift å dele med meg?

Still alive

 • 28.12.2014 - 15:10

Heisann! Det har vært stille her i noen dager, men jeg har faktisk ikke gjort noe som helst spesielt. Andre juledag ble en skikkelig kose-dag med mange julefilmer, brettspill og en tur med hunden. Haha, den turen er jo egentlig en liten historie i seg selv, men la oss si det sånn at den hunden er ett beist og at jeg sitter igjen med en støl kropp og ett litt blått hoftebein. Er det mulig.. 

I går var det tid for å begynne på hjemreisen, og da hadde vi bestemt oss for å kjøre. Og for dere som vet hva jeg snakker om, så er det ikke akkurat en liten kjøretur fra Bodø til Ulsteinvik, tvert i mot. Vi startet reisen klokken ti om morgenen, og kom altså hjem rundt klokken seks i natt. Noe som vil si at jeg akkurat har stått opp, haha. Jeg er faktisk veldig glad i å sitte på i bil med musikk på ørene og bare se utover det flotte landskapet vi har i Norge. Det var utrolig vakkert med alle trærne som var dekket i snø, og jeg kunne faktisk gjerne kjørt samme ruten tilbake i dag. Jeg synes også det er utrolig fascinerende å se alle lysene som lyser opp i mørket. 

Nå derimot er jeg klar for enda en dag med litt avslapping, og forhåpentligvis blir det litt bedre blogging nå som jeg er hjemme igjen. Håper dere nyter juledagene like mye som jeg gjør!

siden sist @lineleknesund

 • 25.12.2014 - 22:28

1. Deilige arme riddere ala Linda Stuhaug - 2. Oslo here I come! - 3. Verdens beste frozen yoghurt, nam - 4. På besøk hos Joe & The Juice i Oslo

1. Litt juleshopping med mamma - 2. Julemarked i Oslo - 3. Julekalenderen klar, og desember like rundt hjørnet- 4. Tidlig, tidlig morgen klar for skole

1. En stykk glad Line som nesten var ferdig med alt av prøver før ferie - 2. Årets pepperkakehus! - 3. Enda en glad Line, som endelig fikk skoleferie - 4. Antrekk fra jobb, mye fint i butikken 

1. Julie og meg klare for en aldri så liten fest - 2. På flyet igjen, og denne gangen for å besøke storebror i Bodø - 3. Pepperkakebil ala Line og Lars - 4. Julestemning

På instagram liker jeg å oppdatere både titt og ofte, så dersom det blir lite oppdateringer her finner dere meg der under lineleknesund.
Hva heter dere på instagram?

it's christmas time

 • 25.12.2014 - 15:40

Heihei! Gårsdagen var en utrolig fin dag, fylt med mye latter og glede. Vi startet dagen med en liten gåtur til butikken, og som dere ser på bildene under var det en helt nydelig julemorgen. Her oppe i nord kommer solen egentlig aldri opp, men holder seg litt bak fjellene. Senere på dagen ble det som vanlig deilig julemiddag, med riskrem til dessert. Med en veldig ivrig lillebror ble julegavene også åpnet ganske så kjapt etter det, haha. Jeg synes det er så spennende å se om gavene vi har kjapt faller i smak! Familien min traff i alle fall veldig bra, og jeg er super fornøyd med det jeg fikk. 

Nå derimot har vi fyrt i peisen og rigget oss godt til med pledd og julefilmer i sofaen. Første juledag er som regel en dag uten noen som helst form for planer der vi bare slapper av. Jeg går rundt i det nye ullundertøyet mitt fra Kari Traa, så fint og ikke minst varmt og godt. Såå vakkert! Hva bruker dere juledagene på?

CHRISTMAS MORNING

 • 24.12.2014 - 11:00God morgen! Da er endelig julaften her, og for våres del betyr det frokost på sengen til mamma og åpning av gaver. Mamma har nemlig bursdag, og da blir det gjerne litt feiring av henne før vi starter julemorgenen. Nå sitter vi tettpakket i sofaen og venter på askepott, og planlegger å gå en tur om ikke så lenge. I dag er det hele åtte minusgrader, så vi får se hvor langt vi kommer, haha. 

Ønsker dere alle sammen en super julaften! Hvordan pleier dere å starte julemorgenen? 

DAGEN FØR DAGEN

 • 23.12.2014 - 20:53

Heihei, dere! Tenk at det allerede er lille julaften. I dag startet vi dagen med en tur på butikken, noe som endte opp med å bli en utrolig kald tur. For øyeblikket tror jeg temperaturen ligger på rundt seks minus, og det er kaldt altså. Deretter laget vi oss deilig frokost mens vi fikk igjen litt varme. Etter det hadde jeg og Lars bestemt oss for å lage en pepperkakebil, det var litt av et prosjekt, men vi sa oss egentlig veldig fornøyde med resultatet.

Senere på dagen kom mamma og pappa ramlendes inn dørene, og siden det har vi bare spist deilig mat og koset oss. Jeg har akkurat sett ukens episode med Khloè and Kourtney take the Hamptons, som definitivt er et av mine favoritt programmer - er jo helt hekta på familien, haha. Resten av kvelden blir det bare avslapping og kosing før den store dagen i morgen. 

Hva har dere gjort i dag?

ENDELIG

 • 22.12.2014 - 22:54

Heisann! Etter jeg oppdaterte sist, så ble vi informerte om at flyet var en time forsinket, og om at vi bare måtte vente. Det var jo litt problematisk i og med at vi skulle rekke et fly fra Oslo, men det ordnet seg og gikk heldigvis fint! Storebror plukket oss opp på flyplassen og så handlet vi inn til nachos, som var utrolig godt etter en lang reisedag med lite mat i magen. 

Nå står Hjelp, det er juleferie og surrer på skjermen, en julefilm jeg faktisk ikke har sett før. Kjenner det er utrolig godt å kunne senke skuldrene for en ukes tid og bare slappe helt av, det har vært så etterlengtet. Håper dere har hatt en fin mandag, og så ønsker jeg dere en kjempefin ju!

Haha, dette er så typisk! Vesken min blir alltid stappfull når jeg skal ut å reise.... Har dere sett noen gode julefilmer i det siste?

 

TO THE AIRPORT

 • 22.12.2014 - 12:20

Heihei! Nå er kofferten pakket og klar, og vi sitter i bilen på vei til flyplassen. Flyet går ikke før klokken halv tre, så vi er med andre ord tidlig ute. Vi skal en tur innom Oslo for å bytte fly, deretter går flyet direkte til Bodø og vi er fremme i syv tiden i kveld. En liten kinareise er det, men vi skal kose oss! Ønsker dere en fin mandag, og så snakkes vi senere! 

 

ENDELIG FERIE

 • 22.12.2014 - 00:17

Heisann! Etter at det ble litt vel sent på meg i går kveld, så stod jeg likevell opp etter fem knappe timer med søvn og gjorde meg klar for ett par timer i bil - jippi. Det sier seg selv at det var en bra kveld når du våkner opp med gangsperre i hele kroppen, noe jeg kanskje burde ta som et lite hint. Skal ikke skryte på meg at jeg har trent noe særlig denne julen altså. Som jeg nevnte tidligere i dag så skulle vi til Selje, og det skulle vi fordi pappa kommer der i fra og vi har da naturligvis litt venner og familie der. Vi tok først turen til gravplassen og laget til litt der, noe som var sinnsykt kaldt, og deretter dro vi videre til pappa sin bestekompis hvor vi var invitert på middag. Det var veldig godt og etterlengtet med litt mat i magen, hehe. 

Deretter ble det noen nye timer i bil på veien hjem, som jeg da utnyttet til å ta igjen litt søvn. Da ble jeg bare kjempe sløv og har egentlig ikke gjort noe som helst produktivt siden jeg kom hjem. Jeg har pakket litt til i morgen da, for da skal jeg og lillebror sette oss på flyet til Bodø for å feire julen der! Tror jeg pakker resten i morgen, og legger meg så snart dette innlegget er ute. 

Skal heller ikke skryte på meg at jeg var så glad som jeg ser ut som på dette bildet, haha. Her hadde jeg vell egentlig bare lyst til å dra hjem å sove. Det regnet sånn, så muligheten for å ta noen bilder var ikke så bra. Selje er en utrolig vakker plass, og jeg har veldig mange gode barndomsminner der i fra

Hvor tilbringer dere julen i år? 

LAST NIGHT

 • 21.12.2014 - 11:55

Heihei! I skrivende øyeblikk er det to minutter til vi skal ta turen til Selje for dagen, så dette blir med andre ord ett veldig kort innlegg. I går gikk dagen i ett sett fra jobb til party med jentene, noe som var veldig koselig. Slenger med ett bilde av Julie og meg, og så snakkes vi senere i dag :-)

HOW I LOOK TODAY

 • 19.12.2014 - 12:44


Skjerf: Rosenvinge / Jakke: Zara / Genser: Morgano / Skjørt: Floyd / Sko: Bianco / Veske: Louis Vuitton 

Denne strømpebuksen fra wolford er forresten verdens beste! Jeg fikk min til jul i fjor, og den har holdt seg helt fantastisk bra til hverdagsbruk. Og jeg har brukt min en god del. 

OUTFIT 18.12.2014

 • 18.12.2014 - 15:47
Bukse: Acne / Sko: Bianco / Genser og jakke: Zara / Clutch: Michael Kors / Klokke: Daniel Wellington

PEANUT BUTTER & BANANA

 • 17.12.2014 - 18:00

...one of my favourite combinations! Alt dere trenger for å lage dette er grovbrød, peanøttsmør og èn banan. Kjempe enkelt og veldig godt, i tillegg varer metthetsfølelsen lenge. Jeg pleier å riste brødskivene, men det kan dere jo gjøre akkurat som dere vil med :-)

Noen av dere som har smakt dette? 

ONE MORE WEEK

 • 17.12.2014 - 12:52

Heihei! I dag er det bare èn uke igjen til vi skal kose oss sammen med familien, spise julemat og åpne gaver. Julen har en veldig rolig og koselig stemning over seg som jeg setter veldig stor pris på, i alle fall i år. Kjenner på kroppen at det har vært litt mye stress med fullt kjør fra skole til jobb, til lekser og prøver hver eneste dag i det siste. Lørdag er siste dagen på jobb, før jeg skal ha en hel uke fri og bare nyte julen, det skal bli deilig. 

Vi har i alle fall pyntet hjemmet, og jeg kjenner at julestemningen sniker seg inn på. Jeg fant til og med noen gaver liggende, hoho. Nå skal jeg runde av her og gjøre meg klar for noen timer på jobb. Ha en fin dag, dere!

Har dere noen planer for juleferien?

FINALLY

 • 17.12.2014 - 00:16

God kveld! Da er endelig pepperkakehuset ferdig, haha. Vi hadde som sagt litt komplikasjoner, men med litt hjelp av pappa kunne jeg og lillebror begynne å pynte. Jeg fikk viljen min i år, og vi gikk for mest mulig rosa pynt, jeg synes det er så fint. Selv om min favoritt kombinasjon som regel alltid er hvitt og sølv, noe som helt sikker hadde blitt veldig fint her også, så var vi veldig fornøyde med pyntingen, hihi. Vi koset oss veldig, men nå er vi veldig klare for å legge oss begge to, og det er vell på tide! God natt♥ 

Pleier dere å lage pepperkakehus?

WINTER WONDERLAND

 • 15.12.2014 - 14:59


Heihei! Dette er virkelig en god mandag, altså. Mattetentamen er overstått for i år, jeg skal på julebord med den kjekke klassen min, vi får koselig besøk i hjemmet, og sist men ikke minst så har snøen kommet! Joda, det er utrolig kaldt, og kan være sinnsykt travelt inn i mellom, men det er noe med snø som bare er utrolig vakkert. Små, hvite løv som danser lett i den kalde vinden. Det hjalp i alle fall på julestemningen min, hihi. Med en gang jeg kom hjem fra skolen, tok jeg på meg vinterskoene og knipset ett par bilder uttenfor huset. Pus ville også være med på bildene, men hun er jo ett vakkert motiv i seg selv♥ 

Har snøen kommet hos dere? 

SUNDAY MORNING

 • 14.12.2014 - 13:13

Heihei! Denne morgenen har jeg brukt til å spise opp gårsdagens godterier, og til å øve litt til mattetentamen som er i morgen. Om få strakser drar jeg avgårde til jobb og blir der i noen timer, før jeg må hjem å pugge mer. Med andre ord har jeg en ganske travel søndag i vente. Trøster meg med at i morgen er siste tentamen overstått og at det bare er en uke til jeg setter meg på flyet for å dra på en liten ferie, jippi. Ønsker dere en super søndag 

Hva skal dere gjøre i dag? 

TONIGHT

 • 13.12.2014 - 00:19

God kveld! Eller rettere sagt god natt, haha. Jeg planla en rolig kveld med familien i og med at resten av helgen går til jobb og skolearbeid. Så jeg fikk med meg lillebror til sentrum for å kjøpe inn godis og film. New year's eve er som sagt en av mine favorittfilmer, og derfor hadde jeg veldig lyst til å kjøpe den - så det gjorde vi da. Når vi kom hjem rigget vi oss til i sofaen med is og pepsi, da vi plutselig kom på at vi ikke hadde blu ray spiller. Er det mulig. Etter å ha prøvd med alt av spillkonsoller og datamaskiner som er i hus, ga jeg rett og slett opp hele greien. Med andre ord ble det skikkelig mislykket, haha. 

Jeg fant filmen på nettet å så den heller der. La meg godt til rette i sengen og tok med meg både isen og pepsien dit. Nå er filmen ferdig og jeg skal stå opp om åtte timer, så da passer det perfekt å ta kveld. Håper dere har en fin kveld!


Haha, ja, jeg har denne lampen på rommet mitt.

Hva har dere gjort i dag?

4/5

 • 12.12.2014 - 15:35

Heihei, dere! Endelig fredag og helg - det var virkelig etterlengtet. I dag har jeg hatt tentamen i markedsføring, og det tror jeg gikk ganske greit. Jeg er i alle fall ferdig med fire av fem tentamener, noe som er veldig deilig. På mandag er det matte som står for tur, og det gleder jeg meg til å bli ferdig med. 

Fremover er det med andre ord lite skolearbeid, men jeg har en del jobb på planen frem til mandag før jul. I morgen skal jeg blant annet jobbe ti til seks, så da vet jeg ikke om jeg rekker å oppdatere her. Jeg har også mye gøy å se frem til i ukene som kommer -  pakker i posten, julebord med klassen min og ikke minst juleferie. Små gleder, dere! Til jul drar jeg og familien til Bodø for å feire sammen med min storebror og kjæresten, og jeg kjenner jeg gleder meg til å reise litt igjen. 

Dette ble vel et innlegg uten noen som helst mening, haha. Det har rett og slett ikke skjedd så mye spennende i det siste, og dagene har gått til skole og jobb. Fremover skjer det forhåpentligvis litt mer, og jeg skal oppdatere så godt som jeg kan :-) Håper dere får en super helg! 

MY FAVOURITE CHRISTMAS MOVIES

 • 11.12.2014 - 11:43

Bildene er fra weheartit

HJEMME ALENE 1 OG 2 

Hjemme alene filmene er helt klart en av mine favoritter når det kommer til julefilmer. Personlig liker jeg best skuespillerene som er med i 1 og 2, men for all del, de andre filmene er også morsomme! Desse filmene gir meg alltid julestemning, og jeg ser dem hver eneste jul sammen med familien min. 

LOVE ACTUALLY 

Denne filmer er såå søt! Den handler om kjærlighet blandt både unge og eldre, og er en skikkelig kose-film. Skuespillerene i denne filmen er jeg veldig glad i, noe som naturligvis gjør at jeg liker den enda bedre! 


NEW YEARS EVE 

Denne filmen er stappfull med de aller beste skuespillerene, og jeg elsker den. I tillegg er den spilt inn i New York, og hvem vil vell ikke leve seg inn i en slik nyttårsaften? Denne filmen er også en skikkelig kjærlighetsfilm, og den gir meg en skikkelig god-følelse. 


THE GRINCH

Haha, husker jeg synes the grinch var skikkelig skummel når jeg var liten! Men det er uansett en film som jeg har blitt veldig glad i, og som gir meg julestemning hvert år.


THE HOLIDAY 

Denne har jeg allere sett to ganger denne julen, så det er vell ingen hemmelighet at dette er en favoritt. Den handler om at to litt deprimerte damer bytter hus over juleferien, og deretter skjer det mye spennende. Jeg kommer helt sikkert til å se denne enda flere ganger denne julen, hihi. 


THE SANTA CLAUSE 1 OG 2 

Begge disse filmene er kjempe koselige familie-filmer, og passer like bra for både store og små. Jeg har bare sett 1 og 2, men det finnes også enda en som jeg håper å få sett denne julen! 

POLAREXPRESSEN
 

Dette er en kjempe søt film som handler om en gruppe med barn som reiser for å besøke julenissen med polarexpressen. Denne er en sikker vinner dersom du er ute etter julestemning. 

 

Har dere noen favoritt filmer nå i julen?

BREKKIE ON THE GO

 • 10.12.2014 - 20:09

Heihei! I det siste har jeg slitt veldig med å stå opp om morgenen, noe jeg egentlig aldri har hatt problemer med før. Det har mest sannsylig noe med årstiden og gjøre, det er jo så og si mørkt hele døgnet! Uansett - det gjør at jeg av og til får litt dårlig tid til å spise frokost, eller rett og slett ikke har matlyst med engang jeg står opp. Da er en næringsrik og god smoothie et godt alternativ, og det var akkurat det frokosten min ble i dag. Jeg blandet frosne jorbær og blåbær, en banan, litt havregryn, vann og jordbær proteinpulver i en blender, og dermed sparte jeg meg mye tid i tillegg til at jeg fikk i meg en god frokost. Det finnes jo utrolig mange muligheter når det kommer til smoothier, og man kan lett velge å lage en som smaker mindre søtt dersom man ønsker det. Denne kan man lett slurpe i seg mens man sminker seg, eller mens man er på vei til jobb eller skole! Selv om det er desember, og litt for mye av det jeg putter i kroppen er julekaker, er det veldig deilig å starte dagen med noe sunt og næringsrikt. Ikke bare blir jeg mer våken, men jeg klarer også å konsentrere meg bedre på skolen. 

Har dere noen gode smoothie-oppskrifter å dele?

FAVOURITE DRESSES

 • 09.12.2014 - 22:22

Heihei! Nelly har så mye fint for tiden, og i tillegg kjører de en god del salg hver eneste dag. I går var det 10% på hele butikken, så da tok denne frøkna og klikket hjem ett par favoritter. I dag får du 20% på det dyreste plagget dersom du handler to varer, 30% dersom du handler tre varer og 40% dersom du handler fire varer. Kampanjen kan dere lese mer om HER. Ellers er det bare å følge med i julekalenderen deres for gode tilbud, her kan man spare penger! 

Dersom noen av dere enda ikke har funnet kjoler for sesongen så kan dere ta en titt under her på mine favoritter akkurat nå. Jeg synes fortsatt at paljetter er veldig flott tilnyttår, og ellers er jeg veldig glad i svart og rødt for tiden. 

Innlegget inneholder annonselenker

HER - HER - HERHER - HER - HER

HER - HER - HER

Den helt siste kjolen ser veldig blå ut på bildet, men den er egentlig helt svart. Hvilken av disse likte dere best?


 

CHRISTMAS MODE

 • 07.12.2014 - 23:42

Heihei! Som sagt var planen i dag å bake litt julekaker og å lage pepperkakehus. Like etter jeg publiserte forrige innlegg startet jeg og mamma med julebaksten, og i dag laget vi tyske skiver, kransekaker med sjokolade, sarah bernhardt i langpanne og brune pinner. Så nå mangler vi bare julemenn og pepperkaker, tror jeg. Ellers startet jeg og lillebror på pepperkakehuset, men det ble til et ganske stort prosjekt og vi ble derfor ikke ferdige i dag. Jeg tror det kommer til å bli så bra når det blir ferdig. Vi kom i alle fall på mange morsomme ideer til hvordan vi skal dekorere og lage det til, så det skal dere få se når det er ferdig. 

Dager som dette synes jeg er utrolig koselige. Familietid, julemusikk og litt for mye kakedeig-spising, hihi. Nå skulle jeg vell egentlig ha lagt meg, men dagen har gått i ett sett helt til nå. Slenger med noen bilder, og så snakkes vi i morgen 
Hva pleier dere å bake til jul?

GOOD MORNING

 • 07.12.2014 - 12:38

Heihei, og god søndag! I dag startet jeg dagen min med en deilig fruktsalat bestående av banan, eple, klementin og druer, med sitronvann på siden. Med andre ord en veldig god start på dagen. Planene videre i dag er baking av julekaker og pepperkakehus med familien, og bare ladde opp til en ny uke. Tenk at det bare er to uker til juleferie, wii! Håper dere får en fin andre søndag i adventHva skal dere gjøre i dag?

FRIDAY

 • 05.12.2014 - 23:17Heihei! Min fredagskveld har jeg brukt sammen med familien med varm kakao, sjokolade og sist men ikke minst så vi The Holiday i dag igjen, haha. Hadde helt glemt hvor koselig den filmen er! Tenkte kanskje jeg skulle lage ett innlegg med mine favoritt julefilmer, mest fordi jeg selv elsker å få tips om filmer jeg kanskje har glemt bort, eller som jeg rett og slett ikke har sett. I morgen skal jeg tidlig opp, så jeg regner med det blir tidlig kveld på meg i dag. God helg, skjønne dere! 

Hva har dere brukt fredagskvelden til? 

Hverdagskos

 • 04.12.2014 - 23:58

Heisann! I dag har jeg hatt fri fra skolen, og det har vært så deilig og ikke gjøre noe som helst. Jeg har slitt med en skulderskade i nærmere fem år nå, men da jeg var hos en ny kiropraktor på tirsdag som virkelig hadde peiling, fikk jeg både diagnosert og startet behandling på problemet. Så nå går jeg med noen små akkupunktur-nåler i ryggen, og merker allerede at jeg kan puste litt lettere. Uansett, så var det absolutt en deilig dag å ha fri på, og nå føler jeg meg veldig klar til skole og fredag i morgen!

Klokken fem i dag dro jeg og Andrea for å kjøpe middag, og deretter dro vi til henne og lagde deilige skoleboller. Vi kjøpte også med oss julebrus, og satt på julefilmen The Holiday. Dersom dere ikke har sett den, så anbefaler jeg dere å gjøre det denne julen! Etter en kjempe koselig kveld, med mye latter og godt selskap, er jeg nå klar for å hoppe til sengs. God natt 
BREAKFAST

 • 04.12.2014 - 11:05Smashed avocado toast - oppskrift fra Eirin Kristiansen HER. 

Har dere smakt dette før?

min favoritt julemusikk

 • 03.12.2014 - 18:04

Heisann! Nå som desember allerede er godt i gang, tenkte jeg at jeg skule dele favoritt julemusikken min med dere. Julemusikk er noe jeg hører på hver dag i desember, og det gir meg så mye julestemning. På spotify-listen min har jeg alt fra rolige julelåter som jeg kan slappe av til mens jeg jobber med for eksempel skolearbeid, til julesanger med mer futt i som passer bra i bakgrunnen når vi skal bake julekaker og så videre - dere skjønner. Jeg har ingen julelåt som min absolutte favoritt, men jeg er veldig glad i julemusikk generelt! Spotify-listen min everlasting christmas finner dere HER. Jeg har ikke oppdatert den enda, men for øyeblikket liker jeg så godt sangene som er der at det er ikke noe jeg stresser med. 

Bilder fra weheartit

Flere enn meg som er glade i julemusikk?

desember 1st

 • 01.12.2014 - 21:39

Heihei, dere! Heldig som jeg er, har jeg en kjempe snill og kreativ mamma som vært år lager pakkekalender til meg og lillebror. Jeg synes sånne små gleder i hverdagen er kjempe koselige, og ikke minst blir det litt lettere å stå opp selv om det er mørkt hele døgnet for tiden. Ellers har vi begynt å pynte litt smått rundt om i huset, og nå kjenner jeg at det skal bli utrolig godt med advent, jul, ferie og god julemat fremover. 

Har dere begynt å pynte til jul? 

 

christmas loading

 • 01.12.2014 - 08:00


Bilder fra weheartit 

God morgen, dere! Stikker bare raskt innom for å ønske dere en god mandag og ikke minst god første desember. Tenkt at vi allerede har kommet til den siste måneden i dette året, jeg synes det har gått så fort! Jeg er i alle fall veldig klar for å begynne med julepyntingen, for ikke å glemme bakingen, hihi. Desember vil jo si at både jul og nyttår er like rundt hjørnet, og for min del har jeg også bursdag like etterpå. Har så mye fint å se frem til i løpet av desember, og ikke minst i løpet av 2015. Det er så deilig å tenke på, og akkurat nå gleder jeg meg aller mest til juleferie og å tilbringe tid med familien min. Hva liker dere best med desember?

Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits