WWW.LINELEKNESUND.COM

 • 27.10.2015 - 01:16Ikke glem å titte innom den nye bloggen min! Trykk på bildet for å komme direkte til www.lineleknesund.com

WWW.LINELEKNESUND.COM

 • 23.10.2015 - 15:02

KLIKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL DEN NYE BLOGGEN :-)

WWW.LINELEKNESUND.COM

 • 22.10.2015 - 05:44Dersom dere enda ikke har fått det med dere, så har jeg flyttet bloggen min til WWW.LINELEKNESUND.COM :-) Klikk på bildet for å komme direkte til den nye bloggen!

CHECK OUT MY NEW BLOG

 • 20.10.2015 - 21:39

Nytt innlegg på den nye bloggen min - www.lineleknesund.com

WWW.LINELEKNESUND.COM

 • 20.10.2015 - 06:10

Heihei, fine! I det siste har jeg jobbet med å ta bloggen til et nytt nivå, og etter mye arbeid er den endelig oppe og går. Grunnen til at jeg skaffet meg et eget domene er i hovudsak fordi jeg ønsker å ha litt mer kontroll, i tillegg til at jeg ønsker å drive den på et internasjonalt nivå. Jeg håper at dere vil fortsette å følge meg på den nye bloggen, og jeg gleder meg til å fortsette å blogge i litt mer profesjonelle omgivelser. Svarene på spørsmålsrunden kommer jeg til å legge ut på den nye bloggen! 

Jeg jobber fortsatt med å utvikle både designet og innholdet, men jeg har allerede kommet godt i gang. Dere finner meg på www.lineleknesund.com - er det noe dere ønsker å se mer av på den nye bloggen? Vi snakkes der! 

Følg meg gjerne på Bloglovin HER dersom dere ønsker det!

FALL HAS ARRIVED

 • 18.10.2015 - 18:10

New York tid: 11.50

Heihei, dere! Nå er det alt for lenge siden jeg har klikket meg innom bloggen altså, men jeg føler dagene går utrolig fort. Jeg har likevel tatt masse bilder som jeg skal prøve å poste fremover. Jeg skal også få postet svarene på spørsmålsrunden i løpet av kort tid!

I går gikk jeg og Anja oppover Manhattan og tittet oss litt rundt, satt oss ned på kafèer med koselig utsikt og bare hadde en fin dag sammen. Nå har vi nemlig høstferie, og det er så deilig! Vi gikk også en runde på lørdagsmarkedet i Union Square, i tillegg til å titte innom Whole Foods. Når jeg og Anja "titter innom" der så kommer vi gjerne ut av butikken en times tid senere, haha.

Ellers går alt ganske bra, og jeg liker meg fortsatt veldig godt her. Jeg har forsket litt i det siste, og jeg har egentlig veldig lyst til å flytte bloggen min til et eget domene - har noen av dere peiling på hvordan det fungerer? Jeg kommer mest sannsynlig ikke til å poste noe hver dag, men da ønsker jeg å ha mer fokus på kvalitet og innhold i innleggene. Jeg driver også å ser på nytt kamera, så dersom noen av dere har tips til Canon-kamera så må dere gjerne legge igjen en kommentar. Jeg håper dere har det bra!

ONE WEEK LEFT

 • 10.10.2015 - 18:42

New York tid: 12.13 

Heihei! I går kveld inviterte vi alle fra gateway hjem til oss for å feire Dorothea sin bursdag, og det var veldig koselig å få samlet nesten alle sammen. Vi dro videre for å spise middag på Lavo, og tror dere ikke vi satt oss rett inn i et frieri? Haha, stemningen var i alle fall på topp der og da. 

I dag våknet jeg faktisk ikke før klokken rundet 10am, så lenge tror jeg ikke jeg har sovet siden jeg kom hit. Det var veldig deilig da! Jeg har fortsatt ikke forlatt sengen min i dag utenom da jeg laget frokost - weekend mode.

Nå skal jeg og Anja jobbe litt med et skoleprosjekt som vi har i entreprenørskap, det innebærer å lage sunne cookies - og det skal nok gå helt fint, haha. Vi har faktisk bare èn skoleuke igjen før vi har ferie, så motivasjonen for å gjøre seg ferdig med mest mulig denne uken er på topp. Spørsmålsrunden som jeg satte i gang for noen dager siden er åpen til og med mandag. Jeg håper dere har hatt en super lørdag så langt! 

GOODBYE

 • 09.10.2015 - 02:46

New York tid: 20.19

Hei, fine! I dag dro jeg rett fra skolen for å møte familien før de skulle dra hjem. Tiden har gått så fort når dem har vært her! Vi satt oss ned på en liten plass som heter Hummus & Pita - og maten der var overraskende god. Vi fikk også matet noen ekorn og kjøpt med oss hver sin donut før de måtte dra tilbake til hotellet. 

Det er så rart at jeg ikke skal se dem på nesten tre måneder! Vi har heldigvis både Facetime og mye annet, så det skal nok gå fint. Det blir litt godt å komme hjem til jul, men jeg kjenner allerede på at jeg kommer til å savne New York når jeg kommer hjem, jeg liker meg så godt her. Nå har jeg akkurat fått med meg ukens episode av Keeping Up With The Kardashians, men nå må jeg gjøre fra meg litt lekser og skolearbeid før jeg tar kvelden. Vi snakkes!

EMPIRE STATE BUILDING

 • 08.10.2015 - 20:00

New York tid: 14.00

Heihei, fine! I går tok jeg og mamma turen opp i Empire State Building for å titte utover denne vakre byen som jeg er så heldig å bo i. Det var veldig fint, men dersom dere er her og skal velge mellom Empire og Rockefeller hadde jeg nok gått for Rockefeller! Begge bygningene byr uansett på en utrolig fin utsikt, og det er virkelig verdt å få med seg noe slikt dersom dere skal besøke New York.

I går var en slik fin dag hvor det kriblet litt ekstra i magen når jeg vandret opp langs Wall Street for å møte familien. Det er så deilig å kjenne på en slik følelse av lykke - selv om den av og til bare varer en liten stund. Det gjorde i alle fall at humøret var på topp resten av dagen, og jeg hadde virkelig en veldig fin dag i går! 
 

Jeg håper dere har det fint! 

MAGICAL SUNSET

 • 08.10.2015 - 04:53

New York tid: 22.21 

God kveld, dere! Nå sitter jeg og sjonglerer mellom lekser, blogging og planlegging selv om øynene mine egentlig ikke klarer å holde seg åpne lenger. Jeg må bare titte innom for å vise dere den fantastiske solnedgangen som så fint gikk gradvis ned bak frihetsgudinnen under middagen sammen med familien i kveld! Det var virkelig helt nydelig, og jeg er så glad for at mamma, pappa og lillebror fikk en så fin siste kveld i storbyen. 

Uredigert, rått og magisk - akkurat slik en solnedgang skal være etter min mening. Det er noe rart med det, hvordan solen kan påvirke et menneske på så mange måter. Jeg har flere ganger kjørt rundt klokken fire - kanskje fem om morgenen for å titte på soloppgangen. Følelsen av at en ny dag starter - blanke ark, frisk luft og stillhet. På samme måte drar jeg ofte på tur når solen går ned. Det er en slags indre ro som sprer seg i kroppen min hver eneste gang himmelen endrer seg til å bli et kunstverk uten like. Små gleder. Vi snakkes i morgen 

SO LITTLE TIME, SO MUCH TO DO

 • 07.10.2015 - 05:32

New York tid: 23.03 

Heihei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra nok en superfin dag med familien min. Det har blitt lite oppdateringer på bloggen i det siste, men med noe som virker som en uendelig stor haug med lekser og prøver samtidig som jeg skal bruke tid sammen med mamma, pappa og lillebror, så har det bare blitt litt vanskelig å prioritere bloggen. Familien drar hjem på torsdag, så etter det kommer nok bloggen til å bli oppdatert litt oftere igjen. 

I dag startet jeg dagen med å vise mamma min favoritt plass i New York, nemlig West Village. Carrie Steps, små - koselige kafèer, rolige gater og søte butikker rundt hver hjørne. Vi vandret rundt om i strøket, gikk innom noen butikker, og tittet på alle varianter av New Yorkere som gikk langs kafèene vi stoppet på. Jeg tror mamma likte seg like godt som jeg gjør der, hihi. Jeg elsker virkelig følelsen av å være i litt roligere omgivelser, og ikke minst liker jeg at alt blir litt mer personlig og koselig. Vi stoppet også innom en salong og fikk tatt ordentlig fransk manikyr - så deilig. 


Dette er forresten før vi tok manikyr, haha 

Ellers har vi bare koset oss i hverandres selskap, vandret rundt om i byen og spist masse god mat. Som student er jo det luksus å kunne spise middag ute hver dag, hihi. Nå skal jeg snart legge meg slik at jeg er opplagt til den siste, hele dagen sammen med familien før de drar hjem. Da skal jeg få tatt med meg kamera slik at jeg kan poste noen ordentlige bilder til dere! Selv om bloggen har blitt nedprioritert den siste tiden så oppdaterer jeg fortsatt aktivt på både Snapchat og Instagram - jeg heter lineleknesund på begge deler. Godnatt, fine ♥ 

HAR DU SPØRSMÅL ANGÅENDE NYC?

 • 05.10.2015 - 02:48

New York tid: 20.48 

Hei, dere! I det siste har jeg fått flere spørsmål fra lesere som vurderer å gjøre det samme som meg etter videregående. Det er veldig kjekt at dere stiller spørsmål, og jeg har jo sagt tidligere at jeg kommer til å ha en spørsmålsrunde tidlig i semesteret - og en helt til slutt. I dag tenkte jeg å sette i gang den første, og dere kan spør om hva som helst angående New York - skole, bolig, osv. Dersom det blir en del spørsmål skal dere ikke se bort i fra at jeg svarer på video slik at jeg kan forklare litt bedre og slik at dere slipper å lese et alt for langt innlegg, haha. Jeg kommer til å inkludere de spørsmålene som jeg allerede har fått, men dersom dere kommer på noe mer dere lurer på så må dere bare legge igjen enda en kommentar. Jeg kommer til å holde spørsmålsrunden åpen i en uke fra i dag av! Lurer du på noe angående oppholdet mitt i NYC? 

Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits