news in my makeup bag

 • 30.10.2014 - 21:00

Heihei! For ikke så lenge siden så nevnte jeg at jeg hadde bestilt meg ett par nye produkter til sminkepungen. I dag ramlet alt inn døren, og det var en lykkelig Line som fant ut at hun endelig kunne sminke seg ordentlig igjen(haha). Jeg har hatt både pudderet og concealeren før og har vært veldig fornøyd med begge produktene! Brynpudderet har jeg ikke testet før, men fargen så veldig fin ut og jeg gleder meg til å prøve det. Jeg liker pudder til brynene så utrolig mye bedre enn øyenbrynspenn, og føler det gir ett mye mer naturlig resultat. Dersom dere ønsker at jeg skal fortelle mer om ett av produktene er det bare å legge igjen en kommentar, så skal jeg ordne det! 

Pudderet er bare en refill som jeg plasserer i ett puderetui som jeg allrede har. Det er fra merket Sensai. Både concealeren og brynpudderet er fra The Balm.

Refill til pudder HERTime Balm Concealer HER

Brow Pow HER


Har du prøvd noen av desse produktene?               Innlegget inneholder annonselenker

almost weekend

 • 30.10.2014 - 11:02

Heihei, dere! I dag er det allerede torsdag, og helgen er like rundt hjørnet. Jeg har en god del skolearbeid denne helgen, men imorgen er det jo halloween og det skal feires. Jeg er egentlig ikke noen tilhenger av halloween, men det er jo gøy å kle seg ut da, haha. 

I dag derimot har jeg både skole og jobb, og en vanskelig prøve som jeg må øve til. Akkurat nå nyter jeg bare lunsjen min før jeg skal fortsette på dagen min og så gleder jeg meg til helg i morgen, jippi! Håper dere har en fin torsdag

- My favorite lunch at the moment-

flowers and magazines

 • 29.10.2014 - 09:52


Er det noe jeg gleder meg til når jeg flytter for meg selv, så må det være å kunne pynte leiligheten med fine og velduftende blomster. Det er jo så fint, og gjør etter min mening mye med interiøret. Hjemme hos oss har mamma kjøpt en bukett med falske, hvite roser, men jeg synes faktisk at de ser veldig ekte ut og er utrolig vakre. Er dere ikke enig? Som dere ser har jeg også Det Nye forhånd, og skal fylle på med litt inspirasjon før jeg starter dagen. På bildet over ser dere blandt annet en artikkel om gull detaljer. Jeg har alltid vært mer glad i sølv, men merker at jeg blir mer og mer betatt av små gulldetaljer som øredobber, mindre klokker og armebånd. Ønsker dere en kjempefin dag♥

I could eat this all day

 • 28.10.2014 - 22:09

..og det mener jeg! Denne blandingen spiser jeg hver eneste dag, enten til frokost, lunsj eller kveldsmat. Det er utrolig godt, og ikke minst proppet med masse næring. Jeg pleier å bruke litt forskjellig, men nå for tiden går det for det meste i desse ingrediensene:

 ♥ Gresk yoghurt - Jeg kjøper naturell versjonen, og synes den er kjempegod. Yoghurten bidrar med proteiner, kalsium og B-vitaminer som gjør at jeg holder meg mett lenge, gir meg sterkt skjelett, og i tillegg er B-vitamin godt for både hud, hår og negler. Det går også helt fint å bruke tyrkisk yoghurt. 

♥ Chiafrø tilsetter jeg da det inneholder mye proteiner, kostfiber og sunne omega-3 fettsyrer. 

♥ Sukrin gold pleier jeg å tilsette på grunn av smaken sin skyld. Jeg bruker aller helst kokkosnøtt sukker, men det er ikke alltid jeg har tilgjengelig. 

Valnøtter eller mandler er kjempe godt og har mange helse fordeler. Valnøtter er rike på magnesium som styrker både imunforsvaret og hjelper mot regelmessig hjerte - og muskelfunksjon. Mandler er blandt annet rike på E-vitamin som er en viktig antioksidant. 

Frosne bringebær, her kan man like gjerne bruke ferske, men uansett gir det kjempegod smak i blandingen! Bringebær er et bær som inneholder både antioksidanter, vitaminer og mineraler. 

Jeg liker også å tilsette cacao nibs(søte), dersom jeg har det tilgjengelig. 

Slik ser det som regel ut før jeg blander det godt sammen. På bildet under ser dere hva som gjemte seg under bringebærene, naam. Det ser kanskje ikke kjempegodt ut, men jeg anbefaler dere å prøve det ut dersom dere er glad i gresk yoghurt og bringebær :-)

Hva spiser du sammen med gresk yoghurt? 

hello monday!

 • 27.10.2014 - 13:07

..og hei til dere! I går fikk jeg unnagjort en hel del skolearbeid og hadde dermed ikke tid til å planlegge så mye for den kommende uken, da var det godt å ha ett par fritimer nå slik at jeg fikk gjort det. Denne uken består også av en god del skolearbeid, litt jobb og litt trening. På fredag er det halloweenfest for russen i Ålesund, og det tror jeg blir veldig gøy. Jeg synes ukene går så mye raskere når jeg har noe å se frem til! 

Her ser dere i alle fall hvordan uken min kommer til å se ut, og hva jeg har planer om å gjøre. Og så satser jeg på at uken bare flyr avgårde, slik som de andre ukene har gjort i det siste. Tenk at på lørdag er det allerede november! Whaat. 


Nå har jeg akkurat bestilt hjem litt nytt til sminkepungen, og det trengte jeg altså - haha. Er så typisk at når jeg blir tom for ett produkt, vell, da blir jeg plutselig tom for alt! Så da ble det både nytt pudder, concealer og brynpudder på meg. Jeg er selvfølgelig kjempe treig når det kommer til slike ting, og nå har jeg snart tomt for reserveproduktene jeg har brukt også, haha. Tenker å vise dere produktene når de kommer, som forhåpentligvis ikke er så lenge til! 

Slenger med litt rosa inspirasjon fra weheartit. Det finnes såå mange fine bilder på den siden! Nå må jeg nesten pakke sekken og ta turen tilbake til skolen der jeg skal ha noen timer med matte før jeg drar på trening. Ønsker dere en super start på uken! 

Har dere noen spennende planer denne uken?

Hvordan få gode karakterer?

 • 26.10.2014 - 16:08

Heisann! Jeg har lenge tenkt på å lage ett innlegg hvor jeg skriver litt tips og triks til hvordan man kan øve til prøver, og dermed få gode karakterer. Her om dagen fikk jeg også spørsmål fra en leser om jeg kunne gjøre det, så da kjører vi på! Jeg vil også si at jeg på ingen måter har kjempegode karakterer, men jeg jobber mye med skolearbeid og har funnet studieteknikker som fungerer bra for meg. 

Det første som er lurt å gjøre dersom du vil ha bedre karakterer, er enkelt og greit å følge med i timene. Dette er jeg ikke alltid like god på, og er som regel mye mer opptatt av å snakke med sidekameraten eller å sjekke sosiale medier på mobil eller data. Men dersom jeg virkelig vil, jo, da følger jeg med! Og jeg merker at det er utrolig mye lettere å øve til en prøve som jeg allerede har fått informasjon om, og som jeg faktisk kan litt om fra før av. 

Den andre tingen som også egentlig sier seg selv, er å gjøre leksene sine. Dette har jeg blitt mye flinker til nå som jeg går siste året på vgs, og virkelig vil ha best mulig karakterer. Når jeg gjør leksene mine i ett fag, lærer jeg automatisk litt mer om stoffet vi har om, og dermed er jeg mye mer forberedt til prøven vi skal ha. 

For meg er det som avgjør karakteren min, hvordan jeg øver til en prøve. Det finnes så utrolig mange, forskjellige studieteknikker, og det er ikke alltid like lett og finne ut hva som passer best for akkurat deg. I løpet av mine tretten skoleår, har jeg noen tips som jeg har brukt siden barneskolen, men jeg har også noen helt nye som jeg begynte å bruke i år.

Det første jeg gjør når jeg vet jeg skal ha en prøve, er at jeg to, gjerne tre dager i forveien leser kapittelet og noterer ned det aller viktigeste. På denne måten slipper jeg å lese kapittelet på nytt og på nytt, og kan heller bare lese på notatene mine frem til prøven. Hvordan plukker man ut det viktigeste? Her lønner det seg å ha litt peiling om hva dere har snakket om på skolen. Dersom du ikke har hatt annledning til å være i timene, bør du først og fremst se på overskriftene og deretter ser du kanskje hva som går igjen, eller som bygger på en eller annen historie. Viss du er usikker på akkurat dette kan det være en god ide og sende melding til læreren din, dersom du har mulighet til det selvfølgelig eller en i klassen. Viss jeg er usikker om hva jeg skal ha med på en innlevering eller til en prøve, stusser jeg aldri i å sende læreren min en melding. 

I de aller fleste fagene jeg har må jeg lære meg forskjellige definisjoner på ting. Jeg har nylig oppdaget appen flashcards, og har brukt den til flere prøver allerede. Flashcards kan man jo lage ved å klippe og skrive på begge sider av ett kort, men ved å bruke denne appen sparer jeg masse tid, og ikke minst er det mye letter å holde styr på hvor jeg har dem. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive inn ordet du skal lære deg, og hva det betyr. Deretter er det bare å gå igjennom det så mange ganger du trenger til du har lært det! Det som er så praktisk med denne er at du har med deg appen uansett hvor du er, og kan lese når som helst! 

En annen app jeg liker å bruke inn i mellom er 30/30. Denne er bra for dem av dere som sliter med å beregne tid, og for eksempel bruker alt for lang tid på ett kapittel, og dermed får altfor lite tid til resten. Her skriver du bare inn hva du skal gjøre, og hvor mange minutter du har tenkt å bruke på det. Det er også smart å legge inn pauser, slik at du ikke tar altfor lange og dermed får for lite tid til øving. Dette er også en veldig god app dersom du har begrenset tid til å øve og vil benytte den best mulig. Appen varsler deg hver gang du skal begynne med en ny aktivitet. 

Jeg regner med de fleste av dere har brukt metoden tankekart, noe som ble flittig brukt hos meg på både barneskolen og ungdomsskolen. Dette bruker jeg fortsatt når jeg for eksempel skal skrive stil eller innleveringer, slik jeg er sikker på at jeg får med alt jeg bør. Da har jeg først en liten "brain-storming" med meg selv og skriver ned alt som er viktig med temaet, og som kan være lurt og ha med i innleveringen eller i stilen. Under her ser du eksempel på ett tankekart.

Den øverste bildene er fra weheartit, tankekartet fant jeg på Google.

Dagen før prøven har jeg som regel ganske god peiling på hva den handler om, og hva jeg bør kunne. Nå gjenstår det bare å lære seg så mye som mulig før morgendagen. Jeg leser gjennom kapittelet en gang, før jeg begynner skikkelig med øvingen. Da liker jeg å lese på notatene kanskje tre ganger, deretter bruke flashcard appen til å teste meg selv, og så leser jeg gjerne på notatene mine en gang til. Sånn fortsetter jeg til jeg føler jeg kan det meste, og da gir jeg mamma iphonen min slik at hun kan bruke flashcard appen til å teste meg og hjelpe meg videre dersom jeg trenger det. Jeg leser som regel ikke lenger enn til klokken 23, da jeg ikke klarer og konsentrere meg så sent. For meg fungerer det mye bedre dersom jeg heller legger meg tidlig og står opp ett par timer før skolen for å lese litt ekstra!

Sliter du med konsentrasjonen? Det er utrolig lett å bli sittende på både mobil og data, selv om du vet du bør øve. Mitt beste tips til konsentrasjon under øving er å lage til ett fat med sunn snacks, kutt for eksempel opp mye frukt, kos deg med en mørksjokoladeplate eller lag til med grønnsaker og dipp. Jeg konsentrerer meg og så mye lettere dersom jeg har bestemte pauser på kanskje 10-20 minutter, og deretter legger jeg bort alt av internett frem til neste pause. 

Håper dette var til hjelp, og så ønsker jeg dere lykke til med prøvene deres fremmover!rainy sunday and a cup of tea

 • 26.10.2014 - 09:45I går kveld da jeg skulle legge meg begynte det plutselig å blåse fælt utenfor vinduet mitt, og regnet pøset ned. Er det noe jeg elsker, så er det å sovne til uvær, haha! Stormen har holdt på i hele natt, og jeg har virkelig kost meg i den varme og gode sengen min, helt skjermet for både regn og vind. Akkurat nå nyter jeg en kopp med grønn te og spiser chiapudding til frokost, mens jeg hører regnet piske mot ruten og vinden rive i husveggene, i love it. 

Nå skal jeg bare nyte resten av morgenen før jeg tar turen på trening, og deretter tenker jeg å ta meg en liten tur på brun og blid. Jeg tar egentlig veldig sjeldent sol, men inn i mellom er det utrolig deilig å få litt farge på kroppen! I alle fall nå som vi går mot høst - og vintertid. Håper dere får en strålende søndag, og at dere ladder godt opp til den kommende uken ♥ Klem! 

after work

 • 25.10.2014 - 18:03

Heisann, dere! Jeg tok og startet lørdagskvelden litt tidlig, men det gjorde bare godt, hihi. Da jeg var ferdig på jobb klokken fire dro jeg nemlig innom butikken og kjøpte med meg litt godterier, er det lørdag, så er det lørdag! Så nå sitter jeg godt plantet i sengen, med godteposen i en hånd og Gossip Girl på skjermen. Det er virkelig en serie jeg aldri blir lei av uansett hvor mange ganger jeg har sett den. 

Når jeg først er inne på det med serier gleder jeg meg kjempemye til Kourtney and Khloe take the hamptons som begynner neste søndag i USA, noe som vil si at jeg kan se første episode allerede på mandagen! De som leser bloggen min fast har kanskje fått med seg at jeg er litt over gjennomsnittet glad i den familien der, haha. Ellers blir det jo veldig gøy at første episode av Bloggerne kommer ut i morgen, den har jeg også planer om å få med meg! 

Lørdagskvelden min kommer mest sannsynlig til å bli brukt til en god del skolearbeid, kjedlig men nødvendig. Tror også pappa hadde planer om å bestille pizza til oss i kveld, noe som ikke var så veldig overraskende siden mamma er på reise - haha. Men godt skal det bli! Håper dere har en fin lørdag♥_______________________________________________________________________________________________________________________

Jeg har forresten planer om å skaffe meg nytt kamera, eller muligens ønske meg nytt i julegave. Og derfor lurer jeg på om det er noen av dere som har noen tips? Selv har jeg ett Canon 450d nå, men det begynner å bli ganske gammelt. Jeg har veldig lyst å kunne snu skjermen på kameraet og i tillegg ønsker jeg at det skal være mulig å filme med det. Er ikke sikker på om jeg ønsker meg ett mindre systemkamera eller om jeg vil ha ny speilrefleks. Setter uansett stor pris på om dere har noe å anbefale :-)


OE-DAG

 • 24.10.2014 - 16:33

Heihei, og god helg til dere! I dag har vi hatt OE-dag på skolen, noe som vil si at vi skal samle inn penger for å hjelpe til i Etiopia. Jeg har så utrolig mye skolearbeid for tiden, at jeg valgte å være hjemme og gjøre noen ting for mamma og pappa, samtidig som jeg har brukt litt tid på skolearbeid. Har en stor innlevering, og en litt mindre til søndag - og jeg gleder meg så mye til det er overtsått! Var veldig godt å ha en dag hjemme der jeg kunne utnytte tiden til det jeg faktisk trengte å gjøre. I morgen skal jeg jobbe igjen, og jeg regner egentlig med at nesten hele helgen går til skolearbeid. 

Så med det sagt har dagen min hittil gått til å legge sammen en haug med klær og håndklær, vasking og rydding av kjøkkenet og sist men ikke minst har jeg skrevet 3000 ord på en av innleveringene mine, som forhåpentligvis er halvveis ferdig snart, haha. 


(Slenger selvfølgelig med ett lite skrytebilde, hehe - håper du ser dette altså, mamma!)

Dette var gårsdagens lunsj, som bestod av salat med aubergine, agurk, kyllingskinke, paprika, soltørket tomat og egg. Nam! 

Hva har dere gjort i dag?

my skincare routine

 • 23.10.2014 - 22:44

Heihei, dere! I dag tenkte jeg at jeg skulle dele rutinene mine innenfor hudpleie. Desse stegene gjør jeg hver morgen og kveld, og selv merker jeg stor forskjell dersom jeg for eksempel går tom for ett av produktene og må bruke noe midlertidig. Det er viktig å huske på at alle har forskjellig hud, og dermed trenger vi alle forskjellige produkter eller kombinasjoner. Jeg har kombinasjonshud som blir lett oljete om sommeren, men som blir veldig tørr om vinteren - noe som krever at jeg alltid må ta vare på huden min dersom jeg ikke vil ha urenheter. Jeg har absolutt ikke perfekt hud, men ved å bruke desse produktene kan jeg kontrollere huden min litt bedre. 

De fleste produktene jeg bruker er fra merket mario badescu og jeg bestiller produktene fra denne nettsiden. Dette er ikke noen slags form for sammarbeid eller sponsing, men rett og slett bare ett tips til dere :-) Øyekremmen er fra Ole Henriksen, og den finner dere som en del av ett sett HER.

For en stund tilbake tenkte jeg at jeg skulle prøve noe nytt innenfor hudpleie og tittet da litt rundt på nettbutikker. For meg som går på skole har jeg ikke allverdens med penger til dette, og ville derfor ha noe som ikke kostet så alt for mye, men som samtidig hadde god kvalitet. Da jeg kom over produktene fra mario badescu, synes jeg å huske at jeg hadde hørt positive ting om produktene før og tok da sjangsen på å bestille hjem tre produkter jeg trodde kom til å passe meg bra. 

Steg 1 - Denne rensen er tilpasset alle hudtyper og har en svak, men deilig lukt av appelsin. Denne skal gi liv til livløs hud og fjerne urenheter. Etter at jeg har fjernet sminken med sminkeservietter tar jeg litt vann i ansiktet og masserer rensen lett inn i huden. Jeg lar den være på i 1-3 minutter, alt ettersom hvor god tid jeg har. Du finner rensen HER. 

Steg 2 - Denne toneren fungerer kjempebra til min hud. Jeg har nå gått lenge uten den og merket utrolig raskt at det var denne som manglet. Toneren er tilpasset tørr og sensitiv hud, og skal hjelpe til med å fjerne for eksempel kvisearr. Du finner den HER. Jeg vasker av rensen med lunkent vann og tørker ansiktet lett med en klut. Deretter tar jeg litt toner på en bommulspad som jeg fører lett over huden, jeg starter fra midten av ansiktet og fordeler produktet jevnt utover. Denne drar jeg også forsiktig nedover halsen. 

Steg 3 - Fuktighetskremen som jeg bruker passer spesielt bra til kombinasjonshud som også kan være sensitiv. Kremen beskytter mot solen og skal gi en "plumpende" effekt på huden. Du finner den HER. For meg er dette det absolutt viktigeste produktet, da jeg føler at huden min virkelig tar i mot fuktigheten og er dermed klar for sminken. Jeg tar litt av kremen og fordeler den jevnt over ansikt og hals. 

Jeg er dessverre ikke så flink til å bruke øyekrem hver dag, men når jeg føler for det bruker jeg denne fra Ole Henriksen. Den gir god fuktighet og gjør huden under øynene myk og god. Skal bli flinkere til å bruke denne altså :-)

Det er storsett det jeg gjør når det kommer til å pleie huden. Jeg tar også ansiktsmasker en gang i blandt og da foretrekker jeg enten DIY ansiktsmaker eller bare helt vanlige som man får kjøpt på apotek eller hos andre butikker. Det skal sies at jeg alltid beskytter ansiktet mitt mot sol, som regel med både fuktighetskrem og sminke som inneholder SPF. Det er noe jeg anbefaler alle og gjøre, da det er såå viktig for at huden skal holde seg ung og fin. 

Har dere noen gode produkter å anbefale meg?

lunchbreak

 • 23.10.2014 - 11:04

Heisann! Som vanlig på torsdager har jeg bare fire skoletimer, og bruker da fritiden min hjemme til å få gjort litt forskjellig. I dag tenker jeg å få lest litt til særemne før jeg drar tilbake til skolen, og deretter blir det en tur på jobb. Nå er lunsjen godt plantet i magen og norskboken venter. Ønsker dere en super dag videre :-) Vi snakkes! 

Questbar cookies med vaniljefyll

 • 22.10.2014 - 18:15

Heihei! I dag fikk jeg plutselig lyst på noe søtt etter lunsj og bestemte meg da for å prøve noe nytt. Det var utrolig enkelt, og etter min mening veldig godt :-) Det eneste dere trenger er en questbar med valgfri smak, gresk yoghurt, vaniljeessens og ekte vanilje stang(kan droppes). Del questbaren i to deler, og del deretter disse delene i to. Jeg brukte en kjevle til å få de helt flate og runde. Deretter plasserte jeg dem i ovnen på 200grader i rundt tre minutter. Mens du venter kan du lage vaniljefyllet, og for å lage det tok jeg bare en stor spiseskje gresk yoghurt og tilsatte vanilje etter smak. 

Ta cookie bitene ut av ovnen og avkjøl, deretter er det bare å påføre ønsket menge med fyll! Jeg vridde dem litt mot hverandre og spiste en og en del, slik at ikke alt fylle skulle renne ut ved første bit, haha. Neste gang tenker jeg å tilsette litt sukrinmelis i blandingen, tror det hadde gjort den enda bedre! 
Questbaren jeg brukte var i smaken cookies and cream dersom noen skulle lure på det! Noen andre som er glade i questbarer? 

Gulrotsuppe og grove rundstykker

 • 21.10.2014 - 18:42

...en av mine favoritt middager! Mange av veninnene mine mener jeg har ganske sær smak når det gjelder mat, haha. Jeg spiser så og si alt mulig rart, og har aldri vert spesielt kresen. I dag laget mamma noe av det beste jeg vet til middag, nemlig gulrotsuppe - nam. Hun lager den enkelt og greit ved å koke løk, gulrøtter og vann, og deretter moser hun det sammen og tilsetter creme fraiche. Dersom dere ikke har smakt det, så anbefaler jeg det virkelig, hihi. Ferske og varme, grove rundstykker er jo prikken over i'en. 

Hva er din favoritt middag? 

christmas mode

 • 21.10.2014 - 15:11


- cocoa, mandarins and a questbar - 

Været for tiden er både kaldt og grått, og det er få ting som er kosligere enn å plassere seg godt ned i sofaen med en varm kopp kakao og litt snacks. Fikk nesten litt julestemning av hele greia, haha. Kakaoen laget jeg av mandelmelk, raw kakao og sukrin gold - kjempegodt! Skulle gjerne hatt litt krem på toppen, men det hadde vi dessverre ikke i kjøleskapet, og jeg var alt for lat til å dra å kjøpe. Det blir vell ikke noe problem å ta igjen en annen gang, hihi :-) 

I dag sluttet jeg litt tidligere på skolen, noe som var utrolig deilig. Planene for resten av dagen derimot består kun av skolearbeid, kjedelig men nødvendig. Håper dere får en fin tirsdag videre♥

DIY prosjekter

 • 20.10.2014 - 20:55


Som jeg har sagt før er jeg utrolig glad i å kunne være litt kreativ, og for eksempel teste ut forskjellige DIY prosjekter. Jeg fant desse på weheartit og synes det var skikkelig inspirerende. Kjenner jeg klør litt i fingrene etter å starte med ett eller annet kreativt prosjekt som jeg kan jobbe med, men med alt skolearbeidet får det vente til jul, haha. Jeg er selv en stor fan av eggehvite og sitron masken som er på det ene bildet over her, den virker oppstrammende og huden blir såå myk etterpå. BB-cream oppskriften var jo også kjempe enkel, du kan rett og slett lage en egen lett fuktighetskrem med en farge som passer deg perfekt og som inneholder akkurat så mye solfaktor som du vil ha, genialt! 

Er dere glad i DIY-prosjekter? Og har dere noen spennende tips til meg? 

 

lunchtime

 • 20.10.2014 - 12:21

Heihei, dere! Da var det allerede mandag igjen, og det er egentlig utrolig deilig å tenke på at ukene går så raskt. Nå har jeg akkurat rigget meg til med deilig lunsj og Gossip Girl på skjermen. I dag ble det middagsrester fra i går, som var wok med svinestrimler, fullkornsris og mango. Kjempegodt og utrolig enkelt! Mangoen gjør virkelig det lille ekstra, men ananas fungerer minst like bra :-) 

Hva pleier dere å spise til lunsj? Ha en strålende mandag ♥

klar for ny uke

 • 19.10.2014 - 19:22

Heisann, dere! Nå har jeg brukt litt tid på å planlegge den kommende uken, slik som jeg gjør hver søndag, og som gjør at jeg har mye mer struktur i hverdagen. Jeg har en ganske travel hverdag nå som skolen har begynt i gjen og får stadig flere prøver og innleveringer. Da fungerer det best for meg å vite nøyaktig hva jeg må gjøre til en hver tid, slik at jeg ikke blir hengene etter - for det har jeg ikke tid til. Som dere ser på ukeplanen min under her, har jeg en hel del skolearbeid forran meg denne uken og jeg gleder meg veldig til alt er unnagjort, ikke minst matteprøven. 

Denne uken har jeg også bestemt meg for å ha fokus på treningen og på å fullføre planlagt økt til en hver tid. Det har vært litt slurving der fra min side i det siste, og denne uken kjenner ser jeg at litt trening inn i mellom virkelig trengst. Jeg tenker å kjøre ett basic 3-split program fremover som jeg liker veldig godt, og kombinere det med litt kardio. Denne helgen har også bestått av alt for mye god mat, så det skal bli utrolig godt å komme inn i hverdagslige matrutiner igjen. 

 

Og som vanlig tok jeg turen innom weheartit for litt inspirasjon, da kom jeg over "stress-less" oppskriften som dere ser under her. Jeg synes den var såå koselig å skjønn at jeg bare måtte dele den med dere! Håper dere tester ut denne, for det skal i alle fall jeg gjøre, hihi. Elsker sånne søte, små ting som kan gjøre både din egen og andre sin hverdag bedre!

Ellers ønsker jeg dere alle sammen en kjempefin uke ♥ 

 

raspberry-banana smoothie

 • 19.10.2014 - 15:53


- blend and enjoy -

update

 • 18.10.2014 - 23:47

Heihei! Ble en sen oppdatering i dag, og grunnen til det er at jeg egentlg ikke har gjort så veldig mye. Startet dagen med en treningsøkt og deretter har jeg ryddet litt rom, drevet med litt nettshopping og bare koset meg. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en kjempe koselig biltur med bestevennina og skal straks finne sengen. 

I går var jeg forresten hos frisøren, noe som virkelig var på tide! Frisket opp fargen og fikk klippet av noen centimeter, det var utrolig deilig å få det gjort. Jeg er nemlig kjempe dårlig på å klippe meg ofte nok og venter som regel alt for lenge, haha. Bildet under viser jo egentlig ikke så godt verken fargen eller klippen, men det er i alle fall en god del mørkere og litt kortere enn det var. GOD NATT 

the perfect snack

 • 17.10.2014 - 15:58

Heihei, og god helg! Tenkte jeg skule dele ett super enkelt, sunt og ikke minst godt mellommåltid med dere. For min del er i alle fall dette helt perfekt som ett lite mellommåltid etter skolen mens jeg venter på middag. Det består enkelt og greit av yoplait 0% vanilje yoghurt toppet med hjemmelaget musli, smaken på yoghurten kan man selvfølgelig variere! Ved siden av er ett glass med sitronvann helt perfekt. 

Hva liker dere å spise som mellommåltid? :-) 

busy girl

 • 16.10.2014 - 10:58

Heihei, dere! For min del går ukene utrolig fort for tiden, og i dag er det allerede torsdag. Jeg er bare en liten tur hjemme mellom ett par skoletimer, og rett etter jeg er ferdig på skolen drar jeg rett til jobb og blir der til klokken ti. En veldig lang dag for meg med andre ord! Vi skal ha kundekveld på jobb, så selv om det blir en lang dag regner jeg med det blir en litt gøy dag også.

Nå skal jeg hive i meg lunsjen og deretter skal jeg lese litt til en skoleoppgave før jeg drar tilbake til skolen. Hverdagene mine går for tiden til skole, jobb eller trening og lekser, og det er vell ikke så gøy å lese om, haha. Så dersom det er noe dere har lyst jeg skal blogge om så må dere gjerne legge igjen en kommentar! Ønsker dere en fin torsdag videre

 

Antrekk 15.10.2014

 • 15.10.2014 - 17:00


Skjerf: Acne / Kåpe: Mbym / Tskjorte: Hollister / Bukse: Cubus / Sko: Bianco / Clutch: Michael Kors / Klokke: Daniel Wellington 

it's officially autumn

 • 14.10.2014 - 19:25

Heisann! Nå er det offisielt høst altså, i dag da jeg skulle kjøre til skolen var det dogg på alle vinduene og temperaturen lå på fire grader, brr. Ikke akkurat den beste starten på dagen, men jeg kom meg likevell trygt frem til skolen og ble der til klokken var halv tre. Deretter var det tid for en liten treningsøkt med Julie som bestod av 4x4 intervaller og litt styrke på magen. Etter jeg kom hjem har jeg bare lest til en norskoppgave og sett på netflix.

Nå var det i alle fall tid for litt kveldsmat, og jeg fikk av en eller annen grunn plutselig lyst på egg. Da ble det ett par rugsprø med egg og en deilig kopp med te på siden. Elsker teene fra Yogi, synes det er såå fint at det er små inspirerende ord på teposen, hihi. Denne heter Bedtime Rooibos Vanilla og smaker etter min mening skikkelig høst. Ingrediensene er blandt annet lakrisrot, vaniljeekstrakt, kanel, kardemomme og ingefær, med andre ord perfekt før leggetid! 

Tenner også luktelys hver dag når jeg kommer hjem fra skolen. Stemningen blir så utrolig koselig og jeg elsker å kjenne den deilige duften i hele rommet ♥ Ha en fin kveld! 

50% på Oneness-produkter

 • 13.10.2014 - 17:00

Heihei! I går ble jeg sittene i noen timer å drømme meg bort hos Nelly, og fant ut at det var 50% på utvalgte produkter fra Oneness. Det er ikke alltid så lett å finne fine klær på salg, men i går ble jeg faktisk skikkelig overrasket og tenkte jeg skulle dele mine favoritter fra salget med dere! Alt til under 150 kroner, og det er absolutt ikke verst :-) 

Blomster-topp HER. Hvit kjole HER. Korall kjole HER. 

Innlegget inneholder annonselenker

Svart topp HER. Grønn topp HER. Hvit topp HER. 


Kos dere med shoppingen, hihi :-) 

back to school

 • 13.10.2014 - 12:39

 

Heihei og god mandag! Da var høstferien over for denne gang, og i dag var det rett tilbake til skolebenken. Lenge siden jeg har hatt problem med å stå opp om morgenen, men i dag skal jeg innrømme at det var ganske tungt, haha. Ironisk nok er jeg hjemme akkurat nå fordi jeg har ett par fritimer som jeg bruker til å lage meg en god lunsj og å se litt på Gossip Girl. Om ikke så lenge skal jeg tilbake til skolen for å ha ett par timer, og deretter drar jeg rett til jobben. 

Lunsjen i dag bestod av havregrøt laget av havremel, melk og vaniljedråper toppet med sukrin og kanel. Lever nesten på havregrøt for tiden, jeg synes det er så godt. Laget meg også en kopp med chai-te, nam. 


På dataskjermen ser dere tumblr'en min der jeg reposter mange bilder som inspirerer meg. Den er for det meste fashion-relatert, og der oppdaterer jeg ganske ofte :-) Dersom dere har tumblr må dere gjerne legge igjen linken i kommentarfeltet, jeg elsker å se hva andre liker og reposter! Min finner dere HER. Der vil dere også få  med dere min obsession for the Kardashians, de har så utrolig bra stil alle sammen og jeg er fast tilhenger av reality programmet deres, haha. Jaja, håper dere får en fin start på uken

Har du tumblr? Noen andre som er tilbake på skolebenken i dag? :-) 

Treningsfavoritter fra Nelly

 • 12.10.2014 - 16:51

Heisann! Jeg elsker treningsklær og bruker det egentlig så ofte som mulig, haha. Med en gang jeg kjøper ett nytt plagg blir jeg automatisk motivert til å ta en treningsøkt, og det er jo absolutt ingen dårlig ting. Noen ganger foretrekker jeg å trene i hel-svart, mens andre dager ønsker jeg å trene i skikkelig spreke farger - alt etter dagsformen. Tenkte jeg skulle dele noen av mine sporty favoritter fra Nelly, som jeg gjerne kunne tenkt å klikke hjem akkurat nå. So here you go:Inneholder annonselenker

Yoga-matte fra Nike HER.  Drikkeflaske fra Nike HER. Sportsbh fra Adidas HER. Singlett fra Kari Traa HER. Sko fra Nike HER. Genser fra Nike HER.T-skjorte fra Adidas HER. Foam-roller fra Casall HER. Singlett fra Adidas HER. Sportsbh fra Kari Traa HER.  

Noe du likte? :-)

The upcoming week

 • 12.10.2014 - 13:00

Heihei, dere! Det ble dessverre ingen oppdateringer i går da dagen min bestod av jobb, soving og koselig filmkveld med noen venninner. Vi så The Other Woman, og den var faktisk veldig morsom, haha. Så den anbefaler jeg til dere som liker skikkelige jentefilmer med masse drama og humor.

Nå derimot har jeg akkurat planlagt den kommende uken, slik som jeg alltid gjør på søndager og jeg merker at det blir mer og mer skolearbeid. Jaja, skal prøve å få gjort en del skolearbeid i dag også, slik at jeg forhåpentligvis rekker alt jeg skal :-) 

 

Det med å ha en positiv tankegang har så utrolig mye å si for hvordan resten av dagen kommer til å bli! Dersom du våkner og tenker at det er ett slit å stå opp og at du absolutt ikke har lyst til verken skole eller jobb, vell, da blir det automatisk ett tiltak. Jeg anbefaler dere alle sammen å prøve å glede dere til skole og jobb, eller noe annet du kanskje tenker blir kjedelig eller tungt. Det gjør ting såå mye lettere og man får automatisk lyst til å kanskje stå opp enda litt tidligere for å gjøre starten på dagen så bra som mulig ♥ 

Og som alltid anbefaler jeg å ta turen innom weheartit dersom dere trenger inspirasjon! Jeg bruker nettsiden hele tiden og finner alltid noe som enten gjør meg glad eller som inspirerer meg eller motiverer meg på en eller annen måte! Profilen min finner dere forresten HER. Ønsker dere en super uke ♥ ♥ 

 

Eple-chips

 • 10.10.2014 - 17:36

Heihei! Dersom du er ute etter et sunnere alternativ til fredagskosen er det bare å lese videre. Jeg har gjort dette med søtpoteter før, noe som er kjempegodt, men har hørt at det skal være like godt om du lager chips av epler! Det er utrolig enkelt og det eneste du trenger er ett eller flere epler, kanel og sukrin/sukrin gold. Start med å sette ovnen på 100 grader, slik at den blir varm og god. Skjær eplene opp i tynne strimler og plasser dem på ett bakepapir, pass på så de ikke ligger over hverandre. Strø over valgfri mengde med kanel og søtning på begge sider, og deretteter er det bare å putte brettet i ovnen og sette klokken på en time. - Etter en time snur du strimlene og lar de stå en time til. Det tar litt tid, men det er absolutt verdt det, hihi! 

Over ser dere eplene før jeg satte de i ovenen og etter to timer. La dem stå å hvile i minst fem minutter før du spiser dem, slik at de blir ekstra sprø. Og da vil du ende opp med noe som ser ut som på bildet under her! Jeg prøvde med ett rødt og ett grønt eple, og begge deler var like godt etter min mening :-) 

Nam! Har du laget eple-chips før? 


 

10.10.2014

 • 10.10.2014 - 13:31

Heihei, og god fredag! Akkurat nå sitter jeg nydusjet i den deilige flanellskjorten som jeg kjøpte for ett par dager siden, med Gossip Girl på skjermen og en questbar i hånden. Det ble ganske tidlig morgen på meg i dag, og den benyttet jeg på treningssenteret sammen med Julie. Vi trente styrke på bein og rygg og avsluttet med litt mage. Alt for lenge siden jeg har trent tung styrke på bein, noe som endte med at jeg sitter her og føler meg helt betty-spaghetti nå, haha. 

I dag er siste fridagen min, ja, utenom søndag og den skal bare nytest til det fulleste. Skal få gjort litt skolearbeid, men resten av dagen går nokk til enda mer Gossip Girl og bare kos :-) Hva gjør dere i dag?♥ 

Cake in a cup

 • 09.10.2014 - 19:54

Denne saken her er helt genial dersom du plutselig får lyst på noe godt, men fortsatt vil velge det sunnere alternativet. Det tar deg maks to minutter å fra start til slutt å lage denne, og den smaker veldig godt! Det er faktisk noe så enkelt som en sunnere kake. Det eneste du trenger er en pakke med kakemiks og vann eller melk, alt ettersom hva du selv foretrekker. Jeg tok 50/50 vann/melk og det fungerte kjempebra. 

Det eneste jeg gjorde var å blande kakemiksen med vann og melk, og satte det i mikroen i 50 sekunder. Tiden kan du variere alt ettersom hvor bløt du ønsker kaken, men jeg anbefaler å starte med 50 sekunder og deretter øke viss du synes det er for lite. Deretter toppet jeg kaken med noen bringebær og voila! Kakemiksen kjøpte jeg på rema1000.

Slik ble mitt resultat i dag :-) Har du smakt denne før?  

God morgen!

 • 09.10.2014 - 09:18Heisann! Morgenen min startet for en liten stund siden med havregrøt, en god bok og ett stort glass vann. Havregrøten har jeg laget av havremel og toppet med sukrin gold, det er så godt! Nå er jeg derimot klar for en dag på jobb, og skal snart komme meg ut døren. Jeg er ikke ferdig før klokken seks, men kommer til å oppdatere etter det :-) 

Hva er deres planer for dagen? ♥ 

new flannel

 • 08.10.2014 - 20:46

Er det noe jeg ikke får nokk av denne høsten så er det flanellskjorter, jeg knyter de rundt livet, bruker de som vanlig skjorte eller under en genser. På jobb i dag hadde vi da fått inn en ny flanellskjorte, og denne jenta tok den jo med hjem med en gang, haha. Denne er litt annerledes enn de jeg allerede har da den er ganske lang og litt baggy, men jeg synes den var dødskul! Svart og hvitt er jo i tillegg veldig anvendelig og jeg gleder meg kjempemye til å ta den i bruk både til hverdags og når jeg skal kose meg i sofakroken på kveldstid :-) 

Skjorten er fra mbym 

Liker du flanellskjorter? 


It's a good morning

 • 08.10.2014 - 10:03

Heihei, dere! I dag startet jeg morgenen min klokken åtte og etter en skyr og dagens vitaminer var jeg klar for dagens intervaller. Personlig synes jeg det er kjempedeilig å starte dagen med en treningsøkt, jeg får såå mye mer overskudd utover dagen. Jeg sprang 4x4 intervaller, og etter det dro jeg rett hjem og fikk i meg litt næring før jeg hoppet i dusjen. 

Nå skal jeg ordne meg for dagen før jeg skal ta turen til jobb og blir der til klokken seks. Gleder meg :-) Ha en super dag! 

Liker dere morgentreninger? ♥ 

reisesyk

 • 07.10.2014 - 20:09

Er det en ting jeg er, og som jeg har vært så lenge jeg kan huske, så er det reisesyk. Det å vite at det finnes så mye mer rundt om i verden enn det jeg har sett og opplevd gjør meg utrolig glad og gjør at jeg konstant er ute etter å oppleve mer. Følelsen av å sette foten ned i ett nytt land, en ny by eller i en ny kultur synes jeg er kjempespennende. Det er noe med det å se verden fra andre sine synspunkt som er utrolig inspirerende og ikke minst gjør at jeg setter mer pris på min egen hverdag.

Jeg har vært veldig heldig når det kommer til reising og har allerede vært innom veldig mange land i løpet av noen få år. Det som har forandret seg er at jeg ikke lenger bare er ute etter å ligge dag inn og dag ut på stranden eller ved bassenget, jeg vil oppleve mer. Jeg vil til Thailand og oppleve Yi Peng festivalen, jeg vil til India for å bli med på Holi, til USA og bli med på The Colour Run, og ikke minst til forskjellige u-land for å hjelpe andre som ikke har det så godt. 

Kanskje har det blitt slik fordi jeg har vokst opp i en veldig liten by, med veldig få muligheter til det meste. Til tider føler jeg meg utrolig innestengt og noen ganger frister det å bestille en enveisbillett til en eller annen storby der jeg bare kan gå rundt og se på ting hele dagen. Det er kanskje litt sært, men jeg kunne godt reist bort helt alene og bare kost meg med å oppleve en ny by og gjøre akkurat det som passet meg, haha

Mitt neste utenlandske reisemål blir mest sannsynlig London. Sist jeg var der ble all tiden brukt til shopping, men neste gang drar jeg med skolen og får mest sannsynlig se mye mer av byen - noe jeg gleder meg veldig til! Etter London-turen blir det nok ikke noe reising før jeg er ferdig på videregående, og da har jeg utrolig lyst til å ta turen til New York. Det er noe med byen som virker helt fantastisk og som gjør meg både nysgjerrig, glad og litt redd på samme tid. Det er rart det der, hvordan man kan forelske seg i forskjellige byer eller plasser uten å i de heletatt ha vært der - men sånn er det, i alle fall for meg. 
favourite scarves for fall

 • 07.10.2014 - 11:28

Gode skjerf er noe jeg synes er kjempedeilig å ha rundt halsen nå som kulden har begynt å snike seg inn på. Det viktigste for meg er at de er varme, ikke klør og at de er annvendelige og kan brukes til mye. Jeg og mamma deler på de fleste skjerf, men dette er de jeg bruker mest :-) På bildene under ser dere altså mine favoritt-skjerf til høsten som jeg allerede har brukt kjempemye, og som kommer til å bli brukt enda mer fremmover mot vinterstiden. Blått, hvit og svart skjerf: Cubus / Grått og burgunder skjerf: Acne

The perfect fall drink

 • 06.10.2014 - 17:40

I mine øyne er det absolutt nødvendig med noe varmt i koppen nå som det er høst og dette er en av mine favoritter. Det er en slags Chai Tea Latte og den har en skikkelig god "høstsmak" om jeg kan kalle det det. Den er i alle fall veldig enkel og rask å lage og alt du trenger er: 

♥ Valgfri melk
♥ Chai Green Tea
♥ Sukrin Gold
♥ Kanel 
♥ Ett krus 
♥ Vann

Start med å koke opp 1,5 - 2dl vann og ha i te-posen. Deretter tar du 1,5dl melk og varmer i mikroen i ca ett minutt - tilsett valgfri mengde kanel og sukrin gold etter smak. Så er det bare å blande sammen melken og te-en og voila! Dersom du ønsker, er det også kjempe godt og toppe me en dæsj krem  

Hva er din favoritt drikk om høsten? :-)

Antrekk 06.10.2014

 • 06.10.2014 - 12:50Skjerf: Acne / Blazer: H&M / Singlett: Bik Bok / Bukse: Lindex / Sko: Bianco / Veske: Louis Vuitton

DIY - ansiktsmaske

 • 05.10.2014 - 21:15
God kveld! Jeg er helt håpløs når det kommer til youtubevideoer og når jeg først har begynt, vell - da blir jeg sittende i noen timer. Jeg kom over denne spennende "do it yourself" ansiktsmasken som kun består av egg og tørkerull. Jeg har prøvd flere ansiktsmasker med egg før og synes de fungerer kjempebra. Noen av fordelene ved eggehvitte på huden er at den er veldig fuktighetsgivende, hjelper til med å holde huden ung og i tillegg gir den fin glød. 
 
Følelsen man sitter igjen med etter en god ansiktsmaske er virkelig helt fantastisk og jeg skal absolutt bli flinkere til å ta det oftere. Jeg ble i alle fall veldi fornøyd etter å ha testet ut denne masken og anbefaler dere også å prøve den. Avslutt med en god og fuktighetsgivende ansiktskrem og la huden hvile over natten 


Har dere noen spennende DIY prosjekter å dele? :-)

let's eat

 • 05.10.2014 - 14:31

Heisann! Da var dagens treningsøkt overstått og i dag ble det en kort men effektiv økt der jeg sprang 4x4 intervaller. Etter trening er jeg veldig opptatt av å få i meg næring slik at kroppen kan bygge seg raskt opp igjen, og selv om vi ikke hadde så veldig mye i kjøleskapet i dag, gikk det helt fint med litt fantasi! Jeg elsker havre-polarbrødene som heter havretrippel, så det ble en del av dagens lunsj. Til topping tok jeg frosne jordbær sammen med sukrin i mikroen og rørte det godt sammen, mm. En kopp grønn te på siden måtte også til.  (og så ble det selvfølgelig en questbar til dessert da, hehe)

Hva liker dere å spise etter trening?

Sunday planning

 • 05.10.2014 - 12:05

Heihei, dere! I dag har jeg egentlig ikke den typiske søndagsfølelsen, men det har vel noe med at det endelig er ferie og skolefri. Tenkte jeg skule dele planene mine for den kommende uken med dere selv om det ikke er så alt for mye. Jeg tror det er sunt og ha litt lite på planen av og til, og denne uken skal for det meste bestå av litt jobb, trening og avslapping. Det kommer selvfølgelig til å bli endringer i planene med tanke på at det er en del ting som skal ordnes angående russebilen og så blir det vell noen sosiale dager også. 

Nå som det er ferie har jeg veldig mye gøy å se frem til resten av året egentlig. Russefester, helgeturer og ikke minst til det blir desember og julMen akkurat nå skal jeg bare fokusere på ferien og kose meg med det :-) 

Planene mine for i dag er å dra en tur på treningssenteret og deretter få lest litt til en skoleoppgave. Resten av dagen har jeg ingen planer for enda, men vi får se hva det blir til.  Ønsker dere en fin kommende uke enten dere har ferie eller ikke! Vi snakkes ♥

Bildene er fra weheartit 

Hva er deres planer for dagen? :-)

saturday mode

 • 04.10.2014 - 16:59

Heihei! I går var jeg virkelig helt utslitt etter uken og holdt nesten på å sovne klokken åtte, haha! Jeg klarte heldigvis å holde meg våken litt til, men det ble tidlig kveld noe som resulterte i en ganske så tidlig morgen på denne frøkna. Det ble en lang, lat morgen med frokost og netflix i sengen, deilig. Klokken 11 var det tid for trening sammen med Julie og vi fikk virkelig kjørt oss med styrke på bryst, armer og skuldre. Jeg kjenner allerede at gangsperren sniker seg innpå, har ett skikkelig elsk-hat forhold til det altså. Er på en måte skikkelig deilig å kjenne at man har trent, men på en annen side kan det være helt grusomt. 

Etter trening tok jeg en god og varm dusj før jeg plasserte meg under dynen igjen, hihi. Planene for i kveld er jobb, og det blir mest sannsynlig ganske sen kveld på meg. Ønsker dere en fin lørdagskveld, klem 


Hva er dine planer for kvelden?

 

FERIE

 • 03.10.2014 - 19:28

Hei! Da var jeg endelig hjemme etter en lang dag med både skole og jobb. Det var virkelig så vidt jeg klarte å holde øynene åpne i siste timen i dag, og jeg kan ikke si at jeg fikk med meg så alt for mye, hehe. Kom meg heldigvis på jobb i tide og fikk litt mer energi med en gang! Det er noe med det å sitte helt i ro på en stol hele dagen og ikke få bevege kroppen altså. Etter jobb tok jeg turen innom postkontoret og hentet en liten pakke fra iherb som bestod av ingenting annet enn questbarer - nam. Uansett var det utrolig deilig å komme hjem, spise middag og bare legge seg i sengen med en episode av Gossip Girl på skjermen og en questbar i hånden. Tenkte også jeg skulle vise dere den andre boken jeg skal lese til særemne som jeg hentet på postkontoret i går, Cecilia Samartin er en kjempeflink forfatter og jeg anbefaler denne serien veldig! 

Resten av kvelden skal jeg rett og slett bare slappe av og ladde opp til ferien som jeg først og fremst skal bruke til avslapping, trening og jobbing. Nå skal jeg sette på enda en episode av Gossip Girl å legge meg godt under dynen å høre på regnet som pøser ned uttenfor. Ønsker dere en kjempefin helg, og ikke minst ferie dersom dere har det!Har du høstferie nå?

mat inspirasjon

 • 02.10.2014 - 21:27

God kveld! Regner med det ikke bare er meg som blir litt matlei inn i mellom og går tom for inspirasjon? Under her har jeg samlet noen av mine favoritt matretter og snacks som liker å spise, hos meg går det mye i fisk, kylling, karbonadedeig, grønnsaker, frukt, havregryn og meieriprodukter - men det er akkurat sånn jeg liker det. Håper dere blir litt inspirerte og så setter jeg stor pris på om dere vil dele noen gode tips til enten matretter eller snacks i kommentarfeltet!


1. Denne salaten kjøpte jeg vel og merke på en beachclub i Nice i sommer, men den var utrolig god! Den bestod av salat, quinoa, grapefrukt og appelsin.
2. Denne deilige fruktsaken kjøpte jeg samme dag. Det er som en helt vanlig fruktsalat der de har skjært ut innholdet av en annanas og puttet forskjellig frukt opp i den, det smaker selvfølgelig like godt dersom du bruker en skål - men det er jo litt stas og lage det til slik. Det går også fint å bruke vannmelon til dette :-)
3. Hjemmelaget juice er såå godt og jeg er en kjempe fan. Husker dessverre ikke helt hva disse bestod av men en klassiker er jo hjemmepresset appelsinjuice.
4. Deilig fruktsalat bestående av melon, serranoskine og jordbær, nam! 

1. Knekkebrød med makrell i tomat, banan og smoothie av jordbær, litt sukrin og vann. Veldig sunt, enkelt og godt.
2. Fullkorns spaghetti med karbonadedeig blandet med tomatpure, løk, gulerøtter, litt sukrin og vann.
3. Yoghurt med bær er en klassiker.
4. Knekkebrød med økologisk peanøttsmør og banan. Dette er også kjempegodt på ristet brød som toast! 

1. Melon og serranoskinke.
2. Knekkebrød med avokado, salt og pepper, og gullsalami med agurk sammen med ett egg.
3. Taco er noe jeg spiser sikkert hver uke og jeg går aldri lei! Varier mellom tacosalat og å fylle i fullkornslefs eller speltlompe.  
4. Chiapudding, min hverdagsfrokost for øyeblikket. Chiafrø blandet med mandelmelk og vaniljedråper toppes med banan.  

1. Eplebåter og dadler. Dersom du ikke har smakt dadler, vell - da må du smake det! Det er såå godt.
2. Sjokolade grøt fra Linda Stuhaug sin blogg. Oppskriften finner dere HER.
3. Havregrøt toppet med banan, valnøtter og kanel.
4. Mørk sjokolade og melon.  
1. Proteinpannekaker med rørte bringebær og banan. Desse er fra proteinfabrikken.
2. Gresk yogurt, sukrin gold og frosne bringebær. Er også kjempegodt med cacao nibs og chiafrø på.
3. Laksefilet med gulrot, blomkål, brokkoli og ekstra lett rømme.
4. Questbarer - kjempegod snacks dersom søtsuget skulle melde seg.

Liker dere slike innlegg? Har du noen mattips å dele? :-) 

 

september favourites

 • 02.10.2014 - 11:10

Heihei! Da var September over og jeg tenkte jeg skulle vise dere noen av tingene som har blitt flittig brukt hos meg denne måneden. Det er ikke til å legge sjul på at sommeren er over og at kaldere dager og mørkere kvelder har inntatt sin plass, da sier det seg selv at sommerkjolen må pakkes bort og at både hud og hår kan trenge litt ekstra pleie.  Skjerf er definitivt noe av det jeg har brukt mest denne måneden og jeg er evig glad i acne skjerfene, de er såå gode. Liker spessielt godt det grå som dere ser på bildet over. 

Håndkremen fra KICKS har blitt en favoritt på kalde dager! Jeg får veldig lett tørre hender og da funker denne supert. 

BABY LIPS lukter helt fantastisk og er myk og god mot leppene. Det er heller ingen dum ting at den har ett hint av farge. 

Neglelakken fra OPI  bruker jeg hele tiden! Det er nemmelig en gjennomsiktig lakk som kan brukes som negleforsterker, basecoat eller topcoat - og den funker kjempebra til alt. 

Tørrshampoen fra JANTHOMAS er kjempegod å ha på dager der man ikke rekker å vaske håret. Den fjerner olje, gir volum og lukter friskt og godt. 

Varmebeskyttende spray fra REDKEN er virkelig et must-have for meg som retter håret i alle fall ett par ganger i uken. Den passer på håret slik det ikke blir slitt og i tillegg gir den litt hold. 

MOROCCANOIL er en fast favoritt og den bruker jeg nesten hver eneste dag! Jeg får såå elektrisk hår på denne tiden av året og gode hårprodukter er noe jeg må ha. 

Victoria's Secret Pure daydream fragrance mist er som sagt min absolutte favoritt og har blitt godt brukt denne måneden. 

Klokken min fra Daniel Wellington er en året-rundt favoritt og jeg liker den utrolig godt. 

_________________________________________________________________________________________________________________________

Nå skal jeg få unnagjort litt skolearbeid før resten av dagen går til skole og jobb. Ha en fin dag! 

right now

 • 01.10.2014 - 21:10En god bok, nydusjet, lyden av regn som pisker mot vinduet og verdens deiligste sokker. 

Hei! I dag hadde jeg min aller siste prøve før høstferien, og det var utrolig deilig. På den andre siden har jeg en innlevering om denne boken i morgen som er en del av særemne, ett prosjekt vi har i norsk. Jeg er såå klar for ferie nå og gleder meg til en liten pause fra skolearbeidet. Ellers er det jo første oktober i dag, noe jeg egentlig er ganske glad for. Noe av det aller beste jeg vet om er å legge meg til regn som pøser ned fra himmelen mens jeg ligger trygt og godt i sengen min ♥ 

Noen av dere som har høstferie neste uke? :-)

Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits