ABOUT SCHOOL

 • 29.09.2015 - 20:58

New York tid: 14.40 

Heihei, fine! De siste dagene har egentlig bare gått til skolearbeid utenom noen småturer rundt om i nabolaget. Vi har en god del lekser og prøver, og akkurat nå i starten synes jeg det er veldig viktig at alt sitter slik at jeg ikke henger etter senere i semesteret. 

I går hadde vi skole fra klokken ni til klokken fire, og etter det gikk jeg og Anja rundt om for å finne nærmeste Wholefoods butikk. Det tok oss under en halv time, og det er jo veldig greit å vite at vi har en slik butikk så nærme - vi har nemlig dratt helt opp til Union Square for å handle til vanlig. Det var i alle fall en veldig fin tur, og matglade som vi er gikk vi rundt i en times tid og bare tittet oss rundt i butikken. Moisés Arias var tydeligvis også på handletur, det var jo litt stas da! Jeg kjenner det skal bli godt når denne ukens skolearbeid er ferdig. Både fredag og lørdag skal i alle fall nytest sammen med familien - det gleder jeg meg til! Jeg ønsker dere en fin uke, vi snakkes i morgen 

WEEKEND VIBES

 • 26.09.2015 - 02:59

New York tid: 20.29 

God kveld, dere! I dag var vi ferdige på skolen klokken 12, og resten av dagen har vi bare slappet helt av med netflix og god mat - man trenger slike dager også selv om man er i New York. Jeg tror til og med jeg sovnet en liten stund i sted, haha. Nå har jeg i alle fall fullført dagens treningsøkt, og den sier jeg meg veldig fornøyd med! Jeg vet det er flere av dere som vurderer å gjøre det samme som meg etter videregående, så jeg skal prøve å få tatt bilder av både treningssenteret, leiligheten og frokosten i løpet av oppholdet mitt slik at dere kan få se hvordan det er å bo her.

Etter skolen i dag lagde jeg meg et stort fat med epler og gulrot. Det er så mange gode, sunne alternativer i New York! Jeg kommer nok til å skrive et innlegg om maten her borte etterhvert, for her finner dere nemlig alt mulig.


Utsikten fra havnen der vi bor

I kveld skal jeg bare slappe av å gjøre litt lekser slik jeg er forberedt til de kommende prøvene. Jeg får nemlig besøk av familien i den kommende uken - og det gleder jeg meg så mye til! Det blir så gøy å vise dem rundt i denne fantastiske byen som jeg nå bor i. Jeg ønsker dere en super helg! 

MARBLE MACBOOK

 • 24.09.2015 - 21:14

New York tid: 14.38 

Heihei! Da jeg var på skolen i dag fikk jeg plutselig en melding om at jeg hadde fått post. Nysgjerrig som jeg er dro jeg rett til postkontoret for å finne ut hva som ventet meg! Jeg har snakket litt med en nettside som heter Marblessed, og de har vært så vennlige å sendt meg et cover til Macbooken min med marmor motiv. Personlig er jeg en stor fan av marmor, så dette falt veldig i smak hos meg. 

Produktet er sponsetSo pretty! Måtte selvsagt innvie den "nye" Macbooken med epler og mandelsmør, hihi.

Det var utrolig enkelt å få på, og jeg hadde ingen problemer med luftbobler! Dersom dere har lyst til å pynte macbooken deres litt så anbefaler jeg dere å ta turen innom Marblessed sin nettside HER. Hva synest dere?

// Hi! I got this gorgeous Macbook skin from Marblessed delivered today - isn't it pretty? I personally love marble, and I really enjoy the way that my Macbook turned out. If you are interested in getting one too, you should check out their website HERE. They offer free shipping worldwide! Talk to you later xx 

WEST VILLAGE

 • 22.09.2015 - 23:14

New York tid: 16.53

Heihei! I dag stod jeg opp og startet dagen min med 40 minutter på ellipsemaskinen, og gjett om det var deilig. Videre laget jeg meg en deilig skål med havregryn for å starte dagen på best mulig måte. Det er så fantastisk deilig å ha treningssenter i bygget, det tror jeg nok at jeg kommer til å savne når jeg drar hjem - haha. 

Vendela har hatt besøk i en liten uke nå, så jeg og Anja dro sammen med dem til West Village for å titte litt i dag. Det er jo favoritt nabolaget mitt her i New York, og jeg sier sjeldent nei til å bli med dit! Vi spaserte rundt der i et par timer før vi dro videre til Union Square for å handle inn mat for uken. Det er alltid like deilig når det er unnagjort!Nå har jeg planer om å spasere meg en liten runde i nabolaget før vi skal vaske leiligheten senere i kveld. Kjenner jeg meg selv rett så blir det nok litt lesing til prøven vi skal ha på torsdag også før jeg legger meg! Husk å legge meg til på snapchat dersom dere ikke har fått med dere at jeg har åpnet den for dere - der heter jeg som sagt lineleknesund. Vi snakkes! 

BREAKFAST FOR DINNER

 • 21.09.2015 - 01:28

New York tid: 19.06

Heihei! I dag våknet jeg og fikk unnagjort morgentreningen før jeg fikk øyne, haha. Det var veldig deilig, og en super start på søndagen! Videre tok jeg og Anja subwayen til 66 St og begynte å vandre nedover langs Manhattan. Solen stekte skikkelig i dag, og i det jeg kom hjem hadde jeg faktisk fått skille - i september. Det er ikke værst! Vi tittet oss uansett rundt ganske lenge før vi satt oss ned på Obíka for å spise lunsj. Vi vandret videre og endte opp med å gå hele veien hjem, noe som er rundt 1.5 mil. 

Da vi kom hjem sovnet jeg faktisk en liten time, og da jeg våknet var det på tide med middag. Siden det var kun jeg og Anja som var hjemme så bestemte vi oss for å gjøre det enkelt - vi varmet pannekaker og fant frem deilig topping. Jeg toppet mine med frosne bringebær, kokosnøtt-flak og mandelsmør. Det var så godt! Jeg er egentlig mye mer glad i frokost enn middag uansett, hihi. 

Jeg dro innom Sephora en dag og kjøpte meg en øyenbrynswax som hjelper brynene og holde seg på plass gjennom dagen. Jeg pleier å gre brynene med en kost slik at dem blir seendes ut slik som jeg ønsker, og så langt liker jeg den veldig godt. Jeg kjøpte også Ben Nye sitt banan-pudder hos Ricky's. Det plasserer jeg under øynene og på andre plasser som jeg ønsker å lysne opp i ansiktet. Veldig fornøyd med det også! 

Nå prøver vi å finne ut hvordan vi skal få med oss den nye sesongen av KUWTK siden vi ikke har kanalen som det går på, haha. Vi må jo få med oss det! Jeg håper dere har hatt en fin helg, vi snakkes 

LAZY SATURDAY

 • 20.09.2015 - 00:06

New York tid: 17.51

Heihei! I dag er det lørdag, og en veldig rolig dag i byen for min del. Jeg våknet ganske tidlig og fikk unnagjort en deilig beinøkt - noe som gjorde utrolig godt etter gårsdagens snopekveld, haha. Deretter slappet jeg litt av, tok på meg et enkelt og komfortabelt antrekk og tok meg en spasertur i nabolaget mens jeg facetimet med mamma. Jeg elsker å spasere rundt sminkefri og bare se meg rundt! Litt musikk på ørene gjorde det helt perfekt å spasere langs vannet mens jeg spottet frihetsgudinnen i det fjerne. 

Etter litt alenetid møtte jeg Anja som også var i nabolaget og shoppet litt. Vi spaserte litt rundt om før vi gikk innom en av våre favoritt lunsj steder her - Just Salad. Her kan du velge kjøpe "ferdig-salater" som caesar eller den jeg prøvde i dag - Sweet Mama, haha. Du kan også mikse din helt egen salat dersom du ønsker det. Vi kjøpte oss re-usable salatbokser som vi kan ta med oss hver gang vi drar dit, det er bra for miljøet i tillegg til at vi får flere goder hver gang vi kjøper salat hos dem. 

Resten av dagen har jeg fått gjort litt lekser og slappet godt av. Det er så kjekt at vi begynner å få litt rutiner her! Nå skal jeg og Anja snart lage oss middag, og deretter blir det nok bare mer lekser og avslapping foran TV'en. Jeg håper dere har hatt en fin lørdag!

RUNNING AROUND

 • 19.09.2015 - 03:37

New York tid: 21.03 

God kveld! Det sies at des mer tid du tilbringer i NYC, des mer opptatt blir du - det er helt sant. For det første så ønsker man ikke å sitte inne i en leilighet dag ut og dag inn når man er her, tvert i mot! Etterhvert som man finner ut hvilke plasser man liker å besøke så drar man gjerne dit et par ganger i uken, det er nemlig alltid noe nytt som skjer overalt. Dersom Central Park er din favoritt plass så skal jeg love deg at du kommer til å se noe nytt hver eneste gang du drar dit. Det kryr av forskjellige folk og personligheter i denne byen og man får alltid øye på noe nytt og spennende! 

Over til noe helt annet! I går hadde vi første skoledag, noe som gikk veldig greit. Det var selvsagt litt tungt å starte på skolen igjen, men jeg tror ikke vi har noe å klage over med tanke på at timeplanen vår er veldig avslappet. Lekser derimot - det tror jeg vi kommer til å få en del av. Jeg er egentlig veldig motivert til å gjøre det bra på skolen dette semesteret, så jeg er veldig forberedt på å lese så mye som mulig. Fagene virker i alle fall spennende så langt, og lærerne er veldig engasjerte!


Bildene er fra en dag når vi var nede ved vannet og spiste lunsj - så fint! 

I dag har jeg ikke hatt med meg kamera, rett og slett fordi jeg viste at jeg kom til å springe frem og tilbake i hele dag - haha. Vi startet dagen med en liten utflukt sammen med skolen til Brighton Beach og det var veldig spennende å se hvor fort ting endrer seg når man drar utenfor Manhattan. Her vandrer vi rundt i en times tid før jeg og Anja rett og slett bare måtte springe tilbake til subwayen for å rekke neste avtale for dagen. Jeg fikk spørsmål fra en jente som jobber her nede om jeg kunne hjelpe til med å dra rundt til forskjellige showroms for å plukke opp ting til en photoshoot som de skulle ha i morgen - det sa jeg selvfølgelig ja til, og tok meg meg Anja også. Det var så spennende å gå inn til de forskjellige merkene å se hvor eksklusive og fine kontor noen av dem hadde! Åh, jeg kjenner det kribler litt i magen ved tanken. Vi dro frem og tilbake og gjorde forskjellige pick-ups helt til vi var ferdige rundt 15.30pm. Da hadde vi omtrent ikke spist siden frokost og dro rett innom en kinarestaurant i Chinatown, haha. På vei hjem gikk vi innom en mat-butikk og kjøpte med oss masse godis som vi har koset oss med i kveld. Vi har faktisk ikke kjøpt noe godterier siden vi ankom New York for hele tre uker siden! Vi har rett og slett ikke følt behovet, men akkurat i dag var det veldig godt - hihi. 

Ellers må jeg bare si at jeg leser alle kommentarene deres og at jeg setter pris på hver enkelt selv om jeg ikke har så god tid til å svare dere om dagen. Jeg får inn forskjellige spørsmål, og jeg tenker å ha en spørsmålsrunde hvor dere kan spør om alt dere lurer på angående New York - høres det greit ut? Jeg kan eventuelt ha en nå og en ved juletider når jeg har litt mer erfaringer og informasjon og komme med. Legg gjerne igjen en kommentar hvor dere forteller meg hva dere syns om det! Jeg håper dere har det fint 

BLACK AND WHITE

 • 17.09.2015 - 01:46

New York tid: 18.57

Heihei! Dagen i dag startet jeg og Anja veldig tidlig for å dra til Michael Kors showet som var klokken ni i dag tidlig. Vi stod som vanlig bare utenfor og beundret de forskjellige antrekkene og de freshe menneskene som gikk inn og ut av lokalet. Det er så inspirerende! 

- NYC, I love you - 

Resten av dagen har vi fått kjøpt inn litt skoleting og unnagjort en treningsøkt. I morgen er det jo første skoledag, og det tror jeg blir veldig spennende! Nå er middagen i magen og for min del blir det nok tidlig kveld kjenner jeg. Forresten veldig kjekt at flere av dere har lagt meg til på snapchat - jeg skal prøve å oppdatere mye der fremover. Vi snakkes! 

NEW YORK FASHION WEEK

 • 16.09.2015 - 04:00

New York tid: 21.30

God kveld, fine! Dagen i dag har virkelig gått i et sett, men jeg har hatt det så gøy. Vi hadde bestemt oss for å finne frem til noen av de mest kjente fashion showene som skulle være i dag under fashion week her i New York. Vi startet med å finne frem til Tory Burch som startet klokken 09 utenfor Lincoln Center. Da vi kom frem ble vi møtt av masse paparazzi, svarte biler som stod på rekke og rad, og ikke minst mange fashionistaer som ventet spent på å se hvem som kom både ut og inn av showet. Vi stod vel og merke bare utenfor på alle showene. 

Jeg sprang rundt som en liten paparazzi selv og tok bilder av alt og alle, haha. Jeg hadde egentlig ikke peiling på hvem halvparten av dem var engang - gøy var det likevel. 

Dere kan tro hjertet hoppet over et par slag da selveste Anna Wintour plutselig gikk forbi meg sånn helt uten videre. Det tror jeg må ha vært dagens høydepunkt!

Videre dro vi til Vera Wang hvor vi igjen spottet flere kjendiser. Her så vi blant annet Anna Wintour sammen med Grace Coddington, Bella Thorne og Andre Leon Talley. Can you see them too? 

Jeg kjente at jeg ble skikkelig fylt med inspirasjon i dag - og det er så deilig! Når det er fashion week er det ingen grenser for hva man kan ha på seg, hihi. Det er det for så vidt aldri i New York, her går man nemlig i akkurat det man føler for uten at noen bryr seg så veldig mye. 

Senere på dagen dro vi også for å se Diesel som faktisk hadde showet sitt her i Wall Street. Jeg og Anja dro videre for å spise lunsj før vi dro tilbake og laddet opp litt før vi tok turen til Soho. Der har vi vandret rundt i hele kveld og egentlig bare koset oss. Det er alltid noe å finne på her, og det er faktisk noe av det jeg liker best med New York. Denne byen sover aldri. Jeg derimot - jeg sover, og nå tror jeg at jeg skal runde av dette innlegget før det blir alt for langt. Åh, forresten. Jeg har åpnet snapchat-storyen min slik at alle som vil kan se den - jeg regner med de fleste av dere vet hvordan det fungerer. Dersom dere ønsker å følge meg der så er det bare å legge meg til på: lineleknesund. Der prøver jeg å legge ut mye! Godnatt 

CASUAL AND COMFY

 • 15.09.2015 - 13:40

New York tid: 07.40

Innlegget inneholder annonselenker


Genser HER / Veske HER / Deksel HER / Sko HER / Bukse HER

Heihei! Jeg har dessverre klart å bli syk, så dagene mine er ikke så veldig spennende akkurat nå. Skolestart er like rundt hjørnet og jeg vil veldig gjerne bli friskere til den tid! Jeg har fått brukt litt tid til nettshopping og titting, og i dag tenkte jeg at jeg kunne dele gårsdagens funn fra Nelly med dere. Jeg elsker antrekk som er komfortable og enkle, men som likevel gjør litt ut av seg. Antrekket over er noe jeg lett kunne tatt på meg til skolen, på shopping - eller bare for å henge med venner. What do you think? Liker dere slike innlegg? Vi snakkes! 

GREEN MACHINE

 • 14.09.2015 - 15:01

New York tid: 09.02

God morgen! Her i NYC oser det av sunne, gode produkter i nesten alle butikker. Det er kanskje litt rart, men jeg elsker å titte meg rundt om i matbutikkene for å se om jeg finner noe spennende som jeg kan teste ut - haha. Jeg har prøvd ut Naked sine juicer et par ganger nå, og så langt er jeg veldig fornøyd med dem. Disse kan man drikke som mellommåltid, etter trening eller som en rask breakfast on the go. Grønne juicer har alltid skremt meg litt, men siden jeg kom hit har jeg prøvd å være flink til å teste ut litt forskjellig. Denne var faktisk overraskende god! Det er få ting som får meg til å føle meg like sunn som jeg gjør når jeg drikker en slik altså. Denne juicen har jeg betalt både $5 og $3 for, så sjekk litt rundt om dersom dere vil teste den ut. Have a nice day!

PRE-PARTY ESSENTIALS

 • 13.09.2015 - 15:05

New York tid: 09.05

God søndagsmorgen fra NYC! Siden vi kom hit har vi allerede hvert på et par festligheter, og under her ser dere noen av innkjøpene jeg har gjort i den sammenhengen. Airbrush legs fra Sally Hansen er et produkt jeg har hatt lyst til å prøve i lang tid! Jeg og Anja tok turen innom Ricky's og fikk tak i hver sin flaske i siste liten. Så langt er jeg veldig fornøyd med produktet selv om det glitrer litt mye etter min smak, det ser vel og merke mye bedre ut på kvelden enn på dagtid. En hanske til å påføre produktet ble også med meg hjem. 

Neglelakk er et must på fest! Jeg pakket ikke med meg et eneste negleprodukt, så da vi var innom Ricky's kjøpte jeg meg en lakk som fungerer som base og top-coat i tillegg til en dus lys-rosa farge fra Essie.Jeg fikk også kjøpt påfyll av favoritt concealeren min fra Smashbox - den kommer godt med. Nå skal jeg snart ta turen til treningssenteret, og senere blir det vasking og rydding av leiligheten. Ha en god søndag, fine. Vi snakkes 

ALL BY MYSELF IN THE CITY

 • 13.09.2015 - 03:06

New York tid: 20.15

Heihei! For en fin dag jeg har hatt i New York i dag. Jeg begynner å føle meg mer og mer hjemme, og det er så godt! Etter forrige innlegg hoppet jeg på subwayen oppe i Wall Street uten å helt vite hvor langt jeg hadde tenkt meg. Må si jeg fikk litt smålig panikk da de ropte opp at neste stopp på subwayen var 149 St - for det er mye lenger oppe enn jeg er vant med å være. Den stoppet heldigvis før det og jeg gikk av i 71 Street. Da merket jeg fort at jeg var uptown - og jeg må si at jeg liker meg veldig godt der. Jeg fant frem favoritt listen på spotify og vandret langs New York's gater. 

Jeg synes det er så inspirerende å gå rundt her borte. Jeg ser på hva folk har på seg, hvordan de oppfører seg, hvem de er med og hvor de går - haha. Tenk hvor mange forskjellige mennesker som bor i denne byen. 

Slik vandret jeg nedover langs Manhattan i rundt to timer før jeg stoppet innom juicepress som raskt har blitt en av mine favoritt spisesteder i New York. Så langt har jeg bare smakt juicene deres, men de har mye sunn mat også! Juicene er i alle fall veldig gode, og det gjorde seg med en aldri så liten pick-me-up etter noen timer på tur. 

 

Gikk rett inn i bryllups-fotograferingen til dette flotte paret på vei hjem, haha!Etter å a gått ned til Canal Street hoppet jeg meg på subwayen igjen og tok den til World Trade Center. På hjemveien kjøpte jeg med meg kyllingsuppe og en nøtteblanding som jeg slukte når jeg kom tilbake til leiligheten. Siden da har jeg bare tatt livet med ro og koset meg i eget selskap, hihi. Jeg håper dere har det fint - tusen takk for at dere leser bloggen min 

VOGUE AND BREAKFAST

 • 12.09.2015 - 17:34

New York tid: 11.25

God morgen! I dag startet jeg dagen min med en liten treningsøkt etterfulgt av en sunn og god skål med havregrøt, chiafrø, kokosflak, banan, kanel og honning. Jeg er dessverre ikke helt i form, så i dag har jeg bare planer om å gå meg en tur rundt om på Manhattan mens resten av gjengen drar på brunch. Det er egentlig ganske deilig å bare sette på musikken mens man vandrer langs New York sine gater. Det er så mye å se! I går var det 9/11 og en veldig spesiell dag her i storbyen. Jeg fikk følelsen av at jeg var i en begravelse - alle var triste, men samtidig glade for å være samlet om tapet. Det var veldig rart, rørende og vakkert. Jeg, Anja og Vendela tok fergen over til New Jersey på kveldstid, og jeg kan trygt si at det er en kveld vi sent kommer til å glemme. Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg hadde frysninger hele den halvtimen vi tilbrakte der. Det er ikke lett å sette ord på hvordan byen var i går - det er rett og slett noe man må oppleve selv for å forstå. 

UPDATE

 • 11.09.2015 - 04:33

New York tid: 22.33

Heihei! Jeg beklager få oppdateringer for øyeblikket, men i går startet vi på skolen og har egentlig bare prøvd å finne ut hvordan hverdagen vår kommer til å se ut fremover. Vi liker oss utrolig godt her i New York, og jeg gleder meg til å få litt rutiner slik jeg kan oppdatere dere litt oftere. 

I går fikk vi litt forskjellig informasjon på skolen angående timeplanen, lærerne, sosiale medier, doktor, mobiltelefon osv. Det var veldig greit, og de nye lokalene til Gateway ser veldig bra ut! Vi har utsikt mot frihetsgudinnen og har klasserom sammen med de som går på New York Film Academy. Kontaktpersonene våres og de som jobber her virker utrolig hyggelige, og læreren som vi snakket litt med var veldig engasjert i det hun holdt på med. Etter litt informasjon gikk vi nedover til Battery Park hvor vi fikk servert lunsj og hadde en liten quiz for å bli bedre kjent med hverandre. Vi er faktisk bare 22 elever i år, så det å bli kjent blir nok ikke noe problem! 


I dag føler jeg at vi har jogget rundt hele Manhattan, haha. Vi hadde nemlig rebusløp på skolen som vi avsluttet ved sjømannskirken. Der fikk vi pølse i brød og hjemmelagde vafler og boller - så godt! Alle som jobbet der virket også veldig hyggelige. 

Utenom skolen har vi egentlig bare brukt tid på å trene og på å gå litt rundt om i byen. Vi begynner jo ikke ordentlig på skolen før om en uke, men i morgen skal vi faktisk ha to engelsk prøver. I morgen har vi også planer om å dra på en liten shoppingrunde siden det er fashion week i en uke fremover, hihi. Siden jeg ikke får blogget så veldig mye nå i starten så kan dere gjerne følge meg på instagram: lineleknesund for flere oppdateringer. Der er jeg nemlig mye flinkere til å oppdatere! Vi snakkes om ikke lenge 

I WOULD WEAR THIS

 • 08.09.2015 - 22:00

New York tid: 16.00

Innlegget inneholder annonselenker


Kjole HER / Klokke HER / Deksel HER / Solbriller HER / Sko HER / Veske HER 

Heihei! I kveld skal jeg og samboerne mine på lanseringsfest til Villoid som holder på utvide appen sin her i New York. Hva passer vel bedre enn noen fashion wants i den sammenhengen? Hihi. Villoid er en app hvor du kan sette sammen forskjellige antrekk og få inspirasjon og ideer når det kommer til mote - prøv den ut da vel! Antrekket over kunne jeg gjerne gått rundt i når temperaturen senker seg et par hakk her. Fint, enkelt og komfortabelt - just the way I like it. 

MOVIE NIGHT

 • 08.09.2015 - 15:58

New York tid: 09.58

God morgen! I går hadde vi egentlig planlagt å ta fergen som går til Statue of Liberty, men etter litt frem og tilbake ble det ikke noe av likevel. Køen var utrolig lang og vi fant egentlig ikke helt ut hvordan alt fungerte der, haha. Det var jo Labour Day i går, som er en arbeidsfri dag her i USA, og dermed var det mye mer folk i gatene enn ellers. Vi bestemte oss for å ta subwayen til Times Square for å dra innom flagship butikken til Victoria's Secret, den er så stor! Skulle gjerne kjøpt med meg hele butikken altså. Etter litt titting rundt om i området var det tid for ukens handling. Vi har bestemt oss for å handle fast på mandager slik at vi slipper å dra innom butikken flere ganger i uken! Vi kom hjem med rundt fire poser i hånden hver, haha. 


Kjole og skjorte: Bik Bok / Solbriller: Ray Ban / Veske: Louis Vuitton / Sko: Birkenstock

Senere på kvelden møtte vi åtte av de andre gateway-studentene for å spise middag på r-lounge som ligger i Times Square. De skal visst nok ha en veldig fin utsikt, men på grunn av oppussing fikk vi ikke sett så alt for mye av den dessverre. Maten var i alle fall veldig god, så vi drar nok tilbake i løpet av oppholdet! Etter middag dro noen av oss på kino, og jeg og fem andre så We are friends - en film som Zac Efron spiller i. Det var veldig gøy å oppleve hvordan kinosystemet funker her i New York, haha! En liten brus var på størrelse med en stor brus i Norge, og her kunne du velge og vrake når det kom til snacks. Det går kinoer hele tiden, så om du plutselig får lyst til å se noe så er det enkelt og greit bare å stikke innom. 

Nå har vi akkurat spist frokost, og er straks på vei til treningssenteret. I dag skal vi bare ordne litt småting til skolen før vi drar på en lanseringsfest i kveld - det tror jeg blir gøy! Vi snakkes 

GOSSIP GIRL LOCATIONS

 • 07.09.2015 - 16:23

New York tid: 10.02

God morgen, dere! I går brukte jeg, Anja og Vendela dagen til å gå rundt på Manhattan og finne frem til forskjellige Gossip Girl locations. Vi startet med å se en av skolene de gikk på - så gikk vi videre til Blair, Nate, Serena og Chuck. Vi har jo sett hvor Dan bor før! Det var veldig gøy, og egentlig ganske rart å se hvor de har spilt inn serien. Det er nesten et must å titte seg rundt om på slike steder når man bor her, hihi. 

Vi tok oss en liten pause rett overfor Serena sin leilighet hvor vi spiste frozen yoghurt - det er så godt! Klarer dere å kjenne dere igjen i noen av stedene? Hihi. 

LATELY IN NYC

 • 06.09.2015 - 04:44

New York tid: 21.23

God kveld fra storbyen! Dette blir et lite oppsummerings-innlegg om gårsdagen og dagen i dag siden jeg ikke har hatt tid til å sette meg ordentlig ned før nå. Jeg tok dessverre ingen bilder i går, og i dag hadde jeg selvfølgelig glemt minnekortet til kameraet.. Dere kan tro jeg ble glad da jeg fant ut det etter at jeg hadde tatt en haug med bilder, haha huff. Heldigvis fikk jeg låne noen av Anja fra i dag!

I går dro jeg, Vendela og Anja en tur til Soho for å titte litt i butikker og forhåpentligvis finne noe fint. Jeg fikk med meg noen småting hjem, og de tenkte jeg å dele med dere i løpet av kort tid! Når vi kom hjem til leiligheten tok jeg turen til treningssenteret og hadde meg en deilig kardioøkt på ellipsemaskinen - det er så deilig å ha et eget treningssenter i bygget. På kvelden var vi invitert til middag på TAO(kjent fra Sex and the City), etterfulgt av en tur til LAVO som er en uteplass her. Utelivet i New York er egentlig noe man må oppleve selv for å forstå, haha. Vi hadde det i alle fall helt vanvittig gøy og var ikke i seng før langt ut på natten - eller morgenen om jeg kan si det slik. 

Etter en lang natt bestemte vi oss for å lage til med vafler til frokost før vi tok fatt på dagen. Vi tok subwayen til Central Park hvor vi koset oss med jordbær, chips, peanøtter og is-kaffe. Det var deilig! Videre ble det til at vi gikk hele veien fra Central Park og hjem, noe som er nærmere 15 kilometer. Det var egentlig ganske forfriskende, og så stille og deilig som det var å gå vest på Manhattan!Når vi kom hjem hadde egentlig hele dagen gått bort, så da slappet vi litt av før vi dro ut og spise kinesisk til middag. Det har vært nok en fin dag her i New York og vi koser oss veldig i hverandres selskap - jeg har vært så heldig med samboerne mine! Vi snakkes i morgen, fine dere 

GRAND SENTRAL STATION

 • 03.09.2015 - 22:48

New York tid: 16.17

Heihei! Klokken nærmer seg halv fem her i storbyen og så langt har vi hatt en veldig fin dag. Vi startet den som vanlig med frokost på taket før vi tok subwayen til Grand Sentral. Det er en stor togstasjon med et flott marked som har alt man kan tenke seg av blant annet krydder, brød og te. Vi gikk rundt her en liten stund før vi utforsket litt mer av New York sine gater - det er helt sykt hvor mye vi går her borte altså, haha. 

Det var helt umulig å fange stemningen og skjønnheten som befant seg inne på Grand Sentral Station i et bilde. Jeg anbefaler dere å ta turen innom her dersom dere noen gang er i New York! Jeg regner med at dere Gossip Girl fans kjenner dere igjen her? Hihi. 

Vi var også innom Carlo's Bakery og Dylan's Candy Bar da vi tilfeldigvis gikk forbi dem! Jeg kommer i alle fall til å sitte igjen med mange anbefalinger etter oppholdet mitt, det er sikkert og visst. Vi har ikke lagt noen planer for kvelden enda, men vi kommer nok til å lage middag om ikke så veldig lenge. God natt til dere 

 

CARRIE STEPS

 • 03.09.2015 - 13:10

New York tid: 07.10

God morgen, fine! Etter vi hadde vært på toppen av Rockefeller Center i går, spaserte vi nedover langs 5th avenue for å finne frem til Carrie sin leilighet. Det er et lite stykke, men det gjør meg ingenting å vandre langs New York gater mens jeg titter meg rundt. Det er jo så mye å se! 

Det var utrolig rart å spasere langs Perry Street - tenk så mange ganger Carrie Bradshaw har vandret rundt der da! Det kriblet godt i magen her også, hihi. Her var vi skikkelig turister og tittet lenge mens vi tok bilder. Det var et veldig fint nabolag som jeg definitivt kunne tenke meg å bo i om jeg noen gang flytter til New York igjen. Vi får med oss så mye gøy hver dag, og jeg må si jeg begynner å føle meg ganske hjemme i denne byen. Det er så gøy å vite at jeg har New York's gater rett utenfor døren min! Akkurat nå gleder jeg meg til å oppleve masse den siste uken før skolen begynner, da blir det nok litt mer lekser og vi kommer nok til å bruke litt mer tid inne i leiligheten enn det vi gjør nå. Misforstå meg rett, vi kommer til å bruke en hver anledning til å vandre rundt og til å se så mye vi kan i løpet av oppholdet selv om vi går på skole. Vi er tross alt i New York! Jeg håper dere har hatt en fin dag så lang - vi snakkes senere 

ON TOP OF THE WORLD

 • 02.09.2015 - 22:04

New York tid: 16.00

...or at least on top of the Rock! 
Jeg må innrømme at det kriblet godt i magen da vi fikk beskjed om å ta heisen til 67 etasje, haha! Det gikk likevel helt fint, og utsikten på toppen av Rockefeller Center var virkelig fantastisk. Her får man oversikt over hele Manhattan altså! Vi valgte uheldigvis et tidspunkt på dagen når det var overskyet, men vi fikk likevel med oss mye. Det gjorde egentlig bare at byen fikk et litt mer mystisk preg over seg. 
How can anyone not love New York? 


Åh, som jeg gleder meg til å besøke Rockefeller på kvelden! Da kan jeg tenke meg at utsikten er enda mer magisk enn den var i dag. Det er noe med atmosfæren i New York på kveldstid som gjør at man blir bittelitt mer forelsket i byen. Jeg liker meg virkelig godt her 

NYC NEWS

 • 02.09.2015 - 14:49

New York tid: 08.10 

God morgen, fine! Nå er vi snart på vei ut dørene for å være litt turister - det blir gøy. Før det tenkte jeg at jeg skulle vise dere innkjøpene som jeg har gjort så langt! Sandalene er fra Birkenstock og ble egentlig kjøpt veldig spontant etter en lang dag med gnagsår overalt. De kommer nok godt med fremover, og sandaler er jo ikke feil i denne temperaturen. Ellers har jeg bare kjøpt meg mange postkort som jeg kan sende hjem og en bodysplash fra Victoria's Secret. Jeg elsker virkelig duftene de har der! 

Nå har vi først og fremst planer om å dra en tur til Rockefeller, og det tror jeg kommer til å bli veldig spennende! Åh, jeg gleder meg ♥ Vi snakkes senere i kveld! 

 

NEW YORK, NEW YORK

 • 02.09.2015 - 04:05

New York tid: 21.19 

Heihei! Det er så utrolig rart å tenke på at de fleste av dere sover akkurat nå, haha. Det kommer nok til å ta litt tid før jeg blir vant med det. Døgnrytmen henger likevel litt igjen, og i går sloknet vi alle sammen rundt klokken 22. 

Etter en deilig natt hvor vi fikk sovet ekstra lenge var vi klare for å starte en ny dag i denne vakre byen. I dag startet jeg og Anja den med en treningsøkt, noe som var utrolig deilig etter en veldig lang treningspause. Senteret her er helt greit og kommer nok til å bli godt brukt av meg! Videre fikk vi ordnet litt nødvendigheter før vi bestemte oss for å ta turen til Soho. Soho var egentlig veldig annerledes enn jeg så for meg! Det var utrolig mange folk i området og det var mye bråk over alt. Vi vurderte jo å bo i en leilighet her, men jeg er utrolig glad for at vi valgte Wall Street altså. Utenom det var det mange butikker å titte innom og mange inntrykk å ta inn, så vi drar nok tilbake hit om ikke så lenge. 

Vi måtte jo prøve ut smashed avocado toast hos the butchers daughter, og der var vi alle veldig fornøyde! Definitivt en plass vi kommer til å dra til igjen. Vi tittet rundt i forskjellige butikker og fikk med oss noen smakebiter fra The Little Cupcake Bakeshop - for en koselig liten kafé! Soho er nok et område vi kommer til å utforske mye mer ved flere anledninger. 

Dagene går fort for tiden og jeg skulle gjerne oppdatert dere enda mer enn det jeg får tid til. Det kommer nok til å bli bedre etterhvert som skolen starter og vi kommer inn i ordentlige rutiner! Når det kommer til innkjøpene mine her så skal jeg få prøve å få postet dem fortløpende, men så langt har det blitt veldig lite shopping med tanke på at vi har brukt mye penger på mat, abonnement, subway-kort and so on. I dag tror jeg vi kommer til å ta tidlig kveld, men vi snakkes i morgen 

Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits