the perfect scents

 • 30.09.2014 - 18:47

Duftene fra Victoria's Secret er heelt fantastiske, i alle fall de jeg har testet hittil. Perfekte dersom du ikke ønsker en sterk parfyme lukt, men heller noe som er lett og lukter godt. Sprayene kan du finne på Victoria's secret butikkene, og noen plasser på internett - for eksempel hos BliVakker HER. Min favoritt er definitivt Pure Daydream 

Har du testet noen av duftene?

Middagstips

 • 29.09.2014 - 18:09

Heihei! Tenkte jeg skulle dele et slags middagstips med dere som kanskje har litt dårlig tid inn i mellom og vil ha noe som er enkelt, men også godt. Dersom jeg ikke orker å lage noe fra bunn av er jeg veldig glad i ferdigmaten til Findus. Den har blitt kåret til den "sunneste" ferdigmaten på markedet av flere som har forsket på det og er heller ikke så alt for dyr. En pakke koster rundt 50 kroner og inneholder to porsoner, slik at du lett kan steke halve pakken og fryse den andre halvdelen til en annen dag. I dag ble det Tikka Masala, noe som jeg elsker(♥).

Da jeg var på butikken plukket jeg også opp det nyeste DET NYE bladet, der fineste Åshild prydet forsiden. Jeg var jo fast tilhenger av serien, og synes det var veldig fortjent at hun vant. Ellers er det jo ett kjempeflott magasin med en god blanding av mote, mat og trening - akkurat sånn jeg liker det. Nå skal jeg fortsette å lese til en prøve jeg skal ha før jeg tar turen på trening. Vi blogges :-) 

Antrekk 29.09.2014

 • 29.09.2014 - 15:40Kåpe: Mbym / Jeans: Cubus / Genser: SistersPoint / Sko: Biancolet's welcome the new week

 • 28.09.2014 - 20:19

Heihei, dere! Som vanlig bruker jeg litt tid på søndager til å planlegge den kommende uken. I og med at dette er den siste uken før høstferie er jeg kjempemotivert til både å bli ferdig med ukens skolearbeid, men også nå målene jeg har på treningsfronten. Jeg kan ikke si at treningen har vært på topp i det siste, så denne uken håper jeg virkelig at både formen holder seg og at skolearbeidet ikke tar overhånd. Under her kan dere se hvordan jeg har planlagt at treningsuken min skal se ut, og den starter allerede i morgen med en bodypump time samt litt cardio. Bodypump er noe jeg prøver å få med meg hver mandag, og følelsen etterpå er så utrolig deilig - støl i hele kroppen og klar for å hoppe rett i sengen etterpå. 

På fredag har jeg yoga på planen, noe jeg tror blir kjempedeilig til en forandring. Jeg har vært på noen yoga-timer før og synes egentlig at det er veldig deilig og ikke minst avslappende. Har ikke sett at vi har hatt den timen på senteret før, så det skal bli spennende. 

Slenger også med noen motiverende bilder for den kommende uken. Noen ganger er dørstokkmilen utrolig lang, men som regel er det veldig lett å motivere seg selv! Det gjør jeg ved å ta turen innom weheartit og det fungerer som regel kjempebra, hihi.

Ønsker dere en kjempefin uke 

ease your mind

 • 28.09.2014 - 15:57

Elsker å ha muligheten til å gå meg en tur helt alene med musikk i ørene og ingenting annet enn mine egne tanker som surrer. Jeg synes i alle fall det er utrolig godt for både kropp å sjel inn i mellom. I dag ble det en tur på rundt 40 minutter i deilig høstvær noe som var utrolig forfriskende og ikke minst godt for kroppen da den har fått alt for lite mosjon denne uken. Jeg går omtrent samme runde hver gang jeg bestemmer meg for å trene ute, men varierer mellom å gå, jogging og intervaller. Elsker å se at bladene sakte men sikkert skifter farge, det er såå fint. 

Hva gjør du når du trenger å lette litt på tankene? ♥

 

autumn has arrived

 • 27.09.2014 - 16:47

Heihei! De siste dagene har været bestått av regn, vind og kulde, og høsten har kommet for fullt. I går kveld var det så ille at vi mistet strømmen - midt i en episode av Gossip Girl, haha. Det gjorde at det ble veldig tidlig kveld på meg, noe som egentlig var helt greit. Etter hele 10 timer med søvn, var denne jenta skikkeli klar for en dag på jobb sammen med mine koslige kollegaer og kunder♥ Været i dag er heller ikke noe å skryte av, men jeg har hatt en fin dag på jobb uansett. Er såå gøy å jobbe nå som vi får inn nye høstvarer hele tiden. I dag klarte jeg ikke å holde fingrene fra fatet og en helt nydelig, lys rosa kåpe ble med meg hjem. 

I kveld skal jeg en liten tur i en bursdagsfest, men regner med det blir tidlig kveld siden jeg egentlig er litt syk. Håper dere får en kjempefin lørdag videre ♥ 

Kåpe // mbym

 

friday - i love you

 • 26.09.2014 - 20:41


Heihei, og god fredagskveld! Fredag for meg er som regel den kvelden i uka jeg kan slappe av og bruke litt tid på meg selv. Etter en lang dag dro jeg hjem, fylte vann i badekaret og laget til med både lys, druer og gossip girl på skjermen. Tok hårkur og ansiktsmaske og kastet badekulen ned i badekaret, hihi - små gleder. Det å bare ligge der med litt rolig musik å slappe helt av er virkelig helt himmelsk etter en hektisk uke. Etter badet skrubbet jeg leppene mine og smurte meg inn med deilig bodylotion fra topp til tå ♥ Nå er jeg med andre ord veldig avslappet og har plassert meg godt ned i sengen med nytt sengetøy. Planene for i kveld er bare å slappe av, se noen episoder med gossip girl og kanskje lese litt i en bok. Håper dere har en fin fredagskveld! 

let's take a moment

 • 25.09.2014 - 11:15

Heihei! Torsdager er for min del utrolig deilige - som jeg har nevnt for dere før, fordi jeg har en god del fritimer. I dag blir desse timene bare brukt til avslapping med en god kopp te, skappelgenseren og noen gode ullsokker på beina. Gossip Girl går på skjermen og pannekakene er godt plantet i magen, love it. Om en liten stund drar jeg en tur til skolen og deretter skal jeg jobbe frem til klokken seks. I kveld blir det pugging til markedsføringsprøven som jeg skal ha i morgen, og som er den nest siste prøven før ferie, jippi! Ønsker dere en fin torsdag videre - snart helg ♥ 

23.09.2014

 • 23.09.2014 - 19:11

Heii! Dagen i dag har som vanlig gått til skole, powernap, lekser og mat. Hadde jo planer om å trene i dag, men slik ble det altså ikke. Har på en annen side gjort en del skolearbeid som jeg egentlig skulle gjøre i morgen så da tar jeg meg heller en liten treningsøkt da :-) Gjør egentlig ingenting interessant om dagen noe jeg merker godt på kroppen og tankene vandrer til alt annet enn det jeg faktsik trenger å fokusere på, haha. Resten av kvelden skal jeg bruke på å lese til særemne og se noen episoder med Gossip Girl. Håper dere har hatt en fin dag 

must haves for fall

 • 22.09.2014 - 12:00

Nå som høsten kommer snikende er det på tide å bytte ut litt i garderoben. Personlig synes jeg at en enkel kåpe er ett virkelig must på kalde høstdager og under her har jeg funnet mine favoritter fra nelly. Elsker og slenge en god kåpe over skuldrene sammen med ett deilig ullskjerf rundt halsen og favoritt bootsene på beina - da kan høsten bare komme. Selv har jeg ikke kjøpt noen kåper enda, men har planer om å bestille en i nærmeste fremtid :-) 

MINE FAVORITTER

Fra FWSS HER  Fra VILA HER  Fra ONLY HER         

 

KLASSISKE KÅPER


Fra CARIN WESTER
HER  Fra NOTION 1.3 HER   Fra HUNKYDORY HER

 

LITT ANNERLEDES

Fra MORRIS HER   Fra GLAMOROUS HER   Fra VERO MODA HER

//inneholder annonselenker

Noen du likte? 

ready for the new week

 • 21.09.2014 - 20:44

God søndagskveld, dere! Følte meg faktisk mye bedre utover dagen i dag, noe som resulterte i at jeg begynte å rydde klesskap. Fikk samlet opp fire sekker med klær som jeg ikke bruker lenger, synes det er såå deilig å friske litt opp i garderoben. Ellers har jeg ikke gjort så mye annet enn å planlegge den nye uken som jeg tenkte å dele med dere nå. Det blir en del skolearbeid denne uken også, noe jeg begynner å bli vant til egentlig. Håper formen er bedre til denne uken så jeg klarer å yte så mye som mulig. 


 

Nå føler jeg at høsten har kommet for fullt og har derfor fått skikkelig høstfølelse med regnet som stadig pisker mot vinduet. I og med at vi har hatt en super sommer, føler jeg at jeg har fått mer enn nok sol for en liten stund og gleder meg faktisk til kaldere dager - og ikke minst til jul. Desember er absolutt en av mine favoritt måneder og jeg gleder meg utrolig mye til snø, julefilmer og skikkelig julestemning 

Bildene er fra weheartit

Ønsker dere alle sammen en super uke, klem

lazy sunday

 • 21.09.2014 - 15:52I dag er jeg og pus hjemme alene og ligger i omtrent samme stilling begge to - haha. Jeg er fortsatt ikke helt frisk noe som har ført til en god del episoder av gossip girl, sofasliting og for ikke å glemme mat(♥). Regner med jeg må ta turen til doktoren i morgen dersom jeg ikke blir noe bedre, immunforsvaret mitt er nemlig helt elendig og jeg er syk i alle fall annenhver måned, joho. Blir nok liggende her i hele dag om jeg kjenner meg selv rett, men skal også lese litt mer på særemne og planlegge den kommende uken. Håper dere har en fin søndag!

Chia pudding

 • 21.09.2014 - 10:49

Heihei! Tenkte jeg skulle tipse om et sunt og godt frokosttips - nemlig chia pudding. Det er utrolig enkelt og kan varieres på veldig mange måter. For å lage det trenger du egentlig bare chia frø, en form for veske og evnt. smakstilsetning. 

Jeg brukte: 
3ss chia frø
1,5dl mandelmelk
4-8 vaniljedråper

Alt du gjør er å blande sammen ingrediensene og deretter lar du det stå over natten. Anbefaler å røre av og til. Jeg toppet med litt banan, men forskjellige bær er også veldig godt.  

Nam! Nå står lesing til særemne for tur før jeg skal starte dagen. Ønsker dere en hærlig søndag 

iherb delivery

 • 20.09.2014 - 23:24

I dag var jeg i posten og hentet et par pakker fra Iherb, hvor jeg og mamma blandt annet bruker å bestille questbarer, superfoods og andre ting som enten er billigere enn i Norge eller vi ikke har her. I pakkene var blandt annet desse produktene som jeg liker veldig godt og tenkte jeg skulle dele med dere! 

Chia frø er noe jeg liker veldig godt både på grunn av at det har mange forskellige bruksområder og bra næringsinnhold. Det innholder mye fiber, proteiner og er en bra kilde til sunt fett. Jeg bruker å ha chia frø i havregrøten, over yoghurten eller bare som en chia pudding. 

Kakao pulver bruker jeg til flere ting, blandt annet i havregrøt, milkshaker og til å lage kakao. Det inneholder også mye fiber, men er også en bra kilde til både jern og magnesium. 

Spirulina tar jeg egentlig bare fordi jeg føler det er bra for meg, haha. Neida. Det blir sagt at spirulina skal dempe søtsug, øke metthetsfølelsen og gi mer energi - og hvem sier ikke ja til det? Det skal også være mange andre fordeler med denne typen superfood. Tok det regelmessig før, men nå har jeg ikke tatt det på en god stund og tenkte jeg skulle prøve det ut :-)


Har du noen iherb-favoritter? 

rainy morning and breakfast in bed

 • 20.09.2014 - 10:54God morgen, dere♥ I skrivende øyeblikk ligger jeg godt plassert i sengen, med ett tomt frokostfat og hører på regnet som pisker lett mot vinduet. Noe av det beste jeg vet er å sitte med pleddet eller dyna tullet rundt hele meg i enten sofa eller seng med en god og varm kopp te eller kakao når det regner ute, for ikke å glemme en god serie eller film på dataskjermen - noe jeg har tenkt til å gjøre akkurat nå, hihi. 

Planene for i dag er å kjøpe inn litt ting til russebilen, sende brev til fadderungen min og forhåpentligvis orker jeg en liten treningsøkt. Formen har ikke vært helt på topp denne uken, men satser på den kommer seg så fort som mulig. Ellers ønsker jeg dere en super lørdag! Snakkes :-)

hello weekend

 • 19.09.2014 - 20:15
Heii! Er det bare jeg som synes ukene går helt sykt raskt for tiden?? For meg fyker de i alle fall av gårde, og jeg klager ikke altså. Det betyr bare at høstferien kommer før jeg vet ordet av det, jippi. 

I dag kom jeg hjem etter en lang skole - og jobbdag til at mamma hadde laget Linda Stuhaug's søtpotet-nachos og det var utrolig godt! Definitivt en ny favoritt her i huset. Etter ett par porsjoner la jeg meg rett og slett ned i sengen med netflix og noen episoder med Gossip Girl og bare koblet helt ut. Har jo sett alle episodene fra før av, men av og til synes jeg det er gøy å mimre litt, hihi. Har ingen planer for kvelden enda, men blir nok liggende her dersom ingenting annet dukker opp :-) Ha en fin kveld! 

Take me to New York

 • 18.09.2014 - 19:58


Bilder fra weheartit

Russ 2015

 • 17.09.2014 - 22:44

Heisann! Siden jeg går siste året mitt på videregående er jeg så heldig at jeg får muligheten til og være russ sammen med de aller fleste andre på trinnet. Det er noe jeg gleder meg utrolig mye til og tror det kommer til å bli en helt uforglemmelig tid både når det kommer til forberedelsestiden og selve russetiden. Her jeg bor er det vanlig å ha russebil, det mest vanlige er vell å ha van. Vi kjøpte bil i august og har allerede kommet ett lite stykke på veg. I dag malte vi litt av innsiden og gikk over med ett strøk uttenpå bilen også, utrolig gøy å se at det går fremmover! 

Jeg er er på bil med noen av mine beste venner og vi kaller oss "Frustrerte Truser" som i Frustrerte Fruer, ja - dere skjønner greia. Vi har allerede opprettet både facebook og instagram konto til russetiden, noe som er utrolig greit da vi selv kan se på både fremgang å dele med andre som er interesserte. Dersom dere vil følge oss kan finner dere facebook siden HER, og instagram kontoen HER. Ellers er det en utrolig spennende prosess og jeg gleder meg veldig til å se det endelig resultatet :-) 

Sykt hvor stor forskjell litt maling kan gjøre, haha! Noen av dere som skal være russ? :-)

school, eat, sleep - repeat

 • 16.09.2014 - 22:01

Føler det er det eneste jeg gjør for tiden, og det er såå kjedelig.. Jaja, sitter i alle fall og gomler på litt melon og serranoskinke i håp om at jeg skal klare å lære noe som helst til denne prøven før jeg sovner. Jeg jobber mye bedre på tidlig på dag enn på kveldstid, så tror jeg pugger litt til og så satser jeg på å stå opp tidlig i morgen og forhåpentligvis lære litt mer da. Historie er virkelig ikke mitt favorittfag, haha. Vell, nok syting fra min side - saken er bare at bloggingen blir ganske mye mat og hverdag fortiden, men dersom det er noe dere vil lese om så må dere gjerne legge igjen en kommentar :-) 

tuesday bliss

 • 16.09.2014 - 18:01

 Heihei! Nå er tirsdags-tacoen godt plassert i magen og jeg titter bare innom en liten tur før jeg må begynde å pugge til historieprøven som jeg skal ha i morgen. Tror det blir en ganske omfattende prøve, men satser på det går bra. 

I fritimen min i dag satt jeg meg ned og leste litt i den nye katalogen til H&M samtidig som jeg drakk verdens deiligste glass med vann. Elsker å lage til vann med forskjellig smak, det blir såå mye enklere å drikke - og det smaker helt fantastisk godt :-) I dag puttet jeg noen sitronskiver, - litt lime og noen frosne bringebær i vannet, nam. Nå kaller lesingen! Håper dere har en fin dag

new week

 • 15.09.2014 - 18:15

Heii! Endelig mandag - noe som vil si at vi alle har muligheten til å starte den nye uken på best mulig vis. Jeg pleier som regel å planlegge ukene mine på søndager, men da jeg var opptatt i hele går hadde jeg rett og slett ikke tid. Derfor har jeg nå brukt litt tid på å planlegge uken min slik at jeg kan ha full kontroll, akkurat sånn jeg liker det. Denne uken er egentlig ikke ulik noen annen - en god del skolearbeid, ett par dager med jobb etter skoletid, trening de dagene jeg har tid og andre gjøremål utover det. Motivasjonen min for denne uken er at vi nærmer oss høstferie(sakte men sikkert) og at jeg etter denne uken har bare to prøver igjen før ferie, wii. Skulle virkelig ønske at jeg hadde mer tid til trening denne uken, men slik ble det altså ikke..

Her har jeg i alle fall laget en liten oversikt over hvordan uken min kommer til å se ut. Det er utrolig greit å ha det slik og ikke bare notere i almanakken, da den av og til kan bli veldig full, haha. 


"With the new day comes new strenght and new thoughts" - Eleanor Roosevelt
Har sett flere bloggere som lager slike kollasjer og jeg synes i alle fall det er kjempe gøy å se hvordan andre planlegger og får oversikt over ukene sine. Det er også ganske praktisk for meg da jeg bare kan klikke meg tilbake i arkivet enten på dataen eller på bloggen å se tilbake på hvordan ukene mine har vert. Ellers håper jeg dere får en kjempefin uke og at dere har det bra :-)

lunch'o clock

 • 15.09.2014 - 12:31

Heihei! I dag dro jeg til skolen som vanlig og følte meg egentlig helt fin, men etter hvert fikk jeg skikkelig mageverk og det endte med at jeg dro hjem. Etter ett par paracetter og en god kopp te ble det heldigvis litt bedre. 

Bestemte meg da for å lage meg en god lunch i håp om å bli bra igjen så fort som mulig, sykdom har jeg ikke tid til nå altså. Jeg lagde proteinpannekaker fra proteinfabrikken, noe som er utrolig enkelt å tilberede og ikke minst godt. Tok litt fryste bringebær i mikroen i ett par minutter sammen med en ts sukrin gold og rørte det sammen. Tok meg også en banan på siden. Med andre ord en veldig næringsrik og god lunch. 

Nå skal jeg bare slappe litt av før jeg må begynde å gjøre lekser litt senere i dag. Ønsker dere en super uke

Konfirmasjon

 • 14.09.2014 - 20:06

Heihei! Da var konfirmasjonsdagen over og magen stapp full av nydelig laksemiddag og litt for mange kakestykker. Var utrolig deilig å bruke bunaden igjen, for den er definitivt noe av det fineste jeg eier - men når sant skal sies var det minst like deilig å ta den av etter en lang dag å dra på seg joggebuksa, hihi. Ellers var det en super dag på sunnmøre med hele 20 grader og stor sol, noe som resulterte i at vi var en god del ute. Spilte også litt Buzz og bare koste oss i hverandre sitt selskap. Alt i alt en veldig koselig dag :-) Dekorasjonene var kjempeflotte og alt fra maten til serviettene var utrolig vakkert og kreativt.

Hva har dere gjort idag?

yesterday

 • 14.09.2014 - 13:49

Heiii! Nå har jeg akkurat spist frokost, hoppet i bunaden og er klar til konfirmasjon om 20min. Kvelden i går ble alt annet enn rolig, haha. Vi vorset hos en vennine og etter det dro vi ut en tur. Det ble ganske sent og jeg er egentlig veldig trøtt - men tanken på mat og kake i konfirmasjonen fikk meg opp, hehe. Slenger med ett bilde fra kvelden i går og meg i nuet, men nå roper mamma! Ha en fin søndag :-)saturday morning

 • 13.09.2014 - 09:13

God morgen, dere! I nuet sitter jeg og spiser denne deilige frokosten før jeg skal en tur innom jobben. Banan og peanøttsmør er virkelig en favorittkombinasjon♥ Planene etter jobb er fortsatt usikre, men kjenner jeg meg selv rett blir det en rolig kveld. Stakk egentlig bare innom for å ønske dere en fantastisk fin lørdag uansett hvilke planer dere har! 
Vi snakkes :-) 


Questbar milkshake

 • 12.09.2014 - 15:27

Heihei og god fredag! Tenkte jeg skulle starte helgen med å dele en deilig oppskrift på en kjempegod milkshake. Questbarer kan man bruke på uendelig mange måter, og i dag tenkte jeg at jeg skulle prøve å bruke den i milkshake - noe som ble kjempegodt. Jeg er en kjempestor milkshake og smoothie-fan så dette var midt i blinken for meg :-)

Du trenger: 

1 questbar
1 frossen banan
ca 2,5dl melk 
1ts kakaopulver
1-2ss sjokoladeprotein Det eneste du trenger å gjøre er å putte alt sammen i en blender og deretter mikser du det godt sammen for å unngå klumper. Da vil det se ut slik som på bildet under.Oppskriften holder til ett stort glass, og er veldig mektig. Perfekt å lage etter skolen dersom man skal ha sen middag, eller for eksempel etter trening! Denne milkshaken er stapp full av proteiner, samtidig som den har sunne karbohydrater fra bananen. Jeg liker den ganske tykk, men dersom du vil ha den tynnere er det bare å tilsette litt mer melk.
Ønsker dere en fin fredag 


 

11.09.2014

 • 11.09.2014 - 18:25

Hei! I dag var jeg på fjelltur med skolen, noe som var kaldt, bløtt og bratt, ja. Det var med andre ord utrolig deilig å komme hjem, og det første jeg gjorde var å spise litt for mange varme og gode muffins(♥). Siden det har jeg bare prøvd å få tilbake varmen da jeg presterte og kle meg helt motsatt av hvordan jeg burde, haha. 

Nå er det på tide å starte med dagens skolearbeid, og i norsk har vi en ganske stor oppgave som handler om å lese to bøker og deretter lage en problemstilling som vi skal fremføre. Bøkene jeg har valgt å lese er Senor Peregrino og La Peregrina. Senor Peregrino har jeg lest før og liker den veldig godt, derfor tenkte jeg at jeg skulle lese La Peregrina som er en fortsettelse på den første boken. Jeg er utrolig glad i bøker som handler om personer som er litt annerledes, enten det er en annen kultur eller hvordan de tenker. Akkurat nå leser jeg Senor Peregrino på nytt slik at jeg ikke går glipp av noe der - og man kan jo nesten ikke lese en god bok uten en god kopp te :-)
Ha en fin torsdag videre 

svar på spørsmål

 • 11.09.2014 - 09:50

Fikk ett spørsmål om jeg kunne skrive litt om hvilken linje jeg går, fagene jeg har og hva jeg tenker å gjøre videre - og det kan jeg selvfølgelig gjøre :-)

Jeg går tredje året på videregåendeskole i Ulsteinvik på studiespesialiserende/almen linjen. Første året hadde jeg helt vanlige fag som norsk, engelsk og samfunnsfag, mens andre og tredje året fikk jeg velge en del fag selv. Valgfagene jeg har er markedsføring og ledelse, S-matte og Engelsk. I fjor hadde jeg også IT, men siden jeg ikke trengte å ha flere fag i følge timeplanen min i år så droppet jeg det.

Første året var egentlig ganske rolig og jeg merket egentlig ikke så veldig stor forskjell da det stort sett var litt det samme som ungdomsskolen. Året etter derimot var mye gøyere da jeg som sagt fikk velge en del av fagene selv. Jeg har ikke følt på at jeg har hatt mye lekser og prøver før dette året, nå sitter jeg gjerne lange dager med lekser og har flere prøver i uken - men det har vell en sammenheng med at det er det siste skoleåret mitt og at jeg ønsker og gå ut med best mulig karakterer. Jeg vil påstå at almen er så tungt som du selv gjør det til, og har stor sammenheng med hvor gode resultater du selv ønsker.

Markedsføring og ledelse synes jeg er ett kjempegøy fag! Jeg gruer meg aldri til timene og har en kjempe hyggelig lærer. Jeg vil ikke anbefale og begynne rett på markedsføring VG3, da man bør kunne en del begreper og teori fra VG2. Det krever litt lesing, men vi har også en god del gruppearbeid der man tenker sammen og kommer opp med ideer. Det faget handler om er jo hvordan man kan markedsføre, for eksempel en bedrift og hva man bør tenke på da. Vi har også vært på besøk hos bedrifter som har snakket litt om hvordan de jobber innenfor markedsføring. Vi har ikke mange prøver, men noen innleveringer og framføringer der vi får en problemstilling som vi skal løse. I år tror jeg vi skal fokusere mer på ledelse, og tror det kommer til å bli minst like gøy :-)

Matte er som sagt et fag jeg ikke er så veldig god i. Første året hadde jeg T-matte som er den vanskeligeste matten man da kan velge, men det gikk ikke så veldig bra og endte opp med at jeg tok P-matte som privatist i fjor. I fjor hadde jeg også S1-matte noe jeg personlig synes var mye lettere en T-matten, det skal sies at jeg hadde en veldig flink lærer i det - noe som har veldig mye å si. I år har jeg S2 og hittil virker det ganske greit.

Engelsk er ett uavhengig fag og du trenger ikke å ha hatt det andre året for å kunne velge det tredje året. I fjor hadde vi internasjonal engelsk, altså en god del om forskjellige engelsktalende-land rundt om i verden. Personlig liker jeg å studere engelsk og er interessert i å lære mer. I år er det mye mer engelsk historie, noe som er litt kjedelig - men absolutt ikke det verste. Jeg tenker at det kan være nyttig å fortsette med engelsk da jeg mest sannsynlig kommer til å få bruk for det uansett hva jeg bestemmer meg for å bli.

IT1, som jeg hadde i fjor var egentlig ganske greit. Jeg tok det kun fordi jeg måtte ha ett fag til og ville ikke ha noe spesielt. Det var enkelt og få en bra karakter i faget.

Ellers har jeg hatt norsk alle tre årene og litt andre fag. Det er enkelt og finne ut hvilke fag du har hvert år dersom du søker opp linjen du vil vite mer om.


Bildet er fra skoleavslutningen i tiende klasse.

Jeg har enda ikke bestemt meg for hva jeg har lyst til å gjøre videre, men tror ikke jeg kommer til å begynne rett på nye studier med det samme. Vurderer noen måneder i USA der jeg studerer engelsk, men har også vurdert å bare reise rundt i verden. Jeg kommer mest sannsynlig til å gjøre noe spennende det første halvåret og jobbe resten av året. Etter det håper jeg at jeg har funnet ut av hva jeg vil studere videre, akkurat nå tenker jeg litt på markedsføring eller eiendomsmegling - men som sagt har jeg egentlig ikke peiling.  

Håper svaret var bra nok! Klem

lykke i posten

 • 10.09.2014 - 19:19

Heihei! I dag da jeg skulle på jobb hentet jeg en pakke i posten som inneholdt noe av det beste jeg vet, nemmelig questbarer. Regner med at mange av dere har hørt om denne herligheten, og dersom dere ikke har det, er det absolutt på tide! Questbarer er herlige proteinbarer uten tilsatt sukker som er rike på fiber og som ikke inneholder gluten. Hver bar har heler 21g proteiner, noe som er viktig å få i seg spesielt dersom man trener mye. 

Chocolate Chip Cookie Dough smaken er favoritten av de jeg har prøvd. Den smaker veldig godt alene, men er helt himmelsk dersom du putter den i stekeovnen til den blir krisp uttenpå, men fortsatt er myk inni, nam. Jeg er også veldig glad i Chocolate Brownie smaken. Utrolig praktisk å ha dersom søtsuget skulle melde seg midt i uken :-)Hver eske inneholder tolv barer og det lønner seg å bestille dem fra utlandet dersom du er ute etter en grei pris. Jeg bestiller mine HER, og har ett par tips for å få det så rimelig som mulig. For å unngå tollen er det viktig og ikke handle for mer enn 200 norske kroner ved hver bestilling. Da er det bedre å bestille flere ganger og heller betale dobbel frakt, frakten er mellom 20-40 norske kroner.

Dersom du bruker koden JPC305, får du $5 avslag på din første bestilling. 

Har du smakt questbarer?

study snack

 • 09.09.2014 - 16:31

Heihei! Etter skolen i dag dro jeg en tur på butikken for å handle inn litt frukt og sjokolade - som etter min mening er den perfekte "study snacksen". Jeg er jo utrolig svak for all sjokolade, men siden vi er midt i uken gikk jeg for en mørkere variant som er litt sunnere. Vet ikke om det bare er meg, men når jeg studerer får jeg alltid en trang til å spise, haha. Uansett, i skrivende stund har jeg så vidt begynt å øve til matteprøven som jeg skal ha i morgen. Hadde jo en engelsk prøve i dag, og det gikk egentlig veldig bra :-) Ett lite tips til dere som går på videregåande og har en eller annen matte er å ta turen innom Campus Inkrement som dere finner HER. Det er rett og slett en side der lærere har lagt ut filmer som de har laget selv fra alle de forskjellige kapittelene, så dersom du ikke forstår læreren din så godt, eller bare vil gå igjennom stoffet en gang til anbefaler jeg å titte på den.

Jeg går S2-matte for dere som lurer, og er ikke akkurat noe mattegeni - så her må det øves. 

  Ha en fin dag 

what's in my purse

 • 08.09.2014 - 16:46

Heisann! I dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere hva jeg vanligvis har med meg i vesken min. Vesken som jeg bruker er fra Louis Vuitton og modellen heter Neverfull GM -  som er den mellomste størrelsen av neverfull veskene. Mønsteret heter Damier Ebene og initialene mine har jeg fått gravert inn i gull, noe som LV gjør gratis. Jeg liker denne vesken utrolig godt da den får plass til alt jeg trenger, og litt til. Bruker den også som skoleveske dersom jeg har få bøker med meg :-) Solbriller er et must i sterkt lys, og noe som er veldig greit å ha med dersom jeg for eksempel kjører bil og solen titter frem.
 Leppeproduktene varierer men idag hadde jeg på meg en god lypsyl med favoritt leppestiften over.
  Tyggis er jeg ganske avhengig av og har det derfor alltid med i vesken. 
  ♥ Ørepropper bruker jeg ikke så mye da jeg som regel kjører bil over alt, men har dem ofte med i tilfelle. Mine er fra apple.
 Med tiden har jeg lært at en neglefil kan være veldig lurt og ha med, og har derfor det.♥ Almanakken min er med overalt, og hjelper meg veldig når det kommer til å ha kontroll i hverdagen.
♥ En liten toalettmappe med nødvendigheter som en liten parfyme, plaster, tannkost osv. kan være en livredder dersom jeg har dårlig tid. Denne har jeg fått av Emilie, og er kjøpt i Tyrkia.

 

Clutchen min fra Michael Kors er med meg overalt og fungerer som en stor lommebok. Her har jeg alt av penger, kort og andre småting. Det som er så smart med denne er at dersom jeg ikke orker å ta med vesken, da putter jeg bare det mest nødvendige i den og er good to go.
 
♥ Har også alltid med meg Iphonen min.

Hva har du i din veske? :-)

08.09.2014

 • 08.09.2014 - 12:15

Heihei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen og nyter en deilig kopp te før jeg skal lage meg lunsj. Det tar meg maks tre minutter å kjøre til skolen, derfor drar jeg som regel hjem i fritimene mine :-) Desse fritimene tenker jeg å bruke på å se noen mattevideoer før prøven som jeg skal ha på onsdag, har heldigvis ett par mattetimer litt senere i dag der vi forhåpentligvis får lært litt mer. Senere i dag blir det også pugging til engelsk prøven om britisk historie som jeg skal ha i morgen. Har utrolig mye lekser, og prøver blir det bare mer og mer av, jaja. 

Men før jeg tar fatt på lesingen skal jeg finne litt inspirasjon på weheartit og se over planene mine for denne uken. På bildet under ser dere forresten en av mine favoritt leppestifter! Den er fra Armani og har en nydelig rødfarge. Håper dere får en fin uke
- start your day with a smile - 


break the fast

 • 07.09.2014 - 10:30Heihei og god søndagsmorgen! Hadde en koselig og rolig kveld sammen med Emilie og Camilla i går. Vi laget Sushi og spiste litt for mange muffins til dessert, hehe. Vi så også noen episoder av Det Nye Jenta, jeg er skikkelig svak for reality tv.. Planene for i dag er å dra en tur på treningssenteret og deretter har jeg en god del skolearbeid som jeg må begynne på, jippi. På tirsdag har jeg en prøve om britisk historie(♥) og på onsdag har jeg matteprøve, kjenner jeg gleder meg til å bli ferdig med det. Ellers skal jeg planlegge den nye uken, noe jeg ser på som høyst nødvendig for å kunne prestere bra på alle plan :-) 

Frokost er definitivt dagens beste og viktigste måltid og i dag bestod den av smoothie laget av jordbær, banan og vann, sammen med ett par rugsprø med makrell i tomat. Jeg elsker smoothier og dette er absolutt en favoritt. 

Hva gjør du i dag? 

Vi snakkes 

morgenstund

 • 06.09.2014 - 08:54
God morgen! Akkurat nå sitter jeg og nyter frokosten på sengen før jeg skal dra avgårde til jobb. Jeg er en skikkeli morgen-person og har som regel ingen problem med å stå opp om morgenen, i dag var intet unntak. De dagene jeg tar meg  god tid og ikke stresser føler jeg at resten av dagen blir såå mye bedre også :-) 

I dag skal jeg jobbe frem til klokken er fire, og deretter blir det etterlengtet jentekveld med Emilie ♥ wii. Ønsker dere en kjempebra lørdag, snakkes!

trening

 • 05.09.2014 - 21:11Heihei! For min del har dagen gått i ett kjør fra skole til jobb til trening. Selvfølgeli slitsomt, men sitter igjen med en kjempegod følelse etterpå :-)

Treningen i dag besto av 4x4 intervaller etterfulgt av litt styrke på magen. Er det noe jeg elsker så er det treningstøy, og kjøper veldig ofte det i steden for vanlige klær dersom jeg må velge. Freshe farger er ett must etter en lang dag og i dag tok jeg i bruk den gule tskjorten min fra Nike og kjørte på med noen rosa detaljer. Sportsbhen er min absolutte favoritt og er fra merket Lorna Jane, den sitter som støpt og fungerer like bra til løping som til styrke! Den er mye finere i virkligheten og har en utrolig lekker rygg. Skoene er Air Max fra Nike og er også utrolig gode. 

I skrivende stund sitter jeg og knasker ett par knekkebrød med makrell i tomat og tenker vell egentlig å ta ganske tidlig kveld. Skal i alle fall ta en varm og deilig dusj før jeg kryper opp i sengen og lader opp batteriene til i morgen. Ønsker dere en fin fredagskveld  

something new

 • 04.09.2014 - 19:18

Heihei! Da var jobbdagen over for i dag, og jeg klarte selvfølgelig å ta med meg ett par skatter hjem. Datamappen har jeg ønsket meg leenge og ble utrolig glad da jeg fant ut at den hadde kommet inn igjen. Jakken ble jeg også helt forelsket i. Lengden er akkurat passelig, noe som gjør at den kan brukes til veldig mye. Kvaliteten er kjempegod og ikke minst er selve jakken er utrolig pen. Den er fra Floyd sin limited edition kolleksjon og er ett av de mer eksklusive produktene de har. Jakken har vi også i mørk grå, marineblå og svart dersom dere skulle lure :-)
Datamappe // Marc by marc jacobs                          Cardigan // Floyd by smith 

 

min morgen

 • 03.09.2014 - 07:50


...startet allerede klokken kvart på seks i dag tidlig. Har en prøve idag som jeg ikke følte meg helt klar til, men nå synes jeg det går mye bedre. Har en fritime litt senere idag der jeg har mulighet til å øve enda litt til. Frokosten i dag ble enkelt og greit gresk yoghurt toppet med frosne bringebær, brunt sukrin og valnøtter, nam. 

Håper dere får en fin dag

the perfect snack before bed

 • 02.09.2014 - 19:05God kveld, dere! Tenkte jeg skulle tipse om ett veldig enkelt, sunt og godt kveldsmåltid - eller mellommåltid om du måtte ønske. Det eneste du trenger er yoplait 0% yoghurt,jeg har brukt vanilje og litt bær! Perfekt dersom sulten melder seg rett før sengetid eller dersom du bare vil ha noe sunt og godt i løpet av dagen!

Ha en fin kveld

sommeren 2014

 • 02.09.2014 - 15:28

Siden jeg nettopp har begynt å blogge tenkte jeg dere skulle få se hvordan jeg har tilbrakt sommerferien min i år. Det ble litt reising, litt jobbing og masse latskap, haha. Jeg var en av de "heldige" som ikke hadde eksamen før 18/06 og fikk derfor ikke sommerferie før etter det. Bare fem dager senere var det tid for familietur. 

FRANKRIKE
Sent i juni dro jeg, mamma, pappa og lillebror til Nice for å tilbringe to uker der. Det var selvfølgelig veldig koselig, og jeg er utrolig takknemmelig for at de tar meg med på slike turer. Det var egentlig bare en sole og kose seg ferie, noe jeg absolutt ikke har noe i mot. Et lite bildedryss fra Frankrike under her.

Var egentlig ganske skuffet da jeg fant ut at det kun var steinstrand i området, men etter to uker synes jeg faktisk steinstrand er mye bedre enn sand! Utrolig deilig å slippe all sanden som ender opp overalt. 

HJEMME
Da jeg kom hjem fra Frankrike var det bare tre uker til neste ferie. Desse ukene gikk til litt jobb, trening og tid sammen med gode venner. Mange flotte dager på sunnmøre førte til noen supre dager hjemme. 

MAGALUF
Jenteturen til Magaluf var utrolig bra. Det var vår første ferie alene og vi var veldig spente alle sammen. Reisen gikk kjempefint og hotellet vi bodde på var det fineste i området, betjeningen var kjempekoselig og veldig behjelpelige. Frokosten var helt fantastisk, og uansett hvor tungt det var våknet vi tidlig hver dag for å spise, haha. Dagene i Magaluf gikk mye til avslapping, spising og litt festing. Endte opp med att alle ble syke og lå inne siste dagene, men uansett en fantastisk tur sammen med jentene. 

Uken etter ble brukt til knasking av pencilin og sofasliting, haha. 

JUGENDFESTIVAL
En uke etter skolestart dro jeg og jentene på jugenfestival. Det viste seg å være noe av det beste med hele sommeren! Hadde en helt vanvittig bra helg, med mye latter og morro.


__________________________________________________________________________________________________________________

 Snakkes

todays

 • 01.09.2014 - 17:59

Heihei! Da var skoledagen over, middagen i magen og dagens episode av Keeping up with the Kardashians ferdig sett. Det er såå spennende nå som bryllupet nærmer seg! Til middag i dag ble det laks, noe som jeg elsker, sammen med masse grønnsaker. Kunne faktisk spist det hver eneste dag om det var opp til meg. Ellers har jeg planer om å gjøre litt lekser og deretter dra en tur på treningssenteret. Har funnet ut at jeg er utrolig glad i å trene på mandager da jeg føler det er en kjempebra måte å kickstarte den nye uken på. Ønsker dere en fin mandag videre

September

 • 01.09.2014 - 12:47


Alle bildene er fra weheartit 

Tenk at vi allerede har kommet til September måned! Jeg er egentlig en skikkelig sommer person, men nå kjenner jeg at det skal bli godt å kunne legge seg langt under ullteppet med favoritt genseren som varmer om kroppen og en god kopp kakao. Elsker å se bladene skifte farge og ikke minst å kunne trekke inn kald, norsk sommerluft. Noe jeg synes er utrolig gøy med høsten er at man kan kle seg litt mer lag på lag og gjerne bruke store gode gensere og ullskjerf. Ellers er jeg en stor fan av duftlys som gir en helt annen stemning i rommet, det er herlig det  
Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits