UPTOWN

 • 01.09.2015 - 00:15

New York tid: 18.00 

Heihei, fine! I dag tok jeg og Vendela turen til uptown hvor vi startet med en aldri så liten picnik i Central Park. Det var utrolig fint der, og ikke minst utrolig mange folk å se på. Vi gomlet makroner, frukt og litt forskjellig annet i et par timer før vi dro videre. En veldig koselig og avslappende start på dagen. Når vi kom ut av parken tok vi turen til MET-museumet, og dere som er glade i gossip girl kjenner vel igjen dette stedet? Hihi. Vi gjorde som Blair og kjøpte med oss frozen yoghurt før vi satte oss helt øverst i trappene. Jeg kjente det kriblet godt i magen ved tanken på hvor mange scener som har blitt spilt inn her. Håret til alle kanter og en ganske sliten Line, haha. Temperaturen er helt utrolig her borte, og vi dusjer flere ganger om dagen for å føle oss litt freshere. Det er jo veldig deilig så lenge man ikke står og venter på subwayen, for der er det varmt og klamt altså. 

Senere møtte vi Anja og Dorothea for å handle inn til leiligheten. Nå er den nyvasket og skapene er fulle med mat - herlig! Det begynner å føles mer og mer som hjemme. Nå skal vi lage middag og mest sannsynlig finne en Victoria's Secret før vi tar kvelden. Jeg håper dere har det fint! 

BROOKLYN

 • 30.08.2015 - 23:32

New York tid: 17.30

Heihei, dere! I dag startet vi dagen med å rusle over Brooklyn Bridge med hver sin is-kaffe i hånden. Det var en utrolig fin tur som vi absolutt kommer til å ta flere ganger! Vi vandret videre rundt om i Brooklyn og tittet oss litt rundt der. Det er veldig kjekt å se hvor mye forskjellig så finnes i denne byen! Det var så mye vakkert å se mens vi gikk over bruen! Bare se på utsikten over her. Vi fikk også med oss The Statue Of Liberty i det fjerne, og vi kommer nok til å ta en båt rundt der i løpet av oppholdet. 

Ser dere hvor dette er? Hint-hint, her ble store deler av Gossip Girl spilt inn. 

Her stod vi bare å beundret utsikten over på Manhattan, så fint! Vi kommer nok til å ta fergen over her en gang. Det har vært utrolig varmt i dag, så nå er vi ganske slitne alle sammen. Akkurat nå kjenner jeg lukten av taco i leiligheten og det blir spennende å se hvordan det smaker! Senere i kveld er planen en tur til Times Square hvor vi skal innom litt butikker og forhåpentligvis får vi også med oss en kino. Vi snakkes i morgen, fine!

NICE TO MEET YOU, NEW YORK

 • 29.08.2015 - 23:42

New York tid: 17.00

Heihei! Reisen i går gikk veldig fint, og vi var fremme i New York rundt klokken 20. Taxi-turen inn til byen var rett og slett magisk der vi satt å så på den glitrende byen. Det kriblet godt i magen for å si det slik! Vi kom oss vel frem til leiligheten, som vi er utrolig fornøyd med. Den består av en stor stue med sofa-plass og kjøkken, to soverom og et lite bad. 

I dag våknet vi og fikk kjenne på hvordan det er å være jetlaged, haha. Vi var oppe rundt klokken 06, og siden det har vi vandret helt fra Wall Street til Central Park, gått langs the high-line og rett og slett bare prøvd å bli litt kjent. Nå er vi med andre ord veldig slitne - men det hører med de første dagene. Vi har fått ordnet subway-kort og amerikansk abonnement, noe som er veldig deilig å være ferdig med. Jeg tror vi er ganske enige om at det blir godt når vi har kommet oss helt til rette her! Can you spot The Empire? 

The high-line var forresten en utrolig fin plass som jeg definitivt skal tilbake til i løpet av oppholdet! Ellers er New York livet veldig bra så langt. Altså, jeg kunne sikkert gått rundt i matbutikkene her i flere timer, haha. For et herlig utvalg! Snart skal vi dra ut og spise middag - vi snakkes i morgen! 

→ NEW YORK

 • 28.08.2015 - 13:09

TODAY IS THE DAY 

Jeg husker fortsatt da nedtellingen stod på 280 dager, tiden har gått så utrolig fort! Om bare noen få timer setter jeg meg på flyet til New York, og akkurat nå kan jeg ikke si noe annet enn at jeg gleder meg. Det er så mye jeg vil gjøre, og så mye jeg vil se. Empire State Building, Central Park, Carrie Steps, Rockefeller - listen er evig lang. Bare tanken på at jeg skal bo i New York fyller meg med glede, og jeg er veldig klar for å starte på eventyret. 

I går fikk vi utdelt timeplanen, og så langt ser den veldig grei ut! Vi har bare skole mandag, torsdag og fredag, så vi har med andre ord flere dager i uken hvor vi bare kan utforske og titte oss rundt. Vi begynner ikke på skolen før om rundt to uker, noe som vil si at vi har god tid til å bli litt kjent før den tid. Åh, jeg gleder meg! 

Lesertallene har gått rett opp de siste dagene, og det er så kjekt at så mange av dere ønsker å følge meg videre i New York. Jeg gleder meg til å dele både bilder og tekst fra min nye hverdag. Husk at jeg kommer til å være seks timer bak dere, og derfor kommer innleggene til å bli postet på litt rare tidspunkt for dere - men det håper jeg går bra. Vi snakkes fra New York!!

OSLO

 • 27.08.2015 - 18:16

God morgen, fine. I dag våknet jeg opplagt etter hele ni timer på puten, og gjett om det var deilig! Jeg er ikke kjent for å sove verken tungt eller lenge, men det var utrolig godt. Det ble en veldig rolig morgen foran Tven med ferske rundstykker til frokost. Da klokken nærmet seg 13 dro vi en tur innom skolen til Andrea for å titte på litt forskjellig før vi dro videre til Majorstuen og Karl Johan. Jeg fikk også kjøpt meg litt forskjellige nødvendigheter i dag, noe som er veldig greit å være ferdig med. Øverst i hjørnet ser dere litt av en nakkepute, og den tror jeg kommer godt med på den lage flyturen i morgen! Under den ligger en skjorte fra Bik Bok. 

Jeg klarte å rote bort kamera laderen min før jeg dro, men heldigvis fant jeg en ny på ekspert! Det er absolutt et must nå som jeg skal bo i New York. Ellers dro vi innom Søstrene Grenes - og for en interessant butikk! Her kjøpte jeg med meg to nøkkelringer, en bok som jeg skal bruke til å skrive regnskap og et par barer til reisen i morgen. 

Vi har ikke bestemt oss for hva vi skal gjøre i kveld, men koselig blir det nok uansett. Jeg må i alle fall ordne alt som skal ordnes før avreise slik at det er i orden, hihi. Vi snakkes i morgen! 

MY SECOND HOME

 • 26.08.2015 - 20:52

BACK IN OSLO 

God kveld, dere! I dag tidlig våknet jeg tidlig og fikk pakket siste rest før avreise. Mamma og lillebror kjørte meg til flyplassen, og selv om det var litt trist å si hadet så vet jeg at det bare er fire uker til jeg ser dem igjen - og det er jo ikke så lenge. Etter det roet nervene seg, og jeg ladet opp med gresk yoghurt, smoothie og Sex and the City på flyplassen. Både flyturen og bussturen etterpå gikk veldig fint! Det er forresten fjerde gangen jeg er i Oslo på litt over to måneder, haha. Mitt andre hjem denne sommeren! 

Nå er jeg fremme hos Andrea som jeg skal bo hos til fredag, og det tror jeg kommer til å bli veldig koselig! Kvelden har vi så langt bare brukt til å oppdatere hverandre litt og på å spise blåbærpai, hihi. Jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til å møte jentene på fredag og til å starte den nye hverdagen vår i New York! Ellers blir det kanskje knapt med oppdateringer nå i starten, men jeg skal selvsagt prøve så godt jeg kan. Jeg er uansett flink til å oppdatere på Instagram, så følg meg gjerne der på lineleknesund dersom dere vil det! Jeg håper dere får en fin kveld, vi snakkes 

MOVING DAY IS COMING UP

 • 25.08.2015 - 11:40

Heihei! Først og fremst må jeg bare fortelle dere at jeg våknet syk og svak i går, og det er altså grunnen til at jeg ikke annonserte vinneren av konkurransen eller kom med flere innlegg. Fantastisk tidspunkt med tanke på at jeg reiser til Oslo allerede i morgen(!!). Det er så rart å tenke på at i dag er min siste dag hjemme på veldig lenge.


Planene for i dag er å pakke ferdig og å ordne litt forskjellige småting i byen før jeg drar. Mormor og morfar kommer også på middag litt senere, og mamma har stelt i stand med deilig mat og dessert - Mmm. Ellers skal jeg gjøre så mye som mulig for å bli frisk så fort som mulig. Jeg har virkelig ikke tid til å ligge med influensa akkurat nå - huff. Har dere noen tips til hvordan jeg kan bli kvitt syken fort? 

Vinneren av konkurransen ble Celina Stamper. Gratulerer! Jeg har sendt deg en mail :-)

HEALTHY BELGIAN WAFFLES

 • 24.08.2015 - 10:23

God morgen, kjære lesere! Dere som har lest bloggen min en stund er nok klare over at en sunn og god start på dagen er noe jeg setter høyt på listen min. Jeg elsker å lage sunnere varianter av usunn mat, og ikke minst elsker jeg å finne nye, gode oppskrifter! Dette er en oppskrift som jeg har delt tidligere, men det er en helt ny variant. Det skal ikke så veldig mye til for å gjøre frokosten litt mer spennende enn den er til vanlig. Her har jeg laget banan-pannekaker som dere finner oppskriften på i flere innlegg under kategorien mat og oppskrifter, men isteden for å lage mange små pannekaker har jeg laget tre store belgiske vafler! Jeg fulgte ikke oppskriften til punkt og prikke her, og jeg fikk dermed litt mer mat enn jeg ville ha laget meg til frokost.Jeg toppet enkelt og greit vaflene med sukrin melis og noen ferske blåbær. Ved siden av laget jeg meg ett forfriskende glass med fun saft som jeg blandet ut i farris! Mmm. 

Veldig godt, enkelt og raskt å lage. Jeg ønsker dere en super mandag!

JUGENDFESTIVAL

 • 23.08.2015 - 19:44

Heihei! Nå har jeg kommet hjem fra en utrolig fin helg i Ålesund som har vært fylt med mye latter, god mat og herlig stemning. Gårsdagen var hakket bedre enn fredagen, og Alesso laget virkelig show og avsluttet helgen så bra. Fyrverkeri, konfetti og masse bra musikk - amazingJeg har dessverre tatt utrolig lite bilder, men jeg slenger med noen fra mobilen. Det er vel bedre enn ingenting 


Dagen i dag har gått til total avslapping, noe som har vært veldig deilig og høyst nødvendig etter en fullpakket helg. Kjenner jeg meg selv rett blir jeg liggende i sengen med Sex and the City på skjermen og en chai-latte i hånden før jeg tar tidlig kveld. I morgen har jeg store planer om å være effektiv og ordne fra meg siste rest før avreise til Oslo på onsdag. Jeg håper dere har hatt en fin helg!

I dag er det siste frist for å melde seg på konkurransen om å vinne plakater av god kvalitet fra Desenio - dere finner den HER dersom dere enda ikke har meldt dere på. Jeg trekker en vinner i morgen!

OVERNIGHT OATS

 • 22.08.2015 - 10:02

God morgen! I går gikk dagen min i et sett, og det ble dermed ingen oppdateringer her inne. Frokosten i går fikk jeg på en annen side tatt bilder av, så da deler jeg oppskriften på den nå. På dager hvor jeg har litt dårlig tid, eller bare har lyst på havregrøt, så lager jeg av og til denne varianten som lett kan lages dagen før og spises kald neste morgen! 

Du trenger: 
40g havregryn

1ss gresk yoghurt 
1ss chia-frø
1ss peanøttsmør
litt kanel
mandelmelk

Bland alle ingrediensene godt sammen i et glass. Mandelmelken tok jeg ingen mål av, men det skal bli en litt tykk "røre". Set glasset i kjøleskapet over natten, og vips har du en deilig frokost når du står opp! Jeg toppet glasset med banan og litt honning - Mmm.

For øyeblikket er jeg på besøk hos noen venninner i Ålesund, og i går var det så mye frem og tilbake før vi endelig kom oss frem - haha. Jeg er her bare for å kose meg og for å være med på Jugendfestivalen som er denne helgen. I går tror jeg det var rundt 12 000 mennesker på stadion, og det var med andre ord ganske fult. Vi hadde det likevel veldig kjekt, så nå jeg gleder meg bare til å tilbringe resten av helgen her. God helg! 

RELAXING START

 • 20.08.2015 - 10:46

God morgen, fine! Mange av dere er nok tilbake på skolebenken allerede, mens jeg derimot akkurat har startet på ferie. Nå skal jeg være en uke "hjemme", så skal jeg besøke Andrea i Oslo i noen dager - og deretter går turen til New York. I NY har jeg litt under to uker med ferie før skolestart, og da har vi planer om å være skikkelig turister og bli kjent med det nye hjemmet våres. Jeg gleder meg sånn! Det er forresten utrolig kjekt at dere ønsker meg god tur og kommer med tips til ting jeg bør få med meg - så hyggelig. 

Jeg startet ferien min med en rolig morgen bestående av varmt sitronvann, noen gulrøtter og en deilig iskaffe. Om få strakser har jeg planer om å gå meg en tur i det fine været før jeg lager meg en bedre frokost - med andre ord en veldig deilig morgen.

Ellers har jeg ganske mye som skal ordnes frem til avreise, så i dag må jeg være så effektiv som jeg klarer. Jeg har vel og merke planer om å legge meg ut i solen i en times tid bare for å nyte at vi endelig har fått sommer! Hvilke planer har dere i dag? 

SUMMER JUST ARRIVED

 • 19.08.2015 - 21:24

God kveld, dere! Forrige helg dro jeg og mamma en tur til sentrum for å kose oss og titte litt i butikker. Det eneste som ble med meg hjem er kjolen som dere ser over her, og jeg er så fornøyd med den! Det er etter min mening en perfekt sommerkjole som kan styles både opp og ned alt etter anledning. Jeg tenker at denne blir veldig fin å bruke på festival i helgen med en skjorte rundt livet og lave sko. Det gleder jeg meg til! Jeg tror også at denne kommer godt med på lange, varme dager i New York. Det er jo bare 9 dager(!!!) til avreise, så nå gjelder det å komme i mål med alt som skal gjøres før jeg drar. 

Kjolen fant jeg på Match til 249 kroner og den er fra Vila! Dere finner den også HER(adlink) i grønt og beige. 

KONKURRANSE - VINN PLAKATER FRA DESENIO

 • 18.08.2015 - 18:08

Heihei, fine! I dag har jeg noe veldig spennende å dele med dere. Jeg har snakket litt med en hyggelig dame fra www.desenio.no , og hun var så snill å sende meg noen av bildene som de selger. Jeg dro innom posten i dag tidlig - og jeg er så fornøyd! Det er vel og merke ikke bilder, men mer som plakater på tjukt, matt papir. Personlig kommer jeg til å ramme dem inn i svarte, minimalistiske rammer for å gjøre dem litt mer eksklusive. Disse skal definitivt bli med meg når jeg flytter ut etter jeg kommer hjem fra New York! Jeg fikk velge ut plakatene mine selv, og valgte blant annet verdenskartet som dere ser under. 

Og dere? Desenio har vært så snille at de ønsker å gi bort hele fire plakater til en av mine lesere! For å vinne følger du enkelt og greit punktene under: 

1. Finn en plakat som du ønsker deg fra nettsiden deres og legg igjen en kommentar her på bloggen med ønsket plakat og størrelse på plakaten. Legg også igjen mailen din slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner.
2. Del dette innlegget på Facebook!

Vinneren av konkurransen vil bli tilsendt de tre bildene som dere ser under her i tillegg til det bildet han eller hun legger igjen i kommentarfeltet. Konkurransen blir avsluttet på søndag - lykke til! 

// If you are from Norway, Sweden, Denmark or Finland you can win four posters from Desenio! Leave a comment down below with the poster of your choice + the size you would like, and I also need your email. Do not forget to share this post on Facebook. The winner wins the poster of their choice, plus the three posters on the picture above! You can enter until Sunday 23/08. Good luck! 

THUMBS UP FOR MONDAY

 • 17.08.2015 - 23:15

God kveld, fine! De siste ukene har jeg fått inn en veldig god mandags-rutine, og tro det eller ei - men akkurat nå er mandag en av mine favoritt dager. Etter en dag på jobb drar jeg hjem i et par timer før jeg slår til med ukens første treningsøkt. Videre drar jeg hjem og lager meg noe sunt og godt, hopper i dusjen, og slenger meg rett ned i sofaen i kosedressen for å se på ungkaren. Jeg er helt hektet, og lurer fælt på hvordan jeg skal få med meg ukens episode når jeg flytter - haha. Neida, men det er faktisk noe jeg ser på som veldig underholdende. Dagens snacks ble druer, mango og en chai-latte. Den lager jeg enkelt og greit av å blande en varm kopp chai-te med mandelmelk og honning. Mmm!

Nå sitter jeg fortsatt godt plassert i sofaen etter dagens episode mens jeg venter på at ansiktsmasken min skal skylles ut. Om få strakser skal ansiktet få seg en god dose fuktighet, og så bærer det rett til sengs. Jeg håper dere har hatt en fin mandag og at dere er klare for en ny, tipp-topp uke!

NEW HAIR

 • 17.08.2015 - 18:01

Heihei! Nytt hår er vel ikke helt sant da, men det er i alle fall ganske annerledes enn det var før jeg dro til frisøren. Jeg var som sagt en tur innom der på fredag og hadde egentlig ikke planlagt noe annet enn å legge inn noen striper. Det ble litt mange striper, og etter tre timer i frisørstolen gikk jeg ut ganske mye lysere enn jeg var da jeg gikk inn. Overraskende nok så liker jeg det ganske godt! Dere som følger meg på instagram har allerede fått med dere hvordan det ble, men for dere som ikke gjør det så ser dere det på bildene under her.

Jeg klippet også av noen centimeter, noe som var veldig godt. Håret føles mye tykkere og sunnere enn det var for et par dager tilbake! Nå er jeg veldig klar for sommer og sol i New York, hihi 

STARTING FRESH

 • 16.08.2015 - 12:00

Heihei! For meg er frokost en gyllen mulighet til å starte med blanke ark om morgenen. Jeg liker å spise en næringsrik frokost som holder meg mett lenge og som får opp energien. I dag bestemte jeg meg for å lage til en skål med gresk yoghurt som jeg toppet med frosne bringebær, en halv banan, valnøtter, chia frø og litt honning. Mmm! En kopp med sitronvann var også veldig godt for kroppen som har fått i seg litt mye tull etter helgens festligheter. Jeg tilsetter av og til litt honning i vannet også, det er veldig godt! 

Dagen i dag skal brukes til trening, avslapping og pakking. I morgen er det tilbake på jobb for min del. Jeg ønsker dere en fin, avslappende søndag 

I HAD A BLAST

 • 15.08.2015 - 11:12

God morgen, dere! Gårsdagen gikk i et sett fra jeg sto opp til jeg la meg, så det ble dessverre ingen oppdatering her inne. Jeg startet dagen med å forsove meg(haha), noe jeg egentlig aldri gjør, så da hoppet jeg ut av sengen og startet på forberedelsene til kveldens festligheter. Jeg og mamma hadde nemlig planlagt å samle så mye som mulig av familie og venner før jeg reiser til New York - og det gjorde vi. Vi laget masse deilig tapas, og jeg var til og med så heldig at jeg fikk noen gaver! Jeg er så heldig som har en sånn fantastisk gjeng med mennesker rundt meg. Senere på kvelden dro jeg på byen med noen venner, og der hadde vi det også veldig gøy. Alt i alt en herlig dag! 

Ellers rakk jeg også en tur innom frisøren i går, og jeg har faktisk blitt blond. I alle fall nesten, haha. Det har jeg ingen bilder av akkurat nå, men det skal dere få se senere. Jeg fikk lillebror til å ta noen bilder, men jeg har dessverre ikke bilder av så mye annet enn maten. Det får gå! Jeg ønsker dere en super lørdag og helg videre :-)

MY SKINCARE ROUTINE

 • 13.08.2015 - 21:24

God kveld, fine lesere! I det siste har jeg testet ut en ny hudpleierutine, og så langt er jeg utrolig fornøyd. Jeg liker at ting går kjapt om morgenen, men jeg forventer også at huden min blir ren og myk før jeg går videre til sminken. Når jeg legger meg om kvelden er jeg mer opptatt av at all sminken min forsvinner, men også at huden min får rikelig med fuktighet før jeg lukker øynene. 

Morning

Om morgenen gjør jeg det som sagt veldig enkelt og starter med å skylle ansiktet mitt i kaldt vann. Deretter påfører jeg favoritt-rensen min som dere ser under her. Denne liker jeg å ha i ansiktet mens jeg tar turen innom kjøkkenet for å koke meg en kopp med te. Deretter skyller jeg den enkelt og greit av, tørker ansiktet med en ren klut - og helt til slutt påfører jeg ansiktskremen min som dere også ser under her. Klar for sminken på 1-2-3! 


Bedtime

Om kvelden starter jeg vanligvis med å bruke sminkeservietter for å få bort sminken på en rask og behagelig måte. Deretter påfører jeg rensen min og lar den sitte i noen minutter, gjerne mens jeg pusser tennene mine eller skifter om til nattøy. To ganger i uken bruker jeg også en ansiktsmaske, og denne er etter min mening helt fantastisk. Jeg skyller bort rensen og tørker ansiktet lett før jeg påfører et lett lag med ansiktsmaske. Denne har jeg på i rundt ti minutter! Etter jeg har renset huden og tatt ansiktsmaske på de dagene jeg gjør det så går jeg rett til ansiktskremen min for å gi huden min den fuktigheten den trenger før jeg legger meg. Jeg masserer den lett inn for å øke sirkulasjonen i ansiktet i samme slengen. 

I det siste har jeg vært veldig flink til å opprettholde rutinen min, og jeg merker selv stor forskjell! Jeg har naturligvis fortsatt litt urenheter, men huden min er utrolig myk og blir bedre for hver dag som går. Ansiktsmasken som jeg bruker har jeg prøvd ut en stund, men rensen og kremen kjøpte jeg med meg fra Oslo for et par uker siden. Definitivt nye favoritter hos meg! Har du noen favorittprodukter å dele? 

NELLY WANTS

 • 12.08.2015 - 20:43

Innlegget inneholder annonselenker

Nude kjole HER/ Solbriller HER/ Veske HER/ T-skjorte HER/ Nike sko HER/ Grå kjole HER/ Jakke HER/ Nude sko HER 

God kveld, dere! Nå er det utrolig lenge siden jeg har delt noen av nelly favorittene mine med dere, men jeg er fortsatt innom nettsiden hele tiden. Jeg prøver jo å spare mest mulig til New York, men det er såå mye fint jeg har lyst på. Så langt har jeg vært veldig flink, og det eneste jeg har kjøpt meg i sommer er en hatt. Jeg er egentlig ganske ofte på shopping, men jeg kjøper veldig sjeldent noe som helst. Jeg er veldig opptatt av å kjøpe klær og ting som jeg vet at jeg kommer til å få bruk for, og jeg kjøper aldri ting som jeg er usikker på - rett og slett fordi det ikke blir brukt. 

Som dere ser så er jeg veldig glad i nøytrale farger om dagen og det går mye i svart, hvit, grått og nude i garderoben min. Det er jo så fint og kan kombineres med en rekke andre ting! Jeg vurderer sterkt å bestille den grå kjolen ovenfor her - men aller først skal jeg begynne å pakke til New York for å se om jeg mangler noe. Jeg satser uansett på å pakke lett. Nelly har utrolig mye fint om dagen så god shopping til dere som trenger litt nytt, hihi! 

HAVRERUNDSTYKKER PÅ 1-2-3

 • 12.08.2015 - 10:30

God morgen, kjære lesere! For en god stund tilbake fant jeg en veldig spennende og enkel oppskrift på Eirin Kristiansen sin blogg. Det var rett og slett en oppskrift på rundstykker som man kunne lage med få ingredienser i mikrobølgeovnen. Hvem liker vel ikke ferske rundstykker på tre minutter? Because I definitely do! Jeg har gjort noen få endringer i oppskriften og alt dere trenger er 2 eggehviter, 60gr havregryn, litt salt og litt kanel. Bland alt dette sammen og form til rundstykker på fat eller i små skåler slik som meg. Putt blandingen i mikrobølgeovnen i rundt 2,5 minutter og tada! Server med ost, makrell i tomat og gjerne litt grønnsaker eller frukt for mer næring. Du kan selvfølgelig toppe dem med andre ting, men dette er bare mine favoritter. 

De er naturligvis litt annerledes enn helt vanlige rundstykker, men jeg synes de er veldig gode! De inneholder sunne karbohydrater og godt med proteiner. Dersom du ønsker en mer "flytende" røre kan du bruke tre eggehviter istedenfor to. Her er det lett å variere ved å bruke forskjellige krydder eller mel/gryn-typer. Har noen av dere testet disse før? Jeg ønsker dere en strålende onsdag - helgen er like rundt hjørnet! 

JUST DID IT

 • 11.08.2015 - 16:38

Heihei! Jeg nyter virkelig de siste dagene hjemme, spesielt når jeg har fri. I dag har jeg bare koset meg, fylt på med litt inspirasjon, gjort litt nødvendigheter og lagt bak meg 10 svette gerilja-intervaller på tredemøllen. Herlig! Det gikk ikke like fort som jeg hadde håpet, men heldigvis kan det bare gå en vei. Trening gir meg utrolig mye glede i hverdagen, og så får jeg så god samvittighet etterpå. Jeg sier alltid til meg selv at litt er mye bedre enn ingenting, og det er helt sant. 

Etter trening laget jeg noen super enkle havrerundstykker som jeg tenkte å dele med dere i nær fremtid. De er veldig gode og tar maks fire minutter å lage! Jeg spiste også noe som kunne ligne på et par kilo vannmelon, hehe - ops. Nå har jeg dusjet og pakket meg godt inn i kosedressen fra Bik Bok. Resten av dagen skal jeg bruke på å gjøre unna litt forskjellig papirarbeid, og så tenkte jeg også at jeg skulle lage meg en "to do - list" med ting som må gjøres og ordnes før New York. Vi snakkes 

IT IS A GOOD MORNING

 • 11.08.2015 - 10:26

God morgen! I dag har jeg fri fra jobb, og har ellers ikke så veldig mye på planen utenom å ordne en del småting til New York. Tenk at det bare er 17 dager til avreise! De siste dagene har jeg blitt sittende å lese blogginnlegg fra personer som allerede har vært der, og jeg blir så utrolig inspirert og gira - haha.

Over til noe helt annet - dagens frokost. Denne frokostskålen gikk ned på høykant, så godt! Jeg er veldig motivert og inspirert til å holde kostholdet mitt så bra som mulig for øyeblikket, og det gjør veldig godt for både kropp og sjel. Jeg elsker følelsen av å føle meg skikkelig ren og frisk! 

I denne herligheten gjemmer det seg 40gr havregryn som jeg blandet med vann og laget havregrøt av. Deretter tilsatte jeg litt kanel, en spiseskje mager cottage cheese, en halv banan, en halv kiwi og litt honning. Havregrøt har faktisk vært min faste frokost i flere år, og jeg blir aldri lei! Her kan jeg variere på utrolig mange spennende måter. I tillegg tar det meg under fem minutter når jeg lager den i mikrobølgeovnen. 

Vann er også veldig viktig å få i seg om morgenen, og i dag valgte jeg å putte frosne jordbær og mangobiter i. En herlig kombinasjon i mine øyne! 

Nå skal jeg begynne på dagens gjøremål, og forhåpentligvis får jeg tatt meg en deilig treningsøkt om ikke så lenge. Jeg kjenner kroppen har lyst på en intervalløkt etter en alt for lang pause uten. Det er jo så fort gjort, og ikke minst effektivt! Jeg håper dere får en superfin tirsdag, fine 

TASTY WATER

 • 09.08.2015 - 21:19

Heihei, fine! Etter jeg kom hjem fra ferie var noe av det første jeg gjorde å lage til en vannflaske med litt sitron og agurk. Siden da har jeg supet på vann hele dagen, og jeg merker at det er positivt for både innsiden og utsiden av kroppen. Vann er så utrolig viktig å få i seg! 

En idé er å lage isbiter med biter av frukt eller grønnsaker slik at vannet får en god smak! Det er enkelt og greit å ta opp, og gjør at kroppen blir skikkelig renset. Det går selvfølgelig ann å putte ferske biter i vannet, men på dager hvor man har litt dårlig tid er det veldig smart å ha isbiter klare. 

Jeg er utrolig glad i å putte sitron, lime, agurk og ingefær i vannet mitt i forskjellige kombinasjoner. Så godt og så enkelt! Det er veldig godt med både jordbær, bringebær og kiwi også. Her kan man være kreativ!

Det er jo også veldig fint og kreativt dersom man skal invitere til middag eller andre sammenkomster. Jeg ønsker dere en fin start på den nye uken!

SUNNERE FREDAGSKOS

 • 07.08.2015 - 16:55

Heihei! Det er veldig godt å være hjemme igjen. Motivasjonen til å spise sunt og variert fremover er på topp, så da tenkte jeg at jeg like gjerne kunne dele dagens sunnere snacks med dere! Etter min mening er dette såpass sunt at det egentlig kan spises hver dag dersom man får lyst på noe lignende i hverdagen. Og dere, dette må være noe av det beste jeg har laget på veldig lenge altså - såå godt. Det falt i smak hos resten av familien også, og det er ikke alltid! Absolutt noe jeg anbefaler dere å prøve.  

- Speltlompe-chips med guacamole og hjemmelaget salsa - 

For å lage speltlompe-chipsen tar dere enkelt og greit en eller flere speltlomper som dere deler opp i ruter, jeg brukte to stykker. Deretter kan dere smelte en teskje med kokosnøttolje som dere drysser tynt over rutene før dere krydrer med valgfritt krydder. Jeg brukte en klype havsalt på hver rute. Sett ovnen på rundt 200 grader og stek dem til de er gylne. 

Guacamolen kjøpte jeg ferdig og den er laget av helt naturlige ingredienser. Det er ikke noe problem å lage en fra bunn av dersom dere heller ønsker det! Salsaen laget jeg av små tomater, litt hvitløk, litt agurk, en liten dæsj limejuice, salt, koriander og noen få spinatblader. Jeg kan tenke meg salsaen hadde blitt enda bedre med litt mynte i, men jeg fant ingen fine planter på butikken. Den ble uansett utrolig god!

Viss du har lyst til å servere dette som snacks på jentekveld eller i en annen sammenkomst kan det være en idé å kjøpe disse boksene fra Clas Ohlson slik at alle får vær sin porsjon. Disse kan du også bruke til å servere hjemmelaget søtpotet-chips eller kanskje eple-chips? Det finnes utrolig mange gode varianter. 

Har dere smakt dette før? Jeg ønsker dere en veldig fin helg! 

RABATTKODE - TO DIE FOR SWIMWEAR

 • 06.08.2015 - 17:49

Hei, fine! Vi kan ikke akkurat skryte over det norske sommerværet, og jeg kan tenke meg at det er flere av dere som tar turen til varmere strøk utover høsten. Jeg har i samarbeid med To Die For Swimwear ordnet en rabattkode til dere som gjør at bikiniene dere bestiller blir litt billigere enn dersom dere skulle ha kjøpt dem til full pris. Det jeg liker med To Die For er at de fremmer sunne kropper i alle fasonger, og de donerer også til organisasjoner som jobber mot spiseforstyrrelser. Bikiniene er jo også utrolig fine!

Dersom noen av dere har lyst til å klikke hjem en bikini i postkassen i nærmeste fremtid kan dere bruke rabattkoden LINELEKNESUND. Koden varer i en måned fra nå! Dere finner nettsiden deres HER. 

// If you would like to order a bikini from www.todiefor.com you will get a discount if you use the code LINELEKNESUND at checkout. Enjoy! 

FINE DAGER

 • 05.08.2015 - 23:50

Heihei! Jeg har enda ikke oppdatert dere ordentlig fra Oslo, men vi storkoser oss. I går startet vi dagen med deilig hotellfrokost, altså, det er få ting som slår norsk hotellfrokost. Vi snakker egg, bacon, fersk juice, sjokoladecroissant og masse deilig frukt. Deretter gikk vi en tur langs Karl Johan og shoppet litt før det ble en tur innom både Joe & the Juice og Pascal senere på dagen. Videre fikk jeg også besøkt Andrea som akkurat har flyttet til Oslo for å studere. Det er så utrolig rart å tenke på at jeg mest sannsynlig ikke kommer til å se henne igjen før til jul! Vi tittet litt rundt på kjøpesenteret der hun bor før vi møtte familiene våres og spiste deilig pizza og sjokoladefondant på Olivia. Jeg har forresten tatt utrolig lite bilder her, men jeg har rett og slett ikke hatt tid til å ta spesielt med bilder. Tiden har gått utrolig fort! 

Dagen i dag startet som i går med deilig frokost før vi dro videre til tusenfryd. Der møtte vi Andrea og familien hennes og ble der i noen timer og tok forskjellige karuseller. Jeg gruer meg egentlig veldig mens jeg står i køen, men det er jo egentlig bare utrolig artig når det er gjort!

Kvelden har vi brukt sammen med familie hvor vi har spist deilig middag og dessert. Det er ikke så ofte vi ser hverandre, så det er veldig koselig å møtes når vi har muligheten. Nå har vi ankommet kveldens bosted og jeg har store planer om å legge meg om ikke lenge. Jeg ser at det har vært mange innom her i dag, så det er tydelig at mange av dere har vist interesse for filmen - noe som er utrolig gøy. Jeg lager gjerne flere slike! Jeg håper dere har hatt en fin dag og at dere nyter siste del av sommeren. Vi snakkes i morgen 

HELLAS 01.08.2015 - VIDEO

 • 04.08.2015 - 22:58

God kveld! Dere som følger meg på youtube har sikkert allerede fått med dere at jeg har lastet opp filmen fra en dag i Parga. Det er en veldig enkel "følg meg rundt - video" der jeg viser dere litt av Lichnos Beach og av selve Parga sentrum. Jeg håper dere synes det er gøy med litt variasjon og at dere liker videoen!

Husk å sette på 1080p for best mulig kvalitet! 

UNPOSTED FROM GREECE

 • 04.08.2015 - 09:00

God morgen, fine! Dere må ikke tro jeg er ferdig med å dele bilder fra Hellas helt enda, for jeg har fortsatt en god del bilder som jeg ikke har postet. Bildene under her ble tatt siste kvelden like ved bassenget. Hvor koselig ser ikke denne stolen ut? Haha. Den var i alle fall veldig god å sitte i, så her kunne jeg gjerne satt meg opp etter en svømmetur i bassenget. 

I dag våknet vi opp til regn utenfor vinduet i Oslo, og jeg kjenner at jeg gjerne kunne våknet på Lichnos Beach i dag også. Jeg krysser fingrene for at været blir bedre utover dagen, eller at solen titter frem i morgen. Nå skal vi ned og spise frokost før vi tar fatt på dagen, vi snakkes! 

TILBAKE I HOVUDSTADEN

 • 03.08.2015 - 23:46

God kveld! Nå er jeg faktisk tilbake i Oslo enda en gang, og her har vi tenkt å tilbringe et par dager før vi starter på hjemreisen. Flyturen gikk veldig fint i dag, og det var egentlig veldig deilig å lande på norsk jord etter en uke borte. Misforstå meg rett, jeg kunne gjerne vært borte et par uker til altså.

Kvelden har vi bare brukt til å vandre rundt i Oslo's gater og til å spise deilig kinesisk mat. Nå er det ikke lenge før vi skal legge oss slik at vi er klare for en ny, forhåpentligvis fin dag i hovudstaden i morgen. Jeg holder forresten på å laste opp filmen jeg laget om en dag i Parga, så om alt går etter planen kommer den i morgen. Den er ikke super-spennende, men personlig synes jeg det er gøy med litt variasjon både når jeg leser andre blogger og når jeg planlegger mine egne innlegg. Jeg ønsker dere en superfin uke!

COMFY AND SIMPLE

 • 03.08.2015 - 10:00

Topp: Bik Bok / Shorts: Gresk butikk / Solbriller: Ray Ban / Veske: Marc by Marc Jacobs

BEACHDAY

 • 02.08.2015 - 18:23

Heihei! I dag er det siste dagen vår her i vakre Parga, og jeg kjenner at det skal bli trist å forlate varmen. På den andre siden ser jeg veldig frem til noen dager i Oslo, og ikke minst til New York om bare tre uker! Tiden går så utrolig fort.

I dag har vi brukt hele dagen på stranden, og det har vært utrolig deilig. Det ligger fortsatt på mellom 35 og 40 grader her, så det blir mye bading og mye tid under parasollen - men det er jo bare deilig. Jeg føler jeg har spist nok denne uken for resten av august, og jeg tror alle bildene jeg har tatt i dag er av mat. Er det flere enn meg som føler det slik på ferie? Haha, huff. Neida, er det ferie - så er det ferie. Vi leige også trøbåt i dag, noe som var veldig spennende. Vi dro ganske langt ut og trødde oss inn i en liten grotte, og der var det faktisk ganske mange mennesker som svømte rundt! Jeg turte vel og merke ikke og bade der, men koset meg likevel. Etter en liten stund begynte jeg å bli litt sjøsyk(haha), og tok dermed turen tilbake på stranden.I dag har jeg tenkt over hvor utrolig gøy det hadde vært å ha en GoPro med meg på tur! Da kunne vi filmet inne i grottene og når vi leide båt, og ikke minst når jeg og lillebror har turnet og dykket i sjøen. Jeg håper å få investert i en om ikke så lenge! Jeg filmet forresten hele dagen i går, og tenkte at jeg skulle poste filmen med en gang den er klar. Er det noe dere er interesserte i å se? Nå drar vi inn til sentrum igjen for å spise vår siste middag i Hellas, vi snakkes i morgen! 

MESSY BUN

 • 01.08.2015 - 19:00

Topp: Bik bok / Jakke og skjørt: Cubus / Veske: Michael Kors 

GOOD MORNING, GREECE!

 • 01.08.2015 - 10:30


Nå venter en deilig, lat dag på stranden! God helg 

Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits