planning the new week

  • 31.08.2014 - 18:43

God kveld, dere! Nå sitter jeg godt plantet i sengen og holder på å planlegge den kommende uken. Jeg elsker å ha full kontroll og planlegger det meste fra skolearbeid til jobb, trening og mat. Kjenner jeg gleder meg til å starte en ny uke og ikke minst til å krysse av alle punktene på lista. Denne uken ser ganske grei ut da jeg bare skal jobbe torsdag, fredag og lørdag, og bare har en prøve i løpet av uken. I tillegg er det også snakk om å ha fjelldag på skolen denne uken, noe som bare blir ett deilig avbrekk.

Har også planer om å få fikset neglene mine i løpet av kvelden, noe de absolutt trenger. Tenkte jeg skulle gå for denne fine rødfargen fra Maybelline. Den gjennomsiktige neglelakken er fra O.P.I og kan brukes som base coat, top coat eller bare som er negleforsterker, elsker den! Den gjør at neglelakken holder seg utrolig mye lenger og tillegg gir den en fin glans. 

Lukten Pure Daydream er en soleklar favoritt når det kommer til victoriassecret duftene 


Ønsker dere en veldig bra, ny uke!

hiking on a sunny day

  • 31.08.2014 - 14:25

Heiiii! Er det bare meg som elsker søndager? Perfekt dag for å avslutte uken og for å ønske en ny, super uke velkommen. 

I dag våknet jeg til solstråler i vinduet og lukten av pannekaker på kjøkkenet, nam. En perfekt morgen med andre ord! Siden været var så utrolig bra bestemte jeg og en vennine oss for å dra på en aldri så liten fjelltur, og deilig var det. Det er faktisk hele 21 grader på sunnmøre idag og stor sol, noe som ikke er så veldig vanlig. Vet ikke helt hva jeg kommer til å bruke resten av søndagen på, men jeg har iallefall en del lekser som skal gjøres. 

Håper dere får en fin søndag videre, klem

oh shit

  • 30.08.2014 - 21:33

Heihei! Hadde en utrolig koselig dag på jobben i dag sammen med alle våre flotte kunder Kjempe gøy å jobbe når det kommer så mange hyggelige mennesker innom. Etter jobb dro jeg rett hjem og har vell egentlig ikke gjort så mye siden, haha. 

Har akkurat fått inn dette settet fra SisterSpoint, digger det! 

Tskjorte og caps // SisterSpoint     Skjorte // Bikbok       Klokke // Daniel Wellington

 

frokost tips - havregrøt

  • 30.08.2014 - 09:06

God morgen! Tenkte jeg skulle titte innom med ett raskt frokost tips før jeg drar avgårde på jobb. Havregrøt spiser jeg omtrent hver dag til frokost, både fordi det smaker godt, er næringsrikt og ikke minst raskt og tilberede. Havregryn inneholder trege karbohydrater som gjør at du holder deg mett lenger, mye fiber og litt protein. Jeg vil gjerne ha litt mer protein i frokosten min da det er med på å bygge en sterk kropp, så jeg tilsetter som regel litt proteinpulver. Toppingen varierer jeg hver dag, men det blir som regel en blanding av kanel, sukrin, forskjellige bær og nøtter. Noen ganger tilsetter jeg mager cottage cheese istedenfor proteinpulver. 

Ingredienser: 

40gram havregryn

1ss proteinpulver(jeg bruker vanilje)

Vann eller melk 

Valgfri topping

 

Først tar jeg 40gram havregryn i en liten skål og fyller opp med ca 1,5-2dl vann. Deretter rører jeg godt og setter skålen inn i mikrobølgeovnen på full styrke i ca 1,5min. Når grøten er ferdig tar jeg den ut av mikronølgeovnen og tilsetter ca 1ss proteinpulver. Til topping bruker jeg bare det jeg har tilgjengelig og idag ble det kanel, valnøtter og banan. 

rolig kveld

  • 29.08.2014 - 18:01

Heisann! Dagen i dag har gått utrolig raskt og det er egentlig ganske deilig. Slutter litt tidligere på skolen på fredager - noe som er fantastatisk, og som jeg idag benyttet til å dra rett til treningssenteret for en liten økt. Økten bestod av gerilja intervaller etterfulgt av litt styrke på overkroppen, så nå tar jeg helg med god samvittighet. Eller, jeg har vell ikke helt helg enda i og med at jeg skal entur innom jobben i morgen, men det blir bare gøy:)

Nå har jeg akkurat stappet i meg fredagstacoen og satser på en rolig kveld. Taco er definitivt en av mine favoritter når det kommer til mat, blir aldri lei! 

___________________________________________________________________________________________________________________

Håper dere får en fin fredagskveld! 

 

happy friday!

  • 29.08.2014 - 11:29

heihei og velkommen til min blogg! Her vil du kunne lese om min hverdag som består av skole, jobb, trening og litt andre ting. Utrolig hyggelig om du vil følge meg. Dersom du har tilbakemeldinger eller spørsmål setter jeg stor pris på om du legger igjen en kommentar.

Fredag, endelig! Åh, jeg bare elsker følelsen av at enda en skoleuke er over. Det vil si at helgen er rett rundt hjørnet, noe jeg virkelig setter pris på etter denne uken. Jeg går siste året på videregående skole og allerede etter dag èn var timeplanen min full av både lekser og prøver, huff. Motivasjonen er jo at jeg bare har noen få måneder igjen før jeg er ferdig med grunnskolen og kan gjøre akkurat hva jeg måtte ønske, gleder meg så utrolig mye til den dagen. Planene er fortsatt litt usikre, men bra blir det - det vet jeg. 

Uansett, dette var vell egentlig bare ett  kort innlegg for å si hei å ønske dere alle sammen en god helg! 

Bilde fra weheartit

Legg gjerne igjen link til bloggen din i kommentarfeltet dersom du har. Snakkes! 

Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits