ROOM SERVICE, BÅTTUR OG GYROS

 • 31.07.2015 - 22:20

God kveld! I dag bestemte vi oss for å sove litt ekstra og heller bestille frokost på rommet. Det var en myk og deilig start på dagen, og frokosten vi fikk servert var helt grei! Egg, rundstykker, frukt og juice. I og med at temperaturen ligger på rundt 40 grader så har vi ikke så lyst til å ligge i solsteiken så veldig lenge om dagen, men det ble noen timer under parasollen likevel. Jeg hører rykter om at det er rundt 10 grader i Ulsteinvik, så jeg nyter varmen mens jeg kan. Senere på dagen bestemte vi oss for å ta båten fra Lichnos Beach inn til Parga sentrum. Det er noe jeg ikke anbefaler videre, haha. Det var mye frem og tilbake før vi endelig kom oss ut på havet, og når vi først begynte å kjøre så var det store bølger og vannet sprutet inn i båten. Jeg ble egentlig litt sjøsyk av hele greia.

Vi kom oss likevel helskinnet frem til Parga og gikk rett på kafé for å kjøpe vann og frukt. Deretter vandret vi litt i gatene før vi igjen satte oss ned og spiste middag på en veldig koselig restaurant. I dag prøvde jeg meg på gyros, en gresk rett, og jeg synes det var veldig godt! Definitivt noe jeg kunne kjøpt igjen. Det ble enda litt mer titting i gatene før vi kapret oss en taxi tilbake til hotellet. I morgen tror jeg planen er en lat dag på stranden før vi igjen drar innover mot Parga for å få manikyr - det gleder jeg meg til. Jeg håper dere har hatt en fin dag! 

WHITE LACE AND RED LIPSTICK

 • 31.07.2015 - 09:53

Solbriller: Ray Ban / BH: Cubus / Tskjorte: Vila / Skjørt: Floyd / Veske: Marc by Marc Jacobs

ANOTHER BEAUTIFUL DAY

 • 30.07.2015 - 23:30

God kveld, fine! Det er litt rart å skrive hverdagsinnlegg her, for vi gjør egentlig det samme hver eneste dag. Vi stod med andre ord opp og fikk i oss en deilig frokost i dag tidlig før vi la oss ned på stranden hvor vi tilbrakte hele dagen. I dag fikk vi besøk av noen venner av mamma, og det var jo veldig kjekt med litt selskap til en forandring. Det ble mye tid under parasollen da gradene stiger og stiger, og ligger på rundt 35 grader og oppover daglig. Det er varmt! Men det er også helt greit, og vi klager virkelig ikke. Vi badet, kastet litt ball og bestilte oss greske salater og melon på stranden - helt perfekt. 

Etter vi hadde vært på stranden i ganske mange timer dro vi alle sammen tilbake på rommet, vel og merke litt rosa og såre på skuldrene. Jeg bruker solfaktor 50+ og 30 hver eneste dag, så det sier litt om hvor varmt det er her når jeg klarer å bli solbrent med så høy faktor. Etter en deilig dusj, litt aftersun og en aldri så liten powernap var vi alle klare for å dra innover til byen for å spise mat. Det var utrolig mange folk i gatene i dag, og det ble rett og slett litt travelt å gå rundt der. Vi kikket litt rundt, satt oss ned og spiste både mat og dessert og tok turen tilbake for en liten stund siden. Nå sitter jeg og gomler i meg litt godterier i hotellmorgenkåpen mens jeg renser ansiktet og hører på 80 og 90-talls musikk som de spiller nede på stranden. Vi har det bra fint her! I morgen tidlig kommer det bilder av kveldens antrekk, jeg håper dere har hatt en fin dag

GREECE OUTFIT

 • 30.07.2015 - 10:30Topp: Bik Bok / Skjørt: Sorbet / Solbriller: Ray Ban / Sko: Nilson Shoes

LICHNOS BEACH

 • 29.07.2015 - 17:26

Heihei! I dag har det vært utrolig varmt her og det har vi utnyttet ved å tilbringe hele dagen på stranden. Vi lå vel og merke under parasollen mesteparten av tiden, noe jeg synes var veldig deilig. Ikke for varmt, men absolutt ikke for kaldt heller. 


Lichnos beach er anlegget vi bor på som inneholder hotellrom, leiligheter, basseng, strand og flere restauranter. Det er også her de serverer det vi måtte ønske av mat på stranden. I dag synes jeg faktisk veldig synd på de som jobbet der som måtte springe rundt på stranden i over 35 grader, huff. 

Det er utrolig spennende å bare ligge der å se på alle menneskene som går forbi. Det er jo så mange forskjellige kropper, mennesker og familier å se på! Jeg blir i alle fall veldig fascinert, haha. Nå er planen å slappe litt av før vi skal på barbecue nede ved stranden litt senere. Jeg håper dere har det fint!

SUNNY DAY

 • 29.07.2015 - 10:00

God morgen, fine! I går var den første hele dagen vår her i Parga og den startet med en deilig frokost nede ved stranden. Det er så deilig å ta seg god tid til å nyte litt frukt, noen egg og en sjokolade-crossaint om man vil! Hotellet ligger like ved, så det tar oss ikke lenger enn to minutter å gå dit. 

Deretter la vi oss rett ned på stranden og bare koset oss i mange timer. Solsengene er utrolig gode, og på parasollene er det knapper man kan trykke på for å tilkalle personale som hjelper oss med det vi måtte trenge. I våres tilfelle blir det mest til å bestille frukt, mat og drikke - det er helt fantastisk å få det servert på denne måten! 

Etter noen late timer tok vi turen tilbake på hotellrommet for å slappe litt av før vi igjen dro inn til Parga sentrum for å spise middag. Jeg er utrolig imponert over gresk mat så langt, utrolig mye godt og ikke minst variert. Parga sentrum består av en superfin havn med mange smågater som går oppover. Her finner vi alt fra greske urter og krydder til kremer og deilige dufter. Det er ikke så mye ordentlig shopping i området, men det synes jeg er helt greit. Det var utrolig varmt i går, så det ble ikke så sent før vi tok kvelden. En av taxi-sjåførene sa at det var meldt rundt 40 grader fremover, noe som er litt varmt etter min mening, men det skal nok gå fint om jeg tilbringer dagene på stranden og i vannet.

Nå er vi klare for å nyte en ny dag langs stranden og så får vi se hva vi bestemmer oss for å gjøre senere i kveld. Jeg oppdaterer ganske ofte på instagram for tiden, så dersom dere ønsker flere oppdateringer kan dere følge meg der på lineleknesund. Vi snakkes senere! 

BEACH HAIR AND A SIMPLE DRESS

 • 28.07.2015 - 17:37Kjole: Amisu / Solbriller: Ray Ban 

Perfect after a warm and relaxing day.. Vi har hatt en veldig fin og varm dag så langt i vakre Hellas - jeg blir mer og mer glad i plassen! Nå er vi på vei ut dørene for å dra inn mot sentrum for kvelden. Jeg håper dere har det fint 

FØRSTE DAG I HELLAS

 • 28.07.2015 - 10:30

God morgen! Etter en lang reise bestående av både biltur, fly og buss så kom vi endelig frem til Hellas. Vi var på hotellet rundt klokken 14 i går, og etter vi hadde fått sjekket inn, smurt oss med solkrem og pakket ut dro vi rett til stranden. Vi startet med deilig lunsj etterfulgt av en times tid på solsengen. Det er utrolig deilig å være tilbake i varmere strøk! Hotellet vi bor på er veldig fint og rent, og vi er vel alle ganske fornøyde med det! Senere på kvelden tok vi turen inn til Parga sentrum, eller hovuddelen av Parga, hvor vi spiste middag og kikket oss litt rundt. Jeg spiste fylt aubergine, noe jeg aldri har prøvd før, og det var overraskende godt. Skal ikke se bort i fra at vi tar turen dit senere i dag også. Den første dagen vår ble ganske kort, men vi fikk i alle fall sett oss litt rundt og ikke minst fikk vi litt sol på kroppen. Nå har vi alle sammen fått tatt igjen litt søvn og er veldig klare for en ny dag i solfylte Hellas! Vi snakkes senere

SNAPSHOTS

 • 27.07.2015 - 17:46

Parga-tid: 18:45


Skjørt: Stradivarius / Topp: Amisu / Solbriller: Ray Ban 

Det kommer et innlegg senere i kveld eller i morgen tidlig fra første dagen i Hellas! Jeg koser meg og håper dere også har det fint ♥ 

ÅTTE TIMER SENERE

 • 26.07.2015 - 21:23

Heihei! Nå er det rundt åtte timer siden vi satte oss i bilen og startet bilturen fra Ulsteinvik til Oslo, og vi er nå endelig fremme på hotellet hvor vi skal bo i natt. Vi skal for så vidt stå opp klokken fire, men litt søvn er absolutt bedre enn ingen søvn. Og hvem sover ikke godt i hotellsenger?? Jeg er i alle fall en utrolig stor fan av hotell, og jeg har store planer om å sove godt i natt - hehe. 

Nå har jeg lagt satt meg godt til rette i sengen med Det Nye, litt nøtter og en siste dose med godt norsk vann før avreise til Hellas. I kveld har jeg bare planer om å slappe av, og sminken forsvinner nok med en gang jeg er ferdig med dette innlegget. 

Jeg håper dere har hatt en fin søndag og at dere er klar for en ny uke i morgen! Vi snakkes fra Hellas

FILM, FEST OG FERIE

 • 26.07.2015 - 10:09

God morgen, fine! I går fikk jeg dessverre ikke tid til å presse inn noen innlegg, men jeg fikk tatt noen bilder som jeg skal poste i dag. Dagen startet tidlig med en tur til kiropraktoren, noe som resulterte i at jeg gikk rundt i søvne i noen timer etterpå - haha. Jeg blir så slapp og rar etter jeg har vært der! Videre dro jeg en tur til sentrum sammen med mamma for å fikse noen siste ting før avreise til Oslo og Hellas i dag. Vi fikk sendt avgårde noen pakker og ikke minst fikk vi kjøpt inn litt reisesnacks til turen. 

Når klokken nærmet seg 16 kjørte jeg utover til Fosnavåg for å dra på kino sammen med Emilie. Personlig synes jeg at kinosalen der er så mye bedre enn den i Ulsteinvik! Vi så Paper Towns og filmen i seg selv var helt grei, men det er ikke en film jeg kommer til å se igjen tror jeg. Tror egentlig begge to ble sittende å stirre på Cara Delevingne hele filmen, hun er så vakker! 

Jeg fikk faktisk presset inn enda mer denne dagen, og etter kinoen kjørte vi rett hjem til meg for å skifte og sminke oss før vi dro en tur på fest. Det er ikke ofte jeg drar ut, men det var veldig hyggelig! Det er så utrolig rart at jeg ikke kommer til å se mange av vennene mine før til jul igjen. Jeg synes det er trist, spennende og ikke minst rart at jeg ikke kommer til å se de samme vennlige ansiktene på skolen hver dag. På den andre siden gleder jeg meg til et nytt kapittel i New York og til å bli kjent med nye mennesker fremover. 

Nå skal jeg pakke siste rest før avreise, og jeg kjenner det kribler i magen av tanken på at i morgen ligger jeg på stranden og koser meg i varmen. Det er så etterlengtet nå! Jeg ønsker dere en deilig søndag

SUNN OG DEILIG SOMMERDESSERT

 • 24.07.2015 - 11:00

God morgen, fine dere! I går kveld etter treningsøkten min fikk jeg veldig lyst på en tykk smoothie, og etter hvert som jeg kom i gang fant jeg ut at jeg skulle lage meg en deilig, tropisk sorbet som jeg kunne spise med skje. Det eneste dere trenger er frossen frukt og bær, i tillegg til litt vann. 

Du trenger: 
80g frossen mango 

60gr frossen ananas 
160gr frosne jordbær
185gr frosne bananbiter
Vann til ønsket konsistens 

Bland alt sammen i en blender til du får ønsket konsistens. Tilsett mer vann dersom du ønsker at det skal bli en drikkende smoothie, eller mindre for en fast sorbet. Denne oppskriften er passelig for to personer, men du kan fint nyte alt selv dersom du ønsker det. Oppskriften inneholder omtrent 304 kcal, og isen kan dermed nytes når som helst i uken! 


Personlig får jeg en skikkelig sommerlig og tropisk følelse av blandingen. Jeg toppet isen min med kokosflak, og det var veldig godt sammen med sammensetningen av frukter og bær. Det er også veldig godt å toppe den med forskjellig fersk frukt, granola eller nøtter som du eventuelt kan karamellisere i litt brunt sukrin. Jeg anbefaler dere å teste ut denne på en kommende sommerdag - vi snakkes! 

TUNA WRAP

 • 23.07.2015 - 12:30

Heihei, dere! På lørdag hadde jeg meg en god treningsøkt før middag, og ønsket dermed å lage meg noe mettende, sunt og godt når jeg kom hjem. Naturligvis ville jeg ha noe som var raskt å lage, og som ikke krevde koking eller steking. Når jeg kjørte fra treningssenteret til butikken fant jeg ut at jeg skulle bruke opp litt salat som jeg hadde liggende i kjøleskapet, og det resulterte i at jeg kjøpte med meg en boks med tunfisk i vann og en ny type tortilla lefse fra Befree. 

Jeg hadde aldri laget noe med tunfisk før og jeg var dermed utrolig skeptisk til hvordan dette skulle gå. Jeg tok tunfisken ut av vannet og plasserte all fisken i en bolle som jeg krydret godt med salt og pepper før jeg skviset en god del sitronsaft over. Personlig er jeg ikke noe glad i dressing, men om jeg hadde ønsket det hadde jeg tilsatt litt gresk yoghurt. Jeg la frem en lefse som jeg fylte med en god håndfull salat, agurk og soltørket tomat. Jeg hadde også planer om å tilsette avokado for en mer kremete konsistens, men den jeg hadde hjemme var dessverre ubrukelig. Deretter tilsatte jeg halve boksen med tunfisk - og voilá! 

Jeg ble positivt overrasket over tunfisk! Dette ble en veldig sunn og god wrap som passer perfekt som en lett middag eller som lunsj. Restene av tunfisken hadde jeg i en bolle som jeg satte i kjøleskapet slik at jeg kunne lage meg en wrap dagen etterpå også. Har dere smakt tunfisk før? Og har dere noen tips til andre måter å bruke det på? 

TRIANGL BIKINI

 • 22.07.2015 - 20:03

 - Just in time for my vacay -

God kveld, fine dere! Jeg var utrolig usikker på om jeg skulle investere i en skikkelig triangl bikini, eller om jeg skulle vente å se om jeg fant noen andre. Jeg bestemte meg egentlig ganske kjapt da jeg så denne nydelige blå bikinien(som forresten har et skikkelig Hellas-preg over seg med sine blå nyanser) og klikket den hjem for bare et par uker siden. Etter litt frem og tilbake mellom meg og posten fikk jeg endelig tak i bikinien min, og den er nå i hus og klar for å bli brukt om bare få dager. Jeg gleder meg sånn! Hva synes dere om triangl sine bikinier? 

THE BEST WAY TO START YOUR DAY

 • 22.07.2015 - 07:45

..is with a cup of tea! Personlig er jeg utrolig glad i å starte dagen min med enten grønn te eller varmt sitronvann. For tiden drikker jeg fortsatt teen fra yourtea som jeg fortalte dere om for rundt tre uker siden! Den gir meg mer energi, får meg til å føle meg bra og hjelper meg med å komme i bedre fysisk form. Den perfekte detox-teen med andre ord - jeg elsker den! Jeg kjøpte som sagt en fire ukers detox, så jeg har fortsatt litt over en uke igjen. Tenk at det allerede er onsdag og at jeg drar på ferie om bare få dager! Ah, drømmer meg bort.. Men nå må jeg faktisk løpe slik at jeg rekker jobb, haha. Jeg håper dere får en superfin dag!  

THE FAMOUS PANCAKES

 • 21.07.2015 - 11:00

.. i dag med ny og spennende topping! Haha. Disse pannekakene lagde jeg meg til lunsj en dag der jeg ikke ønsket å bruke så veldig lang tid på å lage røren. Jeg tok èn banan, to egg, 40g havremel og litt kanel som jeg mikset sammen til en jevn røre. 

Her fikk jeg endelig prøvd ut pannekakene med fiber sirupen som jeg fortalte dere om i et annet innlegg. Sammen med litt jordbær ble dette en utrolig god kombinasjon, og retten minte meg veldig om ekte amerikanske pannekaker med sirup. 

Pannekakene inneholder godt med proteiner fra eggene, samtidig som du får i deg sunne karbohydrater fra bananen og havremelet. Dette gjør at du får energi, i tillegg til at du holder deg mett helt til neste måltid. 

Ser det ikke godt ut?? Jeg håper dere har det fint!

MISSING THE SUN

 • 20.07.2015 - 11:30

Kimono: Cubus / Bukse: Topshop / Sko: Nelly

Et antrekk som jeg ikke har postet enda, men som ble brukt en av de få dagene hvor vi faktisk hadde litt sommer i år. Norsk sommer er virkelig deilig, og jeg skulle så absolutt ønske at vi hadde sommervær nå som det faktisk er sommer! På Sunnmøre er det fortsatt regn og rundt ti grader.. Jeg vil ha sol! Viss vi spoler en uke frem i tid så er jeg heldigvis på vei til varmere strøk, og det er virkelig etterlengtet nå. Jeg gleder meg til lange, deilige dager i sol og varme. Hvordan er sommerværet hos dere? Og skal dere ut å reise i nærmeste fremtid? Jeg håper dere får en fin start på uken! 

SAY HELLO TO MY NEW FAVORITE

 • 19.07.2015 - 17:29

Heihei, dere! Jeg håper dere har hatt en fin helg så langt og at dere er klare for en ny, fin uke. Personlig har jeg hatt en veldig avslappende dag som har bestått av en god del tv-titting, en treningsøkt, og en tur til mormor og morfar - en deilig søndag så langt. 

Søndag er etter min mening den perfekte dagen til å unne seg litt "me-time". Dette kan være dag hvor man tar seg tid til en treningsøkt, en avslappende time i badekaret eller en deilig ansiktsmaske. Masken som dere ser på bildene under her har jeg så langt prøvd ut tre ganger, og jeg elsker den!

Du smører enkelt og greit et tynt lag i ansiktet som du har på i 5-10 minutter til masken stivner. Deretter fjerner du den med litt vann og avslutter med en deilig fuktighetskrem. Denne etterlater huden min silkemyk, og jeg har store planer om å teste ut flere produkter fra Origins i nærmeste fremtid! Jeg bruker masken to ganger i uken. 

Jeg ser at litt neglelakk hadde vært noe, men det får gå for denne gang - hehe. Har noen av dere testet ut denne? Jeg ønsker dere en fin kveld videre! 

SATURDAY MORNING

 • 18.07.2015 - 10:06

God morgen, dere! I dag våknet jeg ganske tidlig og har egentlig bare brukt morgenen min til å slappe helt av. Etter en liten stund bestemte jeg meg for å lage noe annet enn bananpannekaker til frokost, og fant ut at jeg skulle lage til en skål med gresk yogurt isteden. Jeg toppet yogurten med litt havregryn, chiafrø, banan, jordbær og en liten dæsj friber sirup. 

Fiber sirup er noe nytt her i huset, og er en sirup med mindre kalorier og mer fiber. Jeg har allerede testet den ut på litt forskjellig, og etter min mening er den utrolig god! Denne tror jeg dere får tak i hos helsekost. 

Jeg har også lyst til å tipse dere om pinterest! Det er sikkert mange av dere som allerede bruker denne siden, men for dere som ikke gjør det så er det en "alt mulig" nettside hvor dere kan samle deres favoritt inspirasjon av for eksempel sunn mat, trening, reisetips, dokumenter for å bli mer organisert - og mye mer. Min pinterest finner dere HER

Litt senere i dag skal jeg ta meg en tur på trening, og utover det tenkte jeg å planlegge litt innlegg som skal komme på bloggen neste uke når jeg er på jobb. Dersom dere har noen ønsker må dere gjerne legge igjen en kommentar! Jeg håper dere får en veldig fin lørdag 

MY INSTAGRAM ACCOUNT

 • 15.07.2015 - 12:00

Heihei! Når dere leser dette har jeg mest sannsynlig akkurat spist lunsj, og er allerede i gang med siste del av jobbingen for dagen. Det er utrolig lenge siden jeg har delt noen av instagrambildene mine, så det tenkte jeg at jeg kunne gjøre i dag. For dere som ikke følger meg der, men som følger bloggen min, så legger jeg ofte ut bilder der når jeg har publisert nye innlegg. 

Mitt nyeste bilde hvor jeg måtte dele at jeg endelig hadde bestilt meg flybillett til New York! / Bananpannekaker med masse deilig topping, som jeg også delte på bloggen / Fin fjelltur med mamma til Høgåsen som er en liten topp her hvor jeg bor / På vei hjem fra en koselig dag i Ålesund med mamma

Deilig kyllingsalat til lunsj! / Sjokoladekake til lunsj som jeg delte på bloggen / En aldri så liten quote  / Enda et bilde av bananpannekakene som jeg er så glad i!

Hyttetur og en fantastisk solnedgang! / Enda et bilde av den nydelige solnedgangen som ble reflektert i sjøen / It is smoothie-time! / Bilde tatt etter en koselig kveld med Emilie hvor vi blant annet så Magic Mike XXLTrenger jeg si noe om dette? Haha. Enda et bilde av bananpannekaker / Ferskpresset juice fra Joe & the Juice / Hyttekos! / På vei hjem fra Oslo en tidlig sommermorgen 

Som dere ser går det mye i matbilder, haha. Jeg tror Instagram må være min favoritt-app, og jeg elsker å dele bildene mine der! Dersom dere ønsker å følge meg så heter jeg lineleknesundHva heter dere på instagram? Ha en fin dag videre! 

TWO MORE WEEKS

 • 14.07.2015 - 20:23

Heihei! For tiden jobber jeg hver eneste dag, noe som gjør at jeg får liten tid til alt annet. Trening prøver jeg derimot å få til så ofte som mulig, og i går hadde jeg og mamma en utrolig hard beinøkt noe som resulterte i at verken jeg eller hun klarer å gå i dag - haha. Flere enn meg som har et hat/elsk forhold til gangsperre? Det er deilig å kjenne at jeg har trent hardt, men det er liksom ikke så deilig å være stiv og støl. 

Det er faktisk under to uker til vi reiser til Hellas, og som dere kanskje har forstått så er det absolutt noe jeg ser frem til! To tunge jobbuker før det endelig er tid for sol, varme og deilige, late dager sammen med familien min. I am not complaining! I dag fikk jeg og jentene også endelig bestilt oss enveis billetter til New York, og jeg kan dermed krysse det av på ukens gjøremål. Det er så deilig å ha alt av fly og bolig i boks! Nå gleder jeg meg bare til avreise, og til å oppleve så mye jeg rekker mens jeg faktisk bor i New York.

Dette ble en aldri så liten update om hva jeg gjør på om dagene. Ikke så mye annet enn jobb og trening, men det er helt greit når jeg har slike fine ting å se frem til. Jeg håper dere har det fint om dagen, og at dere nyter sommerferien! Vi snakkes i morgen 

EVERYDAY IS PANCAKE-DAY

 • 14.07.2015 - 11:00

God morgen, fine! Som mange av dere sikkert allerede har fått med dere så er jeg helt hekta på banan-pannekaker for tiden - haha. Her i huset lages de omtrent hver eneste dag, og jeg tror ikke jeg kommer til å bli lei på en god stund. Grunnen til det er at det finnes så mange forskjellige, gode toppinger! Sukrin melis, frukt, mørk sjokolade, nøtter, lett vanilje-is, sukkerfritt syltetøy, peanøttsmør og mye mer. I helgen lagde jeg meg en deilig frokost-tallerken med disse saftige og gode pannekakene, og toppet dem med sukrin melis og masse deilig frukt og bær! En god start på dagen er veldig viktig, og disse pannekakene slår aldri feil altså. 

En fargerik, god, mettende, og ikke minst sunn frokost! Perfekt for meg som liker det søtt, men samtidig ikke ønsker å få i meg så mye usunn mat. Jeg legger ikke ved oppskriften, for den finner dere veldig lett ved å blade dere litt nedover på bloggen. Disse deler jeg nemlig titt og ofte, faktisk opp til flere ganger i uken. Nå skal jeg prøve å gi dere litt mer variasjon i oppskrifter fremover, slik at dere ikke begynner å spise pannekaker til hvert måltid slik som meg - hehe. Jeg ønsker dere en super tirsdag 

GOALS FOR THIS WEEK

 • 13.07.2015 - 10:30

Heihei, og god mandag! I det dette innlegget blir publisert er jeg allerede godt i gang med jobbdagen min, og det regner jeg med flere av dere er også. I går kveld satt jeg meg ned og planla ting som må gjøres og forskjellige mål for den nye uken. Selv synes jeg det kan være inspirerende å se på andre blogger, og i tillegg er det veldig greit for meg også slik at jeg ikke glemmer noe.

I og med at dette er en ganske hektisk uke for meg så blir det nok noen forhåndsinnstilte innlegg, men det er vel mye bedre enn ingenting? :-) Et mål som ikke står på listen, men som jeg har veldig lyst til å få til er å være aktiv på bloggen fremover! Jeg føler at jeg har vært i flink i det siste, og det er veldig kjekt å se at flere av dere klikker dere innom her daglig. Jeg har jo snakket om å ordne en innkjøpsvideo til dere, og i tillegg lurer jeg på om jeg skal få laget en sminkevideo om hvordan jeg sminker meg om sommeren - er det noe dere kan tenke dere? Ellers må dere bare komme med forslag dersom dere har tips eller ønsker til innlegg nå som jeg har tid til å planlegge litt. 

Jeg ønsker dere en fin mandag og start på uken!

LATE LUNCH

 • 12.07.2015 - 17:05

Heihei, dere! Dagen i dag har vært som søndager flest for min del, sunn og god mat, trening og avslapping. Dagens lunsj ble så sen at jeg nesten kan kalle den for middag, men jeg skal spise det også altså - haha. Det er så lenge siden jeg har spist noe som helst med avokado, så etter dagens fjelltur bestemte jeg meg for å lage til knekkebrød med avokado og sitronvann på siden. 

Knekkebrødene er grove og glutenfrie og smakte veldig godt! Jeg brukte enkelt og greit en gaffel for å mose avokadoen, tilsatte salt og pepper, og smurte blandingen utover knekkebrødene. På toppen strødde jeg sennepsfrø, et tips som jeg tok fra Eirin Kristiansen for en god stund tilbake. 

Resten av dagen skal jeg bare slappe av og lade opp til en uke hvor jeg skal på jobb hver eneste dag. Jeg kjenner allerede at jeg gleder meg til helg igjen, haha. Jeg skal også begynne pakkingen til Hellas slik at jeg slipper å stresse med det rett før avreise. Jeg håper dere har en fin søndag! 

SHOPPINGDAY

 • 11.07.2015 - 19:35

Heihei, fine! Denne sesongen syntes jeg utvalget av sommerklær har vært veldig dårlig i mange butikker. Jeg har vært på shopping flere ganger uten å finne annet en enda en hvit topp, haha. I dag bestemte jeg og mamma oss for å ta båten over til Ålesund for å se om vi fant noe fint til vi reiser. Vi ble begge bærende på hver sin fulle pose med interiørting som sjokoladefontene, krus, lys, sugerør og diverse annet. Med andre ord ble det lite shopping på meg i dag også, noe som egentlig er greit da jeg ønsker å spare mest mulig til New York. Jeg vurderer likevel å få laget en innkjøpsvideo om et par uker hvor jeg viser dere de innkjøpene jeg har gjort i det siste, for kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg til å bestille meg noen små ting før jeg skal ut å reise. Er det noe dere kunne tenke dere å se?


Vi hadde likevel en veldig fin dag med fint vær og god mat. Dersom dere er innom Ålesund en dag så anbefaler jeg dere å dra innom Lyst i byen, der har de veldig mye god mat! Nå er det straks lørdagsmiddag hos oss, og i dag tror jeg det er mammas lasagne som står på planen. Vi snakkes i morgen :-) 

NEW YORK APARTMENT

 • 11.07.2015 - 16:24

Heihei, dere! I går fikk jeg og roomiene mine endelig booket oss en leilighet i New York. Den ligger på Wall Street med gangavstand til skolen, noe som kommer til å bli praktisk for oss. I bygget er det treningsrom og det blir servert frokost på takterassen. Jeg prøver å ikke ha så veldig høye forventninger, for jeg vet at boligstandarden i New York er dårligere enn den er i Norge. Når det skal sies så tror jeg ikke at denne leiligheten har dårlig standard på noen måte, men det er greit å være forberedt på det meste. Det er utrolig dyrt å leige der, men vi bestemte oss for dette bygget da vi slipper ekstra kostnader når det kommer til treningssenter, vi kan gå til skolen, og det skal i tillegg være en veldig trygg plass å bo.  

Nå som leiligheten er i orden begynner det sakte men sikkert å gå opp for meg at vi faktisk drar om bare litt over en måned. Jeg husker så godt når det var nærmere 300 dager til avreise, og nå er turen like rundt hjørnet. Jeg gleder meg utrolig mye til å dra, men jeg kjenner at det er litt skummelt å forlate alt som er hjemme til noe helt nytt. Det blir nok en reise som kommer til å bestå av utrolig mange forskjellige følelser på en og samme tid.  

Jeg håper veldig at jeg får tid til å blogge om mye av det jeg opplever når jeg er der, både for å dele med dere, men også slik at jeg kan se tilbake på denne opplevelsen når som helst. Personlig elsker jeg å lese blogger til personer som er ute å reiser, da drømmer jeg meg liksom litt bort i en annen hverdag. Det er jo flere av dere som har sakt at dere gleder dere til å lese bloggen min når jeg er i New York og det er utrolig gøy å høre!  

Bilder HER 

Nå er det bare flybilletten som gjenstår før alt det "viktigste" er i orden. Vi kommer nok til å bestille i løpet av neste uke, og da er det vel bare å begynne å pakke! Neida, haha. Hva pakker man forresten for fire måneder?? Jeg tviler ikke på at det kommer til å bli en del shopping der nede, men vi skal jo oppleve både sommer, høst og vinter. Det kommer til å bli en utfordring for meg som vanligvis fyller opp kofferten bare jeg skal reise bort en uke eller to. 

Har noen av dere vert i New York før? Og har dere noen tips til hva jeg bør få med meg mens jeg er der?

SUNN SJOKOLADEKAKE TIL LUNSJ

 • 10.07.2015 - 12:26

Heihei! I dag er det endelig fredag og helg noe som betyr at det er lov å kose seg litt ekstra. Jeg skeier som regel veldig ut i helgene, men i det siste har jeg prøvd å holde meg til litt sunnere alternativer i litt mindre mengder enn før. Det finnes jo så mye sunt og godt som man kan kose seg med istedenfor smågodt og potetgull i lange baner, selv om jeg tror at det også er sunt for sjelen en gang i blant. Sjokoladekaken som dere ser på bildet har en myk kjerne og smaker av mørk, fyldig sjokolade. Det er enkelt og greit en av ferdigpakkene til funksjonellmat som du putter i en kopp eller en liten form og tilsetter litt melk eller vann i. Inn i mikrobølgeovnen i ett minutt og voilà! 


Jeg elsker blandingen av sjokolade, jordbær og banan! Det går nok fint an å servere denne kaken med litt lett-is og peanøtter, for en mer dessertliknende rett. God helg, fine dere! 

GOING TO GREECE

 • 09.07.2015 - 11:55

Hei, fine! Jeg er ikke sikker på om jeg har fortalt dere dette, men om bare et par uker setter jeg kursen mot vakre Hellas for å tilbringe en uke der sammen med familien min. Det er så utrolig godt å ha noe slikt å se frem til når jeg sitter hjemme med 8 grader og regn utenfor vinduet mitt, haha. På Sunnmøre har vi hatt to dager med sommer og thats it - hva skjer?? Vel, på bildene under ser dere litt av hotellet vi skal bo på, og det ser utrolig vakkert og fint ut. Bilder HER

Det er jo litt skummelt med tanke på hva som foregår i Hellas akkurat nå, men det både håper jeg og tror jeg kommer til å gå bra. Det er jo fortsatt et par uker til avreise, så det er mye som kan endre seg på den tid. Iiik, jeg gleder meg! Har noen av dere vært i Hellas før?

RELAXING DAY OFF

 • 07.07.2015 - 19:04


Tskjorte: Mbym / Genser: In Wear / Bukse: Kappahl

Nå har jeg egentlig litt dårlig tid, og drar straks avgårde for å møte noen venninner. Tenkte bare jeg skulle titte raskt innom å ønske dere en fin tirsdagskveld :-) Vi snakkes i morgen! 

PANCAKES IN BED

 • 07.07.2015 - 10:13

God morgen, dere! I dag er jeg så heldig å ha fri fra jobb, og hva er vel bedre enn å nyte en deilig frokost i sengen på en fridag? Nei, få ting slår det altså. Jeg brukte akkurat den samme oppskriften som dere finner litt lenger nedover på bloggen, eller HER om dere ønsker. 

Disse pannekakene er absolutt en av mine favoritter! Den lette smaken av banan og den luftige men likevel saftige konsistensen slår aldri feil uansett om det er til frokost, lunsj, middag eller dessert. Noe av det beste med disse er at de er veldig mettende, og holder deg mett lenge! 

Etter denne deilige frokosten er planen å få tatt meg en tur til treningssenteret. Det er alt for lenge siden jeg har vært inne i en god treningsrutine, så det er et mål for ukene fremover. Jeg håper dere får en fin tirsdag, fine! 

YOUR TEA - TINY TEA TEATOX

 • 06.07.2015 - 15:19

Heihei, dere! I dag tenkte jeg at jeg skulle fortelle dere om en te som jeg tidligere har vært veldig fornøyd med, og som jeg dermed har kjøpt på nytt. For dere som ikke vet hva en "tiny tea teatox" er, så er dette en te som skal redusere oppblåsthet, gi finere hud, gi mer energi og rett og slett rense kroppen. Dersom dere vil lese mer om den så kan dere ta en titt på siden til yourtea HER. 

Sist jeg kjøpte denne kjøpte jeg en pakke med te som varte i 14 dager. Du drikker den 30 minutter før du skal spise tre ganger om dagen. For meg er ikke dette noe problem, og sist jeg brukte denne teen ble jeg veldig fornøyd med resultatene! Denne gangen har jeg kjøpt en pakke som skal vare i 28 dager, altså dobbelt så lenge, og jeg håper og tror at resultatene er like bra om ikke enda bedre enn forrige gang. Smaken har aldri plaget meg, og jeg har ingen problemer med å drikke den som den er. 

Jeg opplevde å gå litt ned i vekt, oppblåstheten som jeg opplevde forsvant helt og jeg fikk strammet kroppen litt opp før sommeren. Hovedgrunnen til at jeg liker denne så godt er at den får meg til å føle meg veldig bra. Jeg bruker den vel og merke sammen med et sunt og godt kosthold, i tillegg til minimum tre treningsøkter i uken. 

Jeg er allerede på dag fire, og jeg gleder meg veldig til å fortsette på teen en god stund til! Har noen av dere prøvd denne? Og er dette noe dere ønsker at jeg skal oppdatere dere om? Ønsker dere en fin mandag! 

BACK HOME

 • 05.07.2015 - 17:31

Heihei! Det ble en veldig sen frokost/brunsj på oss i dag med både egg, bacon, brie og ferske rundstykker. Det var helt greit og våkne til kan man si. Deretter var vi på båttur hvor noen sto på vannski mens andre bare koset seg i solen. Vi var som sagt på hyttetur med noen venner, så litt ut på dagen pakket vi sammen og dro hjem. 

Hatt: Kappahl / Skjorte: Cubus 

Både skjorten og hatten er lånt av mamma. Resten av dagen har jeg egentlig ingen planer, men jeg regner med jeg tar tidlig kveld da det ble veldig sent i går. I morgen står en ny jobbdag for tur, så da trenger jeg at både energien og humøret er på topp. Håper dere har hatt en fin søndag så langt! 

SOMMERIDYLL

 • 05.07.2015 - 01:56God kveld, dere! For øyeblikket befinner jeg meg på en hytte litt utenfor Ålesund, og som dere ser på bildene er det utrolig vakkert her. Solnedgang, grillmat, vindstille og sol - med andre ord ingenting å klage på. Nå skal jeg legge meg slik at jeg er opplagt og klar til en ny og forhåpentligvis solfylt dag i morgen! Håper dere har hatt en fin lørdag 

A FRIENDLY REMINDER

 • 03.07.2015 - 12:38

..to protect your skin in the sun! Før var jeg alltid opptatt av å bli brunest mulig, og dermed bruke lavere og lavere faktor på ferie. Etter hvert som jeg har blitt eldre forstår jeg at når jeg bruker solkrem med rett faktor så blir jeg ikke bare brunere lengre, men jeg beskytter meg også så godt som mulig mot både kreft som kan komme fra solstrålene og fra å bli brent. Jeg og mamma har i flere år vært veldig glad i Lancaster sine solprodukter, og vi er vel egentlig fortsatt veldig glade i dem, men i år bestemte vi oss for å prøve noe nytt. 

Først og fremst kjøpte vi en ansiktskrem fra Ole Henriksen som har solfaktor 50+. Denne lukter veldig godt, og har så langt vært veldig god til å beskytte ansiktet mitt i solen. Jeg er ikke så veldig opptatt av å bli brun i ansiktet, da jeg ønsker å passe godt på huden min både når det kommer til aldringstegn og solskader - men litt farge og glød sier jeg ikke nei til! Denne smører jeg godt ut i ansiktet, og gjerne litt nedover halsen og på brystet. 

Videre kjøpte vi en solkrem fra Korres som har solfaktor 30. Denne bruker jeg på hele kroppen! Det er en spray som også lukter veldig godt og som virker avkjølende og deilig på huden. Jeg kommer nok til å holde meg til solfaktor 30 i hele sommer uansett hvor jeg befinner meg. Korres sine produkt skal inneholde helt naturlige produkter, og det er jo absolutt et pluss! 

En aftersun er også et must dersom man skal bruke lange dager i solsteken. Denne fra Korres innholder yogurt som gjør at den avkjøler og roer ned huden etter man har vært i solen. Personlig elsker jeg å ta en deilig dusj etter en dag på stranden, og deretter smører jeg meg godt inn i aftersun. Dette gjør jeg for å kjøle ned huden, men også for å tilføre fuktighet som gjør at brunfargen holder lenger. 

Solbriller er naturligvis også et must-have! Det å beskytte øynene er veldig viktig, så om det er solbriller eller hatt så husk dette når dere skal på ferie! Mine er et par år gamle og er fra merket Ray-Ban.

Ellers er det også veldig viktig å beskytte leppene, så invester i en god leppepomade med solfaktor! Kos dere i solen, og nyt varme og late dager 

SIMPLE & COMFY

 • 02.07.2015 - 18:47

Heii! I dag har været vært helt fantastisk med rett under 30 varmegrader. Det har resultert i en veldig avslappende dag for min del, godt plantet ned i solsengen på terrassen. Så deilig! Jeg har også hatt meg en runde med youtube-videoer, i tillegg til å ha spist både is og sjokolade - hihi. Tskjorte: Pimkie / Skjørt: Floyd / Veske: Marc Jacobs

Antrekket for i dag ble veldig enkelt og komfortabelt, noe jeg absolutt setter høyt på listen om sommeren. Tror jeg har dette skjørtet i fire farger, haha! Nå skal jeg først og fremst hente en pakke i posten, før jeg møter Andrea for enda mer is og venninnekos. Ønsker dere en fin torsdag videre 

A SMOOTHIE KIND OF MORNING

 • 02.07.2015 - 11:46

God morgen! I dag er det veldig varmt og godt i Ulsteinvik, noe som definitivt er på sin plass etter en kald og våt sommer så langt. Solen har ikke kommet helt frem enda, men det satser jeg på endrer seg i hvert øyeblikk. Solkremen er likevel på, og det er bikinien også - haha. 

Når jeg har fri er jeg veldig glad i å lage meg en smoothie til frokost. I dag blandet jeg frossen mango, ananas, banan og papaya sammen med vann og en spiseskje chia frø. Kaldt og godt på en sommerdag! Selv om jeg er utrolig glad i å eksperimentere med smoothiene mine så kjenner jeg at det er få ting som slår min jordbær og banan smoothie, enkelt, greit og utrolig godt. 

Nå tror jeg at jeg skal legge meg ut på verandaen og håpe på at solen titter skikkelig frem. Jeg håper dere har det bra og at dere nyter sommeren! 

HELG OG MAGIC MIKE

 • 02.07.2015 - 01:09

Heihei! I dag var siste jobbdagen min denne uken, noe som vil si at jeg har helg allerede. Det feiret jeg med både is og kino sammen med Emilie som jeg ikke har sett på veldig lenge. For dere som lurer på hvordan filmen var så kan jeg ikke si noe annet enn at dersom Channing Tatum ikke hadde hatt hovudrollen, så hadde jeg nok ikke vært en særlig stor fan av disse filmene - haha. Alt i alt har vi i alle fall hatt en veldig koselig kveld! 
Jeg tror lillebror ble en smule blendet når han skulle ta bilder i dag, for det var nemlig ikke mye klarhet i noen av dem. Men jeg kan nesten ikke klage i og med at det var solen sin feil, for sol det liker vi. Jeg tror faktisk det må ha vært den varmeste sommerdagen i Ulsteinvik så langt i år! Nå kjenner jeg at det er på tide at jeg legger meg slik at jeg er opplagt og klar til en fridag i morgen, hihi. God natt, fine! 

Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits