BANANA PANCAKES FOR DINNER

 • 29.06.2015 - 17:26

Heihei! Etter første dag i ny jobb kom jeg hjem til en rumlende mage som gjerne ville ha noe godt og mettende. Jeg bestemte meg for å lage banan pannekaker, både fordi det inneholder masse god næring, men også fordi det er utrolig godt. Det er også veldig raskt og enkelt å lage, noe som definitivt er et pluss dersom man er sulten. 

Du trenger: 
1 banan
1 egg 
2ss havremel
1ts bakepulver
litt honning
2ss gresk yogurt

Bland alle ingrediensene godt sammen, gjerne med en stavmikser, slik at det blir til en jevn og fin røre. Stek på middelsvarme i kokosnøttolje og snu etter et par minutter. Server gjerne med litt sukrin melis eller honning på toppen! Nam :-) Litt frukt på siden er prikken over i'en og gjør at det blir enda litt mer mettende og varierende i smak. Jeg kunne også lett laget disse pannekakene som en dessert og servert dem med lett vanilje-is og litt smeltet mørk sjokolade. Her er det bare fantasien som setter grenser! Jeg håper dere har hatt en fin mandag så langt, og at dere får en fin start på uken 

GOD MORGEN FRA FJELLET

 • 28.06.2015 - 10:03

Heihei! I dag våknet jeg nok en dag til solstråler som lyste opp soverommet mitt og fortalte meg at det var på tide å ta fatt på dagen. Nå har jeg smurt meg godt inn med solkrem, fått på meg bikinien, og venter egentlig bare på att resten av familien skal stå opp slik vi kan spise frokost. I dag er planen å nyte solen enten det blir på verandaen eller på en liten fjelltur før vi drar hjem. 

Legger ved noen bilder fra gårsdagen som lillebror knipset av meg før vi dro en tur til sentrum for å kjøpe inn litt til grillmiddagen. Maten var like god som alltid, og jeg er klar for enda en middag ute i solen i dag! Topp: Bik Bok / Skjørt: FreeQuent / Solbriller: RayBan / Clutch: Michael Kors / Sko: Birkenstock 

Nå hører jeg at resten av familien begynner å våkne, så da er det vel bare å begynne på søndagsfrokosten. Er det flere som endelig har fått litt sommervær? Håper dere får en fin søndag!

NORSK SOMMER

 • 27.06.2015 - 17:04

Heihei! Været i Stryn er helt fantastisk i dag med rundt 20 grader i skyggen og stor sol. Bikinien er på og jeg har hatt rikelig med både frukt og godis i skålen, haha. Er det ferie så er det ferie! Jeg kuttet opp både mango og vannmelon, og tilsatte noen druer for en lett og frisk lunsj. Senere ble den også fylt opp med både jordbær, smågodt og en sjokoladecroissant. Ellers har jeg bare brukt dagen til å nyte været sammen med familien og venninner. 

Etter jeg var i Oslo fikk jeg helt smaken på Sobazaar appen igjen! Dere husker kanskje at jeg skrev et innlegg om appen for en god stund tilbake, og den er jo egentlig helt genial. I går ble jeg sittende til sent på kveld å sette sammen antrekk og se på forskjellige plagg. Under her ser dere et antrekk som jeg gjerne kunne vaset rundt i når jeg skal til Hellas om bare noen uker, hvitt og blått jo utrolig fint sammen, og jeg er fast bestemt på å finne noe i desse fargene før jeg reiser. 

Nå skal jeg straks smøre meg inn med en god aftersun og gjøre meg klar til deilig grillmat til middag. Få ting er bedre enn det på en fin sommerdag! 

GOT ME SOME NEW SHOES

 • 27.06.2015 - 09:54

God morgen, dere! Min kjærlighet for sko blir bare større og større, noe jeg trolig har arvet fra min kjære mamma. Da jeg og Anja vandret langs Karl Johan her om dagen gikk vi innom Nilson Shoes hvor jeg fant de perfekte lyse sommerskoene. De er laget i hvitt skinn og passer dermed til utrolig mye! Jeg må bare gå de skikkelig inn slik at jeg ikke halter rundt slik som jeg gjorde på Aker Brygge, haha. - The perfect pair of summer shoes - 

Nå skal det sies at sommeren ikke har kommet helt til oss på Sunnmøre enda, men jeg tror og håper at den er på vei nå som vi snart allerede går inn i juli. Tiden går så fort! Ellers ønsker jeg dere en fin lørdag, og håper at dere har det bra  

OPERAHUSET

 • 26.06.2015 - 21:25

God kveld! I går tok jeg og Anja en tur til Operahuset før middag. Jeg har jo vært der flere ganger før, men jeg synes vel egentlig at det er ganske koselig å ta turen dit når jeg først er i Oslo. Vi gikk litt rundt på taket, tok bilder og tittet utover byen. Det var heller ikke stappfullt med mennesker, og det er jo en stor fordel dersom man vil gå litt rundt.

Nå har jeg akkurat kommet frem til hytten vi skal bo på i helgen, så nå skal jeg bare hoppe i dusjen og få på meg koseklærne - hihi. Jeg håper dere har hatt en fin fredag så langt og at dere får en fin helg! Vi snakkes :-)

HOME SWEET HOME

 • 26.06.2015 - 13:21

...i alle fall for noen timer, haha! Hei, fine dere. Jeg har hatt en super uke i Oslo, og jeg kunne virkelig tenkt meg et par dager til i varmere vær. Anja, en av dem jeg skal bo med i New York, og jeg har egentlig bare gått rundt i hovedstaden og tittet i butikker, spist god mat og koset oss i hverandres selskap. Vi avsluttet turen med Pizza på Olivia ved Aker Brygge, og jeg anbefaler dere å dra innom der dersom dere skal til Oslo altså! Det er vel og merke lurt å bestille bord dersom dere ikke vil stå i kø. Senere på kvelden smurte vi oss inn med en god ansiktsmaske og så siste episode av Pretty Little Liars før vi vasket og ordnet leiligheten til vi skulle reise. Dere kan tro det var to trøtte tryner som ramlet ut av sengen klokken halv fem i dag tidlig, haha. Det gikk heldigvis på skinner, og vi hadde akkurat passelig med tid på flyplassen. Nå tror jeg vi er ganske enige i at New York kommer til å bli kjempe bra, og at vi gleder oss litt ekstra til å reise! Bloggen til Anja finner dere forresten HER. 
 - Vi var også en tur på Operaen i går, så det kommer noen bilder fra den turen senere -

Nå er jeg egentlig bare innom hjemmet i noen timer før jeg skal på hyttetur med familien. Det er jo så koselig med god mat, brettspill og familiekvelder i sofakroken, hihi. Jeg krysser fingrene for at det blir bra vær slik at jeg kan få litt mer sol på kroppen før jeg begynner i ny jobb neste uke. Det skal bli spennende! Jeg har bestemt meg for å være flink å oppdatere bloggen nå fremover, så dersom det er noe spesielt dere ønsker å se er det bare å legge igjen en kommentar. Ellers er jeg utrolig glad for at dere er så flinke å titte innom her selv om jeg er litt fraværende i perioder. Har dere noen planer for helgen?

AT THE AIRPORT

 • 22.06.2015 - 16:19

Heihei, dere! Nå er det alt for lenge siden jeg har tittet innom her altså. Siden sist har jeg endelig fått sommerferie, og vi har til og med at noen dager med sol på Sunnmøre. Det var faktisk så mye sol i går at denne frøkna rakk å bli litt solbrent, haha. Men jeg klager virkelig ikke! Nå som solen endelig har tittet frem så håper jeg at den blir en stund. Akkurat nå sitter jeg på flyplassen i Ålesund og venter på flyet til Oslo. Det blir en spennende uke hvor vi skal få ordnet litt forskjellig til New York, i tillegg til at jeg skal møte litt familie. 
Noe av det viktigeste for meg når jeg reiser er at jeg er komfortabel, men at jeg også føler meg bra. I dag tok jeg på meg de nye slengbuksene mine og kombinerte dem med en litt kort genser og knytte en flanellskjorte rundt livet. Utrolig enkelt, og veldig greit. Reisevesken har jeg klart å fylle helt opp som alltid - haha. Jeg fylte den vel og merke opp etter bildene ble tatt. Nå gleder jeg meg bare til å komme frem, og forhåpentligvis får vi noen fine dager i Oslo! Vi snakkes :-)

SOMMERKLAR

 • 14.06.2015 - 09:34

Heihei! Jeg har lenge hatt planer om å kjøpe meg noen sommer-sko som er lette og ledige, men som også er gode på foten. Valget gikk på sandalene frå Birkenstock som dere ser under her, og jeg må si meg veldig fornøyd med dem. De er ikke av den fineste typen, i alle fall ikke etter min mening, men de fungerer bra til mitt brukt og er veldig gode på foten. 

Jeg kjøpte mine på nelly, og dere finner dem i hvit HER. 

Hva synes dere om Birkenstock sine sandaler? 

BLACK BEAN BROWNIES

 • 12.06.2015 - 09:24

Hei! For et par dager siden bestemte jeg meg for å lage en sunnere versjon av brownies. Mange av dere er kanskje skeptiske til å bruke bønner i oppskriften, men det gjør bare at kaken får akkurat passelig "fudge-aktig" konstistens. Jeg tok utgangspunkt i to forskjellige oppskrifter, og lagde min egen ut i fra de to. Dem finner dere HER og HER.  


Du trenger: 
50g havremel
30g kakaopulver (jeg brukte 100% rå kakao)
340g svarte bønner (2pk fra gogreen)
3ss sukrin gold
3ss honning
2 egg
1ts bakepulver
Frøene fra en vaniljestang
100g mørk sjokolade (jeg brukte 70%)
En klype salt
2 store ts med kokosnøttolje

Start med å vaske bønnene godt og "mos" dem deretter med en kjøkkenmaskin eller en stavmikser. Etterpå tilsetter du resten av ingrediensene utenom den mørke sjokoladen, den hakker du i litt store biter som du tilsetter i deigen helt til slutt. Enkelt og greit! Sett den i ovnen på 180 grader i 20min, og avkjøl i kjøleskap over natten. Dette er absolutt en sunnere versjon av den vanlige brownien, og jeg synes det er så spennende å finne slike gode alternativer! Denne går det helt klart fint å ta et stykke av i hverdagen dersom søtsuge skulle melde seg. Den er mektig, og kan gjerne kombineres sammen med litt is og banan - nam! Ellers kan du også tilsette nøtter i blandingen dersom du ønsker det. 

Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, og kommer definitivt til å lage denne igjen! Jeg la bitene i fryseren slik at jeg enkelt kan ta opp et stykke dersom jeg får lyst på noe godt, hihi. God helg, fine  

TORSDAGSPLANER

 • 11.06.2015 - 18:39

Heihei, fine! Jeg kom ikke opp i eksamen i dag heller, men siste trekk er i morgen så sommerferien er ikke langt unna uansett. Siden jeg ikke kom opp bestemte jeg og Silje oss for å ta turen for å se på Stian Blipp sitt show som skal være på Sjøborg i kveld, har noen av dere sett det? Jeg både håper og tror at det kommer til å bli veldig gøy. På bildene under her har jeg på meg en genser som jeg nylig har kjøpt hos Bik Bok, og buksen er fra Topshop. Har dere sommerferie enda? Vi snakkes i morgen!

NEW PURSE

 • 11.06.2015 - 09:29

Heihei, dere! Dere som følger meg på instagram fikk kanskje med dere at jeg og mamma var på en aldri så liten shoppingtur på tirsdag, noe som var veldig koselig. Vi shoppet litt, stoppet for å spise deilig kyllingsalat, og handlet inn masse god mat til eksamensforberedelsene mine siden vi ikke har like interessante matbutikker her, haha. Jeg er jo så heldig at jeg får låne det meste av både skjerft, sko og vesker med mamma, så slike ting pleier vi å ha litt på deling. Mamma var så snill å kjøpe vesken under til meg, og jeg er utrolig fornøyd med den! Den kommer nok til å bli mest brukt til reiser og helgeturer i og med at den er ganske stor. 

Jeg kjøpte min på Chris i Ålesund, men dere finner den også på nelly HER(annonselenke). Modellen jeg har er vel og merke GRINOLAS, men jeg ser ingen forskjell på veskene. 

Fremover skal jeg på tur til både Oslo, Hellas og New York, så denne kommer til å bli flittig brukt! Nå skal jeg straks ta turen på skolen for å se om jeg kommer opp i muntlig eksamen, og jeg har prøvd å tatt litt bilder og laget til innlegg slik at det ikke blir så stille på bloggen i eksamensperioden. Hva gjør dere om dagen?

SUNNERE JORDBÆRMUFFINS

 • 10.06.2015 - 10:29

Heihei, dere! For et par dager tilbake eksperimenterte jeg litt på kjøkkenet og kom frem til disse deilige jordbærmuffinsene. De er fulle av god næring, og kan fint spises på hverdagene for dere som ønsker å velge sunnere alternativer. 

Du trenger: 
100g havremel
50g fiberfin
1ts bakepulver
1ss chiafrø
Valgfri søtning etter smak
2egg
Melk 
Jordbær 
Mandler 

Bland sammen havremel, fiberfin, bakepulver, chiafrø og søtning i en bolle. Du kan selvfølgelig bruke andre typer tørrvarer dersom du ønsker det! Jeg brukte sukrin gold som søtningsmiddel, men dersom jeg hadde hatt honning i skapet hadde jeg nok gått for det i steden. Tilsett egg og melk til ønsket konsistens og bland alt godt sammen. Fyll deretter bunnen av muffinsformene med deigen, legg et lag med jordbær-biter, fyll deretter opp med deigen og topp med mer jordbær og hakkede mandler. Jeg brukte frosne jordbær som jeg hakket opp i biter, og det fungerte veldig fint. 

Andre eksempler på ingredienser som kan kombinerest er kanel, banan, mørk sjokolade, valnøtter, epler, blåbær og peanøttsmør. Neste gang tror jeg det blir en blanding av banan, mørk sjokolade og peanøttsmør - nam! 

Ønsker dere en fin dag videre!

TODAY I LOOK LIKE THIS

 • 08.06.2015 - 15:40Jakke og genser: Zara  |  Bukse: Topshop  |  Sko: Bianco  |  Clutch: Michael Kors  |  Skjerf: Hemisphere

NEW BABIES

 • 03.06.2015 - 19:47


- The perfect pair of basic heals to have in your wardrobe - Skoene finner dere HER(annonselenke).

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - DEL 2

 • 01.06.2015 - 21:53

Når startet du å blogge? 
Jeg startet bloggen min i slutten av august 2014, og har med andre ord hatt den i hele ni måneder allerede!  

Er du russ i år, isåfall gleder du deg?
Litt sent svar på dette her da, men ja jeg var russ i år! Det var veldig gøy, og vi koset oss hver eneste dag - hihi. Så utrolig spennende det du skal neste år, gleder du deg til å flytte?
Ja, det er utrolig spennende! Jeg gleder meg veldig mye, men det er selvfølgelig litt skummelt og skulle flytte så langt bort i fra alt av familie og venner. Jeg gleder meg veldig til å bli bedre kjent med samboerene mine, og jeg håper og tror at vi kommer til å få det veldig bra sammen :-) 

Hvilket sted vil du anbefale mest å reise til?
Hmm.. Er det noe jeg er glad i så er det å reise! Jeg mener at hver enkelt plass har et særpreg, og derfor syntes jeg at dette spørsmålet var utrolig vanskelig - haha. Akkurat nå lengter jeg veldig tilbake til Paris. Frankrike generelt er et land som jeg alltid koser meg i enten det er i Paris eller langs den franske riviera hvor man finner alt mulig av både shopping, mat og forskjellige mennesker. Hva er ditt beste barndomsminne? 
Jeg har veldig mange flotte barndomsminner, men de jeg setter størst pris på er nok de minnene jeg har sammen med besteforeldrene mine. Overnattinger, bakedager og bare det å være i deres selskap generelt er ting som jeg satt veldig stor pris på som barn. 

Favoritt smoothie smak?
Banan og jordbær  

Leser du mange andre blogger? 
Det varierer egentlig! Jeg leser blogger når jeg har tid, og når jeg er ute etter forskjellig inspirasjon.  

Hva er din store drøm? 
Jeg har egentlig ingen "stor drøm". Jeg håper jeg får muligheten til å skape et sunt og meningsfult liv for meg selv og familien min, samtidig som jeg ønsker å få muligheten til å hjelpe andre.  Hvordan tror du livet ditt ser ut om 10 år? 
Om ti år er jeg faktisk 29, haha. Da håper jeg at jeg er ferdig med en eller annen utdanning, og at jeg har fått meg en stabil jobb som jeg er glad i. Jeg håper jeg fortsatt har et bra forhold til familien min, og at vi holder oss friske og raske!  

Hva har du lyst å jobbe med?
Det er jeg faktisk ikke sikker på! Jeg ser for meg at jeg enten kommer til å studere markedsføring eller journalistikk. Med andre ord har jeg lyst til å jobbe som markedssjef eller som journalist i et motemagasin. Det tror jeg hadde vært veldig gøy :-)

Håper dere ble fornøyde med svarene på de siste spørsmålene! Jeg regner med at dere har fått svar på det meste dere lurer på nå, men om det kommer flere spørsmål så tar jeg vare på dem til neste runde. Håper dere har det fint!  

SMOOTHIEBOWL

 • 01.06.2015 - 16:41

Heihei, fine! I dag fikk jeg plutselig litt dårlig tid til å lage meg lunsj, så da bestemte jeg meg for å lage denne deilige smoothie-skålen. Jeg blandet enkelt og greit sammen frosne jordbær, bringebær og bananbiter sammen med litt vann til jeg fikk ønsket konsistens. Jeg toppet skålen med en banan og litt mandler, nam! Dette er så enkelt, og ikke minst utrolig godt. 


Topp gjerne med supermat som chiafrø eller cacao-nibs dersom dere har det tilgjengelig! Ellers er både bær og nøtter utrolig godt både for å øke næringsinnholdet og for å gi en god og variabel konsistens. Jeg kommer nok til å lage dette både titt og ofte når sommeren kommer, for hva er vel bedre en smoothie på slike dager? Det er ikke mye, hihi. Ønsker dere en fin mandag og start på uken!  

Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits