20% HOS NELLY

 • 31.05.2015 - 20:22

Innlegget inneholder annonselenker


Lipgloss med solbeskyttelse HER / Topp HER / Sandaler HER / Tskjorte HER / Kjole HER / Bikini HER 

God søndag, dere! Hva passer vel bedre enn en rabattkode hos nelly på en ellers rolig søndag? Jeg har tatt litt av denne uken og venter på hele tre pakker fra nelly, haha. Bruker dere rabattkoden JACKPOT20 i dag vil dere få 20% rabatt på det dere kjøper. Her kan det være lurt å utnytte tilbud av solkremmer og andre nødvendigheter til sommeren! God shopping, fine  

SOMETHING SWEET

 • 30.05.2015 - 21:33

Heihei! Etter at jeg var ferdig med seks timer på jobben i dag kjente jeg at kroppen lengtet etter noe søtt, haha. Jeg tok en kjapp tur innom butikken og før jeg viste ordet av det stod jeg på kjøkkenet klar for å lage noe godt. Denne ble vel og merke litt for søt syntes jeg, så jeg anbefaler at dere smaker dere frem underveis. 

Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle dette, men om dere setter den en liten stund i fryseren, kan jeg tenke meg at det hadde blitt en veldig sunn og god banan-is! Det skal jeg prøve neste gang :-) Jeg puttet to frosne bananer, fem dadler og ca 20 gram mørk sjokolade uten sukker i blenderen. Som sagt ble det litt for søtt for min smak, så smak dere gjerne frem med dadlene.Det er tross alt helg, så kroppen får selvsagt påfyll av både sjokolade og andre ting også, hihi. Nå skal jeg straks ut for å møte noen venninner, og det skal bli så koselig! Ønsker dere en kjempefin lørdagskveld 

LEATHER AND LIPSTICK

 • 30.05.2015 - 09:10Bukse: Cubus / Genser: Bik Bok / Sko: Bianco / Clutch: Michael Kors / Klokke: Daniel Wellington

God morgen, fine! I dag våknet jeg av at solstrålene lyste opp hele soverommet, og det er virkelig noe av det beste jeg vet. Sommeren er like rundt hjørnet, eksamenene er snart over og jeg skal snart ut å reise både hit og dit. Jeg har virkelig mye fint å se frem til! Dagen i dag går til jobb før jeg forhåpentligvis får tid til å nyte denne fine dagen litt senere. Nyt lørdagen, vi snakkes!

SOME NEWS

 • 29.05.2015 - 20:30

Bikinioverdel: Lindex / Tørrshampoo: Batiste / Foundation: Loréal 

AFTER SCHOOL PLEASURES

 • 29.05.2015 - 16:55

Hei! I dag var det utrolig deilig å komme hjem fra skolen å kunne si meg ferdig med min andre eksamen. Tenk nå har jeg bare to igjen før sommerferie, jippi! Jeg kuttet opp en mango, fant frem noen druer og koset meg med litt mørk sjokolade mens jeg slappet av med noen youtube-filmer. Små gleder, dere. 

- Celebrating that I have finished my second exam - 

Weheartit er og forblir en favoritt når det kommer til inspirasjon og fine bilder, så det tok jeg meg også litt tid til mens jeg gomlet på noen ritz-kjeks - haha. Nå har jeg tatt litt bilder til bloggen, og jeg gleder meg til å blogge mye for dere i tiden som kommer. Jeg håper i alle fall at tiden strekker til, for det er jo så gøy! Hihi. Veldig hyggelig at dere er flinke å kommentere selv om bloggingen ikke har vært på topp, det setter jeg stor pris på! Vi snakkes 

COMFY LOOK

 • 28.05.2015 - 19:03

Jakke: Zara / Tskjorte: Mbym / Bukse: Lindex

Det enkle er ofte det beste, er det ikke det dem sier? Haha. Dagens antrekk ble utrolig komfortabelt og enkelt, og det angrer jeg absolutt ikke på. Jeg elsker bukser som er like behagelige som joggebukser, men som likevel ser bra ut! Kåpen fra Zara er og forblir en favoritt i garderoben. Nå skal jeg ta fatt på kveldens gjøremål før eksamen nummer to i morgen - jeg gleder meg til å få det overstått! Ønsker dere alt godt 

IT IS TIME

 • 25.05.2015 - 20:51

God kveld, fine! Jeg er offisielt ferdig med alle skoletimene mine på videregående, og nå er det bare fire eksamener som gjenstår før jeg er ferdig. I tillegg til norsk kom jeg opp i markedsføring og engelsk skriftlig, og i morgen er det klart for den aller første. Jeg gruer meg litt, men jeg gleder meg også veldig mye til å blir ferdig - haha. Mamma disket opp med deilig omelett til kveldsmat, så nå føler jeg meg klar for litt mer lesing før jeg tar kvelden. 

- Getting ready for tomorrow's exam - 

Har noen av dere eksamen i morgen? Om det er tilfelle ønsker jeg dere masse lykke til, og så må vi huske at det er under en måned til sommerferie - jippi! Nå som jeg har litt fri fremover, skal jeg prøve å få laget til noen litt mer spennende innlegg og videoer til dere, så dersom det er noe spesielt dere ønsker å se må dere legge igjen en kommentar :-) Vi snakkes! 

WORKOUT MOTIVATION

 • 23.05.2015 - 09:37

Innlegget inneholder annonselenkerJakke HER / Sko HER / Treningsbh HER / Shorts HER / Topp HER 

God lørdagsmorgen! Sommeren er like rundt hjørnet og for mange betyr det noen ekstra økter i uken, og kanskje enda mer trening ute. Noe som motiverer meg veldig er nye treningsklær, i alle fall om jeg kjøper flere plagg som passer godt sammen. Da gleder jeg meg til neste økt, og når man føler seg bra - så presterer man bra. Over finner dere noe som etter min mening hadde vært et skikkelig deilig treningsantrekk, og jeg kunne lett tatt meg en økt ute i sommervarmen med dette.

Sportamore er definitivt en av mine favoritt nettsider når det kommer til treningsklær. Supert utvalg, rask levering og bra kvalitet - akkurat slik jeg liker det! Så om dere ikke har prøvd ut denne siden enda, så anbefaler jeg den veldig :-)

SURROUNDED BY NATURE

 • 22.05.2015 - 21:05

Heihei, fine dere - og god helg! Hvor deilig er ikke det? Sommerferien nærmer seg sakte men sikkert, og det er så fantastisk å tenke på. Tenk at jeg er ferdig på videregående om bare noen uker.. Det blir utrolig rart, men det blir også utrolig deilig å ha en periode hvor jeg ikke har vitemål, karrakterer og prøver hengende over meg til en hver tid. I sommer skal jeg først en tur til Oslo med New York jentene, deretter blir det jobbing, Hellas med familien, litt mer jobbing og så drar jeg videre til New York. Jeg har en spennende tid i vente, og jeg føler meg utrolig heldig som har muligheten til å gjøre akkurat det jeg har lyst til. - Let your mind and body relax and take in all the beautiful nature - 

Etter russetiden kjente jeg at kroppen lengtet etter både sunn mat og mosjon, og denne uken har jeg kommet godt i gang med begge deler. Jeg er så støl at jeg var utrolig usikker på om jeg i det hele tatt kom meg opp av sengen i dag tidlig, haha. Det har blitt en del gåturer sammen med mamma de siste dagene, og det gjør veldig godt for både kropp og sjel! Det å være omringet av natur, fuglekvitter og litt musikk på ørene er virkelig terapi nå mot slutten av skoleåret. 

Nå sitter vi i hjemmet og slapper av med jordbær, vannmelon, kjeks og sjokolade, for ikke å glemme med The Voice på skjermen. En typisk avslappende og deilig fredagskveld. Jeg håper dere får en fin helg, vi snakkes! 

THE PERFECT START

 • 21.05.2015 - 10:43

Hei! Tenk at det allerede er torsdag, og at helgen er rett rundt hjørnet - deilig. Helgen min kommer nok til å bestå av endel lesing til eksamen, men jeg gleder meg egentlig bare til å bli ferdig med det, hihi. For meg er det utrolig viktig å passe på kostholdet ekstra godt nå som eksamenene kommer på rekke og rad, både slik at energien holder seg oppe og slik at hjernen får i seg god næring å jobbe med. Havregrøt er utrolig sunt og godt, og kan varieres på veldig mange måter. Med andre ord er det noe jeg ser på som en perfekt start på dagen nå i eksamensperioden. I dag lagde jeg en variant med eple, kanel og honning, og det gjorde veldig godt for både kropp og sinn. 

Jeg tok enkelt og greit å fjernet skallet av et eple, og kuttet det opp i små biter og tilsatte litt vann før jeg puttet det i mikrobølgeovnen til jeg fikk ønsket konsistens. Jeg kan tenke meg at det kanskje er enda bedre om man moser eplet inn i grøten! Videre tilsatte jeg 30-40gram havregryn sammen med eplene i tillegg til litt mer vann og en god klype kanel. Jeg satt blandingen tilbake i mikrobølgeovnen i rundt to minutter, og til slutt tilsatte jeg en liten dæsj honning på toppen. Nam! 

Og hvor smarte er ikke desse små posene med  "dagens dose"? Jeg fikk dem av fadderen min sammen med mye annet godt til russefeiringen, så snilt! De inneholder både tørket frukt, nøtter og mørk sjokolade, og er helt perfekte som et lite mellommåltid i en travel hverdag. Posene kommer nok godt med under eksamensforberedelsene også tenker jeg!- The perfect breakfast during finals - 

Bloggen ble veldig ned-prioritert i russetiden, men fremover skal jeg gjøre så godt jeg kan å få inn noen innlegg her og der. Jeg trives jo veldig godt med å blogge, i alle fall når det er flere av dere som titter innom hver dag selv om jeg ikke oppdaterer! Det er veldig koselig å se altså. Nå skal jeg slappe litt av mens jeg oppdaterer meg på youtube, haha. Blir jo liggende til langt på natt når jeg først begynner med det. Deretter blir det skole etterfulgt av en tur på jobb. Ønsker dere en super torsdag! 

WHAT'S COOKING

 • 20.05.2015 - 16:20

Heihei, dere! I går fant jeg ut at dagens middag skulle bestå av quinoa, men jeg var litt tom for ideer til en hel rett. Da tok jeg turen innom pinterest, og vips så var middagen i boks :-) Det var utrolig enkelt å lage, og det tok meg under 10 minutter å tilberede retten. Det som var så utrolig greit var at jeg hadde mesteparten av ingrediensene i hus, i tillegg til at jeg fint kunne bruke ønsket mengd isteden for mengden som var oppgitt i oppskriften uten at det ble noe tull. 

- Mexican vibes in my kitchen! Recipe HERE

Nå sitter jeg mett og god, og gleder meg til en liten treningsøkt i kveld. Det tror jeg kommer til å gjøre godt for både kropp og sinn etter en hard russetid, for ikke å snakke om en alt for lang treningspause - haha. Det duftet i alle fall kjempegodt i hele huset, så denne anbefaler jeg dere om dere er ute etter noe som er super enkelt, næringsrikt og godt. Håper dere har det fint! 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - DEL 1

 • 18.05.2015 - 12:51

Hvorfor startet du en blogg? Synes du det er gøy å blogge? 
Jeg startet bloggen min fordi jeg liker å kunne uttrykke meg ved hjelp av samensetningen av biler og tekst! Det å ta bilder, og å dandere ting fint liker jeg veldig godt. I tillegg er det veldig kjekt å kunne inspirere og dele forskjellige ting på en plattform der jeg kan skrive om akkurat det som faller meg inn :-)

Favoritt sang? Favoritt artist?
Hmm... Denne var vanskelig! Jeg hører på utrolig mye forskjellig musikk, men noen av favoritt-sangene mine akkurat nå er Shawn Mendes - Air og Jason Derulo - Get Ugly. Favoritt artist er helt umulig, haha! Jeg er veldig glad i blant annet Astrid Smeplass, Ariana Grande, Julie Bergan, Cody Simpson og Rihanna.

Hva ville du gjort med 1 million?
Jeg hadde mest sannsynlig spart så mye som mulig, tatt med mamma på ferie og donert en sum til veldedighet!  

Kan du beskrive deg selv med tre ord?
Utadvent, strukturert og omtenksom :-)  

Hva er ditt favorittplagg atm?
Nå som jeg har brukt russebuksen i en måned er jeg ikke sikker på hva som er i klesskapet engang, haha! Men, jeg og mamma var innom shoppingsenteret her om dagen, og da fikk jeg meg en ny bikinioverdel som jeg er veldig fornøyd med og som jeg gleder meg veldig til å bruke. Det skal bli så deilig med sommer og sol om bare noen uker!   


Hvor henter du inspirasjon fra? 
Jeg henter inspirasjon fra weheartit, magasiner og andre blogger. Noe som inspirerer meg ekstra mye er å reise og å ta inspirasjon fra andre mennesker!  

Hei! Utrolig fin blogg! Jeg går nå i andre klasse på videregående, jeg er ganske sikker på at jeg skal studere med gateway i New York etter videregående, men jeg bare lurer på sånn ca hvor mye penger man bør ha spart opp selv på forhånd til alt sammen? Reiser du første året etter videregående eller jobber du før du reiser? Mvh Anniken! 
Hei, Anniken! Så spennende :-) I år er dollaren dessverre ganske høy, og da blir prisen automatisk en god del dyrere. Jeg kan dermed ikke si noe om hvor mye du bør spare opp til neste år, i og med at dollaren kan være mye lavere eller høyere på det tidspunktet! Det spørs veldig på bolig, og på hvor mye du vil bruke på mat og shopping. Jeg har laget meg et budsjett, og da har jeg funnet ut at utenom shopping og mat kommer prisen til å ligge på 160-170 000. Du får låne opp til 109 000 med lånekassen, så da må du finne ut hvor mye du trenger til shopping, mat, aktiviteter osv. Jeg reiser med en gang etter videregående, og jobber når jeg kommer hjem :-) Lykke til!  

Har du kjæreste? 
Nei, det har jeg ikke!  

Hva butikker pleier du å shoppe i?
Jeg har en del klær fra Floyd, i og med at jeg jobber der så blir det automatisk litt shopping inn i mellom. Ellers er jeg glad i butikker som Bik Bok og Zara! Shopper vel egentlig like mye på nett som i butikk, og da går det i alt fra Nelly til Sportamore.  

Er du a eller b menneske?
A-menneske! Jeg står gjerne tidlig opp for å få mest mulig ut av dagen, og legger meg dermed tidlig for å kunne stå opp tidlig neste dag - haha. 

Hva er du mest takknemlig for? 
Jeg er utrolig takknemlig for familien min og vennene mine! Når alt kommer til alt er det ingenting som betyr mer :-)

Hvilken linje er det du går, og hva må man ha i snitt for å komme inn? 
Jeg går studiespesialiserende VG3, og jeg tror egentlig du kan komme inn uten å ha noe som helst snitt? I alle fall i Ulsteinvik, haha. Vi har fire klasser bestående av 20-30 elever!  

Hva er det beste med sunnmøre? 
Sunnmøre viser seg fra sin beste side på en varm og solfylt sommerdag! Da er det godt å være sunnmøring, haha. Ellers har vi flott natur, og mange kjekke fjell å gå på :-)

Det ble litt mange spørsmål, så jeg fant ut at jeg deler svarene opp i to deler i stedenfor å stappe alle inn i et innlegg! Det vil si at viss det er noe mer dere lurer på, så kan dere spør i dette innlegget så skal jeg ta dem med i del to. Håper dere ble fornøyde med svarene! 

RUSS 2015

 • 03.05.2015 - 18:25

Heihei! Hos meg har ting gått i ett sett siden vi startet russefeiringen på onsdag. Vi har hatt solfylte dager fylt med latter og godt selskap, for ikke å legge til sene kvelder og mye tull - haha. Jeg koser meg rett og slett, og det tror jeg resten av russekullet også gjør. I kveld står grilling på planen, så nå skal jeg bare få gjort ferdig litt skolearbeid før jeg møter jentene.

Ellers er det veldig gøy at flere av dere har stilt spørsmål til spørsmålsrunden! Jeg kommer nok ikke til å svare på spørsmålene helt enda, så dersom dere har flere spørsmål må dere bare komme med dem. Nå begynner jeg å få litt dårlig tid, men vi snakkes plutselig. Håper dere har det fint 

Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits