SPØRSMÅLSRUNDE

 • 24.04.2015 - 22:31

God kveld! Det var en leser som lurte på om jeg ikke kunne har en spørsmålsrunde snart, og det kan jeg selvfølgelig ha. Jeg har jo tross alt hatt denne bloggen i åtte måneder nå, så her er det bare å fyre løst med alt dere lurer på. Om det er ønskelig, og viss dere har mange spørsmål kan det godt hende jeg kan svare på video :-)


Er det noe du lurer på? 

BRAINFOOD

 • 23.04.2015 - 12:46

Heihei, dere! Midt opp i prøvelesingen og siste innspurt som kanskje består av lite tid til både trening og søvn, er det ekstra viktig at kroppen får i seg nok næring. Det merker jeg godt selv, så i denne perioden prøver jeg å holde kostholdet mest mulig i sjakk. Smoothier er enkle å lage, og ikke minst enkle å stappe fulle med næringsrike ingredienser. Denne under er utrolig god, i tillegg til at den kan være et godt alternativ til godis da den er ganske søt. 

Du trenger: 
En banan
En halv avokado
2ss 100% kakao 
Litt honning
Mandelmelk til ønsket konsistens

Bland godt sammen og topp med nøtter, vanilje-yogurt eller musli for en litt mer mettende smoothie - voilà!Andre gode alternativer er grønnsaker med hummus eller tzatziki, frukt eller hjemmelagde muslibarer. Mørk sjokolade er også veldig godt å ha dersom søtsuget skulle melde seg. Både banan, eple og selleri er kjempegodt sammen med litt peanøttsmør - u should try it! 

A SUMMER MUST-HAVE

 • 22.04.2015 - 16:48


Innlegget inneholder annonselenker

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER

Heihei! Jeg, som de aller fleste andre, er avhengig av å ha gode solbriller på solfylte sommerdager - eller vinterdager for den del. Pilotibrillene mine fra Ray-Ban har jeg brukt flittig de siste årene, men nå kjenner jeg at det er på tide med noe nytt. Jeg er ganske sikker på at nummer tre havner i postkassen om ikke så lenge, selv om jeg også har et ekstra godt øye for nummer èn, hihi. Vi får se! Solbriller er i alle fall utrolig viktig når det kommer til å beskytte øynene fra farlige solstråler om man ikke bruker hatt eller andre hodeplagg, så jeg håper dere er forsiktige med øynene deres i solen fremover 

FRENCH TOAST FOR LUNCH

 • 21.04.2015 - 13:30

Heihei! Arme riddere er utrolig enkelt og godt, og om man ønsker kan man lage en sunnere versjon slik som jeg gjorde i dag. Bland sammen ett egg, en eggehvite, kanel, sukrin gold og litt mandelmelk. Legg noen grove brødskiver i blandingen og la den trekke godt inn. Deretter er det bare å steke og nyte! 

Med litt ferske bringebær på toppen, og litt sukrinmelis så ble dette en skikkelig smaksbombe. Nam! 

RUNNING ERRANDS

 • 20.04.2015 - 19:38

Heihei! Dagen i dag har vært minst like fin når det kommer til været som i går, og det har vært utrolig deilig. For meg har dagen gått i ett sett og jeg kom akkurat inn igjennom døren etter å ha sprunget fra sted til sted i hele dag, haha. Jeg hadde nemlig en del ærend, men nå er jeg klar for dagens episode med Keeping up with the Kardashians etterfulgt av øving til engelsk tentamen i morgen. 

Har dere hatt en fin mandag?

Q/A MOVING TO NEW YORK

 • 20.04.2015 - 13:09

Heihei! Jeg har fått litt spørsmål her og der angående New York, og tenkte derfor at jeg skulle samle dem opp å svare i et eget innlegg. Noen av disse spørsmålene har jeg svart direkte på, men i og med at det er flere som lurer på det samme så tar jeg med dem også. Åh, så utrolig spennende! Drømmer om å dra til New York <3 Hva er det du skal studere der? 
Ja, det er virkelig en drøm for meg også! Jeg skal studere markedsføring og moteledelse.  

Hei! Jeg skal til USA i September, bare at jeg skal studere på Berkeley college :) Når drar du? :D
Så gøy! Jeg har ikke bestemt meg for avreisedato enda, men jeg drar i slutten av august.  

Åh så utrolig heldig du er!! Hva skal du gjøre der? Klem
Hihi, ja jeg er veldig glad for at jeg har muligheten! Jeg skal studere der i fire måneder.  

Åh, så glad jeg ble da jeg leste dette innlegget! Jeg har nemlig lyst til å gjøre akkurat det samme, men har ikke søkt enda. Jeg reiser også alene og er nysgjerrig, hvordan fant du noen å bo sammen med og har dere funnet leilighet? Det er min store drøm, og høsten 2015 håper jeg den blir til virkelighet :-D Håper bare at jeg finner noen å bo sammen med og at alt faller på plass, slik at jeg kan begynne å glede meg skikkelig! 
Så spennende! Jeg fant ganske enkelt å greit noen å bo sammen med via facebook-siden til Gateway. Du blir automatisk lagt til der når du melder deg på. Vi er nå fire roomies, og vi er godt i gang med å lete etter leilighet - så den er nok i boks om ikke lenge! Det bruker ikke å være noe problem å finne noen å bo sammen med, så det skal du ikke bekymre deg over. Lykke til!

Hei! Kunne du sagt noe om fagene som er på fashion management i New York? 
Hei! Til høsten har Gateway bestemt seg for at alle programfagene har to fellesfag, og tre fordypningsfag - om jeg har forstått det rett. Fellesfagene er Social Change Seminar som du kan lese om HER og Intercultural Communication som du kan lese om HERValgfagene for oss som skal gå markedsføring og moteledelse er Global Marketing and Environments, Innovation and Entrepreneurship(HER) og Modern Retailing Strategies med fokus på mote(HER). Jeg vet dessverre ikke så mye mer enn det du finner på internett, men håper dette var litt til hjelp. 

Bilder HER

Hei, jeg lurte på noe ang. fashion management i New York. Ser at du skal studere der til høsten, noe jeg også har tenkt på. Men ser at prisene har økt litt. På mailen jeg fikk står det ar programavgiften ligger på19850 dollar, men at "innkvartering og en rekke andre priser vil være inkludert i program prisen". Vet du om det kun er studie og boende som inngår i den prisen? Eller er det mer? Er det Gateway som finner boende osv? Takk på forhånd for svar! :)

Heisann! Programavgiften lå opprinnelig på $19850, men siden det var så mange som ønsket å leie privat så har de gjort noen endringer. Nå ligger studeavgiften på $13900, og innad den prisen ligger kun studiene. Leilighet vil altså komme i tillegg. Man kan leie gjennom Gateway dersom man ønsker det, men man kan også leie og ordne alt helt selv. Ellers er det ganske mange "småutgifter" som er viktig å tenke på, og som samlet blir ganske store. Alle disse utgiftene finner dere HER.

Ååh, så gøy at du skal til New York til høsten du også! Når er det du drar?
Så gøy at det er flere av dere som også skal reise! Jeg har som sagt ikke bestemt meg for reisedato enda, men både jeg og de jeg skal bo sammen med ønsker å reise en liten stund før slik at vi kan bli litt kjent med byen og komme oss litt inn i rutiner. Studiene starter i begynnelsen av septemeber, så jeg regner med å reise bortover rundt 20.august.  

Håper dere fikk svar på det dere lurte på, og viss dere har flere spørsmål så er det bare å legge igjen en kommentar på dette innlegget. Vi snakkes!

IN MY MAXI SKIRT

 • 19.04.2015 - 18:07Skjørt / Mbym

Heihei! I dag har været vært upåklagelig på Sunnmøre, så da tenkte jeg at jeg kunne vise dere det nye skjørtet mitt. Fant fort ut at det ikke var så varmt som det så ut som da, haha. Jeg gikk vel og merke rett ut for å ta bilder og inn igjen. Dette skjørtet fikk vi inn på jobb for en liten stund tilbake, og det er så behagelig og fint! Jeg elsker maxi-skjørt om sommeren, og dette gjorde litt mer ut av seg med splitten på den ene siden. Vi fikk det også inn i grått, så vi får se om jeg tar med meg det også hjem en dag, hihi. Er ikke bare bare å jobbe på klesbutikk - lønnen forsvinner like fort som den kommer, neida. Jeg gleder meg i alle fall til å bruke dette på varme sommerdager, og dere skal ikke se bort i fra flere antrekk med maxi-skjørt i sommer. 

#MYCALVINS

 • 19.04.2015 - 09:27

God morgen! Jeg har blitt helt frelst av dette settet fra Calvin Klein, og kunne gjerne gått rundt i det hver eneste dag. Kjenner nesten ikke at jeg har det på meg! Tror nesten jeg må investere i enda et sett til sommeren, hihi.

Så langt har søndagsmorgenen min bare bestått av en deilig kopp te og avslapping i sengen. Jeg skulle gjerne tilbrakt resten av dagen i sengen med Gossip Girl på skjermen, men jeg har en del skolearbeid jeg må få unnagjort og aller helst en kort treningsøkt. Nå er det siste innspurt på skolen, og etter den kommende uken er vi nesten ferdig med alle prøver før russetid og eksamen - deilig!  

Jeg håper dere får en super søndag og at dere får ladet opp til den kommende uken 

HEALTHY BAGEL FOR BREAKFAST

 • 18.04.2015 - 08:38

God morgen, dere! I dag var jeg oppe allerede halv syv, og bestemte meg for å starte dagen med en god lørdags-frokost i sengen. Jeg brukte en fullkorns-bagel som jeg kjøpte på matvarebutikken, og fylte den med avokado, egg, salt og pepper. Litt bringebær på siden, og en kopp grønn-te gjorde virkelig susen.

Under her ser dere litt av den nye almanakken min som jeg er så fornøyd med! Det er virkelig et must-have for meg som skriver lister om alt og planlegger til hver minste detalj, haha.I dag har jeg litt forskjellig på planen, men først og fremst skal jeg nyte morgenen en liten stund til. Ønsker dere en super lørdag!

PRINTIC

 • 17.04.2015 - 16:21

- Memories - 

Jeg elsker printic-appen som gjør om mobilbildene mine om til polaroid-bilder! Dersom dere enda ikke har testet den ut, så anbefaler jeg den veldig. Personlig har jeg en vegg på rommet mitt som jeg fyller opp med nye bilder inn i mellom. En kjempefin måte å ta vare på forskjellige minner!

ON MY WISHLIST

 • 16.04.2015 - 22:38

Innlegget inneholder annonselenkerSvart kjole HER / Veske HER / Armbånd HER / Sko HER / Mobildeksel HER / Solbriller HER / Hvit kjole HER

Heihei! Titter innom for å vise dere noen nelly-favoritter som jeg sikler etter for øyeblikket. Disse kommer nok til å stå på ønskelisten en stund, for nå har jeg startet sparingen til New York for fult, noe som absolutt blir nødvendig slik som kursen ser ut nå, haha. Malene Birger vesken står høyt på denne ønskelisten, og jeg synes den ser ut som den perfekte reisevesken! Ellers skulle jeg gjerne hatt både solbrillene og skoene til late dager i Hellas. Det har jeg ikke fortalt noe om, men det er altså dit årets sommerferie med familien går, og det gleder jeg meg veldig til.  

Jeg håper dere har det bra om dagen, og at dere gir alt dere har nå som det er siste del av skoleåret! Det er faktisk bare to måneder til sommerferie, så nå er det virkelig siste innspurt. Vi snakkes 

NEW SHOES

 • 10.04.2015 - 21:07- Obsessed with white sneakers at the moment -Dere kan tro det var en glad jente som gikk ut av postkontoret med disse i hånden! Jeg blir bare mer og mer glad i hvite joggesko, og disse var både lette og gode på foten. De passer perfekt som jobbsko, og ikke minst til et hvert antrekk eller viss jeg bare ønsker å være ekstra komfortabel. Jeg er i alle fall utrolig fornøyd, og jeg gleder meg til å bruke dem utover våren og sommeren. Skoene er fra adidas og dere kan kjøpe dem HER(annonselenke). Bruker dere rabattkoden Vår2015 får dere hele 200kr i rabatt når dere handler for over 800 kroner, så her er det bare å slå til! 

COUSCOUS SALAD

 • 09.04.2015 - 22:57

God kveld! Jeg har dessverre veldig lite tid til bloggen om dagen, og det er mye på grunn av skolearbeid og jobb. Ellers er det mye annet som skjer også, så det kommer nok til å bli få oppdateringer fra meg frem til skolen er ferdig - men jeg skal gjøre så godt jeg kan! Jeg ser jo at det er flere av dere som fortsatt titter innom daglig, og det er utrolig gøy.

I dag hadde jeg litt ekstra god tid til å lage meg en god lunsj, og da bestemte jeg meg for å lage couscous-salat. Det er utrolig enkelt og godt, og en stor favoritt hos meg! Jeg blander enkelt og greit sammen ruccolasalat, couscous, paprika, agurk, nøtter, sukkererter og fetaost. Couscousen tar rundt sju minutter å lage, så mens den koker kutter jeg opp grønsaker, og jeg er dermed ferdig på ti minutter. 

Et lite tips er å lage flere porsjoner når du først lager salaten, da har du deilig lunsj noen dager fremover! Jeg gjorde det i dag, og jeg gleder meg allerede til lunsj i morgen, hihi. Har dere en lunsj-favoritt? Håper dere har det fint! 

EARLY EASTER EGG

 • 03.04.2015 - 17:41

Heihei, dere! Syken begynner endelig å komme seg, og det er utrolig deilig. Kvelden i går ble brukt til et russemøte etterfulgt av overnatting og jordbær og sjokolade hos Andrea. Det var veldig godt og etterlengtet med litt bestevenn-tid altså 

Nå er jeg hjemme igjen, og i år dukket påske-egget opp litt tidligere enn vanlig. Er det noen som kjenner meg godt så er det mammen min! I år var påske-egget fylt med questbarer, teposer, en liten bok, penger og litt sjokolade - helt perfekt. Godterier får jeg nemlig i meg nok av uansett, haha.  

Pleier dere å få påske-egg? Vi snakkes! 

SNAPCHATS

 • 02.04.2015 - 13:42

Heihei! Jeg ligger fortsatt hjemme og er syk - for en fin måte å tilbringe ferien på, haha. Siden jeg ikke har så veldig mye å dele nå som jeg ikke gjør noe som helst, så tenkte jeg at jeg kunne dele noen bilder fra snapchaten min. Jeg lagrer nesten aldri snapper, og det er mest fordi jeg som regel bare sender grimasjer og veldig randome bilder, haha. Her er likevel noen av bildene som lå lagret på mobilen min! Håper dere nyter påsken :-)

Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits