EASTER MORNING

 • 31.03.2015 - 11:56

God morgen! Det var en fryd å kunne sove så lenge som jeg ville i dag, og ikke minst å vite at jeg har hele dagen til å gjøre akkurat det jeg vil. Det er faktisk utrolig lenge siden jeg har hatt flere dager fri med tanke på at jeg har jobbet ganske mye de siste feriene. Denne uken har jeg kun jobb i morgen, så det vil si at jeg kan nyte nesten hele ferien uten å jobbe - woho! På den andre siden har jeg klart å bli syk igjen, just my luck. Men nå har jeg jo god tid til å slappe av og til å gjøre ingenting, så da håper jeg at syken forsvinner fort. 

Dagen startet jeg med Ben & Jerry's i sengen, mens jeg oppdaterte meg litt på weheartit. Dere som følger meg på instagram har nok allerede fått det med dere, hihi. Alt er låv når det er ferie, er det ikke? 

Jeg håper dere får en fin tirsdag! 

SUNDAYS

 • 29.03.2015 - 20:04

· A calm and relaxing sunday ·

En rolig søndag bestående av smoothie, musikk, sol, en god bodylotion og smågodt-rester fra i går er stikkord fra søndagen min så langt. Jeg har ikke planer om å flytte meg fra sofaen med mindre jeg virkelig må, haha. Det er så viktig å slappe av inn i mellom, og å ladde opp batteriene når man trenger det! I morgen står en lang jobbdag på planen hos meg, så jeg håper jeg klarer å komme meg tidlig til sengs selv om det ble så sent som halv fem i går natt, haha. Tiden går fort når man har det gøy, det er sikkert og vist. Håper dere har en superfin søndag, og ikke minst en koslig ferie i vente! 

BENEFITS OF DRINKING GREEN TEA

 • 26.03.2015 - 11:49


♥ Grønn te inneholder antioksidanter som styrker immunforsvaret og tennene våres 
♥ Kan være med på å øke forbrenningen dersom du får i deg flere kopper daglig
♥ Gjør godt for huden
 
♥ Kan redusere risikoen for alvorlige sykdommer
 
♥ Inneholder ingen kalorier, og kan dermed hjelpe deg å gå ned i vekt 
 
♥ Inneholder en liten mengde koffein som kan øke prestasjonsevnen

Personlig er jeg kjempe glad i grønn-te, og jeg drikker minst tre kopper daglig. At teèn inneholder så mange helsefremmende fordeler er bare et stort pluss. Et lite tips er å tilsette enten sitron eller honning, for en søtere eller litt mer syrlig smak! Pleier dere å drikke grønn-te?

20% HOS SPORTAMORE

 • 25.03.2015 - 18:57

Sportamore har lenge vært en av mine favoritt nettsider når det kommer til treningsklær. Rask levering, god kvalitet og gode priser! For tiden har de 20% på utrolig mange flotte produkter, og det er bare å skrive inn koden: m.madness i rabattkode-feltet når dere skal betale. Her kan man spare seg noen kroner altså :-) Jeg har egentlig litt lyst på asics-skoene under her, og tenkte jeg skulle dele dem og noen matchende plagg med dere. Jeg har bare gode erfaringer med asics-sko, og disse var jo utrolig freshe!

Innlegget inneholder annonselenker

Sko HER / Tights HER og HER 


Rosa topp HER / Gul topp HER / Korall topp HER 

Gul genser HER / Svart genser HER / Rosa genser HER 

Har dere planer om å oppdatere treningsgarderoben?

SMOOTHIE FOR BREAKFAST

 • 25.03.2015 - 10:20

God morgen! På dager der jeg har god tid om morgenen er jeg veldig glad i å starte dagen med en smoothie. På slike dager drar jeg som regel på trening etter den lette frokosten, og fyller deretter på med et stort, varmt og godt måltid etterpå. Det er en perfekt start på dagen om dere spør meg! Men jeg er også veldig glad i å lage smoothier dersom matlysten ikke her helt på topp, eller viss jeg bare ønsker å få i meg litt ekstra næring. Jeg kommer som regel tilbake til den samme smoothie-oppskriften, og i det siste har jeg bare endret den litt for å øke næringsinnholdet. 

Oppskrift: 
En god dose frosne jordbær
En banan
En spiseskje chiafrø
Mandelmelk til ønsket konsistens

Bland enkelt og greit alt sammen i en blender, og frokosten er servert! Raskt, enkelt og sunt - akkurat slik jeg liker det. Jeg har egentlig aldri vært en fan av å bruke melk i smoothier, men i denne synes jeg det fungerer veldig bra.  

Har dere noen gode smoothie-oppskrifter å dele? Ønsker dere en super dag!

FAVOURITES

 • 23.03.2015 - 13:09

Skoene finner dere HER (annonselenke)

Heihei, dere! Titter innom for å tipse dere om at nelly har fått inn mange fine vår-sko, som både er billige og fine. Disse kjøpte jeg vel og merke i fjor, og de er ganske godt brukt. Jeg la ved en link til skoene, men dersom dere titter litt rundt har de flere typer av akkurat samme modellen. Jeg elsker å bruke denne typen sko nå som sol og sommer nærmer seg, hihi. Hva synes dere? 

SPRING WANTS

 • 21.03.2015 - 17:53

Innlegget inneholder annonselenker

Jakke HER / Solbriller HER / Topp HER / Sko HER / Crop-Top HER / Skjorte HER / Klokke HER / Sko HER 

Heihei, dere! Våren nærmer seg, og jeg er veldig klar for lettere klær og en mer fargerik garderobe. Nye solbriller er vel noe av det jeg faktisk "trenger" nå som solen titter frem oftere og oftere, så det skal bli spennende å se hva jeg ender opp med. Ellers likte jeg utrolig godt de nye Ralph Lauren skjortene, skikkelig sommerlige og fine! 

Har dere begynt på vår-shoppingen?

NEW YORK UPDATE

 • 16.03.2015 - 17:51

God kveld, dere! Nå er det en god stund siden jeg har oppdatert dere angående studiene jeg skal gå på i New York. Det er så gøy å høre at det er flere som har tenkt seg dit, og at dere er nysgjerrige på hva jeg skal gjøre der borte. Når det er sagt har dere også komt med en del spørsmål her og der, og i steden for at jeg skal svare på de samme spørsmålene om igjen, så tenkte jeg at viss det er noe dere lurer på så må dere gjerne legge igjen en kommentar i dette innlegget så skal jeg svare i et eget innlegg. 

Planen var jo at jeg skulle reise sammen med en jeg kjente litt fra før av, men det skjedde dessverre noe som gjorde at hun måtte avlyse turen. Det var veldig trist for oss begge to, men jeg gleder meg fortsatt veldig mye og håper at jeg finner noen som jeg passer bra sammen med. Med det sagt må dere gjerne si i fra dersom det er noen av dere som skal eller som har bekjente som leter etter en roomie, hihi. 

Ellers har Gateway nå startet med oss som reiser bortover til høsten, og det er jo veldig spennende. Mye informasjon har vi ikke fått så langt, men vi har fått beskjed om at det kommer til å komme en god del informasjon nå fremover :-)


Bilde HER

Det er så rart hvordan jeg gleder meg til å sette meg ned på kafèer i små koselige gater å bare se på menneskene som går forbi. Å kunne lage min egen historie om hvor de skal, og hva dagen deres består av. Jeg gleder meg også mye til å være turist i New York - Brooklyn Bridge, Empire State Building, Rockefeller og så mye mer. Følelsen av å ha hele byen rett foran meg til en hver tid, det blir spennende. 

Har dere noen spørsmål angående New York? Og skal noen av dere gjøre det samme? :-) 

SUNN SJOKOLADE PÅ 30 MINUTTER

 • 16.03.2015 - 12:50

Heihei! Beklager fraværet på bloggen i det siste, men når dagene består av skole, jobb, trening og lekser, så har jeg faktisk ikke noe spesielt å dele her. Jeg har likevel tatt litt bilder som jeg kommer til å dele når jeg har tid.

Uansett! Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som er glad i sjokolade, hihi. Men av og til kan det dessverre bli litt for mye av det gode, og da kan det være godt å ha sunnere alternativer på lur. Oppskriften som jeg skal dele med dere i dag har jeg selv prøvd flere ganger, og jeg synes den er veldig god! Ingredienser: 

♥ 2ss kokosnøttolje - er en utmerket kilde til sunt fett, og kan faktisk brukes som en god fuktighetskrem også! 

♥ 2ts 100% kakaopulver - inneholder antioksidanter, og er en god kilde til fiber. 

♥ 1-2ts Honning - inneholder flere mineraler og næringsstoffer, og kan godt nytes i små mengder. 

Varm kokosnøttoljen i mikroen til den smelter, og tilsett deretter kakaopulver og honning. Putt blandingen i valgfrie former, og sett den i fryseren i minst 30 minutter. Dere kan tilsette både peanøttsmør, nøtter, gojibær  eller noe helt annet for en mer spennende variant. Jeg fikk 8 store biter av oppskriften. Håper oppskriften faller i smak! Ønsker dere en super uke :-) 

ANTREKK 12.03.2025

 • 12.03.2015 - 14:55

Jakke: Zara /  Skjerf: Cubus / Tskjorte: H&M / Skjørt: Pimkie / Sko: Bianco / Veske: Marc by Marc Jacobs

LATEST OBSESSION

 • 07.03.2015 - 19:49Bilder fra weheartit

Gigi Hadid må være en av de vakreste personene jeg har sett!? For dere som kanskje ikke har hørt om henne før så er hun datteren til Yolanda Foster som er med på The real housewives of Beverly Hills, og hun er allerede godt kjent innen modellbransjen. Noen som har sett serien forresten? Vi snakker tidenes bolig og innredning, hvor til og med frukten er sortert etter farge, haha. Skulle gjerne bodd i det strøket altså.

HEALTHY CHOCOLATE WAFFLES FOR BREAKFAST

 • 07.03.2015 - 09:45

God morgen! I dag var denne frøkna oppe allerede klokken åtte, og formen var mye bedre enn i går. Siden det er lørdag og helg, så bestemte jeg meg for å lage til en skikkelig god frokost. Det ble til at jeg laget vafler med sjokoladebiter, som jeg serverte med masse jordbær og litt mer sjokolade. Oppskriften finner dere under.Du trenger(3-4 vafler): 
En banan
1 egg og èn eggehvite  
60gr tørrvare(jeg brukte 40gr havremel og 20gr mandelmel)
1ts honning
1/2ts bakepulver
Mørk sjokolade

Bland enkelt og greit sammen alle ingrediensene og tilsett noen biter mørk sjokolade i deigen dersom du ønsker det. Jeg brukte 86% sjokolade, da denne er litt sunnere enn for eksempel melkesjokolade. Stek vaflene til de er gjennomstekte, og server med frukt eller bær. For å lage sjokoladesausen blandet jeg to knekk sjokolade og en teskje honning, puttet blandingen i mikroen i 30sek - og ta da. Det gjorde att sjokoladen ble litt søtere, og litt mer flytende. Definitivt en lørdagsfrokost jeg skal lage flere ganger altså, for dette var virkelig en deilig start på dagen. Alt handler om balanse vet dere :-) Håper dere får en deilig lørdag, og at dere spiser en god frokost - hihi. Vi snakkes! 

LAZY DAY WANTS

 • 06.03.2015 - 21:04

God kveld, dere! Har dere hatt en fin uke? For min del ligger jeg fortsatt hjemme med influensa, men det går heldigvis fremover. Jeg har med andre ord ikke gjort så mye de siste dagene, annet enn å se på serier og å titte litt på nelly. Tenkte jeg skulle dele et par ting som hadde passet meg ypperlig å ha akkurat nå, haha - eller såkalte "sunday wants". For hvem liker vel ikke å bruke store deler av søndagen i pysjamasen eller kosebuksen? Eller å slappe av i badekaret med en deilig ansiktsmaske? Jeg er helt sikker på at jeg ikke er den eneste. Og det er akkurat sånn jeg liker det når jeg er syk også. 

Jeg vet jeg har postet flere nelly-innlegg i det siste, men personlig synes jeg det er kjempegøy å vise dere forskjellige klær og antrekk! Blir det for mye må dere bare si i fra, haha. Skal få ordnet litt mer skikkelige innlegg nå når jeg begynner å bli friskere :-) 

Innlegget inneholder anonselenker


Undertøy HER / Pysjamas HER / Tøfler HER / Ansiktsmaske HER

Jeg er fult klar over at jeg har postet Calvin Klein undertøyet før, men jeg har så lyst på det - haha! Og så har det seg slik at når det er noe jeg virkelig ønsker meg, så klarer jeg ikke å kjøpe det med en gang. Gleden av å kjøpe noe man har hatt lyst på lenge, og å vite at man har spart opp penger til det, er så deilig! Selv om det bare er undertøy jeg mest sannsynelig kun hadde brukt på søndager, haha. 

Ønsker dere en strålende helg

JUST DO IT

 • 05.03.2015 - 12:47

Jeg er så glad i den nye treningsbhen som jeg kjøpte i London! Nye treningsklær gjør virkelig underverker for motivasjonen, og denne er inget unntak. For tiden er jeg veldig glad i enkle plagg i "farger" som svart, hvitt og grått, så hvorfor ikke oppdatere treningsgarderoben i samme stil, hihi. 

Blir dere motiverte av nye treningsklær?

CALLING IN SICK

 • 04.03.2015 - 09:30

God morgen! Husker dere jeg sa at jeg begynte å bli syk her om dagen? Vel, det ble dessverre ikke noe bedre. I dag ble jeg hjemme og startet dagen med masse god næring, og med det satser jeg på at kroppen blir frisk som en fisk om ikke lenge. 

Jeg laget havregrøt av 40gr havremel og litt mandelmelk som jeg enkelt og greit puttet i mikroen i 90 sekunder. Deretter toppet jeg den med sukrin, kanel, blåbær, banan, bringebær og mandelflak. En skikkelig næringsbombe om jeg kan kalle den det, haha!

Jeg drikker også utrolig mye grønn te om dagen, det er jo så godt! Og ikke minst er det kjempe deilig med noe varmt i halsen når den ikke spiller helt på lag :-)


Resten av dagen skal jeg prøve å slappe av mest mulig, og så håper jeg at dette går fort over. Ønsker dere en kjempefin onsdag! 

BUDGET FRIENDLY WARDROBE ESSENTIALS

 • 03.03.2015 - 16:12

Innlegget inneholder annonselenker


Kjole HER / Singlett HER / Sneakers HER / T-skjorte HER / Boots HER / Skjorte HER / Skinnjakke HER / Ballerinasko HER / Tjukk genser HER / Bh HER / Basic genser HER / Svarte hæler HER

Heihei! Tenkte jeg skulle dele noen budsjettvennlige garderobe must-haves med dere, og alt sammen har jeg funnet på Nelly. Som dere ser er jeg glad i enkle plagg, gjerne i svart, hvitt eller grått som kan kombineres med det aller meste. Håper dere liker innlegget! 

SPRING FEELING

 • 02.03.2015 - 16:27
Jakke og bukse: Cubus / Skjerf: Acne / Tskjorte: Pimkie / Sko: Bianco / Clutch: Michael Kors

Hei! Nå som det faktisk er mars måned, så er vel de aller fleste klare for vår - men neida. Her har det snødd, regnet, til og med haglet litt i dag. Sånn er det å bo på sunnmøre, vi opplever ofte alle fire årstidene på en og samme dag, haha. Antrekket var likevel litt vår-inspirert da denne jakken er veldig tynn, vel og merke ble det litt kaldt også da. Hva synes dere? Og er det flere som er klare for vår?

MONDAY LUNCH

 • 02.03.2015 - 12:45

Heihei, dere - og god mandag! Jeg våknet dessverre med vond hals i dag og håper virkelig ikke jeg kommer til å bli syk, for det har jeg absolutt ikke tid til. På slike dager er det etter min mening ekstra viktig å fylle kroppen med god næring og vitaminer, og bare håpe på at det går raskt over. Dermed ble lunsjen i dag ganske enkel, men sunn og næringsrik. To grove knekkebrød med makrell i tomat, vann med lime og så tok jeg meg også en appelsin etter jeg hadde tatt bildene. Nam! Håper dere får en fin start på uken!

WHITE WANTS

 • 01.03.2015 - 20:48

Innlegget inneholder annonselenker

Skjorte HER / Clutch HER / Genser HER / Undertøy HER / Kjoler HER / Sko HER 

Nelly har fått inn så mye fint i det siste! Over ser dere noen av mine hvite favoritter, og jeg kan trygt si at det er Calvin Klein undertøyet som frister mest akkurat nå. Kjenner jeg vurderer sterkt å investere i det ved neste lønning, hihi. Hva likte dere best?

SUNDAY WORKOUT

 • 01.03.2015 - 15:52

Heihei! Etter den deilige søndagsfrokosten i dag tidlig, tok jeg turen videre til treningssenteret. Siden jeg helst ikke skal jogge eller løpe på grunn av nakkeskaden min, så ble det 40 minutter rask gange på tredemøllen etterfulgt av 20 minutter på ellipse maskinen. Jeg elsker å starte søndagene slik, for da kan jeg med andre ord ligge på latsiden med god samvittighet resten av dagen, hihi. Og så langt er det akkurat det jeg har gjort. Er dere glade i å trene på søndager? 

SMOOTHIEBOWL

 • 01.03.2015 - 09:45

God morgen! I dag våknet jeg allerede før klokken åtte, og var opplagt å klar etter hele ni timer søvn - deilig. Frokosten i dag ble en smoothiebowl, altså smoothie i en bolle med mye deilig topping. Jeg laget smoothien min av frosne jordbær og en banan, og toppet det hele med banan, havregryn, granateplekjerner og mango. Virkelig en deilig start på søndagen! I dag har jeg planer om å trene, og deretter må jeg nesten rydde litt til den kommende uken.Pleier dere å lage dere ekstra god frokost på søndager? Vi snakkes!

Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits