NEW IN

 • 28.02.2015 - 18:41

Heihei, dere! Har dere en fin helg så langt? For min del har dagen bestått av jobbing etterfulgt av litt avslapping på sofaen, og det har egentlig vært ganske deilig. På jobb i dag tok jeg med meg t-skjorten som dere ser på bildet, den er til en forandring litt annerledes enn de vanlige basic t-skjortene som jeg fyller opp klesskapet med. Ser for meg den blir utrolig fin til for eksempel skinnbukse med en hvit jakke over, så det skal bli spennende å eksperimentere med :-) 

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og lade opp batteriene til neste uke. Tenker også å ta en del bilder til bloggen slik at det ikke blir like stille her inne som det har vært siste uken, så dersom det er noe dere ønsker å se må dere bare legge igjen en kommentar. 

Hva synes dere? Og er det noe dere ønsker å se på bloggen fremover?

HELG MED GOD SAMVITTIGHET

 • 27.02.2015 - 15:37

Heihei, dere! Da var det endelig fredag, og jeg har faktisk ikke gledet meg så mye til helg på lenge. Vet ikke om det er bare meg, men dagene denne uken har gått utrolig sakte og det kjennes både i hode å på kroppen. For min del har uken bestått av skole, jobb og litt trening, så jeg har dessverre ikke så veldig mye interressant å dele. 

Siden jeg ikke alltid kan ha vanlig gym på grunn av nakkeskaden min, så hadde jeg alternativ trening i gymmen i dag og fikk faktisk kjørt både rygg, skuldrer og biceps ganske godt. Deilig! Ser forresten ut som om jeg har en utrolig stor panne på bildet under her, haha. Vet ikke helt hva som skjedde der altså. Jeg er egentlig ikke så glad i å poste mobil-bilder på bloggen, men kanskje det er greit av og til? Det blir jo litt mer personlig da i alle fall :-)


Nå står middag på planen, og senere skal jeg ut å jobbe med russebilen. Håper dere får en fantastisk helg

HOW I LOOK TODAY

 • 25.02.2015 - 16:54

Skjerf: Holzweiler / Jakke: Zara / Genser: Morgano / Skjørt: Freequent / Sko: Bianco / Klokke: Daniel Wellington / Clutch: Michael Kors

Heihei! Her har dere et par bilder av dagens antrekk! Det er så deilig at det vi nærmer oss lysere tider, noe som betyr at det er mye lettere å rekke et par bilder etter skoletid, haha. Ønsker dere en fin onsdag videre!

MY LATEST INSTAGRAM PHOTOS

 • 24.02.2015 - 22:25


@lineleknesund

LONDON GUIDE

 • 24.02.2015 - 16:00

Heihei! Det var en leser som lurte på om jeg kunne lage en liten London-guide hvor jeg tipser dere om ting man bør gjøre når man er der. Nå er jeg ingen ekspert når det kommer til London, men etter å ha vært der ett par ganger har jeg fått litt peiling. Jeg har valgt å dele opp denne guiden i kategorier til hvor dere kan bo, hvilke transportmiddel som lønner seg å bruke, gode shoppingsteder, gode plasser å spise mat og attraksjoner. 

WHERE TO LIVE?

Når det kommer til hvor man skal bo i London så har jeg egentlig ikke så veldig mye å komme med, men siden jeg har vært der to ganger skal jeg fortelle litt om mine opplevelser. Første gangen jeg var der bodde jeg på rom sammen med Andrea, mamma og mammaen til Andrea. Dette hotellet var ganske lite, men rommene var store og nok så fine. Hotellet heter Cleveland Hotel, og ligger i nærheten av Hyde park. Dette er et hotell jeg kan anbefale videre og som har en veldig grei standard! 

Veldig viktig å sende siste snap før man forlater hotell wifi-en, haha.

Når jeg var i London nå i Februar så bodde vi på Royal National Hotel. Det er vel egentlig et hotell for studiegrupper sånn jeg forstod det, men det er nok fult mulig å booke her dersom man ønsker. Rommene var rene og vi hadde greit med plass, så dette er også et helt okei alternativ. Hotellet lå ganske nært undergrunnen, og dermed kom vi oss raskt frem og tilbake fra alt mulig. 

HOW TO GET AROUND?

Første gangen jeg var i London var taxi det transportmiddelet som ble mest brukt. Enkelt, greit, og relativt billig. Vi tok også tog da vi skulle et lite stykke utenfor London. Det gikk også veldig fint, og kan fint brukes dersom man skal langt. 

Undergrunnen er egentlig et avsnitt i seg selv. Da jeg var i Madrid for et par år siden fikk jeg litt skrekken for undergrunnen, både fordi det var varmt, klamt, stappet med folk, og ja - you name it. Dermed var jeg egentlig ikke så veldig gira på å bruke dette som transportmiddel nå, men prøvde meg på den likevell. Det gikk overraskende greit, og de aller fleste gangene jeg reiste med den fikk vi sitteplasser. Undergrunnen er nok det billigeste og raskeste transportmiddelet, og den er absolutt ikke vanskelig å forstå seg på. 

WHERE TO SHOP?

Dette er vel det mange lurer på før de drar til London for første gang! Jeg er en sånn person som synes Oxford Street er en veldig okei plass å shoppe i. Her finner dere butikker som zara, aldo, river island, bershka, primark, topshop, urban outfitters osv. Ved å gå inn i en sidegate finner dere også Victoria's Secret ganske enkelt. 

Et kjøpesenter som jeg kan anbefale er Westfields. Det er et kjempestort kjøpesenter med utrolig mange butikker, og så vidt jeg husker var det absolutt ikke like mye folk her som i Oxford Street. 

For et par år siden tok vi også turen innom en outlet som lå et lite stykke utenfor London ved Bicester Village. Her var det butikker som Juicy Couture, Michael Kors og Ralph Lauren. En grei plass å dra dersom man er ute etter designerklær til en litt billigere pris. 

Ellers er det noen få butikker rundt om i Picadilly Circus, blant annet Sportsdirect som har ganske greie priser på merker som nike og adidas. Her er det ikke mye shopping, men det kan være greit å ta en liten runde dersom dere er innom Picadilly Circus.  

WHERE TO EAT? 

Jeg har egentlig aldri hatt fokus på mat mens jeg har vært i London. Det blir bare en kjapp liten pause mellom shoppingen, eller en tur innom butikken for å kjøpe med litt frukt og sjokolade til hotellet etter en lang dag. Men jeg kan i alle fall anbefale Fridays som ligger mellom Leister Square og Picadilly Circus. Jeg er omtrent alltid fornøyd med maten min der uansett om det er i Norge eller i utlandet. 

Ellers synes jeg Subway er en veldig grei plass å stoppe på mellom shoppingen, eller bare til å ta med hjem. Dere finner som regel subway flere plasser i London, og her velger dere helt selv hvor sunn maten skal være. 

Viss dere er glade i kanelsnurrer så må dere innom Cinnabuns! Her selger de kun kanelsnurrer med en kjempegod melis på, åh - det er såå godt. Den lille butikken finner dere midt i Picadilly Circus. 

Pret A Manger er en kjempefin kafè for dere som liker litt sunnere mat. Her har de fruktbeger, mandelmelk, yoghurt med topping - og mye mer. Her spiste vi hele tiden sist jeg var i London, og jeg var stortsett veldig fornøyd! 

WHAT TO DO?

London har uendelig mye å by på når det kommer til ting å se og gjøre. Første gangen jeg var der ble det omtrent bare shopping - noe som er en opplevelse i seg selv, mens nå når jeg var der med klassen ble det en god del mer titting. 

London Eye er en attraksjon jeg har veldig lyst til å prøve! Vi fikk dessverre ikke tid, men det så veldig flott ut - så det skal jeg gjøre neste gang jeg drar dit.

Noe som nesten er et must når man drar til London er å se en musikal. Jeg så we will rock you for ett par år siden, og det var veldig gøy å ha gjort det. Personlig synes jeg den varte litt for lenge, men der var absolutt en opplevelse jeg ikke ville vært foruten. 

En tur til Hyde Park er også en koselig ting å gjøre dersom man trenger en liten pause. Kan tenke meg at en piknik her med jordbær, sjokolade og god mat er kjempe koselig om sommeren! Her hopper ekkorn rundt om kring hele tiden, kan tro vi tok frem kameraet da - haha. Det ble dessverre ikke en veldig utfyllende guide, men jeg håper at noen av dere kan ta nytte av den :-)  

I WANT TO WEAR THIS

 • 23.02.2015 - 19:52

Innlegget inneholder annonselenker

Veske HER / Øredobber HER / Sko HER / Hatt HER / Kjole HER 

WITH A HINT OF BURGUNDY

 • 23.02.2015 - 16:17Lue: FWSS / Jakke: Zara / Bukse: Topshop / Sko: Bianco / Veske: Michael Kors

EXCITED

 • 22.02.2015 - 18:36


weheartit

PERFECT SUNDAY

 • 22.02.2015 - 14:03

Heihei! Da var det søndag igjen, noe som betyr at vinterferien allerede er over. Det er egentlig helt greit for min del, for nå begynner innspurten med tentamener og prøver før eksamener i mai og juni. Altså videregående nærmer seg slutten, joho! Det blir en gledens dag, dere.

Uansett. I dag våknet jeg relativt tidlig og spiste en deilig frokost, og dro deretter videre til trening. Etter planen skulle jeg egentlig gå en tur ute, men på grunn av snøkave så tok jeg heller turen til treningssenteret og fullførte en time kardio. Følelsen av å trene om morgenen er så deilig! Nå har jeg i alle fall satt meg godt til rette i senga med gossip girl på skjermen og en deilig smoothie i hånda, hihi. Ønsker dere en strålende søndag 

DETOX WATER

 • 21.02.2015 - 18:31

Er det noe jeg er glad i, så er det vann med lime og sitron. Ikke bare smaker det godt, men jeg føler også at det renser kroppen på en deilig måte. Så enkelt og så godt! 

INNKJØP FRA LONDON

 • 20.02.2015 - 17:18

Ny favorittbukse / Sko fra Nike

Smoothie glass fra Urban Outfitters

To bodysprayer fra Victoria's Secret / Drikkeflaske og undertøy fra LOVE kolleksjonen

Transparent pudder fra Rimmel

Concealer fra Smashbox

Sportsbh fra Nike

Håper dere liker innkjøpene :-)

GREEN SMOOTHIE

 • 20.02.2015 - 10:43

God morgen! Jeg har faktisk aldri prøvd meg på grønne smoothier før, så i dag bestemte jeg meg for å teste det ut. Den ble faktisk overraskende god, og kommer definitivt til å bli laget flere ganger. Oppskriften finner dere under bildet. 

En kiwi
 
En banan
 
En god håndfull spinat
 
Litt limejuice
 
1-2 dl vannBland enkelt og greit alt sammen i en blender, så er den klar på 1-2-3. Bruk gjerne to kiwier dersom dere ønsker en sterkere kiwi-smak! Den er aller best kald, så sett den gjerne i kjøleskapet en liten stund eller tilsett noen isbiter. 

Har dere noen gode oppskrifter på grønne smoothier? 

HJEMREISE

 • 19.02.2015 - 18:27

På fredag var det tid for hjemreise, noe som var veldig kjedelig samtidig som det var veldig deilig - haha. Dagen startet vi med en tur på museum, og det var egentlig ganske interessant. Etter det dro vi rett til flyplassen og reisen der i fra varte vell i 11timer viss vi teller med all ventingen, woho! Slenger med et par bilder fra de få timene vi hadde i London på fredag :-) 

Dette er såå typisk meg på reise.. Vesken blir alltid full uansett hvordan jeg gjør det, haha. 

Det var altså det siste innlegget fra London. Håper det har gått greit at jeg postet dem slik siden jeg ikke fikk postet noe mens jeg var der! Ellers må dere bare spørre dersom dere lurer på noe angående turen, og så kommer det sikkert flere bilder i senere innlegg :-) 

READY FOR WORK

 • 19.02.2015 - 09:17

God morgen, dere! I dag har jeg først og fremst en åtte-timers jobbvakt på Floyd, og deretter har jeg litt tid hjemme før jeg skal jobbe på kafèen i kveld. Med andre ord trenger jeg masse næring for å komme meg gjennom dagen, hihi. Til jobb i dag har jeg pakket med meg mango, peanøttsmør og banan sandwich, sandwich med avokado og en banan - nam! Litt sitronvann er også godt å ha.

 

Senere i dag kommer siste det siste innlegget fra London, så da blir det litt mer "normal" blogging igjen :-) Ha en super dag! 

LAST DAY IN LONDON

 • 18.02.2015 - 15:30

Torsdag var den siste hele-dagen vi hadde i London. Denne dagen var det bestemt at vi skulle en tur til Waterloo for å dra på museum, etterfulgt av en tur til London Eye og Trafalgar Square før vi avsluttet dagen på Camden Market. Trafalgar Square var en ganske fin plass med mye folk, en stor fontene og fine statuer. Her var det også folk som underholdt med mange forskjellige ting. Camden Market var ikke noe for meg, og heller ikke for venninnene mine, så det ble en kjapp tur innom før vi dro videre. En veldig fin dag som vi avsluttet med en runde i Oxford Street før det var fellesmiddag med klassene på Fridays. Denne dagen tok jeg dessverre ikke med meg kameraet ut, men slenger med et par bilder som ble tatt med iphonen. Vi snakkes! 

Just another delicious breakfast

 • 18.02.2015 - 10:14

 

God morgen! Frokosten i dag var utrolig god, så nå sitter det en glad og fornøyd jente bak tastaturet, haha. Det ble enkelt og greit knekkebrød med èn avokado som jeg moset, tilsatte salt og pepper, og fordelte utover. Jeg toppet det med litt sennepsfrø, noe som virkelig setter prikken over i-en. På siden lagde jeg en smoothie av en banan, litt jordbær og vann. Nå er jeg med andre ord veldig klar for å ta fatt på dagen! På planen står en treningsøkt etterfulgt av en liten jobbvakt.

Ha en fin dag! 

ANTREKK 17.02.2015

 • 17.02.2015 - 18:39
Skjerf: Cubus / Jakke: New Look / Tskjorte: Mbym / Bukse: Topshop / Sko: Nike / Clutch: Michael Kors 

HARRODS, BUCKINGHAM PALACE AND BIG BEN

 • 17.02.2015 - 16:15

Onsdag startet vi med noen timer på Harrods. Det er et stort bygg med avdelinger som Louis Vuitton, Burberry og Valentiono - med andre ord ble det ikke så mye shopping der. Vi gikk rundt der en liten stund før vi satt oss ned på Starbucks for en morning coffe. Tror aldri jeg har drukket så mye kaffe før som jeg gjorde i London, haha - her snakker vi flere kopper om dagen, noe som er veldig uvanlig for meg. 

Etter Harrods gikk vi videre gjennom Hyde Park til Buckingham Palace, hvor vi fant oss en plass å spise lunsj. Det var utrolig kaldt denne dagen, så på dette tidspunktet var vi allerede klare for å dra tilbake til hotellet - men neida. Etter å ha gått videre gjennom Hyde Park skulle vi være med på en totimers guidet-tur utendørs. Selv om det var ganske kjedelig og kaldt, så hadde vi det litt morro og fikk forsåvidt vite mye interessant.

Når vi kom tilbake hoppet jeg og Julie rett i badekaret for å få igjen varmen. Her koset vi oss litt før vi tok undergrunnen til Picadilly Circus og Oxford Street. Vi så faktisk de som spilte inn til Britain's got Talent og som kom springende ut flere ganger, haha! 

Enda en fin dag i byen overstått!

KEEPING IT COLORFUL

 • 17.02.2015 - 10:15

Heihei! Da var tirsdagen allerede i gang, og for meg startet den ganske tidlig med tanke på at jeg har feie. Det er så deilig å stå opp litt tidligere enn man må og kose seg litt ekstra på morgenkvisten! For meg er dette utrolig viktig, og jeg liker veldig godt å ta meg tid til å lage god frokost, og noen ganger til å trene. I dag laget jeg meg havregrøt av 40gr havregryn og litt mandelmelk som jeg toppet med en spiseskje cottage cheese, sukrin og kanel. På siden hadde jeg en halv mango, litt druer og ett glass med grapefrukt-juice. Så deilig med friske farger på frokostfatet! På ipaden fant jeg frem weheartit, og brukte litt tid til å finne inspirasjon for dagen. Håper dere får en fin tirsdag 

SECOND DAY IN LONDON

 • 16.02.2015 - 18:41

På tirsdag våknet vi litt mer uthvilte, og var veldig klare for en ny dag i storbyen. På planen stod besøk til Tower of London, etterfulgt av en tur til brick lane og St.Pauls kirken. Tower of London er et stort slott hvor de bevarer blant annet juvelene til de kongelige. Her hadde vi guidet-tur og fikk masse informasjon. Vi tok oss selvfølgelig tiden til å ta en god del bilder både på innsiden og på utsiden hvor vi hadde utsikt mot tower bridge. Haha, vi hadde det skikkelig morsomt med han her altså. 

Brick Lane er en gate i London hvor de fleste pakistanerene bor. Her tok jeg ingen bilder da vi uhendigvis kom midt inn i en begravelse, og følte oss litt utilpass. Etter besøket her følte jeg meg litt dårlig, så jeg bestemte meg for å dra tilbake til hotellet for å slappe av slik at jeg forhåpentligvis ble bedre til kvelden. Jeg så bilder fra de som dro til St. Paul's kirken, og utsikten så utrolig fin ut. Helt sikkert en kjempefin opplevelse for dem som var der :-)

Etter å ha slappet av på hotellet i et par timer følte jeg meg mye bedre og ble med jentene en tur til Oxford Street. Her ble det litt shopping, og ellers bare koset vi oss. Haha, jeg og Julie ble stoppet av en mann som skulle ha oss med inn for å teste ut noen produkter og for å få noen vareprøver. Det var skikkelig morsomt fordi han kunne litt norsk, og forstod det meste vi sa. Produktene var i alle fall veldig gode da, - gikk ut med silkemyke hender og skinnende negler. 

Ønsker dere en fin kveld! 

MONDAY BREKKIE

 • 16.02.2015 - 12:21

God morgen, dere! Mandag og vinterferie er en deilig kombinasjon her i huset. Nå er frokosten i magen, og jeg er klar for å kick-starte mandagen - og uken, med en treningsøkt. I dag har jeg planer om å handle inn litt mat til uken, og planlegge litt hva som ellers må gjøres. Ønsker dere en kjempefin mandag, og ikke minst vinterferie dersom dere har det!

LONDON DAG 1

 • 15.02.2015 - 14:13

Heihei! Som dere kanskje har forstått så hadde vi ikke internett på hotellet i London, og dermed ble det ingen blogging mens jeg var der. Jeg kom hjem sent på fredag, og i går gikk dagen til jobb, kino og venninekos. Nå er jeg med andre ord klar for å dele mange bilder med dere! Jeg kommer til å poste ett innlegg fra London daglig fremover, så da blir det alt i alt fem innlegg og kanskje et par med litt ekstra bilder :-)

På mandag var vi fremme på hotellet litt senere enn planlagt, men startet programmet rundt klokken fire. Denne dagen tok vi turen til Covent Garden, Leicster Square og Picadilly Circus. Vi hadde ingen planlagte aktiviteter, så vi gikk bare rundt og tittet litt rundt på de forskjellige plassene. Covent Garden var vi ikke så utrolig begeistret over, så her gikk vi en liten runde før vi satt oss ned på en liten kafè.

Så fort vi spaserte videre mot Leicster Square ble ting mye mer interessant, massevis av butikker langs gaten og det var fullt av folk. Vi fulgte hele gaten og endte opp midt i Picadilly Circus. Der selger de verdensbeste cinnabuns altså, så her må dere innom viss dere skal til London. Her tok vi også turen innom et par butikken før vi ble så slitne at vi dro rett tilbake til hotellet for å legge oss. 

Noen av dere som har besøkt desse plassene før?

NESTE STOPP - LONDON

 • 08.02.2015 - 20:24

God kveld, dere! Nå er det bare noen få timer til jeg setter nesen mot London med den kjekke engelsk-klassen min. Vi skal være der i fem dager, og kommer med andre ord hjem på fredag. Jeg gleder meg kjempemye til å tilbringe noen dager i storbyen med gode venninner, og ikke minst til å ta mange fine bilder som jeg skal dele med dere. Bloggingen blir mest sannsynelig lagt opp som i Berlin - altså ett innlegg hver kveld om hvordan dagen har vært, og kanskje noen antrekksbilder inn i mellom. Dersom det er ting jeg vil skrive mer detaljert om så kommer jeg nok til å dele det i uken etter! Og når vi snakker om uken etter, så har jeg faktisk vinterferie - WOHO. Det har vært etterlengtet altså, haha. 

Det er faktsik litt over to år siden jeg var i London sist, så det skal bli utrolig morsomt å dra dit igjen. Legger ved noen bilder fra den turen :-)

Ellers må dere gjerne følge meg på instagram dersom jeg ikke får tid til å oppdatere her inne de kommende dagene @lineleknesund. Ha en fortsatt fin kveld! 

BREAKFAST AND VOGUE

 • 08.02.2015 - 11:28

God søndagsmorgen, dere! Dagen startet med en liten oppmerksomet til mamma, og det tror jeg hun satt veldig pris på. Utenom det har jeg allerede startet på dagens gjøremål, og sitter godt plassert ved skivepulten hvor jeg skal skrive to oppgaver som skal leveres senere i dag. Deretter må jeg pakke ut fra Berlin og inn til London, haha. Klager ikke på sistnevnte da!

Dagens frukost ble deilig havregrøt av 40gr havremel og mandelmelk, toppet med banan og økologisk peanøttsmør. Er vel gøy å se at jeg faktisk spiser noe annet enn pannekaker om dagen også, haha. Ønsker dere en kjempefin søndag 

MAKEUP NEWS

 • 07.02.2015 - 17:53

Er det noe jeg elsker å kjøpe, så er det nye ting til sminkebordet. Da snakker jeg både sminke, tilbehør og interiør. For et par dager siden fikk jeg en pakke i posten med et par nye produkter, og så lang er jeg veldig fornøyd! Alt sammen er fra iherb, og kostet meg under 200-lappen inkludert frakt, så her kan man spare penger altså. 

Jeg er utrolig slapp på å rense sminkekostene mine, og har som regel bare brukt vanlig shampo og balsam. Produktet på bildene under er enkelt og greit en spary som man sprayer på sminkekostene, og deretter tørker man dem på en klut eller tørkepapir - man trenger altså ikke vann eller noe annet. Denne har jeg allerede testet ut, og jeg liker den veldig godt! Sprayen er fra merket Mineral Fusion og den kan dere kjøpe HER. 

 En annen ting jeg har hatt lyst på lenge er en svamp som jeg kan bruke til foundation, concealer osv. Denne fungerer veldig bra da den er rund med en spiss side, og en flat side. På denne måten kommer man til overalt. Svampen har jeg allerede testet ut og den gir en flott dekevne, og det tar ikke lang tid å gå over hele ansiktet. Den er fra merket Real Techniques og dere finner den HER. 

Det siste jeg kjøpte var en sminkekost. Den er ikke så veldig stor, men fungerer veldig fint til å sette concealer under øynene. Må også få med at denne er skikkelig myk og god! Denne er også fra Real Techniques og kan kjøpes HER. 


Iherb er absolutt en av mine favorittsider når det kommer til veldig mange ting. Der kjøper jeg både billigere supermat og proteinbarer og nå har jeg fått testet ut litt fra sminkekategorien også, ikke værst! Dersom dere ikke har handlet der før kan dere bruke koden JPC305 så får dere litt rabatt ved første kjøp :-)

Pleier dere å bruke denne nettsiden?

TIDLIG FERIE

 • 06.02.2015 - 17:26

Heihei, dere! I dag var siste skoledagen min på to uker fremover, og det kjenner jeg er utrolig deilig å tenke på. Jeg vet ikke om jeg har sagt det til dere, men allerede natt til mandag reiser jeg til London sammen med engelsk-klassen min. Kjenner jeg gleder meg til enda enda en storbytur, og ikke minst til å tilbringe masse tid sammen med gode venninner. Uken etterpå har vi vinterferie, så nå får jeg forhåpentligvis slappet godt av før jeg kommer rett tilbake til tentamener og prøver.. 

Nå har jeg akkurat vært en tur innom butikken og kjøpt meg en stor godtepose, hihi. Er det fredag, så er det fredag.Er det noen av dere som skal på klassetur? Og når får dere ferie? :-)

BERLIN INNKJØP

 • 05.02.2015 - 20:18

Hvit eyeliner fra NYX i fargen 604 Milk Lait. Kjøpt på butikken Douglas. 

Undertøy, 10 par sokker(haha), 350 hårstrikk og en cleansing pad. 

Kjole fra Hennes og Mauritz. 

Primer fra Smashbox og dag-krem fra Nivea.

Helt vanlig "skaterskjørt" fra Pimkie. 

Det var altså alt jeg kjøpte meg i Berlin! Det var ikke så veldig dyrt der, så litt shopping ble det selv om jeg egentlig sparer mest mulig til New York, hihi. Håper dere liker innlegget :-)

FAVOURITE

 • 05.02.2015 - 11:48

Heihei! Nå er jeg en liten tur innom hjemmet, før jeg skal tilbake til skolen og deretter til jobb. På lange dager som dette synes jeg det er ekstra viktig med en god lunsj, og i dag ble det bananpannekakene som jeg fortsatt spiser hele tiden, haha. Det er vell på tide å eksperimentere litt mer med lunsjen fremover, så jeg satser på å finne noen nye favoritter i ferien når jeg har god tid. 

Pannekakeoppskriften finner dere HER. I dag tilsatte jeg også en spiseskje chia-frø for litt ekstra næring!  

Har dere noen lunsjfavoritter? 

UNPOSTED FROM BERLIN

 • 04.02.2015 - 15:00Berlin var virkelig en fin opplevelse, og jeg er veldig takknemmelig for å ha vært der. På en måte er byen veldig dyster og hemmelighetsfull, men når solen skinner - vell, da får man virkelig en følelse av håp opp i alt det mørke. Jeg er så glad for at jeg har lært å ta til meg alle følelsene som forskjellige plasser byr på, og etter å ha vært i Berlin sitter jeg igjen med mye nysgjerrighet rundt krigen og alt det vonde som skjedde. For meg bydde byen på veldig mange forskjellige følelser, både gode og vode, og jeg gleder meg til å se hva mer Berlin har å by på i fremtiden. 

IHERB NEWS

 • 03.02.2015 - 18:23

Heihei! For et par dager siden hentet jeg et par iherb pakker, og i dag tenkte jeg enkelt og greit å vise dere hva de inneholdt.

♥ Kokkosnøttolje er noe jeg er glad i å bruke i steden for vanlig olje. Det fungerer minst like bra, smaker ingenting og er mye sunnere for kroppen. Dere kan kjøpe den HER

♥ Chiafrø har jeg snakket om før, men kort sagt er det frø som inneholder mange sunne fordeler og som man kan bruke til utrolig mye. Eksempler er i havregrøten, i chiapudding, i smoothier og så videre. Desse kan dere kjøpe HER

Sist, men absolutt ikke minst - questbarer. For dere som kanskje ikke har hørt om desse, så er det proteinbarer som har et sunt og næringsrikt innhold og som smaker kjempegodt. Denne smaken var ny for meg, men ble kjapt en av favorittene mine. Questbarene er kjempegode etter et par minutter i stekeovnen eller mikroen. Dere kan kjøpe desse HER

Jeg venter faktisk på enda en pakke, og tenker at jeg skal lage en iherb guide om ikke så lenge for å dele litt tips og triks angående denne siden. Jeg og mamma har prøvd veldig mye forskjellig, så da kommer jeg til å dele alt fra mat til skjønnhetsprodukter som jeg er fornøyd med. Er det noe dere kan være interesserte i? Håper dere har en fin tirsdag

TV TURM

 • 02.02.2015 - 17:20

Hei! Som jeg fortalte dere på lørdag, så var jeg og Andrea en tur opp i Berlins høyeste bygning - tv tårnet. Fra restauranten hadde vi en utrolig utsikt over hele byen, og jeg er veldig glad for at vi dro opp dit. Restauranten beveget seg sakte rundt, og dermed fikk vi sett oss 360 grader rundt om i byen. Absolutt noe jeg anbefaler dere å gjøre dersom dere skal til Berlin. 

Det var dessverre veldig vanskelig å få tatt fine bilder på grunn av lyset, men jeg slenger med et par likevell. 

Noen som har gjort noe lignende?

TOURISTS

 • 02.02.2015 - 12:55

Heihei! I går hadde vi frem til klokken fire i Berlin før vi skulle starte på hjemreisen. Siden de aller fleste butikkene var stengt denne dagen, så bestemte vi oss for å være litt turister å se oss litt rundt. Vi startet ved brandenburger tor og holocaust memorial, og dro videre til berlinmuren etterfulgt av en tur i tiergarten park. Inn i mellom stoppet vi for både starbucks og donuts, hihi. Jeg synes det var så gøy å gå rundt å se på alt! Alt i alt har vi hatt en veldig fin tur til Berlin, og takker Nivea utrolig mye for muligheten. Definitivt en by jeg kunne reist tilbake til :-) 

Noen av dere som har vært i Berlin? 

ANTREKK 01.02.2015

 • 01.02.2015 - 15:43


Jakke og genser: Zara / Bukse: Cubus / Sko: Bianco / Veske: Marc by Marc Jacobs 

 

Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits