SATURDAY IN THE CITY

 • 01.02.2015 - 00:48

Heihei, og god kveld! I dag våknet vi ganske så tidlig, og tok en taxi inn til byen ikke lenge etter. Vi dro først til Berlin senteret hvor vi gjorde oss ferdige med shoppingen, et senter som var utrolig stort med mange butikker. Etter et par timer der bestemte vi oss for å rusle videre mot alexanderplatz hvor vi kikket litt rundt i butikker, spiste lunsj og kjøpte biletter til Berlins høyeste bygning hvor vi spiste middag senere på kvelden. Utsikten var helt fantastisk, så de bildene kommer jeg til å dele i ett eget innlegg tror jeg. 

Kvelden har vi tilbrakt på hotellrommet med såre bein og gossip girl på skjermen, haha. Det kjennes virkelig i beina når man går så mye som vi har gjort de to siste dagene! I morgen har vi planer om å være litt ekstra turister og få med oss både brandenburger tor og holocaust memorial. Hjemreisen begynner vi på klokken fire, og kommer ikke hjem før rundt midnatt. 

Tenker jeg kommer til å fordele bildene i forskjellige innlegg fremover isteden for å bombardere dere med en hel haug på en gang. Under her ser dere i alle fall noen bilder fra dagen i dag. Håper dere har hatt en fin lørdagskveld 

IN BERLIN

 • 30.01.2015 - 19:35

Heihei! I dag reiste som sagt jeg og Andrea til Berlin, og var oppe allerede klokken fem i dag tidelig. For dere som kanskje ikke har fått det med dere så vant vi en tur med Nivea, og skal tilbringe helgen her. 

Da vi skulle ta flyet fra Ålesund til Oslo ble vi fint plassert på første klasse, fikk god frokost og ikke minst god beinplass. Deretter dro vi videre fra Oslo til Berlin med akkurat samme luksusen, og koset oss skikkelig. Må virkelig skryte av SAS i dag, for slik service liker jeg! Når vi ankom Berlin sto en mann i dress klar med navneskilt til oss, han tok med seg all bagasje og åpnet alle dører til oss - haha. Ikke nok med det, men han hadde en skikkelig fin bil også, så da følte vi oss bra spesielle.

Vi var på hotellet allerede klokken ett, og bestemte oss for å sjekke ut Berlin's gater med en gang. Fem timer senere var vi så slitne etter å ha vært oppe i 13 timer, at vi bestemte oss for å ta en liten powernap. Planene videre for kvelden har vi ikke lagt enda, men vi skal i alle fall kose oss!  Alt i alt har det vært en veldig vellykket dag hittil, og jeg gleder meg til resten av oppholdet! Som dere ser har jeg ikke tatt så mange bilder i dag, men i morgen kommer nok et lite bildedryss.  

Hva har dere gjort i dag?  

SMINKEVIDEO - ØYNE

 • 29.01.2015 - 17:10

Heihei! Det var såå hyggelig at flere av dere hadde lyst til å se sminkevideoen, så her kommer den! Jeg valgte å bare vise øyesminken, og så kan jeg heller vise hudsminken en annen gang dersom noen ønsker det. Det er som sagt den første sminkevideoen jeg lager, og jeg er fult klar over at filmingen er dårlig til tider, og at det det kanskje ble litt for nærme. Men man prøver og feiler, så neste gang er jeg en erfaring klokere og kan forhåpentligvis gjøre det litt bedre :-)

Jeg kommer til å skrive alle produktene jeg brukte under videoen dersom noen lurer på det. Ellers må dere gjerne komme med tilbakemeldinger på om dere likte den eller ikke! Dersom det er ønskelig tenkte jeg at jeg kunne prøve meg på en ny en allerede om et par uker, og da med temaet valentines-sminke, er det noe dere kunne vært interesserte i? 

Husk å sette på 1080p for HD kvalitet! 
Brynpudder fra THE BALM
Øyenskyggeprimer fra ARTDECO 
Øyenskyggepalett fra URBAN DECAY - NAKED2
Eyeliner fra INGLOT   


Ellers må dere gjerne følge meg på youtube for å kunne se filmene jeg legger ut allerede før de kommer på bloggen!

Hva synes dere?  

Thursday lunch

 • 29.01.2015 - 11:55

Heihei! I dag ble det bananpannekaker til lunsj igjen, og det var minst like godt som sist! Jeg har blitt helt hektet på pannekaker i det siste, det jo så enkelt og godt. Dersom dere ønsker å se oppskriften kan dere klikke dere inn HER. 

Nå skal jeg straks ta turen tilbake til skolen, og deretter blir det en liten tur til Julie før jeg skal hjem og pakke. Senere i kveld kommer forresten sminkevideoen mest sannsynelig! Håper dere har en fin dag :-)

lately on my instagram

 • 28.01.2015 - 19:50


Tenkte jeg skulle dele noen av mine siste instagram bilder. Elsker den appen! Haha. Dere kan følge meg på lineleknesund.

Hva heter dere på instagram? 

one day left

 • 28.01.2015 - 14:31

Heihei, dere! Da var onsdagen her og for min del er jeg bare en liten tur innom hjemmet før jeg skal ett par timer på jobb. Kjenner at kroppen er litt tung i dag og at hodeverken ligger i bakhodet, så vi får se hvordan det blir med treningen senere. Stikker egentlig bare en rask tur innom for å oppdatere dere og for å ønske dere en fin onsdag videre. Nå er det bare to dager igjen til helg, og èn dag til jeg drar til Berlin. Gleder meg! 

Har dere noen spennende planer for helgen?  

favourite perfume

 • 27.01.2015 - 17:54Denne parfymen er såå god, og har vært min favoritt i godt over ett år. Nå har jeg kommet til det punktet hvor jeg har begynt å spare på den, og bruker den kun til spesielle anledninger, haha! Den er i alle fall fra escada og heter Absolutely me - som dere helt sikkert har skjønt fra bildene over her. Jeg elsker flasken og designet, og ikke minst lukten 

Har dere en favoritt parfyme?

Sweaterweather

 • 26.01.2015 - 13:16Denne deilige genseren ble med meg hjem fra jobb i helgen. Utrolig myk og god og kan brukes til det meste! Det var ikke så lett å få noe bra bilde av den, men dere får nok se den i et antrekk om ikke så lenge :-)

Flere enn meg som er glade i enkle og gode gensere? Hihi.  

Berlin like rundt hjørnet

 • 25.01.2015 - 22:30

Heihei! Titter bare innom for å dele planene mine for neste uke med dere. Jeg har en del skolearbeid jeg må få unnagjort, gjerne ett par treningsøkter, og i tillegg har jeg litt jobb på planen. Jeg trøster meg med at til helgen er det klart for Berlintur med bestis, og det skal bli såå koselig. Skulle vel gjerne tatt meg litt tid til å planlegge litt mer av hva vi skal bruke dagene på mens vi er der også, men enten så får jeg sette Andrea på saken eller så tar vi det litt som det kommer. Som dere ser blir det litt hektisk for meg denne uken, men i dag har jeg vært flink og tatt litt ekstra bilder slik at det ikke blir så stille her inne denne uken. Det virket som om flere av dere var interesserte i å se sminkevideoen, så den skal jeg prøve å få postet enten på torsdag eller på fredag. 

Ønsker dere en kjempefin kommende uke, vi snakkes! 

SMINKEVIDEO?

 • 25.01.2015 - 15:14

I dag har jeg faktisk spilt inn en sminkevideo til dere, men jeg er veldig usikker på om jeg skal poste den. Er det noe dere kunne tenke dere? Jeg er veldig glad i sminke og i å eksperimentere med det, så selv om jeg ikke ble helt fornøyd med denne så kanskje jeg poster den i nærmeste fremtid dersom det er noe dere ønsker å se :-) Let me know! 


BANANA PANCAKES

 • 25.01.2015 - 12:32

God morgen, dere! I dag ble frokosten litt vel sen, men det er akkurat slik jeg liker det på søndager. Jeg bestemte meg for å teste ut en annen type pannekaker, og de ble så gode! Med en deilig smak av banan og kanel skal disse definitivt lages flere ganger. Bland sammen ingrediensene under og stek dem på medium varme. De var litt vanskelige å snu, men smaken er den samme uansett hvordan de blir seende ut :-)

Ingredienser: 
1 banan 
1 egg 
1 eggehvite 
litt kanel 
2ss havremel 
litt vann eller melk til passelig røreHåper dere koser dere og har en super søndag! 

 

throwback

 • 24.01.2015 - 20:47Et lite bildedryss fra da jeg var i Frankrike i fjor sommer. Kjenner jeg savner sol, brunfarge, god mat og late dager på stranden. Nå har jeg virkelig fått nok av at det er mørkt hele døgnet, og for ikke å snakke om minusgrader. Selv skal jeg mest sannsynelig ikke på sydenferie i år, men satser på at det er varmt og godt når jeg kommer til New York i august. 

Flere som er klare for sommer? 

work

 • 24.01.2015 - 09:42

God morgen, dere! Håper dere hadde en fin start på helgen i går. For min del står jobb på planen i dag, og det gjør meg egentlig ingenting. Håper vi har fått inn mye nytt, hihi. Frokosten er i magen, og jeg er straks klar til å løpe ut av døren. 


Jeg skal prøve å få ordnet antrekksbilder senere i dag dersom været holder. Bildene over er fra gårsdagen :-) Ha en super lørdag!

healthier cookies

 • 23.01.2015 - 23:01

God kveld! Nå som helgen er her er det viktig å kose seg mens man kan, men i dag valgte jeg litt sunnere alternativer. Det skal sies at jeg har stappet i meg en liten pakke med karameller også, men da skader det i alle fall ikke med litt næring etterpå - haha. Jeg var ikke 100 prosent fornøyd med kjeksene, men de gikk likevel kjapt ned. Dersom dere ønsker å lage dem trenger dere bare om å blande ingrediensene godt sammen, ta en spiseskje å form små rundinger på et bakepapir, og eventuelt tilsett mørk sjokolade, valnøtter eller hva dere måtte ønske. Sett ovnen på 175 grader og la dem stå i 12-15min. Jeg anbefaler dere å legge dem på rist rett etter dere har tatt dem ut av ovnen og la dem kjøle seg ned i minimum en halv time for at de skal bli sprø. 

Du trenger: 

 2 eggehviter 
3ss med sukringold/sukrin - alt etter hva du foretrekker
1-2ss sjokoladeprotein
1ts 100% kakao
3ss havremel
1/2ts vaniljesukker
Evnt mørk sjokolade, valnøtter eller annen topping
 

Håper dere har en fin kveld! 

It's friday!

 • 23.01.2015 - 17:08

Heihei, dere! I dag våknet jeg med tidenes gangsperre etter beinøkten på onsdag, og det var så vidt jeg kom meg opp av sengen. Som dere så på treningsplanen jeg la ut hadde jeg planlagt å gå på tredemøllen i en halvtime etterfulgt av 20 minutter med elipsemaskinen i dag, men da gymlæreren hadde bestemt seg for å kjøre på med en spinningtime så hadde jeg ikke sjangs til å trene noe mer, haha. Jeg håper bare det blir litt bedre til i morgen siden jeg skal på jobb. 

Ellers er det endelig fredag, og nesten helg for meg. Jeg skal ta en tur på butikken om ikke så lenge, for i kveld har jeg planer om å kose meg i eget selskap med film og fredagskos. Det trenger både hodet og beina, haha. Jeg tenkte kanskje jeg skulle se the fault in our stars, men viss dere har noen filmtips må dere gjerne legge dem igjen!

Matchende treningstøy er så motiverende og gøy, er dere ikke enige? Dette blir nok ikke brukt før til sommeren, kanskje med en hvit singlett på en spasertur over Brooklyn Bridge? Er det noe jeg gleder meg til om dagen så er det New York - mye spennende som skjer rundt det for tiden, og jeg håper virkelig jeg får ordnet ting slik som jeg vil. Men det skal jeg oppdatere dere om når jeg vet mer :-) 

Har dere noen planer for kvelden? 

weekend coming up

 • 22.01.2015 - 11:19

Hei! Dette blir egentlig bare et veldig kort hei og hade, men endelig er det torsdag, noe som vil si at helgen er like rundt hjørnet. Det kjenner jeg skal bli veldig godt etter en uke stappet med både skole, jobb og trening. Hos meg er pannekakene straks ferdige, og etter lunsj skal jeg tilbake til skolen igjen for ett par timer norsk før det blir enda en jobbvakt. 

Må bare beklage for dårlig blogging for tiden, men sånn er det når dagene er fulle og kreativiteten i tillegg ikke er helt på topp. Med det sagt må dere gjerne komme med ting i kommentarfeltet som dere ønsker å se på bloggen, og så skal jeg gjøre så godt jeg kan :-) Nå tror jeg pannekakene er ferdige, så da snakkes vi senere

Beauty

 • 21.01.2015 - 18:57

Heihei, dere! Denne skrubben fikk jeg i kalendergave, og har dermed fått testet den ut ett par ganger allerede. For meg fungerer den veldig bra, den etterlater huden silkemyk - akkurat slik som jeg mener en god skrubb skal gjøre! Skrubben inneholder både honning og havregryn, og passer for normal til tørr hud. For meg har denne fungert veldig bra nå som det har vært kaldt ute. 

Det beste med denne er nok prisen, haha! Den koster bare $4, noe som tilsvarer rundt 30 norske kroner. Frakten hos iherb er på rundt samme prisen, så her lønner det seg å bestille viss man skal kjøpe litt flere ting også. Dere finner den HER. 

Har dere prøvd denne før? 

Something pretty

 • 19.01.2015 - 19:11

Desse søte øredobbene kjøpte jeg og lillebror til mamma i julegave, og er de ikke fine? For noen år tilbake brukte jeg perler i ørene hver eneste dag, og følte meg rett og slett litt naken uten. Nå derimot er det utrolig sjeldent at jeg bruker øredobber i det hele tatt, men nå lurer jeg på om jeg skal invistere i ett slikt par. Litt annerledes enn vanlige perler, men fortsatt veldig klassiske og fine i mine øyne. 

Hva synes dere?

So good

 • 19.01.2015 - 13:04

Heihei! Tenkte jeg skulle starte mandagen og uken med å dele oppskriften på en sunn og god banan- og sjokolademilkshake som jeg er veldig glad i! Denne kan brukes som ettertreningssnacks, mellommåltid eller en lett frokost. 

 

Du trenger: 
En banan
En teskje kakaopulver(100%)
1-2ss sjokoladeprotein
Valgfri melk 

Bland alt sammen og tada! 


Enkelt og greit, og veldig godt! Ha en fin mandag videre 

PLANNING

 • 18.01.2015 - 18:21

Heisann! Nå er jeg godt i gang med å planlegge den kommende uken, noe som gjør at jeg har mye mer kontroll og fokus i hverdagen. Denne uken blir det en del skole og jobb, og forhåpentligvis en god dose trening. Jeg er fortsatt litt syk, men i dag hadde jeg meg en liten time med musikk på ørene og bare gikk meg en lang og god tur. Avsluttet søndagsøkten med litt knebøy, noe som var veldig deilig. 

Som dere ser har jeg planlagt å trene annenhver dag. Det er veldig lenge siden jeg har trent skikkelig, så det skal bli godt å komme tilbake til gode rutiner. 

 

Slenger med noen motiverende bilder fra weheartit, det er så lett å finne inspirasjon på den siden. Ønsker dere en fin søndagskveld videre, og ikke minst en kjempebra treningsuke i uken som kommer!

Hvilke planer har dere for den kommende uken?

 

SUNDAY BREAKFAST

 • 18.01.2015 - 13:20

God morgen! I dag våknet jeg for et par timer siden, og startet deretter rett på frokosten. Det ble pannekakene som jeg fortalte dere om i et innlegg for ett par dager siden, med andre ord en veldig bra start på dagen. Det var veldig godt med noe sunt og næringsrikt etter en ganske så usunn helg, og litt sitronvann gjorde virkelig susen. 

Nyt søndagen da, dere 

 

TONIGHT

 • 17.01.2015 - 23:17

God kveld, dere! I dag har jeg ikke gjort så veldig mye annet enn å være på jobb og å slappe av. Etter jobb tok jeg meg tid til noen episoder med the carrie diaries, blir så glad og inspirert av serien nå som jeg skal til New York selv! Deretter ble det en liten powernap, og nachos med familien. Jeg og lillebror tok oss en liten biltur i sted og kikket på både hus og folk, hihi. Nå sitter jeg godt plassert i sofaen med litt godis og pepsi max, og tenker å ta tidlig kveld om ikke så lenge. 

Kan ikke bare klage på mørke dager, for det er egentlig utrolig fint ute når mørket senker seg og alt man ser er lysene som gir liv. Håper dere har en koselig lørdagskveld, vi snakkes i morgen

ABOUT BERLIN

 • 17.01.2015 - 20:12

Hei! Dere husker kanskje jeg fortalte dere om reisen jeg vant til Berlin? Nå er reisedato, hotell og alt annet i orden og jeg gleder meg til nye opplevelser. Vi reiser tidlig 30. Januar og blir der hele helgen. Hotellet vi skal bo på heter Hotel Q, og ser veldig fint ut. I tillegg ser det ut til å ligge ganske sentralt, noe som er veldig okei. 

Bilder fra hotellet sin nettside HER

Ellers har vi planer om å komme oss opp i tårnet som dere ser på bildet under her. Tror det kalles TV Tower, og utsikten skal være veldig flott der i fra. Håper vi får tiden til det på kvelden slik vi får med oss alle lysene, og får se byen slik. 

Bilde HER

Så langt har ikke vi planlagt noe mer, men regner med vi går innom et shoppingsenter eller to, spaserer litt rundt i gatene, får med oss berlinermuren og bare koser oss i hverandres selskap. Takker NIVEA for muligheten, og gleder oss masse.

START TO FINISH

 • 16.01.2015 - 19:25

 

Heihei! Stikker bare innom for å tipse dere om denne fantastiske lille saken. Det er en gjennomsiktig neglelakk fra OPI som fungerer som forsterker, base og som en siste finish. Neglelakken sitter mye lenger, og neglene blir sterkere og sunnere. Jeg bruker den enten alene eller over og under neglelakk. I love it! 

Antrekk 16.01.2015

 • 16.01.2015 - 16:15


Jakke:
Zara / Genser: Morgano / Skjørt: Freequent / Veske: Marc by Marc Jacobs / Sko: Bianco

Heihei! Årets første antrekksbilder ble ikke noe å skryte av akkurat, haha. La igjen laderen til speilrefleksen i Bodø, så mens jeg venter på den i posten har jeg brukt Sony kameraet mitt. Det er jo et veldig bra kamera, men av en eller annen grunn fikk jeg ikke til innstillingene i dag..Noen av dere som har peiling på hvilken innstilling som fungerer bra til slike bilder? Kameraet heter Sony A5000, og hittil har jeg bare standard linsen som følger med. Setter stor pris på tips! 

Hva synes dere?

NYTT DESIGN

 • 15.01.2015 - 17:18

Som dere kanskje ser så har jeg endret litt designet på bloggen i dag, og selv ble jeg veldig fornøyd. Ganske enkelt og stilrent, akkurat som jeg liker det. Designet er laget av kvdesign, og det var det forrige designet jeg hadde også. Det var noen ting jeg ønsket å endre på, så jeg sendte henne en mail og fikk svar bare etter noen få minutter. Kjempe hyggelig jente som jeg definitivt kommer til å handle hos neste gang jeg skal endre design også!

Nettbutikken hennes finner dere HER. 

Hva synes dere?

Brunch

 • 15.01.2015 - 13:42

Hei! Jeg har dessverre vært litt småsyk hele uken, og i dag våknet jeg opp med helt opphovnet hals og en slapp kropp. Når man våkner opp syk, så er ikke mat det første man tenker på, og dermed ble det litt sein frokost/lunsj på meg i dag. Jeg tenkte å lage en kyllingsuppe, men siden vi bare hadde kalkun så ble det brukt isteden! Næring er viktig for at kroppen skal kunne bli frisk, men i tillegg er det også godt med noe varmt dersom man har en sår hals. Til suppen brukte jeg bare ting vi hadde i huset, og det tok ikke lang tid å lage den. Sunt og godt! 

For å lage suppen brukte jeg gulrot, selleri, kalkun, rød paprika, eggenudler basert på fullkorn, 2 hønsebuljonger, rødløk, kyllingkrydder, litt pepper, litt sitronsaft, pittelitt ingefær og en liter med vann. Jeg målte ikke opp noe spesielt, men puttet alt opp i en panne og lot det koke opp. På siden hadde jeg en kopp grønn te med sitron og to grove rundstykker som mamma har laget. Blir jeg ikke frisk nå så vet ikke jeg altså, hihi. 

Flere som ikke er helt i form?

Dinnertime

 • 14.01.2015 - 19:45

Heihei! Nå er jeg endelig hjemme fra en lang dag bestående av både skole og jobb. Og hva er vell bedre enn et godt måltid etter å ha knasket på knekkebrød i en hel dag? Jeg fikk oppskriften med en venninne tidligere i dag, og måtte jo bare prøve selv. Pannekakene ble kjempe gode! Med andre ord en veldig fornøyd Line nå altså, haha. Jeg er så giret på å teste ut mange nye, sunne oppskrifter fremover, og har store planer om å gjøre akkurat det. 

Du trenger: 

2 eggehviter
1 egg 
En halv banan 
Litt melk
Valgfritt proteinpulver - Jeg brukte ca 1 ss
Havremel 
Kanel

Bland godt sammen og du er good to go! 

Har dere noen spennende oppskrifter på lur? 

MOTIVER DEG SELV

 • 12.01.2015 - 18:25Motivasjon er noe som kommer å går hos de aller fleste, inkludert meg. Nå har jeg ikke satt foten innom treningssenteret siden november, og kjenner på kroppen at det virkelig er på tide snart. I og med at jeg har problemer med rygg og nakke, så har jeg nå fått et treningsprogram som inneholder en god del repetisjoner og lettere vekter. Det skal bli så deilig å trene igjen etter en så lang pause, og i tillegg vite at jeg forebygger skaden min. Jeg kommer nok til å begynne sakte men sikkert denne uken, og heller fokusere litt mer på sunn og god mat. Få ting er like deilig som å være inne i en god treningsperiode, og jeg gleder meg veldig til å komme i gang igjen! 

Jeg tok en tur innom bildearkivet mitt og motiverte meg selv litt. Er det en ting jeg har lært, så er det at det er viktig å ha realistiske mål og ikke slite seg ut for å jobbe mot noe man ikke kommer til å oppnå. Da blir man bare mindre motivert! Jeg har kommet til det punktet at det viktigeste for meg er å være sunn, og å oppnå følelsen jeg får av regelmessig trening og sunn mat.

Hvilke mål har dere for treningen?

BLESSED

 • 12.01.2015 - 13:47Jeg har fått så mye fint til bursdagen min i år, og er utrolig takknemlig for alt sammen! Marc by Marc Jacobs vesken har jeg jo vist i ett eget innlegg tidligere, og den har jeg brukt mye allerede. Ellers fikk jeg vin, kopp med deilig frukt-te og teklype, sett med mange fine neglelakker, kjempesøt toalettmappe med L på og så ønsket jeg meg også penger med mange siden jeg prøver å spare så mye som mulig frem mot New York. 

Hva har dere på ønskelisten for tiden?

 

HOME

 • 11.01.2015 - 21:08

Heihei, dere! Da var russefeiringen over for denne gang, og vi har hatt en kjempe bra helg. Fredagen startet vi med en tretimers busstur, der vi tok og startet feiringen med en gang. Når vi kom frem på hytten ordnet vi oss og inviterte en super jentegjeng til å vorse hos oss. Senere på kvelden dro vi til hotellet der Staysman og Katastrofe sang og lagde liv, noe jeg synes var helt okei. Denne kvelden var det faktisk hele 20 minusgrader, men alt i alt en vellykkket kveld! Lørdag startet vi med en bjorli spesial, og deretter ble vi liggende i sengen i noen timer. Klokken fire var det tid for afterski, noe som endte opp med å bli det beste med hele helgen! Alle var i godt humør, sang, danset på bordene og stemningen var sykt bra. Og hvem liker vell ikke å feste i ull undertøy, haha. Etter det dro vi rett bort til guttene og fortsatte der før vi igjen dro en tur innom hotellet hvor resten av russen var. 

I dag var det ganske tungt å stå opp, men det gikk fint og vi startet å vaske hytten før vi skulle sjekke ut halv 12. Jeg har faktisk bursdag i dag, så for meg var det rett hjem i familieselskap! God mat, kaker og familie er en fin kombinasjon. Nå skal jeg runde av her og gjøre meg klar for en ny uke med en god del skolearbeid, trening og jobbing på planen. Det blir tungt, men også veldig godt! Har dere hatt en fin helg?

WEEKEND

 • 09.01.2015 - 11:17


Da er jeg pakket og klar for russetreff på Bjorli, gleder meg! Dette bildet tok jeg forresten med det nye kameraet mitt, og det er helt uredigert. Så fornøyd med det altså, haha. Ønsker dere en kjempefin helg, så snakkes vi på søndag :-)

NEW CAMERA

 • 08.01.2015 - 14:59

Æh, se hva som dukket opp i postkassen min i dag! Jeg har lenge ønsket meg ett litt mindre kamera som jeg kan ta med meg over alt, og da var dette et supert alternativ. I tillegg ønsket jeg et kamera som man også kunne filme med, noe dette skal være ganske greit til. 

 Designet er jo bare nydelig, og jeg gleder meg til å gå med dette rundt halsen - haha. Modellen heter Sony A5000, og linsen som følger med er en 16-50mm linse. 

Er det noen av dere som har dette? 

After school

 • 07.01.2015 - 20:54God kveld! Nå begynner jeg å bli lei av mørke dager, vil ha lys og fine bilder - haha. Tenkte jeg skulle tipse dere om litt deilig etter-skole snacks. I dag laget jeg smoothie av frosne jordbær, sukrin gold og vann, og på siden delte jeg opp en grapefrukt. Enkelt, sunt og godt! Jeg synes det er utrolig rart at mange ikke liker grapefrukt? Det er jo bare utrolig godt, bra for forbrenningen og inneholder godt med c-vitamin. Et lite tips er å strø over litt sukrin eller sukrin gold dersom dere synes smaken er litt bitter. Smoothier lager jeg titt og ofte, og kommer ofte tilbake til denne enkle og gode oppskriften! 

Liker dere grapefrukt?

 

GOING TO BERLIN

 • 07.01.2015 - 16:08

Heihei, dere! Beklager for dårlig og lite blogging i det siste, men sånn er det bare når ting er hektisk med både skole, jobb og mye lekser og arbeid. I dag kommer det i alle fall en oppdatering til, og i morgen skal jeg også prøve å få til ett innlegg. I morgen har jeg egentlig full dag med skole og jobb, fra klokken 08.20 til midnatt, men vi prøver! 

Med det sagt, er jeg klar for å dele noe utrolig spennende med dere! Jeg meldte meg på en instagram-konkurranse med Nivea om en tur til Berlin, og gjett hvem som vant da?? Jeg vant en helg til Berlin for meg og en venninne, med både fly, hotell og litt lommepenger inkludert. Jeg har vært så vidt innom Berlin før, og etter det jeg har sett er det en fantastisk fin by! Er utrolig takknemmelig, og gleder meg veldig. 

Hotellet vi skal bo på ser veldig fint ut, og jeg har allerede begynt å se på Berlin-guider for å få mest ut av helgen. Som noen av dere sikkert vet er jeg utrolig glad i å besøke store, fine byer og kommer mest sannsynlig til å bosette meg i en storby når jeg blir eldre også. Det er noe med det å gå rundt i gatene å se hvor mange forskjellige personer som er der, og tenke seg til de forskjellige historiene deres. Jeg liker at det skjer mye rundt meg og at det alltid er noe spennende utenfor døra. Det jeg liker aller mest er vell når lyset senker seg og byen plutselig kommer til live, det synes jeg er fascinerende. 

Bilder fra Google

Jeg kommer selvfølgelig til å komme med mer informasjon når jeg har det. Gleder meg til å besøke Berlin, ta mange fine bilder, og kose meg med min aller beste venninne

Noen av dere som har vært i Berlin før? Og har dere noen tips?

BACK ON TRACK

 • 05.01.2015 - 12:54

Heihei! Da var mandagen her igjen, og for min del betyr det at ferien er over og at det er på tide å få tilbake gode rutiner. Det har vært deilig med julemat og julekaker i en lang stund, men nå kjenner jeg at det er på tide å få inn sunnere matvaner og trening igjen. Lunsjen i dag ble indrefilet med potet, grønnsaker og mager kesam blandet med litt sweetchillisauce. Det er et kjempegodt alternativ til usunne sauser, og kan brukes til det meste av kjøtt, kylling og laks. Dette var det vi spiste til middag i går, så med andre ord varmet jeg det enkelt og greit i mikroen, og det var klart på få minutter! 

One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well Ønsker dere en super start på det nye året! 

 

HURRY UP

 • 04.01.2015 - 22:425TH AVENUE

 • 04.01.2015 - 17:19Heihei! Denne leppestiften har jeg hatt på ønskelisten en liten stund, og 24 desember var jeg så heldig å få den i kalendergave. Den er helt perfekt til høst og vinter! Leppestiften er fra Dior og heter 813 5TH AVENUE. Navnet er jo fascinerende i seg selv, men fargen på leppestiften er jo også helt nydelig. 

snacking

 • 01.01.2015 - 17:30

Heisann! Tenk at vi er i 2015... I går var det selvfølgelig nyttårsmiddag og familiekos først, før jeg dro videre for å møte resten av vennene mine. Vorset endte opp med å bli det gøyeste, noe det som regel blir hver gang jeg drar ut. Og det er jo forsåvidt greit. Det ble ganske sent før jeg kom meg hjem, men alt i alt en veldig vellykket feiring!

I dag derimot føler jeg bare for å sove, haha. Fant raskt ut at det var en dårlig idè med tanke på at jeg har en åtte timers vakt på butikken i morgen, og laget meg smoothie og fant fram litt snacks i steden. 

Favoritt smoothien som består av forsne jordbær, en banan og vann smakte like godt som alltid. Tok også frem et par småting fra Iherb som jeg fikk i kalendergave før jul. Eple chipsene var ikke gode, så det var jo litt nedtur da. 

Har dere noen spennende planer for året?

early birthday present

 • 01.01.2015 - 13:55I går var jeg så heldig å få tidlig bursdagsgave av mamma og pappa, og det passet jo helt perfekt med tanke på nyttår. Jeg har faktisk hatt planer om å kjøpe meg denne vesken lenge, synes den er så fin! Så den ble med andre ord innviet allerede i går, og jeg kunne ikke vært med fornøyd. Perfekt størrelse, og perfekt til både fester og til hverdags. Så takknemlig! 

For dere som lurer så heter vesken Classic Q Percy Bag av Marc by Marc Jacobs.

Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits