SUMMER JUST ARRIVED

 • 19.08.2015 - 21:24

God kveld, dere! Forrige helg dro jeg og mamma en tur til sentrum for å kose oss og titte litt i butikker. Det eneste som ble med meg hjem er kjolen som dere ser over her, og jeg er så fornøyd med den! Det er etter min mening en perfekt sommerkjole som kan styles både opp og ned alt etter anledning. Jeg tenker at denne blir veldig fin å bruke på festival i helgen med en skjorte rundt livet og lave sko. Det gleder jeg meg til! Jeg tror også at denne kommer godt med på lange, varme dager i New York. Det er jo bare 9 dager(!!!) til avreise, så nå gjelder det å komme i mål med alt som skal gjøres før jeg drar. 

Kjolen fant jeg på Match til 249 kroner og den er fra Vila! Dere finner den også HER(adlink) i grønt og beige. 

TRIANGL BIKINI

 • 22.07.2015 - 20:03

 - Just in time for my vacay -

God kveld, fine dere! Jeg var utrolig usikker på om jeg skulle investere i en skikkelig triangl bikini, eller om jeg skulle vente å se om jeg fant noen andre. Jeg bestemte meg egentlig ganske kjapt da jeg så denne nydelige blå bikinien(som forresten har et skikkelig Hellas-preg over seg med sine blå nyanser) og klikket den hjem for bare et par uker siden. Etter litt frem og tilbake mellom meg og posten fikk jeg endelig tak i bikinien min, og den er nå i hus og klar for å bli brukt om bare få dager. Jeg gleder meg sånn! Hva synes dere om triangl sine bikinier? 

GOT ME SOME NEW SHOES

 • 27.06.2015 - 09:54

God morgen, dere! Min kjærlighet for sko blir bare større og større, noe jeg trolig har arvet fra min kjære mamma. Da jeg og Anja vandret langs Karl Johan her om dagen gikk vi innom Nilson Shoes hvor jeg fant de perfekte lyse sommerskoene. De er laget i hvitt skinn og passer dermed til utrolig mye! Jeg må bare gå de skikkelig inn slik at jeg ikke halter rundt slik som jeg gjorde på Aker Brygge, haha. - The perfect pair of summer shoes - 

Nå skal det sies at sommeren ikke har kommet helt til oss på Sunnmøre enda, men jeg tror og håper at den er på vei nå som vi snart allerede går inn i juli. Tiden går så fort! Ellers ønsker jeg dere en fin lørdag, og håper at dere har det bra  

SOMMERKLAR

 • 14.06.2015 - 09:34

Heihei! Jeg har lenge hatt planer om å kjøpe meg noen sommer-sko som er lette og ledige, men som også er gode på foten. Valget gikk på sandalene frå Birkenstock som dere ser under her, og jeg må si meg veldig fornøyd med dem. De er ikke av den fineste typen, i alle fall ikke etter min mening, men de fungerer bra til mitt brukt og er veldig gode på foten. 

Jeg kjøpte mine på nelly, og dere finner dem i hvit HER. 

Hva synes dere om Birkenstock sine sandaler? 

NEW PURSE

 • 11.06.2015 - 09:29

Heihei, dere! Dere som følger meg på instagram fikk kanskje med dere at jeg og mamma var på en aldri så liten shoppingtur på tirsdag, noe som var veldig koselig. Vi shoppet litt, stoppet for å spise deilig kyllingsalat, og handlet inn masse god mat til eksamensforberedelsene mine siden vi ikke har like interessante matbutikker her, haha. Jeg er jo så heldig at jeg får låne det meste av både skjerft, sko og vesker med mamma, så slike ting pleier vi å ha litt på deling. Mamma var så snill å kjøpe vesken under til meg, og jeg er utrolig fornøyd med den! Den kommer nok til å bli mest brukt til reiser og helgeturer i og med at den er ganske stor. 

Jeg kjøpte min på Chris i Ålesund, men dere finner den også på nelly HER(annonselenke). Modellen jeg har er vel og merke GRINOLAS, men jeg ser ingen forskjell på veskene. 

Fremover skal jeg på tur til både Oslo, Hellas og New York, så denne kommer til å bli flittig brukt! Nå skal jeg straks ta turen på skolen for å se om jeg kommer opp i muntlig eksamen, og jeg har prøvd å tatt litt bilder og laget til innlegg slik at det ikke blir så stille på bloggen i eksamensperioden. Hva gjør dere om dagen?

NEW BABIES

 • 03.06.2015 - 19:47


- The perfect pair of basic heals to have in your wardrobe - Skoene finner dere HER(annonselenke).

SOME NEWS

 • 29.05.2015 - 20:30

Bikinioverdel: Lindex / Tørrshampoo: Batiste / Foundation: Loréal 

IN MY MAXI SKIRT

 • 19.04.2015 - 18:07Skjørt / Mbym

Heihei! I dag har været vært upåklagelig på Sunnmøre, så da tenkte jeg at jeg kunne vise dere det nye skjørtet mitt. Fant fort ut at det ikke var så varmt som det så ut som da, haha. Jeg gikk vel og merke rett ut for å ta bilder og inn igjen. Dette skjørtet fikk vi inn på jobb for en liten stund tilbake, og det er så behagelig og fint! Jeg elsker maxi-skjørt om sommeren, og dette gjorde litt mer ut av seg med splitten på den ene siden. Vi fikk det også inn i grått, så vi får se om jeg tar med meg det også hjem en dag, hihi. Er ikke bare bare å jobbe på klesbutikk - lønnen forsvinner like fort som den kommer, neida. Jeg gleder meg i alle fall til å bruke dette på varme sommerdager, og dere skal ikke se bort i fra flere antrekk med maxi-skjørt i sommer. 

#MYCALVINS

 • 19.04.2015 - 09:27

God morgen! Jeg har blitt helt frelst av dette settet fra Calvin Klein, og kunne gjerne gått rundt i det hver eneste dag. Kjenner nesten ikke at jeg har det på meg! Tror nesten jeg må investere i enda et sett til sommeren, hihi.

Så langt har søndagsmorgenen min bare bestått av en deilig kopp te og avslapping i sengen. Jeg skulle gjerne tilbrakt resten av dagen i sengen med Gossip Girl på skjermen, men jeg har en del skolearbeid jeg må få unnagjort og aller helst en kort treningsøkt. Nå er det siste innspurt på skolen, og etter den kommende uken er vi nesten ferdig med alle prøver før russetid og eksamen - deilig!  

Jeg håper dere får en super søndag og at dere får ladet opp til den kommende uken 

NEW SHOES

 • 10.04.2015 - 21:07- Obsessed with white sneakers at the moment -Dere kan tro det var en glad jente som gikk ut av postkontoret med disse i hånden! Jeg blir bare mer og mer glad i hvite joggesko, og disse var både lette og gode på foten. De passer perfekt som jobbsko, og ikke minst til et hvert antrekk eller viss jeg bare ønsker å være ekstra komfortabel. Jeg er i alle fall utrolig fornøyd, og jeg gleder meg til å bruke dem utover våren og sommeren. Skoene er fra adidas og dere kan kjøpe dem HER(annonselenke). Bruker dere rabattkoden Vår2015 får dere hele 200kr i rabatt når dere handler for over 800 kroner, så her er det bare å slå til! 

NEW IN

 • 28.02.2015 - 18:41

Heihei, dere! Har dere en fin helg så langt? For min del har dagen bestått av jobbing etterfulgt av litt avslapping på sofaen, og det har egentlig vært ganske deilig. På jobb i dag tok jeg med meg t-skjorten som dere ser på bildet, den er til en forandring litt annerledes enn de vanlige basic t-skjortene som jeg fyller opp klesskapet med. Ser for meg den blir utrolig fin til for eksempel skinnbukse med en hvit jakke over, så det skal bli spennende å eksperimentere med :-) 

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av og lade opp batteriene til neste uke. Tenker også å ta en del bilder til bloggen slik at det ikke blir like stille her inne som det har vært siste uken, så dersom det er noe dere ønsker å se må dere bare legge igjen en kommentar. 

Hva synes dere? Og er det noe dere ønsker å se på bloggen fremover?

INNKJØP FRA LONDON

 • 20.02.2015 - 17:18

Ny favorittbukse / Sko fra Nike

Smoothie glass fra Urban Outfitters

To bodysprayer fra Victoria's Secret / Drikkeflaske og undertøy fra LOVE kolleksjonen

Transparent pudder fra Rimmel

Concealer fra Smashbox

Sportsbh fra Nike

Håper dere liker innkjøpene :-)

MAKEUP NEWS

 • 07.02.2015 - 17:53

Er det noe jeg elsker å kjøpe, så er det nye ting til sminkebordet. Da snakker jeg både sminke, tilbehør og interiør. For et par dager siden fikk jeg en pakke i posten med et par nye produkter, og så lang er jeg veldig fornøyd! Alt sammen er fra iherb, og kostet meg under 200-lappen inkludert frakt, så her kan man spare penger altså. 

Jeg er utrolig slapp på å rense sminkekostene mine, og har som regel bare brukt vanlig shampo og balsam. Produktet på bildene under er enkelt og greit en spary som man sprayer på sminkekostene, og deretter tørker man dem på en klut eller tørkepapir - man trenger altså ikke vann eller noe annet. Denne har jeg allerede testet ut, og jeg liker den veldig godt! Sprayen er fra merket Mineral Fusion og den kan dere kjøpe HER. 

 En annen ting jeg har hatt lyst på lenge er en svamp som jeg kan bruke til foundation, concealer osv. Denne fungerer veldig bra da den er rund med en spiss side, og en flat side. På denne måten kommer man til overalt. Svampen har jeg allerede testet ut og den gir en flott dekevne, og det tar ikke lang tid å gå over hele ansiktet. Den er fra merket Real Techniques og dere finner den HER. 

Det siste jeg kjøpte var en sminkekost. Den er ikke så veldig stor, men fungerer veldig fint til å sette concealer under øynene. Må også få med at denne er skikkelig myk og god! Denne er også fra Real Techniques og kan kjøpes HER. 


Iherb er absolutt en av mine favorittsider når det kommer til veldig mange ting. Der kjøper jeg både billigere supermat og proteinbarer og nå har jeg fått testet ut litt fra sminkekategorien også, ikke værst! Dersom dere ikke har handlet der før kan dere bruke koden JPC305 så får dere litt rabatt ved første kjøp :-)

Pleier dere å bruke denne nettsiden?

BERLIN INNKJØP

 • 05.02.2015 - 20:18

Hvit eyeliner fra NYX i fargen 604 Milk Lait. Kjøpt på butikken Douglas. 

Undertøy, 10 par sokker(haha), 350 hårstrikk og en cleansing pad. 

Kjole fra Hennes og Mauritz. 

Primer fra Smashbox og dag-krem fra Nivea.

Helt vanlig "skaterskjørt" fra Pimkie. 

Det var altså alt jeg kjøpte meg i Berlin! Det var ikke så veldig dyrt der, så litt shopping ble det selv om jeg egentlig sparer mest mulig til New York, hihi. Håper dere liker innlegget :-)

Sweaterweather

 • 26.01.2015 - 13:16Denne deilige genseren ble med meg hjem fra jobb i helgen. Utrolig myk og god og kan brukes til det meste! Det var ikke så lett å få noe bra bilde av den, men dere får nok se den i et antrekk om ikke så lenge :-)

Flere enn meg som er glade i enkle og gode gensere? Hihi.  

NEW CAMERA

 • 08.01.2015 - 14:59

Æh, se hva som dukket opp i postkassen min i dag! Jeg har lenge ønsket meg ett litt mindre kamera som jeg kan ta med meg over alt, og da var dette et supert alternativ. I tillegg ønsket jeg et kamera som man også kunne filme med, noe dette skal være ganske greit til. 

 Designet er jo bare nydelig, og jeg gleder meg til å gå med dette rundt halsen - haha. Modellen heter Sony A5000, og linsen som følger med er en 16-50mm linse. 

Er det noen av dere som har dette? 

5TH AVENUE

 • 04.01.2015 - 17:19Heihei! Denne leppestiften har jeg hatt på ønskelisten en liten stund, og 24 desember var jeg så heldig å få den i kalendergave. Den er helt perfekt til høst og vinter! Leppestiften er fra Dior og heter 813 5TH AVENUE. Navnet er jo fascinerende i seg selv, men fargen på leppestiften er jo også helt nydelig. 

early birthday present

 • 01.01.2015 - 13:55I går var jeg så heldig å få tidlig bursdagsgave av mamma og pappa, og det passet jo helt perfekt med tanke på nyttår. Jeg har faktisk hatt planer om å kjøpe meg denne vesken lenge, synes den er så fin! Så den ble med andre ord innviet allerede i går, og jeg kunne ikke vært med fornøyd. Perfekt størrelse, og perfekt til både fester og til hverdags. Så takknemlig! 

For dere som lurer så heter vesken Classic Q Percy Bag av Marc by Marc Jacobs.

News from Nelly

 • 30.12.2014 - 16:00

Innlegget inneholder annonselenker

Denne fikk jeg i posten i dag, og planlegger å bruke den i morgen. Den kan dere finne HER.

Denne er også ganske ny, men jeg har allerede brukt den én gang. Dere finner den HER, og den finnes også i rødt HER. 

Hvilken kjole går dere for i morgen? :-)

NEW NIKE'S

 • 29.12.2014 - 13:04Sko: Get Inspired HER 

Disse skoene var en del av julegaven fra familien, og jeg elsker dem! Super fresh farge og stilig design. Hva synes dere?

Innkjøp fra Oslo

 • 30.11.2014 - 11:12


Kåpe og genser: Zara 
Pysjamas og ringer: Bikbok / Diverse nødvendigheter: Cubus 

Tusen takk til den snille mammaen min som har tatt meg med på shopping denne helgen

a little something

 • 19.11.2014 - 19:59

God kveld! Noen av dere leste kanskje at jeg hadde funnet et av høstens deiligste skjerf fra Holzweiler her om dagen, og siden både jeg og mamma var så fornøyde med det så bestemte vi oss for å invistere i enda ett. Dette er litt annerledes, men fortsatt like mykt og deilig. Jeg synes det var utrolig fint med en god blanding av grå-farger, litt rosa og noen striper med rødt. Dette kommer til å bli brukt mye fremmover altså! I tillegg passer det perfekt til den rosa kåpen min, hihi. 

Skjerf: Holzweiler 

Dessverre ikke de beste bildene, men det skal veldig mye til å rekke dagslyset om dagen... Dere får mest sannsynlig se bedre bilder i noen antrekksbilder veldig snart :-) Håper dere har det fint, og at dere står på nå som det bare er to dager til helg 

ny kameralinse

 • 13.11.2014 - 11:04

Heisann! For en liten stund siden bestilte jeg meg en ny linse til kameraet mitt og i dag kom den endelig i posten. Det er en 50mm linse som gjør at bakgrunnen på bildene blir mye mer uklare og at det som skal være i fokus er i fokus. Har testet den litt smått, og så langt er jeg i alle fall kjempe fornøyd. Bildene jeg tar fremmover kommer sikkert til å bli tatt med denne linsen, så dersom dere lurer på hvordan bildene blir er det bare å vente på neste innlegg :-) 

Jeg kjøpte den hos netonnet for under tusenlappen, noe jeg ser på som veldig billig for en slik linse. Dere finner den HER. 

Noen av dere som har denne? 

addicted

 • 10.11.2014 - 13:22

Heihei! Da jeg var på jobb på lørdag hadde vi selvfølgelig fått inn masse nytt. Utover dagen ble det ganske kaldt, så jeg fant meg rett og slett en ny flanellskjorte(hehe) som jeg tok på meg med en gang. Jeg er utrolig glad i flanellskjorter denne høsten og bruker det veldig ofte. Denne var myk og god, og i tillegg var den litt smalere enn de andre skjortene mine, noe som jeg synes var veldig fint. 

Skjorten er fra SistersPoint 

 

litt nytt

 • 02.11.2014 - 11:44

Heihei, dere! Som jeg nevnte i går, var jeg og mamma en tur i sentrum for å fikse noen ærend. Vi fikk med oss litt forskjellig hjem, blandt annet det dere ser på bilet under. Alt er kjøpt hos Cubus!

Først og fremst - buksen på bildet. Modellen heter High Waist Hannah, er super elastisk og har høyt liv. Jeg er utrolig kresen når det kommer til bukser og har for en stund tilbake lagt min elsk på Acne sine bukser. Jeg gikk i denne i hele går kveld, og jeg er kjempe fornøyd! 

Dette er såkalte gel-neglelakker, som skal sitte mye bedre enn vanlig neglelakk. Først skal man ta på farge, og deretter top coat for at fargen skal sitte lengst mulig. Mamma testet desse ut i går, og vi synes begge to at resultatet ble ganske så fint! Den svarte neglelakken er i nummer 210 og heter bare top coat. Den røde heter true red, og er nummer 225. 

I helgen testet jeg en selvbruning hos Julie som skulle gjøre oss brune med en gang. Dette er en instant self tanning mousse fra St.Moriz som bare kostet rundt hundrelappen. Jeg bruker svært sjeldent selvbruning, men med en del festligheter i vente tenkte jeg at denne kunne være god å ha. 

Har du noe av dette? :-) 

new flannel

 • 08.10.2014 - 20:46

Er det noe jeg ikke får nokk av denne høsten så er det flanellskjorter, jeg knyter de rundt livet, bruker de som vanlig skjorte eller under en genser. På jobb i dag hadde vi da fått inn en ny flanellskjorte, og denne jenta tok den jo med hjem med en gang, haha. Denne er litt annerledes enn de jeg allerede har da den er ganske lang og litt baggy, men jeg synes den var dødskul! Svart og hvitt er jo i tillegg veldig anvendelig og jeg gleder meg kjempemye til å ta den i bruk både til hverdags og når jeg skal kose meg i sofakroken på kveldstid :-) 

Skjorten er fra mbym 

Liker du flanellskjorter? 


autumn has arrived

 • 27.09.2014 - 16:47

Heihei! De siste dagene har været bestått av regn, vind og kulde, og høsten har kommet for fullt. I går kveld var det så ille at vi mistet strømmen - midt i en episode av Gossip Girl, haha. Det gjorde at det ble veldig tidlig kveld på meg, noe som egentlig var helt greit. Etter hele 10 timer med søvn, var denne jenta skikkeli klar for en dag på jobb sammen med mine koslige kollegaer og kunder♥ Været i dag er heller ikke noe å skryte av, men jeg har hatt en fin dag på jobb uansett. Er såå gøy å jobbe nå som vi får inn nye høstvarer hele tiden. I dag klarte jeg ikke å holde fingrene fra fatet og en helt nydelig, lys rosa kåpe ble med meg hjem. 

I kveld skal jeg en liten tur i en bursdagsfest, men regner med det blir tidlig kveld siden jeg egentlig er litt syk. Håper dere får en kjempefin lørdag videre ♥ 

Kåpe // mbym

 

something new

 • 04.09.2014 - 19:18

Heihei! Da var jobbdagen over for i dag, og jeg klarte selvfølgelig å ta med meg ett par skatter hjem. Datamappen har jeg ønsket meg leenge og ble utrolig glad da jeg fant ut at den hadde kommet inn igjen. Jakken ble jeg også helt forelsket i. Lengden er akkurat passelig, noe som gjør at den kan brukes til veldig mye. Kvaliteten er kjempegod og ikke minst er selve jakken er utrolig pen. Den er fra Floyd sin limited edition kolleksjon og er ett av de mer eksklusive produktene de har. Jakken har vi også i mørk grå, marineblå og svart dersom dere skulle lure :-)
Datamappe // Marc by marc jacobs                          Cardigan // Floyd by smith 

 

Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits