RELAXING MORNING - WWW.LINELEKNESUND.COM

 • 11.02.2016 - 20:07

OSLO

 • 27.08.2015 - 18:16

God morgen, fine. I dag våknet jeg opplagt etter hele ni timer på puten, og gjett om det var deilig! Jeg er ikke kjent for å sove verken tungt eller lenge, men det var utrolig godt. Det ble en veldig rolig morgen foran Tven med ferske rundstykker til frokost. Da klokken nærmet seg 13 dro vi en tur innom skolen til Andrea for å titte på litt forskjellig før vi dro videre til Majorstuen og Karl Johan. Jeg fikk også kjøpt meg litt forskjellige nødvendigheter i dag, noe som er veldig greit å være ferdig med. Øverst i hjørnet ser dere litt av en nakkepute, og den tror jeg kommer godt med på den lage flyturen i morgen! Under den ligger en skjorte fra Bik Bok. 

Jeg klarte å rote bort kamera laderen min før jeg dro, men heldigvis fant jeg en ny på ekspert! Det er absolutt et must nå som jeg skal bo i New York. Ellers dro vi innom Søstrene Grenes - og for en interessant butikk! Her kjøpte jeg med meg to nøkkelringer, en bok som jeg skal bruke til å skrive regnskap og et par barer til reisen i morgen. 

Vi har ikke bestemt oss for hva vi skal gjøre i kveld, men koselig blir det nok uansett. Jeg må i alle fall ordne alt som skal ordnes før avreise slik at det er i orden, hihi. Vi snakkes i morgen! 

MY SECOND HOME

 • 26.08.2015 - 20:52

BACK IN OSLO 

God kveld, dere! I dag tidlig våknet jeg tidlig og fikk pakket siste rest før avreise. Mamma og lillebror kjørte meg til flyplassen, og selv om det var litt trist å si hadet så vet jeg at det bare er fire uker til jeg ser dem igjen - og det er jo ikke så lenge. Etter det roet nervene seg, og jeg ladet opp med gresk yoghurt, smoothie og Sex and the City på flyplassen. Både flyturen og bussturen etterpå gikk veldig fint! Det er forresten fjerde gangen jeg er i Oslo på litt over to måneder, haha. Mitt andre hjem denne sommeren! 

Nå er jeg fremme hos Andrea som jeg skal bo hos til fredag, og det tror jeg kommer til å bli veldig koselig! Kvelden har vi så langt bare brukt til å oppdatere hverandre litt og på å spise blåbærpai, hihi. Jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til å møte jentene på fredag og til å starte den nye hverdagen vår i New York! Ellers blir det kanskje knapt med oppdateringer nå i starten, men jeg skal selvsagt prøve så godt jeg kan. Jeg er uansett flink til å oppdatere på Instagram, så følg meg gjerne der på lineleknesund dersom dere vil det! Jeg håper dere får en fin kveld, vi snakkes 

MOVING DAY IS COMING UP

 • 25.08.2015 - 11:40

Heihei! Først og fremst må jeg bare fortelle dere at jeg våknet syk og svak i går, og det er altså grunnen til at jeg ikke annonserte vinneren av konkurransen eller kom med flere innlegg. Fantastisk tidspunkt med tanke på at jeg reiser til Oslo allerede i morgen(!!). Det er så rart å tenke på at i dag er min siste dag hjemme på veldig lenge.


Planene for i dag er å pakke ferdig og å ordne litt forskjellige småting i byen før jeg drar. Mormor og morfar kommer også på middag litt senere, og mamma har stelt i stand med deilig mat og dessert - Mmm. Ellers skal jeg gjøre så mye som mulig for å bli frisk så fort som mulig. Jeg har virkelig ikke tid til å ligge med influensa akkurat nå - huff. Har dere noen tips til hvordan jeg kan bli kvitt syken fort? 

Vinneren av konkurransen ble Celina Stamper. Gratulerer! Jeg har sendt deg en mail :-)

JUGENDFESTIVAL

 • 23.08.2015 - 19:44

Heihei! Nå har jeg kommet hjem fra en utrolig fin helg i Ålesund som har vært fylt med mye latter, god mat og herlig stemning. Gårsdagen var hakket bedre enn fredagen, og Alesso laget virkelig show og avsluttet helgen så bra. Fyrverkeri, konfetti og masse bra musikk - amazingJeg har dessverre tatt utrolig lite bilder, men jeg slenger med noen fra mobilen. Det er vel bedre enn ingenting 


Dagen i dag har gått til total avslapping, noe som har vært veldig deilig og høyst nødvendig etter en fullpakket helg. Kjenner jeg meg selv rett blir jeg liggende i sengen med Sex and the City på skjermen og en chai-latte i hånden før jeg tar tidlig kveld. I morgen har jeg store planer om å være effektiv og ordne fra meg siste rest før avreise til Oslo på onsdag. Jeg håper dere har hatt en fin helg!

I dag er det siste frist for å melde seg på konkurransen om å vinne plakater av god kvalitet fra Desenio - dere finner den HER dersom dere enda ikke har meldt dere på. Jeg trekker en vinner i morgen!

RELAXING START

 • 20.08.2015 - 10:46

God morgen, fine! Mange av dere er nok tilbake på skolebenken allerede, mens jeg derimot akkurat har startet på ferie. Nå skal jeg være en uke "hjemme", så skal jeg besøke Andrea i Oslo i noen dager - og deretter går turen til New York. I NY har jeg litt under to uker med ferie før skolestart, og da har vi planer om å være skikkelig turister og bli kjent med det nye hjemmet våres. Jeg gleder meg sånn! Det er forresten utrolig kjekt at dere ønsker meg god tur og kommer med tips til ting jeg bør få med meg - så hyggelig. 

Jeg startet ferien min med en rolig morgen bestående av varmt sitronvann, noen gulrøtter og en deilig iskaffe. Om få strakser har jeg planer om å gå meg en tur i det fine været før jeg lager meg en bedre frokost - med andre ord en veldig deilig morgen.

Ellers har jeg ganske mye som skal ordnes frem til avreise, så i dag må jeg være så effektiv som jeg klarer. Jeg har vel og merke planer om å legge meg ut i solen i en times tid bare for å nyte at vi endelig har fått sommer! Hvilke planer har dere i dag? 

KONKURRANSE - VINN PLAKATER FRA DESENIO

 • 18.08.2015 - 18:08

Heihei, fine! I dag har jeg noe veldig spennende å dele med dere. Jeg har snakket litt med en hyggelig dame fra www.desenio.no , og hun var så snill å sende meg noen av bildene som de selger. Jeg dro innom posten i dag tidlig - og jeg er så fornøyd! Det er vel og merke ikke bilder, men mer som plakater på tjukt, matt papir. Personlig kommer jeg til å ramme dem inn i svarte, minimalistiske rammer for å gjøre dem litt mer eksklusive. Disse skal definitivt bli med meg når jeg flytter ut etter jeg kommer hjem fra New York! Jeg fikk velge ut plakatene mine selv, og valgte blant annet verdenskartet som dere ser under. 

Og dere? Desenio har vært så snille at de ønsker å gi bort hele fire plakater til en av mine lesere! For å vinne følger du enkelt og greit punktene under: 

1. Finn en plakat som du ønsker deg fra nettsiden deres og legg igjen en kommentar her på bloggen med ønsket plakat og størrelse på plakaten. Legg også igjen mailen din slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner.
2. Del dette innlegget på Facebook!

Vinneren av konkurransen vil bli tilsendt de tre bildene som dere ser under her i tillegg til det bildet han eller hun legger igjen i kommentarfeltet. Konkurransen blir avsluttet på søndag - lykke til! 

// If you are from Norway, Sweden, Denmark or Finland you can win four posters from Desenio! Leave a comment down below with the poster of your choice + the size you would like, and I also need your email. Do not forget to share this post on Facebook. The winner wins the poster of their choice, plus the three posters on the picture above! You can enter until Sunday 23/08. Good luck! 

THUMBS UP FOR MONDAY

 • 17.08.2015 - 23:15

God kveld, fine! De siste ukene har jeg fått inn en veldig god mandags-rutine, og tro det eller ei - men akkurat nå er mandag en av mine favoritt dager. Etter en dag på jobb drar jeg hjem i et par timer før jeg slår til med ukens første treningsøkt. Videre drar jeg hjem og lager meg noe sunt og godt, hopper i dusjen, og slenger meg rett ned i sofaen i kosedressen for å se på ungkaren. Jeg er helt hektet, og lurer fælt på hvordan jeg skal få med meg ukens episode når jeg flytter - haha. Neida, men det er faktisk noe jeg ser på som veldig underholdende. Dagens snacks ble druer, mango og en chai-latte. Den lager jeg enkelt og greit av å blande en varm kopp chai-te med mandelmelk og honning. Mmm!

Nå sitter jeg fortsatt godt plassert i sofaen etter dagens episode mens jeg venter på at ansiktsmasken min skal skylles ut. Om få strakser skal ansiktet få seg en god dose fuktighet, og så bærer det rett til sengs. Jeg håper dere har hatt en fin mandag og at dere er klare for en ny, tipp-topp uke!

NEW HAIR

 • 17.08.2015 - 18:01

Heihei! Nytt hår er vel ikke helt sant da, men det er i alle fall ganske annerledes enn det var før jeg dro til frisøren. Jeg var som sagt en tur innom der på fredag og hadde egentlig ikke planlagt noe annet enn å legge inn noen striper. Det ble litt mange striper, og etter tre timer i frisørstolen gikk jeg ut ganske mye lysere enn jeg var da jeg gikk inn. Overraskende nok så liker jeg det ganske godt! Dere som følger meg på instagram har allerede fått med dere hvordan det ble, men for dere som ikke gjør det så ser dere det på bildene under her.

Jeg klippet også av noen centimeter, noe som var veldig godt. Håret føles mye tykkere og sunnere enn det var for et par dager tilbake! Nå er jeg veldig klar for sommer og sol i New York, hihi 

I HAD A BLAST

 • 15.08.2015 - 11:12

God morgen, dere! Gårsdagen gikk i et sett fra jeg sto opp til jeg la meg, så det ble dessverre ingen oppdatering her inne. Jeg startet dagen med å forsove meg(haha), noe jeg egentlig aldri gjør, så da hoppet jeg ut av sengen og startet på forberedelsene til kveldens festligheter. Jeg og mamma hadde nemlig planlagt å samle så mye som mulig av familie og venner før jeg reiser til New York - og det gjorde vi. Vi laget masse deilig tapas, og jeg var til og med så heldig at jeg fikk noen gaver! Jeg er så heldig som har en sånn fantastisk gjeng med mennesker rundt meg. Senere på kvelden dro jeg på byen med noen venner, og der hadde vi det også veldig gøy. Alt i alt en herlig dag! 

Ellers rakk jeg også en tur innom frisøren i går, og jeg har faktisk blitt blond. I alle fall nesten, haha. Det har jeg ingen bilder av akkurat nå, men det skal dere få se senere. Jeg fikk lillebror til å ta noen bilder, men jeg har dessverre ikke bilder av så mye annet enn maten. Det får gå! Jeg ønsker dere en super lørdag og helg videre :-)

NELLY WANTS

 • 12.08.2015 - 20:43

Innlegget inneholder annonselenker

Nude kjole HER/ Solbriller HER/ Veske HER/ T-skjorte HER/ Nike sko HER/ Grå kjole HER/ Jakke HER/ Nude sko HER 

God kveld, dere! Nå er det utrolig lenge siden jeg har delt noen av nelly favorittene mine med dere, men jeg er fortsatt innom nettsiden hele tiden. Jeg prøver jo å spare mest mulig til New York, men det er såå mye fint jeg har lyst på. Så langt har jeg vært veldig flink, og det eneste jeg har kjøpt meg i sommer er en hatt. Jeg er egentlig ganske ofte på shopping, men jeg kjøper veldig sjeldent noe som helst. Jeg er veldig opptatt av å kjøpe klær og ting som jeg vet at jeg kommer til å få bruk for, og jeg kjøper aldri ting som jeg er usikker på - rett og slett fordi det ikke blir brukt. 

Som dere ser så er jeg veldig glad i nøytrale farger om dagen og det går mye i svart, hvit, grått og nude i garderoben min. Det er jo så fint og kan kombineres med en rekke andre ting! Jeg vurderer sterkt å bestille den grå kjolen ovenfor her - men aller først skal jeg begynne å pakke til New York for å se om jeg mangler noe. Jeg satser uansett på å pakke lett. Nelly har utrolig mye fint om dagen så god shopping til dere som trenger litt nytt, hihi! 

RABATTKODE - TO DIE FOR SWIMWEAR

 • 06.08.2015 - 17:49

Hei, fine! Vi kan ikke akkurat skryte over det norske sommerværet, og jeg kan tenke meg at det er flere av dere som tar turen til varmere strøk utover høsten. Jeg har i samarbeid med To Die For Swimwear ordnet en rabattkode til dere som gjør at bikiniene dere bestiller blir litt billigere enn dersom dere skulle ha kjøpt dem til full pris. Det jeg liker med To Die For er at de fremmer sunne kropper i alle fasonger, og de donerer også til organisasjoner som jobber mot spiseforstyrrelser. Bikiniene er jo også utrolig fine!

Dersom noen av dere har lyst til å klikke hjem en bikini i postkassen i nærmeste fremtid kan dere bruke rabattkoden LINELEKNESUND. Koden varer i en måned fra nå! Dere finner nettsiden deres HER. 

// If you would like to order a bikini from www.todiefor.com you will get a discount if you use the code LINELEKNESUND at checkout. Enjoy! 

FINE DAGER

 • 05.08.2015 - 23:50

Heihei! Jeg har enda ikke oppdatert dere ordentlig fra Oslo, men vi storkoser oss. I går startet vi dagen med deilig hotellfrokost, altså, det er få ting som slår norsk hotellfrokost. Vi snakker egg, bacon, fersk juice, sjokoladecroissant og masse deilig frukt. Deretter gikk vi en tur langs Karl Johan og shoppet litt før det ble en tur innom både Joe & the Juice og Pascal senere på dagen. Videre fikk jeg også besøkt Andrea som akkurat har flyttet til Oslo for å studere. Det er så utrolig rart å tenke på at jeg mest sannsynlig ikke kommer til å se henne igjen før til jul! Vi tittet litt rundt på kjøpesenteret der hun bor før vi møtte familiene våres og spiste deilig pizza og sjokoladefondant på Olivia. Jeg har forresten tatt utrolig lite bilder her, men jeg har rett og slett ikke hatt tid til å ta spesielt med bilder. Tiden har gått utrolig fort! 

Dagen i dag startet som i går med deilig frokost før vi dro videre til tusenfryd. Der møtte vi Andrea og familien hennes og ble der i noen timer og tok forskjellige karuseller. Jeg gruer meg egentlig veldig mens jeg står i køen, men det er jo egentlig bare utrolig artig når det er gjort!

Kvelden har vi brukt sammen med familie hvor vi har spist deilig middag og dessert. Det er ikke så ofte vi ser hverandre, så det er veldig koselig å møtes når vi har muligheten. Nå har vi ankommet kveldens bosted og jeg har store planer om å legge meg om ikke lenge. Jeg ser at det har vært mange innom her i dag, så det er tydelig at mange av dere har vist interesse for filmen - noe som er utrolig gøy. Jeg lager gjerne flere slike! Jeg håper dere har hatt en fin dag og at dere nyter siste del av sommeren. Vi snakkes i morgen 

TILBAKE I HOVUDSTADEN

 • 03.08.2015 - 23:46

God kveld! Nå er jeg faktisk tilbake i Oslo enda en gang, og her har vi tenkt å tilbringe et par dager før vi starter på hjemreisen. Flyturen gikk veldig fint i dag, og det var egentlig veldig deilig å lande på norsk jord etter en uke borte. Misforstå meg rett, jeg kunne gjerne vært borte et par uker til altså.

Kvelden har vi bare brukt til å vandre rundt i Oslo's gater og til å spise deilig kinesisk mat. Nå er det ikke lenge før vi skal legge oss slik at vi er klare for en ny, forhåpentligvis fin dag i hovudstaden i morgen. Jeg holder forresten på å laste opp filmen jeg laget om en dag i Parga, så om alt går etter planen kommer den i morgen. Den er ikke super-spennende, men personlig synes jeg det er gøy med litt variasjon både når jeg leser andre blogger og når jeg planlegger mine egne innlegg. Jeg ønsker dere en superfin uke!

ÅTTE TIMER SENERE

 • 26.07.2015 - 21:23

Heihei! Nå er det rundt åtte timer siden vi satte oss i bilen og startet bilturen fra Ulsteinvik til Oslo, og vi er nå endelig fremme på hotellet hvor vi skal bo i natt. Vi skal for så vidt stå opp klokken fire, men litt søvn er absolutt bedre enn ingen søvn. Og hvem sover ikke godt i hotellsenger?? Jeg er i alle fall en utrolig stor fan av hotell, og jeg har store planer om å sove godt i natt - hehe. 

Nå har jeg lagt satt meg godt til rette i sengen med Det Nye, litt nøtter og en siste dose med godt norsk vann før avreise til Hellas. I kveld har jeg bare planer om å slappe av, og sminken forsvinner nok med en gang jeg er ferdig med dette innlegget. 

Jeg håper dere har hatt en fin søndag og at dere er klar for en ny uke i morgen! Vi snakkes fra Hellas

FILM, FEST OG FERIE

 • 26.07.2015 - 10:09

God morgen, fine! I går fikk jeg dessverre ikke tid til å presse inn noen innlegg, men jeg fikk tatt noen bilder som jeg skal poste i dag. Dagen startet tidlig med en tur til kiropraktoren, noe som resulterte i at jeg gikk rundt i søvne i noen timer etterpå - haha. Jeg blir så slapp og rar etter jeg har vært der! Videre dro jeg en tur til sentrum sammen med mamma for å fikse noen siste ting før avreise til Oslo og Hellas i dag. Vi fikk sendt avgårde noen pakker og ikke minst fikk vi kjøpt inn litt reisesnacks til turen. 

Når klokken nærmet seg 16 kjørte jeg utover til Fosnavåg for å dra på kino sammen med Emilie. Personlig synes jeg at kinosalen der er så mye bedre enn den i Ulsteinvik! Vi så Paper Towns og filmen i seg selv var helt grei, men det er ikke en film jeg kommer til å se igjen tror jeg. Tror egentlig begge to ble sittende å stirre på Cara Delevingne hele filmen, hun er så vakker! 

Jeg fikk faktisk presset inn enda mer denne dagen, og etter kinoen kjørte vi rett hjem til meg for å skifte og sminke oss før vi dro en tur på fest. Det er ikke ofte jeg drar ut, men det var veldig hyggelig! Det er så utrolig rart at jeg ikke kommer til å se mange av vennene mine før til jul igjen. Jeg synes det er trist, spennende og ikke minst rart at jeg ikke kommer til å se de samme vennlige ansiktene på skolen hver dag. På den andre siden gleder jeg meg til et nytt kapittel i New York og til å bli kjent med nye mennesker fremover. 

Nå skal jeg pakke siste rest før avreise, og jeg kjenner det kribler i magen av tanken på at i morgen ligger jeg på stranden og koser meg i varmen. Det er så etterlengtet nå! Jeg ønsker dere en deilig søndag

THE BEST WAY TO START YOUR DAY

 • 22.07.2015 - 07:45

..is with a cup of tea! Personlig er jeg utrolig glad i å starte dagen min med enten grønn te eller varmt sitronvann. For tiden drikker jeg fortsatt teen fra yourtea som jeg fortalte dere om for rundt tre uker siden! Den gir meg mer energi, får meg til å føle meg bra og hjelper meg med å komme i bedre fysisk form. Den perfekte detox-teen med andre ord - jeg elsker den! Jeg kjøpte som sagt en fire ukers detox, så jeg har fortsatt litt over en uke igjen. Tenk at det allerede er onsdag og at jeg drar på ferie om bare få dager! Ah, drømmer meg bort.. Men nå må jeg faktisk løpe slik at jeg rekker jobb, haha. Jeg håper dere får en superfin dag!  

MY INSTAGRAM ACCOUNT

 • 15.07.2015 - 12:00

Heihei! Når dere leser dette har jeg mest sannsynlig akkurat spist lunsj, og er allerede i gang med siste del av jobbingen for dagen. Det er utrolig lenge siden jeg har delt noen av instagrambildene mine, så det tenkte jeg at jeg kunne gjøre i dag. For dere som ikke følger meg der, men som følger bloggen min, så legger jeg ofte ut bilder der når jeg har publisert nye innlegg. 

Mitt nyeste bilde hvor jeg måtte dele at jeg endelig hadde bestilt meg flybillett til New York! / Bananpannekaker med masse deilig topping, som jeg også delte på bloggen / Fin fjelltur med mamma til Høgåsen som er en liten topp her hvor jeg bor / På vei hjem fra en koselig dag i Ålesund med mamma

Deilig kyllingsalat til lunsj! / Sjokoladekake til lunsj som jeg delte på bloggen / En aldri så liten quote  / Enda et bilde av bananpannekakene som jeg er så glad i!

Hyttetur og en fantastisk solnedgang! / Enda et bilde av den nydelige solnedgangen som ble reflektert i sjøen / It is smoothie-time! / Bilde tatt etter en koselig kveld med Emilie hvor vi blant annet så Magic Mike XXLTrenger jeg si noe om dette? Haha. Enda et bilde av bananpannekaker / Ferskpresset juice fra Joe & the Juice / Hyttekos! / På vei hjem fra Oslo en tidlig sommermorgen 

Som dere ser går det mye i matbilder, haha. Jeg tror Instagram må være min favoritt-app, og jeg elsker å dele bildene mine der! Dersom dere ønsker å følge meg så heter jeg lineleknesundHva heter dere på instagram? Ha en fin dag videre! 

TWO MORE WEEKS

 • 14.07.2015 - 20:23

Heihei! For tiden jobber jeg hver eneste dag, noe som gjør at jeg får liten tid til alt annet. Trening prøver jeg derimot å få til så ofte som mulig, og i går hadde jeg og mamma en utrolig hard beinøkt noe som resulterte i at verken jeg eller hun klarer å gå i dag - haha. Flere enn meg som har et hat/elsk forhold til gangsperre? Det er deilig å kjenne at jeg har trent hardt, men det er liksom ikke så deilig å være stiv og støl. 

Det er faktisk under to uker til vi reiser til Hellas, og som dere kanskje har forstått så er det absolutt noe jeg ser frem til! To tunge jobbuker før det endelig er tid for sol, varme og deilige, late dager sammen med familien min. I am not complaining! I dag fikk jeg og jentene også endelig bestilt oss enveis billetter til New York, og jeg kan dermed krysse det av på ukens gjøremål. Det er så deilig å ha alt av fly og bolig i boks! Nå gleder jeg meg bare til avreise, og til å oppleve så mye jeg rekker mens jeg faktisk bor i New York.

Dette ble en aldri så liten update om hva jeg gjør på om dagene. Ikke så mye annet enn jobb og trening, men det er helt greit når jeg har slike fine ting å se frem til. Jeg håper dere har det fint om dagen, og at dere nyter sommerferien! Vi snakkes i morgen 

GOALS FOR THIS WEEK

 • 13.07.2015 - 10:30

Heihei, og god mandag! I det dette innlegget blir publisert er jeg allerede godt i gang med jobbdagen min, og det regner jeg med flere av dere er også. I går kveld satt jeg meg ned og planla ting som må gjøres og forskjellige mål for den nye uken. Selv synes jeg det kan være inspirerende å se på andre blogger, og i tillegg er det veldig greit for meg også slik at jeg ikke glemmer noe.

I og med at dette er en ganske hektisk uke for meg så blir det nok noen forhåndsinnstilte innlegg, men det er vel mye bedre enn ingenting? :-) Et mål som ikke står på listen, men som jeg har veldig lyst til å få til er å være aktiv på bloggen fremover! Jeg føler at jeg har vært i flink i det siste, og det er veldig kjekt å se at flere av dere klikker dere innom her daglig. Jeg har jo snakket om å ordne en innkjøpsvideo til dere, og i tillegg lurer jeg på om jeg skal få laget en sminkevideo om hvordan jeg sminker meg om sommeren - er det noe dere kan tenke dere? Ellers må dere bare komme med forslag dersom dere har tips eller ønsker til innlegg nå som jeg har tid til å planlegge litt. 

Jeg ønsker dere en fin mandag og start på uken!

SHOPPINGDAY

 • 11.07.2015 - 19:35

Heihei, fine! Denne sesongen syntes jeg utvalget av sommerklær har vært veldig dårlig i mange butikker. Jeg har vært på shopping flere ganger uten å finne annet en enda en hvit topp, haha. I dag bestemte jeg og mamma oss for å ta båten over til Ålesund for å se om vi fant noe fint til vi reiser. Vi ble begge bærende på hver sin fulle pose med interiørting som sjokoladefontene, krus, lys, sugerør og diverse annet. Med andre ord ble det lite shopping på meg i dag også, noe som egentlig er greit da jeg ønsker å spare mest mulig til New York. Jeg vurderer likevel å få laget en innkjøpsvideo om et par uker hvor jeg viser dere de innkjøpene jeg har gjort i det siste, for kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg til å bestille meg noen små ting før jeg skal ut å reise. Er det noe dere kunne tenke dere å se?


Vi hadde likevel en veldig fin dag med fint vær og god mat. Dersom dere er innom Ålesund en dag så anbefaler jeg dere å dra innom Lyst i byen, der har de veldig mye god mat! Nå er det straks lørdagsmiddag hos oss, og i dag tror jeg det er mammas lasagne som står på planen. Vi snakkes i morgen :-) 

RELAXING DAY OFF

 • 07.07.2015 - 19:04


Tskjorte: Mbym / Genser: In Wear / Bukse: Kappahl

Nå har jeg egentlig litt dårlig tid, og drar straks avgårde for å møte noen venninner. Tenkte bare jeg skulle titte raskt innom å ønske dere en fin tirsdagskveld :-) Vi snakkes i morgen! 

PANCAKES IN BED

 • 07.07.2015 - 10:13

God morgen, dere! I dag er jeg så heldig å ha fri fra jobb, og hva er vel bedre enn å nyte en deilig frokost i sengen på en fridag? Nei, få ting slår det altså. Jeg brukte akkurat den samme oppskriften som dere finner litt lenger nedover på bloggen, eller HER om dere ønsker. 

Disse pannekakene er absolutt en av mine favoritter! Den lette smaken av banan og den luftige men likevel saftige konsistensen slår aldri feil uansett om det er til frokost, lunsj, middag eller dessert. Noe av det beste med disse er at de er veldig mettende, og holder deg mett lenge! 

Etter denne deilige frokosten er planen å få tatt meg en tur til treningssenteret. Det er alt for lenge siden jeg har vært inne i en god treningsrutine, så det er et mål for ukene fremover. Jeg håper dere får en fin tirsdag, fine! 

YOUR TEA - TINY TEA TEATOX

 • 06.07.2015 - 15:19

Heihei, dere! I dag tenkte jeg at jeg skulle fortelle dere om en te som jeg tidligere har vært veldig fornøyd med, og som jeg dermed har kjøpt på nytt. For dere som ikke vet hva en "tiny tea teatox" er, så er dette en te som skal redusere oppblåsthet, gi finere hud, gi mer energi og rett og slett rense kroppen. Dersom dere vil lese mer om den så kan dere ta en titt på siden til yourtea HER. 

Sist jeg kjøpte denne kjøpte jeg en pakke med te som varte i 14 dager. Du drikker den 30 minutter før du skal spise tre ganger om dagen. For meg er ikke dette noe problem, og sist jeg brukte denne teen ble jeg veldig fornøyd med resultatene! Denne gangen har jeg kjøpt en pakke som skal vare i 28 dager, altså dobbelt så lenge, og jeg håper og tror at resultatene er like bra om ikke enda bedre enn forrige gang. Smaken har aldri plaget meg, og jeg har ingen problemer med å drikke den som den er. 

Jeg opplevde å gå litt ned i vekt, oppblåstheten som jeg opplevde forsvant helt og jeg fikk strammet kroppen litt opp før sommeren. Hovedgrunnen til at jeg liker denne så godt er at den får meg til å føle meg veldig bra. Jeg bruker den vel og merke sammen med et sunt og godt kosthold, i tillegg til minimum tre treningsøkter i uken. 

Jeg er allerede på dag fire, og jeg gleder meg veldig til å fortsette på teen en god stund til! Har noen av dere prøvd denne? Og er dette noe dere ønsker at jeg skal oppdatere dere om? Ønsker dere en fin mandag! 

BACK HOME

 • 05.07.2015 - 17:31

Heihei! Det ble en veldig sen frokost/brunsj på oss i dag med både egg, bacon, brie og ferske rundstykker. Det var helt greit og våkne til kan man si. Deretter var vi på båttur hvor noen sto på vannski mens andre bare koset seg i solen. Vi var som sagt på hyttetur med noen venner, så litt ut på dagen pakket vi sammen og dro hjem. 

Hatt: Kappahl / Skjorte: Cubus 

Både skjorten og hatten er lånt av mamma. Resten av dagen har jeg egentlig ingen planer, men jeg regner med jeg tar tidlig kveld da det ble veldig sent i går. I morgen står en ny jobbdag for tur, så da trenger jeg at både energien og humøret er på topp. Håper dere har hatt en fin søndag så langt! 

SOMMERIDYLL

 • 05.07.2015 - 01:56God kveld, dere! For øyeblikket befinner jeg meg på en hytte litt utenfor Ålesund, og som dere ser på bildene er det utrolig vakkert her. Solnedgang, grillmat, vindstille og sol - med andre ord ingenting å klage på. Nå skal jeg legge meg slik at jeg er opplagt og klar til en ny og forhåpentligvis solfylt dag i morgen! Håper dere har hatt en fin lørdag 

A FRIENDLY REMINDER

 • 03.07.2015 - 12:38

..to protect your skin in the sun! Før var jeg alltid opptatt av å bli brunest mulig, og dermed bruke lavere og lavere faktor på ferie. Etter hvert som jeg har blitt eldre forstår jeg at når jeg bruker solkrem med rett faktor så blir jeg ikke bare brunere lengre, men jeg beskytter meg også så godt som mulig mot både kreft som kan komme fra solstrålene og fra å bli brent. Jeg og mamma har i flere år vært veldig glad i Lancaster sine solprodukter, og vi er vel egentlig fortsatt veldig glade i dem, men i år bestemte vi oss for å prøve noe nytt. 

Først og fremst kjøpte vi en ansiktskrem fra Ole Henriksen som har solfaktor 50+. Denne lukter veldig godt, og har så langt vært veldig god til å beskytte ansiktet mitt i solen. Jeg er ikke så veldig opptatt av å bli brun i ansiktet, da jeg ønsker å passe godt på huden min både når det kommer til aldringstegn og solskader - men litt farge og glød sier jeg ikke nei til! Denne smører jeg godt ut i ansiktet, og gjerne litt nedover halsen og på brystet. 

Videre kjøpte vi en solkrem fra Korres som har solfaktor 30. Denne bruker jeg på hele kroppen! Det er en spray som også lukter veldig godt og som virker avkjølende og deilig på huden. Jeg kommer nok til å holde meg til solfaktor 30 i hele sommer uansett hvor jeg befinner meg. Korres sine produkt skal inneholde helt naturlige produkter, og det er jo absolutt et pluss! 

En aftersun er også et must dersom man skal bruke lange dager i solsteken. Denne fra Korres innholder yogurt som gjør at den avkjøler og roer ned huden etter man har vært i solen. Personlig elsker jeg å ta en deilig dusj etter en dag på stranden, og deretter smører jeg meg godt inn i aftersun. Dette gjør jeg for å kjøle ned huden, men også for å tilføre fuktighet som gjør at brunfargen holder lenger. 

Solbriller er naturligvis også et must-have! Det å beskytte øynene er veldig viktig, så om det er solbriller eller hatt så husk dette når dere skal på ferie! Mine er et par år gamle og er fra merket Ray-Ban.

Ellers er det også veldig viktig å beskytte leppene, så invester i en god leppepomade med solfaktor! Kos dere i solen, og nyt varme og late dager 

A SMOOTHIE KIND OF MORNING

 • 02.07.2015 - 11:46

God morgen! I dag er det veldig varmt og godt i Ulsteinvik, noe som definitivt er på sin plass etter en kald og våt sommer så langt. Solen har ikke kommet helt frem enda, men det satser jeg på endrer seg i hvert øyeblikk. Solkremen er likevel på, og det er bikinien også - haha. 

Når jeg har fri er jeg veldig glad i å lage meg en smoothie til frokost. I dag blandet jeg frossen mango, ananas, banan og papaya sammen med vann og en spiseskje chia frø. Kaldt og godt på en sommerdag! Selv om jeg er utrolig glad i å eksperimentere med smoothiene mine så kjenner jeg at det er få ting som slår min jordbær og banan smoothie, enkelt, greit og utrolig godt. 

Nå tror jeg at jeg skal legge meg ut på verandaen og håpe på at solen titter skikkelig frem. Jeg håper dere har det bra og at dere nyter sommeren! 

HELG OG MAGIC MIKE

 • 02.07.2015 - 01:09

Heihei! I dag var siste jobbdagen min denne uken, noe som vil si at jeg har helg allerede. Det feiret jeg med både is og kino sammen med Emilie som jeg ikke har sett på veldig lenge. For dere som lurer på hvordan filmen var så kan jeg ikke si noe annet enn at dersom Channing Tatum ikke hadde hatt hovudrollen, så hadde jeg nok ikke vært en særlig stor fan av disse filmene - haha. Alt i alt har vi i alle fall hatt en veldig koselig kveld! 
Jeg tror lillebror ble en smule blendet når han skulle ta bilder i dag, for det var nemlig ikke mye klarhet i noen av dem. Men jeg kan nesten ikke klage i og med at det var solen sin feil, for sol det liker vi. Jeg tror faktisk det må ha vært den varmeste sommerdagen i Ulsteinvik så langt i år! Nå kjenner jeg at det er på tide at jeg legger meg slik at jeg er opplagt og klar til en fridag i morgen, hihi. God natt, fine! 

GOD MORGEN FRA FJELLET

 • 28.06.2015 - 10:03

Heihei! I dag våknet jeg nok en dag til solstråler som lyste opp soverommet mitt og fortalte meg at det var på tide å ta fatt på dagen. Nå har jeg smurt meg godt inn med solkrem, fått på meg bikinien, og venter egentlig bare på att resten av familien skal stå opp slik vi kan spise frokost. I dag er planen å nyte solen enten det blir på verandaen eller på en liten fjelltur før vi drar hjem. 

Legger ved noen bilder fra gårsdagen som lillebror knipset av meg før vi dro en tur til sentrum for å kjøpe inn litt til grillmiddagen. Maten var like god som alltid, og jeg er klar for enda en middag ute i solen i dag! Topp: Bik Bok / Skjørt: FreeQuent / Solbriller: RayBan / Clutch: Michael Kors / Sko: Birkenstock 

Nå hører jeg at resten av familien begynner å våkne, så da er det vel bare å begynne på søndagsfrokosten. Er det flere som endelig har fått litt sommervær? Håper dere får en fin søndag!

NORSK SOMMER

 • 27.06.2015 - 17:04

Heihei! Været i Stryn er helt fantastisk i dag med rundt 20 grader i skyggen og stor sol. Bikinien er på og jeg har hatt rikelig med både frukt og godis i skålen, haha. Er det ferie så er det ferie! Jeg kuttet opp både mango og vannmelon, og tilsatte noen druer for en lett og frisk lunsj. Senere ble den også fylt opp med både jordbær, smågodt og en sjokoladecroissant. Ellers har jeg bare brukt dagen til å nyte været sammen med familien og venninner. 

Etter jeg var i Oslo fikk jeg helt smaken på Sobazaar appen igjen! Dere husker kanskje at jeg skrev et innlegg om appen for en god stund tilbake, og den er jo egentlig helt genial. I går ble jeg sittende til sent på kveld å sette sammen antrekk og se på forskjellige plagg. Under her ser dere et antrekk som jeg gjerne kunne vaset rundt i når jeg skal til Hellas om bare noen uker, hvitt og blått jo utrolig fint sammen, og jeg er fast bestemt på å finne noe i desse fargene før jeg reiser. 

Nå skal jeg straks smøre meg inn med en god aftersun og gjøre meg klar til deilig grillmat til middag. Få ting er bedre enn det på en fin sommerdag! 

OPERAHUSET

 • 26.06.2015 - 21:25

God kveld! I går tok jeg og Anja en tur til Operahuset før middag. Jeg har jo vært der flere ganger før, men jeg synes vel egentlig at det er ganske koselig å ta turen dit når jeg først er i Oslo. Vi gikk litt rundt på taket, tok bilder og tittet utover byen. Det var heller ikke stappfullt med mennesker, og det er jo en stor fordel dersom man vil gå litt rundt.

Nå har jeg akkurat kommet frem til hytten vi skal bo på i helgen, så nå skal jeg bare hoppe i dusjen og få på meg koseklærne - hihi. Jeg håper dere har hatt en fin fredag så langt og at dere får en fin helg! Vi snakkes :-)

HOME SWEET HOME

 • 26.06.2015 - 13:21

...i alle fall for noen timer, haha! Hei, fine dere. Jeg har hatt en super uke i Oslo, og jeg kunne virkelig tenkt meg et par dager til i varmere vær. Anja, en av dem jeg skal bo med i New York, og jeg har egentlig bare gått rundt i hovedstaden og tittet i butikker, spist god mat og koset oss i hverandres selskap. Vi avsluttet turen med Pizza på Olivia ved Aker Brygge, og jeg anbefaler dere å dra innom der dersom dere skal til Oslo altså! Det er vel og merke lurt å bestille bord dersom dere ikke vil stå i kø. Senere på kvelden smurte vi oss inn med en god ansiktsmaske og så siste episode av Pretty Little Liars før vi vasket og ordnet leiligheten til vi skulle reise. Dere kan tro det var to trøtte tryner som ramlet ut av sengen klokken halv fem i dag tidlig, haha. Det gikk heldigvis på skinner, og vi hadde akkurat passelig med tid på flyplassen. Nå tror jeg vi er ganske enige i at New York kommer til å bli kjempe bra, og at vi gleder oss litt ekstra til å reise! Bloggen til Anja finner dere forresten HER. 
 - Vi var også en tur på Operaen i går, så det kommer noen bilder fra den turen senere -

Nå er jeg egentlig bare innom hjemmet i noen timer før jeg skal på hyttetur med familien. Det er jo så koselig med god mat, brettspill og familiekvelder i sofakroken, hihi. Jeg krysser fingrene for at det blir bra vær slik at jeg kan få litt mer sol på kroppen før jeg begynner i ny jobb neste uke. Det skal bli spennende! Jeg har bestemt meg for å være flink å oppdatere bloggen nå fremover, så dersom det er noe spesielt dere ønsker å se er det bare å legge igjen en kommentar. Ellers er jeg utrolig glad for at dere er så flinke å titte innom her selv om jeg er litt fraværende i perioder. Har dere noen planer for helgen?

AT THE AIRPORT

 • 22.06.2015 - 16:19

Heihei, dere! Nå er det alt for lenge siden jeg har tittet innom her altså. Siden sist har jeg endelig fått sommerferie, og vi har til og med at noen dager med sol på Sunnmøre. Det var faktisk så mye sol i går at denne frøkna rakk å bli litt solbrent, haha. Men jeg klager virkelig ikke! Nå som solen endelig har tittet frem så håper jeg at den blir en stund. Akkurat nå sitter jeg på flyplassen i Ålesund og venter på flyet til Oslo. Det blir en spennende uke hvor vi skal få ordnet litt forskjellig til New York, i tillegg til at jeg skal møte litt familie. 
Noe av det viktigeste for meg når jeg reiser er at jeg er komfortabel, men at jeg også føler meg bra. I dag tok jeg på meg de nye slengbuksene mine og kombinerte dem med en litt kort genser og knytte en flanellskjorte rundt livet. Utrolig enkelt, og veldig greit. Reisevesken har jeg klart å fylle helt opp som alltid - haha. Jeg fylte den vel og merke opp etter bildene ble tatt. Nå gleder jeg meg bare til å komme frem, og forhåpentligvis får vi noen fine dager i Oslo! Vi snakkes :-)

TORSDAGSPLANER

 • 11.06.2015 - 18:39

Heihei, fine! Jeg kom ikke opp i eksamen i dag heller, men siste trekk er i morgen så sommerferien er ikke langt unna uansett. Siden jeg ikke kom opp bestemte jeg og Silje oss for å ta turen for å se på Stian Blipp sitt show som skal være på Sjøborg i kveld, har noen av dere sett det? Jeg både håper og tror at det kommer til å bli veldig gøy. På bildene under her har jeg på meg en genser som jeg nylig har kjøpt hos Bik Bok, og buksen er fra Topshop. Har dere sommerferie enda? Vi snakkes i morgen!

IT IS TIME

 • 25.05.2015 - 20:51

God kveld, fine! Jeg er offisielt ferdig med alle skoletimene mine på videregående, og nå er det bare fire eksamener som gjenstår før jeg er ferdig. I tillegg til norsk kom jeg opp i markedsføring og engelsk skriftlig, og i morgen er det klart for den aller første. Jeg gruer meg litt, men jeg gleder meg også veldig mye til å blir ferdig - haha. Mamma disket opp med deilig omelett til kveldsmat, så nå føler jeg meg klar for litt mer lesing før jeg tar kvelden. 

- Getting ready for tomorrow's exam - 

Har noen av dere eksamen i morgen? Om det er tilfelle ønsker jeg dere masse lykke til, og så må vi huske at det er under en måned til sommerferie - jippi! Nå som jeg har litt fri fremover, skal jeg prøve å få laget til noen litt mer spennende innlegg og videoer til dere, så dersom det er noe spesielt dere ønsker å se må dere legge igjen en kommentar :-) Vi snakkes! 

SURROUNDED BY NATURE

 • 22.05.2015 - 21:05

Heihei, fine dere - og god helg! Hvor deilig er ikke det? Sommerferien nærmer seg sakte men sikkert, og det er så fantastisk å tenke på. Tenk at jeg er ferdig på videregående om bare noen uker.. Det blir utrolig rart, men det blir også utrolig deilig å ha en periode hvor jeg ikke har vitemål, karrakterer og prøver hengende over meg til en hver tid. I sommer skal jeg først en tur til Oslo med New York jentene, deretter blir det jobbing, Hellas med familien, litt mer jobbing og så drar jeg videre til New York. Jeg har en spennende tid i vente, og jeg føler meg utrolig heldig som har muligheten til å gjøre akkurat det jeg har lyst til. - Let your mind and body relax and take in all the beautiful nature - 

Etter russetiden kjente jeg at kroppen lengtet etter både sunn mat og mosjon, og denne uken har jeg kommet godt i gang med begge deler. Jeg er så støl at jeg var utrolig usikker på om jeg i det hele tatt kom meg opp av sengen i dag tidlig, haha. Det har blitt en del gåturer sammen med mamma de siste dagene, og det gjør veldig godt for både kropp og sjel! Det å være omringet av natur, fuglekvitter og litt musikk på ørene er virkelig terapi nå mot slutten av skoleåret. 

Nå sitter vi i hjemmet og slapper av med jordbær, vannmelon, kjeks og sjokolade, for ikke å glemme med The Voice på skjermen. En typisk avslappende og deilig fredagskveld. Jeg håper dere får en fin helg, vi snakkes! 

RUSS 2015

 • 03.05.2015 - 18:25

Heihei! Hos meg har ting gått i ett sett siden vi startet russefeiringen på onsdag. Vi har hatt solfylte dager fylt med latter og godt selskap, for ikke å legge til sene kvelder og mye tull - haha. Jeg koser meg rett og slett, og det tror jeg resten av russekullet også gjør. I kveld står grilling på planen, så nå skal jeg bare få gjort ferdig litt skolearbeid før jeg møter jentene.

Ellers er det veldig gøy at flere av dere har stilt spørsmål til spørsmålsrunden! Jeg kommer nok ikke til å svare på spørsmålene helt enda, så dersom dere har flere spørsmål må dere bare komme med dem. Nå begynner jeg å få litt dårlig tid, men vi snakkes plutselig. Håper dere har det fint 

RUNNING ERRANDS

 • 20.04.2015 - 19:38

Heihei! Dagen i dag har vært minst like fin når det kommer til været som i går, og det har vært utrolig deilig. For meg har dagen gått i ett sett og jeg kom akkurat inn igjennom døren etter å ha sprunget fra sted til sted i hele dag, haha. Jeg hadde nemlig en del ærend, men nå er jeg klar for dagens episode med Keeping up with the Kardashians etterfulgt av øving til engelsk tentamen i morgen. 

Har dere hatt en fin mandag?

PRINTIC

 • 17.04.2015 - 16:21

- Memories - 

Jeg elsker printic-appen som gjør om mobilbildene mine om til polaroid-bilder! Dersom dere enda ikke har testet den ut, så anbefaler jeg den veldig. Personlig har jeg en vegg på rommet mitt som jeg fyller opp med nye bilder inn i mellom. En kjempefin måte å ta vare på forskjellige minner!

EARLY EASTER EGG

 • 03.04.2015 - 17:41

Heihei, dere! Syken begynner endelig å komme seg, og det er utrolig deilig. Kvelden i går ble brukt til et russemøte etterfulgt av overnatting og jordbær og sjokolade hos Andrea. Det var veldig godt og etterlengtet med litt bestevenn-tid altså 

Nå er jeg hjemme igjen, og i år dukket påske-egget opp litt tidligere enn vanlig. Er det noen som kjenner meg godt så er det mammen min! I år var påske-egget fylt med questbarer, teposer, en liten bok, penger og litt sjokolade - helt perfekt. Godterier får jeg nemlig i meg nok av uansett, haha.  

Pleier dere å få påske-egg? Vi snakkes! 

SNAPCHATS

 • 02.04.2015 - 13:42

Heihei! Jeg ligger fortsatt hjemme og er syk - for en fin måte å tilbringe ferien på, haha. Siden jeg ikke har så veldig mye å dele nå som jeg ikke gjør noe som helst, så tenkte jeg at jeg kunne dele noen bilder fra snapchaten min. Jeg lagrer nesten aldri snapper, og det er mest fordi jeg som regel bare sender grimasjer og veldig randome bilder, haha. Her er likevel noen av bildene som lå lagret på mobilen min! Håper dere nyter påsken :-)

EASTER MORNING

 • 31.03.2015 - 11:56

God morgen! Det var en fryd å kunne sove så lenge som jeg ville i dag, og ikke minst å vite at jeg har hele dagen til å gjøre akkurat det jeg vil. Det er faktisk utrolig lenge siden jeg har hatt flere dager fri med tanke på at jeg har jobbet ganske mye de siste feriene. Denne uken har jeg kun jobb i morgen, så det vil si at jeg kan nyte nesten hele ferien uten å jobbe - woho! På den andre siden har jeg klart å bli syk igjen, just my luck. Men nå har jeg jo god tid til å slappe av og til å gjøre ingenting, så da håper jeg at syken forsvinner fort. 

Dagen startet jeg med Ben & Jerry's i sengen, mens jeg oppdaterte meg litt på weheartit. Dere som følger meg på instagram har nok allerede fått det med dere, hihi. Alt er låv når det er ferie, er det ikke? 

Jeg håper dere får en fin tirsdag! 

SUNDAYS

 • 29.03.2015 - 20:04

· A calm and relaxing sunday ·

En rolig søndag bestående av smoothie, musikk, sol, en god bodylotion og smågodt-rester fra i går er stikkord fra søndagen min så langt. Jeg har ikke planer om å flytte meg fra sofaen med mindre jeg virkelig må, haha. Det er så viktig å slappe av inn i mellom, og å ladde opp batteriene når man trenger det! I morgen står en lang jobbdag på planen hos meg, så jeg håper jeg klarer å komme meg tidlig til sengs selv om det ble så sent som halv fem i går natt, haha. Tiden går fort når man har det gøy, det er sikkert og vist. Håper dere har en superfin søndag, og ikke minst en koslig ferie i vente! 

FAVOURITES

 • 23.03.2015 - 13:09

Skoene finner dere HER (annonselenke)

Heihei, dere! Titter innom for å tipse dere om at nelly har fått inn mange fine vår-sko, som både er billige og fine. Disse kjøpte jeg vel og merke i fjor, og de er ganske godt brukt. Jeg la ved en link til skoene, men dersom dere titter litt rundt har de flere typer av akkurat samme modellen. Jeg elsker å bruke denne typen sko nå som sol og sommer nærmer seg, hihi. Hva synes dere? 

MY LATEST INSTAGRAM PHOTOS

 • 24.02.2015 - 22:25


@lineleknesund

PERFECT SUNDAY

 • 22.02.2015 - 14:03

Heihei! Da var det søndag igjen, noe som betyr at vinterferien allerede er over. Det er egentlig helt greit for min del, for nå begynner innspurten med tentamener og prøver før eksamener i mai og juni. Altså videregående nærmer seg slutten, joho! Det blir en gledens dag, dere.

Uansett. I dag våknet jeg relativt tidlig og spiste en deilig frokost, og dro deretter videre til trening. Etter planen skulle jeg egentlig gå en tur ute, men på grunn av snøkave så tok jeg heller turen til treningssenteret og fullførte en time kardio. Følelsen av å trene om morgenen er så deilig! Nå har jeg i alle fall satt meg godt til rette i senga med gossip girl på skjermen og en deilig smoothie i hånda, hihi. Ønsker dere en strålende søndag 

TIDLIG FERIE

 • 06.02.2015 - 17:26

Heihei, dere! I dag var siste skoledagen min på to uker fremover, og det kjenner jeg er utrolig deilig å tenke på. Jeg vet ikke om jeg har sagt det til dere, men allerede natt til mandag reiser jeg til London sammen med engelsk-klassen min. Kjenner jeg gleder meg til enda enda en storbytur, og ikke minst til å tilbringe masse tid sammen med gode venninner. Uken etterpå har vi vinterferie, så nå får jeg forhåpentligvis slappet godt av før jeg kommer rett tilbake til tentamener og prøver.. 

Nå har jeg akkurat vært en tur innom butikken og kjøpt meg en stor godtepose, hihi. Er det fredag, så er det fredag.Er det noen av dere som skal på klassetur? Og når får dere ferie? :-)

lately on my instagram

 • 28.01.2015 - 19:50


Tenkte jeg skulle dele noen av mine siste instagram bilder. Elsker den appen! Haha. Dere kan følge meg på lineleknesund.

Hva heter dere på instagram? 

one day left

 • 28.01.2015 - 14:31

Heihei, dere! Da var onsdagen her og for min del er jeg bare en liten tur innom hjemmet før jeg skal ett par timer på jobb. Kjenner at kroppen er litt tung i dag og at hodeverken ligger i bakhodet, så vi får se hvordan det blir med treningen senere. Stikker egentlig bare en rask tur innom for å oppdatere dere og for å ønske dere en fin onsdag videre. Nå er det bare to dager igjen til helg, og èn dag til jeg drar til Berlin. Gleder meg! 

Har dere noen spennende planer for helgen?  

Berlin like rundt hjørnet

 • 25.01.2015 - 22:30

Heihei! Titter bare innom for å dele planene mine for neste uke med dere. Jeg har en del skolearbeid jeg må få unnagjort, gjerne ett par treningsøkter, og i tillegg har jeg litt jobb på planen. Jeg trøster meg med at til helgen er det klart for Berlintur med bestis, og det skal bli såå koselig. Skulle vel gjerne tatt meg litt tid til å planlegge litt mer av hva vi skal bruke dagene på mens vi er der også, men enten så får jeg sette Andrea på saken eller så tar vi det litt som det kommer. Som dere ser blir det litt hektisk for meg denne uken, men i dag har jeg vært flink og tatt litt ekstra bilder slik at det ikke blir så stille her inne denne uken. Det virket som om flere av dere var interesserte i å se sminkevideoen, så den skal jeg prøve å få postet enten på torsdag eller på fredag. 

Ønsker dere en kjempefin kommende uke, vi snakkes! 

throwback

 • 24.01.2015 - 20:47Et lite bildedryss fra da jeg var i Frankrike i fjor sommer. Kjenner jeg savner sol, brunfarge, god mat og late dager på stranden. Nå har jeg virkelig fått nok av at det er mørkt hele døgnet, og for ikke å snakke om minusgrader. Selv skal jeg mest sannsynelig ikke på sydenferie i år, men satser på at det er varmt og godt når jeg kommer til New York i august. 

Flere som er klare for sommer? 

work

 • 24.01.2015 - 09:42

God morgen, dere! Håper dere hadde en fin start på helgen i går. For min del står jobb på planen i dag, og det gjør meg egentlig ingenting. Håper vi har fått inn mye nytt, hihi. Frokosten er i magen, og jeg er straks klar til å løpe ut av døren. 


Jeg skal prøve å få ordnet antrekksbilder senere i dag dersom været holder. Bildene over er fra gårsdagen :-) Ha en super lørdag!

It's friday!

 • 23.01.2015 - 17:08

Heihei, dere! I dag våknet jeg med tidenes gangsperre etter beinøkten på onsdag, og det var så vidt jeg kom meg opp av sengen. Som dere så på treningsplanen jeg la ut hadde jeg planlagt å gå på tredemøllen i en halvtime etterfulgt av 20 minutter med elipsemaskinen i dag, men da gymlæreren hadde bestemt seg for å kjøre på med en spinningtime så hadde jeg ikke sjangs til å trene noe mer, haha. Jeg håper bare det blir litt bedre til i morgen siden jeg skal på jobb. 

Ellers er det endelig fredag, og nesten helg for meg. Jeg skal ta en tur på butikken om ikke så lenge, for i kveld har jeg planer om å kose meg i eget selskap med film og fredagskos. Det trenger både hodet og beina, haha. Jeg tenkte kanskje jeg skulle se the fault in our stars, men viss dere har noen filmtips må dere gjerne legge dem igjen!

Matchende treningstøy er så motiverende og gøy, er dere ikke enige? Dette blir nok ikke brukt før til sommeren, kanskje med en hvit singlett på en spasertur over Brooklyn Bridge? Er det noe jeg gleder meg til om dagen så er det New York - mye spennende som skjer rundt det for tiden, og jeg håper virkelig jeg får ordnet ting slik som jeg vil. Men det skal jeg oppdatere dere om når jeg vet mer :-) 

Har dere noen planer for kvelden? 

weekend coming up

 • 22.01.2015 - 11:19

Hei! Dette blir egentlig bare et veldig kort hei og hade, men endelig er det torsdag, noe som vil si at helgen er like rundt hjørnet. Det kjenner jeg skal bli veldig godt etter en uke stappet med både skole, jobb og trening. Hos meg er pannekakene straks ferdige, og etter lunsj skal jeg tilbake til skolen igjen for ett par timer norsk før det blir enda en jobbvakt. 

Må bare beklage for dårlig blogging for tiden, men sånn er det når dagene er fulle og kreativiteten i tillegg ikke er helt på topp. Med det sagt må dere gjerne komme med ting i kommentarfeltet som dere ønsker å se på bloggen, og så skal jeg gjøre så godt jeg kan :-) Nå tror jeg pannekakene er ferdige, så da snakkes vi senere

TONIGHT

 • 17.01.2015 - 23:17

God kveld, dere! I dag har jeg ikke gjort så veldig mye annet enn å være på jobb og å slappe av. Etter jobb tok jeg meg tid til noen episoder med the carrie diaries, blir så glad og inspirert av serien nå som jeg skal til New York selv! Deretter ble det en liten powernap, og nachos med familien. Jeg og lillebror tok oss en liten biltur i sted og kikket på både hus og folk, hihi. Nå sitter jeg godt plassert i sofaen med litt godis og pepsi max, og tenker å ta tidlig kveld om ikke så lenge. 

Kan ikke bare klage på mørke dager, for det er egentlig utrolig fint ute når mørket senker seg og alt man ser er lysene som gir liv. Håper dere har en koselig lørdagskveld, vi snakkes i morgen

NYTT DESIGN

 • 15.01.2015 - 17:18

Som dere kanskje ser så har jeg endret litt designet på bloggen i dag, og selv ble jeg veldig fornøyd. Ganske enkelt og stilrent, akkurat som jeg liker det. Designet er laget av kvdesign, og det var det forrige designet jeg hadde også. Det var noen ting jeg ønsket å endre på, så jeg sendte henne en mail og fikk svar bare etter noen få minutter. Kjempe hyggelig jente som jeg definitivt kommer til å handle hos neste gang jeg skal endre design også!

Nettbutikken hennes finner dere HER. 

Hva synes dere?

BLESSED

 • 12.01.2015 - 13:47Jeg har fått så mye fint til bursdagen min i år, og er utrolig takknemlig for alt sammen! Marc by Marc Jacobs vesken har jeg jo vist i ett eget innlegg tidligere, og den har jeg brukt mye allerede. Ellers fikk jeg vin, kopp med deilig frukt-te og teklype, sett med mange fine neglelakker, kjempesøt toalettmappe med L på og så ønsket jeg meg også penger med mange siden jeg prøver å spare så mye som mulig frem mot New York. 

Hva har dere på ønskelisten for tiden?

 

HOME

 • 11.01.2015 - 21:08

Heihei, dere! Da var russefeiringen over for denne gang, og vi har hatt en kjempe bra helg. Fredagen startet vi med en tretimers busstur, der vi tok og startet feiringen med en gang. Når vi kom frem på hytten ordnet vi oss og inviterte en super jentegjeng til å vorse hos oss. Senere på kvelden dro vi til hotellet der Staysman og Katastrofe sang og lagde liv, noe jeg synes var helt okei. Denne kvelden var det faktisk hele 20 minusgrader, men alt i alt en vellykkket kveld! Lørdag startet vi med en bjorli spesial, og deretter ble vi liggende i sengen i noen timer. Klokken fire var det tid for afterski, noe som endte opp med å bli det beste med hele helgen! Alle var i godt humør, sang, danset på bordene og stemningen var sykt bra. Og hvem liker vell ikke å feste i ull undertøy, haha. Etter det dro vi rett bort til guttene og fortsatte der før vi igjen dro en tur innom hotellet hvor resten av russen var. 

I dag var det ganske tungt å stå opp, men det gikk fint og vi startet å vaske hytten før vi skulle sjekke ut halv 12. Jeg har faktisk bursdag i dag, så for meg var det rett hjem i familieselskap! God mat, kaker og familie er en fin kombinasjon. Nå skal jeg runde av her og gjøre meg klar for en ny uke med en god del skolearbeid, trening og jobbing på planen. Det blir tungt, men også veldig godt! Har dere hatt en fin helg?

WEEKEND

 • 09.01.2015 - 11:17


Da er jeg pakket og klar for russetreff på Bjorli, gleder meg! Dette bildet tok jeg forresten med det nye kameraet mitt, og det er helt uredigert. Så fornøyd med det altså, haha. Ønsker dere en kjempefin helg, så snakkes vi på søndag :-)

HEI 2015

 • 31.12.2014 - 17:32

Og hei til dere! Nå har jeg fått på meg kjolen, og sminken er akkurat ferdig. Om en liten time venter deilig kalkunmiddag etterfulgt av en type ostekake til dessert, nam! Stikker bare innom for å ønske dere en super siste dag i 2014, og håper 2015 blir et supert år for hver enkelt av dere♥ Vi snakkes i det nye året! 


Tuesday morning

 • 30.12.2014 - 12:46God morgen! Eller rettere sagt god ettermiddag. Enda en deilig ferie morgen med dyne i sofaen og en kopp te i hånden fra min side, og jeg nyter det. I tillegg kom lillebror akkurat inn med en pakke fra Nelly til meg, og det gjorde jo bare morgenen enda bedre! I morgen skal jeg på jobb, så dette er med andre ord nesten den siste feriedagen min. Feriene går så alt for fort... Nå skal vi på butikken og handle inn til koselig middag senere i dag, fikk en lang handleliste med mamma så det er vel bare å begynne, haha. Håper dere nyter de siste feriedagene! 

SMOOTHIE LOVER

 • 28.12.2014 - 20:36

Når jeg våknet i dag tidlig var det ikke mye som fristet, så da bestemte jeg meg for å slenge sammen en rask og god smoothie. Denne inneholder godt med næring, og er helt super dersom man har dårlig tid - ikke at jeg hadde det altså, haha. Jeg bruker ikke å måle opp noe som helst når jeg lager smoothie, men på bildet over ser dere ingrediensene jeg brukte. 

Har dere en smoothie-oppskrift å dele med meg?

Still alive

 • 28.12.2014 - 15:10

Heisann! Det har vært stille her i noen dager, men jeg har faktisk ikke gjort noe som helst spesielt. Andre juledag ble en skikkelig kose-dag med mange julefilmer, brettspill og en tur med hunden. Haha, den turen er jo egentlig en liten historie i seg selv, men la oss si det sånn at den hunden er ett beist og at jeg sitter igjen med en støl kropp og ett litt blått hoftebein. Er det mulig.. 

I går var det tid for å begynne på hjemreisen, og da hadde vi bestemt oss for å kjøre. Og for dere som vet hva jeg snakker om, så er det ikke akkurat en liten kjøretur fra Bodø til Ulsteinvik, tvert i mot. Vi startet reisen klokken ti om morgenen, og kom altså hjem rundt klokken seks i natt. Noe som vil si at jeg akkurat har stått opp, haha. Jeg er faktisk veldig glad i å sitte på i bil med musikk på ørene og bare se utover det flotte landskapet vi har i Norge. Det var utrolig vakkert med alle trærne som var dekket i snø, og jeg kunne faktisk gjerne kjørt samme ruten tilbake i dag. Jeg synes også det er utrolig fascinerende å se alle lysene som lyser opp i mørket. 

Nå derimot er jeg klar for enda en dag med litt avslapping, og forhåpentligvis blir det litt bedre blogging nå som jeg er hjemme igjen. Håper dere nyter juledagene like mye som jeg gjør!

siden sist @lineleknesund

 • 25.12.2014 - 22:28

1. Deilige arme riddere ala Linda Stuhaug - 2. Oslo here I come! - 3. Verdens beste frozen yoghurt, nam - 4. På besøk hos Joe & The Juice i Oslo

1. Litt juleshopping med mamma - 2. Julemarked i Oslo - 3. Julekalenderen klar, og desember like rundt hjørnet- 4. Tidlig, tidlig morgen klar for skole

1. En stykk glad Line som nesten var ferdig med alt av prøver før ferie - 2. Årets pepperkakehus! - 3. Enda en glad Line, som endelig fikk skoleferie - 4. Antrekk fra jobb, mye fint i butikken 

1. Julie og meg klare for en aldri så liten fest - 2. På flyet igjen, og denne gangen for å besøke storebror i Bodø - 3. Pepperkakebil ala Line og Lars - 4. Julestemning

På instagram liker jeg å oppdatere både titt og ofte, så dersom det blir lite oppdateringer her finner dere meg der under lineleknesund.
Hva heter dere på instagram?

it's christmas time

 • 25.12.2014 - 15:40

Heihei! Gårsdagen var en utrolig fin dag, fylt med mye latter og glede. Vi startet dagen med en liten gåtur til butikken, og som dere ser på bildene under var det en helt nydelig julemorgen. Her oppe i nord kommer solen egentlig aldri opp, men holder seg litt bak fjellene. Senere på dagen ble det som vanlig deilig julemiddag, med riskrem til dessert. Med en veldig ivrig lillebror ble julegavene også åpnet ganske så kjapt etter det, haha. Jeg synes det er så spennende å se om gavene vi har kjapt faller i smak! Familien min traff i alle fall veldig bra, og jeg er super fornøyd med det jeg fikk. 

Nå derimot har vi fyrt i peisen og rigget oss godt til med pledd og julefilmer i sofaen. Første juledag er som regel en dag uten noen som helst form for planer der vi bare slapper av. Jeg går rundt i det nye ullundertøyet mitt fra Kari Traa, så fint og ikke minst varmt og godt. Såå vakkert! Hva bruker dere juledagene på?

CHRISTMAS MORNING

 • 24.12.2014 - 11:00God morgen! Da er endelig julaften her, og for våres del betyr det frokost på sengen til mamma og åpning av gaver. Mamma har nemlig bursdag, og da blir det gjerne litt feiring av henne før vi starter julemorgenen. Nå sitter vi tettpakket i sofaen og venter på askepott, og planlegger å gå en tur om ikke så lenge. I dag er det hele åtte minusgrader, så vi får se hvor langt vi kommer, haha. 

Ønsker dere alle sammen en super julaften! Hvordan pleier dere å starte julemorgenen? 

DAGEN FØR DAGEN

 • 23.12.2014 - 20:53

Heihei, dere! Tenk at det allerede er lille julaften. I dag startet vi dagen med en tur på butikken, noe som endte opp med å bli en utrolig kald tur. For øyeblikket tror jeg temperaturen ligger på rundt seks minus, og det er kaldt altså. Deretter laget vi oss deilig frokost mens vi fikk igjen litt varme. Etter det hadde jeg og Lars bestemt oss for å lage en pepperkakebil, det var litt av et prosjekt, men vi sa oss egentlig veldig fornøyde med resultatet.

Senere på dagen kom mamma og pappa ramlendes inn dørene, og siden det har vi bare spist deilig mat og koset oss. Jeg har akkurat sett ukens episode med Khloè and Kourtney take the Hamptons, som definitivt er et av mine favoritt programmer - er jo helt hekta på familien, haha. Resten av kvelden blir det bare avslapping og kosing før den store dagen i morgen. 

Hva har dere gjort i dag?

ENDELIG

 • 22.12.2014 - 22:54

Heisann! Etter jeg oppdaterte sist, så ble vi informerte om at flyet var en time forsinket, og om at vi bare måtte vente. Det var jo litt problematisk i og med at vi skulle rekke et fly fra Oslo, men det ordnet seg og gikk heldigvis fint! Storebror plukket oss opp på flyplassen og så handlet vi inn til nachos, som var utrolig godt etter en lang reisedag med lite mat i magen. 

Nå står Hjelp, det er juleferie og surrer på skjermen, en julefilm jeg faktisk ikke har sett før. Kjenner det er utrolig godt å kunne senke skuldrene for en ukes tid og bare slappe helt av, det har vært så etterlengtet. Håper dere har hatt en fin mandag, og så ønsker jeg dere en kjempefin ju!

Haha, dette er så typisk! Vesken min blir alltid stappfull når jeg skal ut å reise.... Har dere sett noen gode julefilmer i det siste?

 

TO THE AIRPORT

 • 22.12.2014 - 12:20

Heihei! Nå er kofferten pakket og klar, og vi sitter i bilen på vei til flyplassen. Flyet går ikke før klokken halv tre, så vi er med andre ord tidlig ute. Vi skal en tur innom Oslo for å bytte fly, deretter går flyet direkte til Bodø og vi er fremme i syv tiden i kveld. En liten kinareise er det, men vi skal kose oss! Ønsker dere en fin mandag, og så snakkes vi senere! 

 

ENDELIG FERIE

 • 22.12.2014 - 00:17

Heisann! Etter at det ble litt vel sent på meg i går kveld, så stod jeg likevell opp etter fem knappe timer med søvn og gjorde meg klar for ett par timer i bil - jippi. Det sier seg selv at det var en bra kveld når du våkner opp med gangsperre i hele kroppen, noe jeg kanskje burde ta som et lite hint. Skal ikke skryte på meg at jeg har trent noe særlig denne julen altså. Som jeg nevnte tidligere i dag så skulle vi til Selje, og det skulle vi fordi pappa kommer der i fra og vi har da naturligvis litt venner og familie der. Vi tok først turen til gravplassen og laget til litt der, noe som var sinnsykt kaldt, og deretter dro vi videre til pappa sin bestekompis hvor vi var invitert på middag. Det var veldig godt og etterlengtet med litt mat i magen, hehe. 

Deretter ble det noen nye timer i bil på veien hjem, som jeg da utnyttet til å ta igjen litt søvn. Da ble jeg bare kjempe sløv og har egentlig ikke gjort noe som helst produktivt siden jeg kom hjem. Jeg har pakket litt til i morgen da, for da skal jeg og lillebror sette oss på flyet til Bodø for å feire julen der! Tror jeg pakker resten i morgen, og legger meg så snart dette innlegget er ute. 

Skal heller ikke skryte på meg at jeg var så glad som jeg ser ut som på dette bildet, haha. Her hadde jeg vell egentlig bare lyst til å dra hjem å sove. Det regnet sånn, så muligheten for å ta noen bilder var ikke så bra. Selje er en utrolig vakker plass, og jeg har veldig mange gode barndomsminner der i fra

Hvor tilbringer dere julen i år? 

LAST NIGHT

 • 21.12.2014 - 11:55

Heihei! I skrivende øyeblikk er det to minutter til vi skal ta turen til Selje for dagen, så dette blir med andre ord ett veldig kort innlegg. I går gikk dagen i ett sett fra jobb til party med jentene, noe som var veldig koselig. Slenger med ett bilde av Julie og meg, og så snakkes vi senere i dag :-)

ONE MORE WEEK

 • 17.12.2014 - 12:52

Heihei! I dag er det bare èn uke igjen til vi skal kose oss sammen med familien, spise julemat og åpne gaver. Julen har en veldig rolig og koselig stemning over seg som jeg setter veldig stor pris på, i alle fall i år. Kjenner på kroppen at det har vært litt mye stress med fullt kjør fra skole til jobb, til lekser og prøver hver eneste dag i det siste. Lørdag er siste dagen på jobb, før jeg skal ha en hel uke fri og bare nyte julen, det skal bli deilig. 

Vi har i alle fall pyntet hjemmet, og jeg kjenner at julestemningen sniker seg inn på. Jeg fant til og med noen gaver liggende, hoho. Nå skal jeg runde av her og gjøre meg klar for noen timer på jobb. Ha en fin dag, dere!

Har dere noen planer for juleferien?

FINALLY

 • 17.12.2014 - 00:16

God kveld! Da er endelig pepperkakehuset ferdig, haha. Vi hadde som sagt litt komplikasjoner, men med litt hjelp av pappa kunne jeg og lillebror begynne å pynte. Jeg fikk viljen min i år, og vi gikk for mest mulig rosa pynt, jeg synes det er så fint. Selv om min favoritt kombinasjon som regel alltid er hvitt og sølv, noe som helt sikker hadde blitt veldig fint her også, så var vi veldig fornøyde med pyntingen, hihi. Vi koset oss veldig, men nå er vi veldig klare for å legge oss begge to, og det er vell på tide! God natt♥ 

Pleier dere å lage pepperkakehus?

WINTER WONDERLAND

 • 15.12.2014 - 14:59


Heihei! Dette er virkelig en god mandag, altså. Mattetentamen er overstått for i år, jeg skal på julebord med den kjekke klassen min, vi får koselig besøk i hjemmet, og sist men ikke minst så har snøen kommet! Joda, det er utrolig kaldt, og kan være sinnsykt travelt inn i mellom, men det er noe med snø som bare er utrolig vakkert. Små, hvite løv som danser lett i den kalde vinden. Det hjalp i alle fall på julestemningen min, hihi. Med en gang jeg kom hjem fra skolen, tok jeg på meg vinterskoene og knipset ett par bilder uttenfor huset. Pus ville også være med på bildene, men hun er jo ett vakkert motiv i seg selv♥ 

Har snøen kommet hos dere? 

SUNDAY MORNING

 • 14.12.2014 - 13:13

Heihei! Denne morgenen har jeg brukt til å spise opp gårsdagens godterier, og til å øve litt til mattetentamen som er i morgen. Om få strakser drar jeg avgårde til jobb og blir der i noen timer, før jeg må hjem å pugge mer. Med andre ord har jeg en ganske travel søndag i vente. Trøster meg med at i morgen er siste tentamen overstått og at det bare er en uke til jeg setter meg på flyet for å dra på en liten ferie, jippi. Ønsker dere en super søndag 

Hva skal dere gjøre i dag? 

TONIGHT

 • 13.12.2014 - 00:19

God kveld! Eller rettere sagt god natt, haha. Jeg planla en rolig kveld med familien i og med at resten av helgen går til jobb og skolearbeid. Så jeg fikk med meg lillebror til sentrum for å kjøpe inn godis og film. New year's eve er som sagt en av mine favorittfilmer, og derfor hadde jeg veldig lyst til å kjøpe den - så det gjorde vi da. Når vi kom hjem rigget vi oss til i sofaen med is og pepsi, da vi plutselig kom på at vi ikke hadde blu ray spiller. Er det mulig. Etter å ha prøvd med alt av spillkonsoller og datamaskiner som er i hus, ga jeg rett og slett opp hele greien. Med andre ord ble det skikkelig mislykket, haha. 

Jeg fant filmen på nettet å så den heller der. La meg godt til rette i sengen og tok med meg både isen og pepsien dit. Nå er filmen ferdig og jeg skal stå opp om åtte timer, så da passer det perfekt å ta kveld. Håper dere har en fin kveld!


Haha, ja, jeg har denne lampen på rommet mitt.

Hva har dere gjort i dag?

4/5

 • 12.12.2014 - 15:35

Heihei, dere! Endelig fredag og helg - det var virkelig etterlengtet. I dag har jeg hatt tentamen i markedsføring, og det tror jeg gikk ganske greit. Jeg er i alle fall ferdig med fire av fem tentamener, noe som er veldig deilig. På mandag er det matte som står for tur, og det gleder jeg meg til å bli ferdig med. 

Fremover er det med andre ord lite skolearbeid, men jeg har en del jobb på planen frem til mandag før jul. I morgen skal jeg blant annet jobbe ti til seks, så da vet jeg ikke om jeg rekker å oppdatere her. Jeg har også mye gøy å se frem til i ukene som kommer -  pakker i posten, julebord med klassen min og ikke minst juleferie. Små gleder, dere! Til jul drar jeg og familien til Bodø for å feire sammen med min storebror og kjæresten, og jeg kjenner jeg gleder meg til å reise litt igjen. 

Dette ble vel et innlegg uten noen som helst mening, haha. Det har rett og slett ikke skjedd så mye spennende i det siste, og dagene har gått til skole og jobb. Fremover skjer det forhåpentligvis litt mer, og jeg skal oppdatere så godt som jeg kan :-) Håper dere får en super helg! 

CHRISTMAS MODE

 • 07.12.2014 - 23:42

Heihei! Som sagt var planen i dag å bake litt julekaker og å lage pepperkakehus. Like etter jeg publiserte forrige innlegg startet jeg og mamma med julebaksten, og i dag laget vi tyske skiver, kransekaker med sjokolade, sarah bernhardt i langpanne og brune pinner. Så nå mangler vi bare julemenn og pepperkaker, tror jeg. Ellers startet jeg og lillebror på pepperkakehuset, men det ble til et ganske stort prosjekt og vi ble derfor ikke ferdige i dag. Jeg tror det kommer til å bli så bra når det blir ferdig. Vi kom i alle fall på mange morsomme ideer til hvordan vi skal dekorere og lage det til, så det skal dere få se når det er ferdig. 

Dager som dette synes jeg er utrolig koselige. Familietid, julemusikk og litt for mye kakedeig-spising, hihi. Nå skulle jeg vell egentlig ha lagt meg, men dagen har gått i ett sett helt til nå. Slenger med noen bilder, og så snakkes vi i morgen 
Hva pleier dere å bake til jul?

FRIDAY

 • 05.12.2014 - 23:17Heihei! Min fredagskveld har jeg brukt sammen med familien med varm kakao, sjokolade og sist men ikke minst så vi The Holiday i dag igjen, haha. Hadde helt glemt hvor koselig den filmen er! Tenkte kanskje jeg skulle lage ett innlegg med mine favoritt julefilmer, mest fordi jeg selv elsker å få tips om filmer jeg kanskje har glemt bort, eller som jeg rett og slett ikke har sett. I morgen skal jeg tidlig opp, så jeg regner med det blir tidlig kveld på meg i dag. God helg, skjønne dere! 

Hva har dere brukt fredagskvelden til? 

Hverdagskos

 • 04.12.2014 - 23:58

Heisann! I dag har jeg hatt fri fra skolen, og det har vært så deilig og ikke gjøre noe som helst. Jeg har slitt med en skulderskade i nærmere fem år nå, men da jeg var hos en ny kiropraktor på tirsdag som virkelig hadde peiling, fikk jeg både diagnosert og startet behandling på problemet. Så nå går jeg med noen små akkupunktur-nåler i ryggen, og merker allerede at jeg kan puste litt lettere. Uansett, så var det absolutt en deilig dag å ha fri på, og nå føler jeg meg veldig klar til skole og fredag i morgen!

Klokken fem i dag dro jeg og Andrea for å kjøpe middag, og deretter dro vi til henne og lagde deilige skoleboller. Vi kjøpte også med oss julebrus, og satt på julefilmen The Holiday. Dersom dere ikke har sett den, så anbefaler jeg dere å gjøre det denne julen! Etter en kjempe koselig kveld, med mye latter og godt selskap, er jeg nå klar for å hoppe til sengs. God natt 
min favoritt julemusikk

 • 03.12.2014 - 18:04

Heisann! Nå som desember allerede er godt i gang, tenkte jeg at jeg skule dele favoritt julemusikken min med dere. Julemusikk er noe jeg hører på hver dag i desember, og det gir meg så mye julestemning. På spotify-listen min har jeg alt fra rolige julelåter som jeg kan slappe av til mens jeg jobber med for eksempel skolearbeid, til julesanger med mer futt i som passer bra i bakgrunnen når vi skal bake julekaker og så videre - dere skjønner. Jeg har ingen julelåt som min absolutte favoritt, men jeg er veldig glad i julemusikk generelt! Spotify-listen min everlasting christmas finner dere HER. Jeg har ikke oppdatert den enda, men for øyeblikket liker jeg så godt sangene som er der at det er ikke noe jeg stresser med. 

Bilder fra weheartit

Flere enn meg som er glade i julemusikk?

desember 1st

 • 01.12.2014 - 21:39

Heihei, dere! Heldig som jeg er, har jeg en kjempe snill og kreativ mamma som vært år lager pakkekalender til meg og lillebror. Jeg synes sånne små gleder i hverdagen er kjempe koselige, og ikke minst blir det litt lettere å stå opp selv om det er mørkt hele døgnet for tiden. Ellers har vi begynt å pynte litt smått rundt om i huset, og nå kjenner jeg at det skal bli utrolig godt med advent, jul, ferie og god julemat fremover. 

Har dere begynt å pynte til jul? 

 

christmas loading

 • 01.12.2014 - 08:00


Bilder fra weheartit 

God morgen, dere! Stikker bare raskt innom for å ønske dere en god mandag og ikke minst god første desember. Tenkt at vi allerede har kommet til den siste måneden i dette året, jeg synes det har gått så fort! Jeg er i alle fall veldig klar for å begynne med julepyntingen, for ikke å glemme bakingen, hihi. Desember vil jo si at både jul og nyttår er like rundt hjørnet, og for min del har jeg også bursdag like etterpå. Har så mye fint å se frem til i løpet av desember, og ikke minst i løpet av 2015. Det er så deilig å tenke på, og akkurat nå gleder jeg meg aller mest til juleferie og å tilbringe tid med familien min. Hva liker dere best med desember?

Sunday well spent

 • 30.11.2014 - 16:28

Heihei, dere! Siden flyet vi skal ta hjem ikke går før i kveld, bestemte vi oss for å bruke dagen til å være litt turister i Oslo sentrum. Vi har besøkt opraen, gått rundt på Karl Johan og ikke minst sett på julemarkedet. Tempraturen derimot er virkelig ikke noe å skryte av, her har det vært skikkelig kaldt hele helgen og vinteren ser ut til å være godt på vei. 

Kameraet mitt hadde helt plutselig litt batteri likevell, så da fikk jeg tatt noen bilder i dag! Jeg synes det er så gøy å ta bilder av forskjellige motiv når jeg er ute å reiser, hihi. Så her kommer et lite bildedryss fra dagen :-) Dagens antrekk kommer senere! Ha en fortsatt fin første søndag i advent

Snapshots from today

 • 29.11.2014 - 19:54

Oppdaterer en del på instagram, så dersom dere vil få med dere flere oppdateringer kan dere følge meg der! 
Instagram: lineleknesund 

siden sist

 • 28.11.2014 - 23:49

Heisann! Siden sist jeg var innom dro vi på Egon for å spise middag, og deretter dro vi rett til Telenor Arena for å se top gear. Køen må ha vært på minst to kilometer, haha, men når vi kom inn i selve arenaen gikk ting egentlig veldig greit. Det ble spilt bil-fotball, det var biler som brant og masse annet artig som foregikk. Alt i alt var det veldig gøy :-)

Ny lader ble det forresten ikke da jeg måtte ut med hele 700 kroner, noe som hadde vært veldig bortkastet i og med at jeg har en som fungerer helt fint hjemme. Utrolig kjedelig å ikke kunne ta bilder med kameraet når jeg først er ute å reiser litt, og i tillegg er det jo så fint i gatene i Oslo nå! Skal se hva jeg får gjort med det i morgen, men inn til videre får vi nøye oss med ett par mobil bilder. Nå er jeg egentlig bare sliten og trøtt, og gleder meg til å legge meg ned i den deilige hotellsengen. God natt, dere

Hva har dere gjort i dag?

28.11.2014

 • 28.11.2014 - 16:12

Heihei, dere! Etter min korte oppdatering tidligere i dag, var vi fremme i Oslo sentrum rundt klokken 11. Vi fikk ikke sjekke inn på hotellet før klokken tre så da dro vi en tur på Oslo City for en liten runde med shopping. Det ble ikke så mye på meg, men mamma var så snill å spanderte på meg en deilig pysjamas og litt til. Jeg kommer til å vise dere innkjøpene fra helgen på søndag! Deretter kjøpte vi oss kjempegod yogurtis med masse deilig topping. Vi snakker oreokjeks, jordbær, marshmallows, karamellsaus og enda mer - hihi. 

Nå har jeg bare vært på hotellrommet i en times tid og skal straks hoppe i dusjen å ordne meg for kvelden. Om et par timer skal vi ut å spise middag, og deretter skal vi på top gear show litt senere. Jeg har egentlig aldri sett det programmet, men med bil entusiaster i familien er det bare å henge seg på, haha! Dessverre ingen spennende bilder å vise dere foreløpig, men kameraet mitt gikk tomt for strøm når jeg skulle til å ta bilder og jeg har selvfølgelig klart å glemme laderen hjemme. Så nå vurderer jeg sterkt å springe på butikken for å kjøpe ny lader, haha. Ønsker dere i alle fall en fin helg, og så kommer det nok en oppdatering litt senere i kveld♥ 

early bird

 • 28.11.2014 - 08:38

 - Etter 4 timer søvn og en 14timers lang skole og jobbdag i går, sitter jeg nå på Vigra og venter på flyet til Oslo. Satser på at jeg får sove litt på flyet, haha! Ønsker dere en fin dag! -

På en ellers kald og mørk høstdag

 • 24.11.2014 - 17:43

..tok jeg meg i å mimre litt tilbake til sommer, sol og brunfarge på kroppen. For ikke å snakke om skoleferie, haha. Disse bildene er faktisk fra sommeren 2012 da jeg og familien var ett par uker i Spania. Nå som høsten har kommet for fullt merker jeg utrolig lett at energinivået synker, og det liker jeg virkelig ikke. På en måte er det jo veldig koselig å kunne varme seg med deilig kakao og se på serier, men det hadde absolutt ikke gjort meg noe å ligge på en strand akkurat nå, hihi. Anbefaler alle som er glade i fart og karuseller å ta en tur til Terra Mitica dersom dere noen gang er i Benidorm! Er det flere enn meg som lengter litt tilbake til sommer og sol?

with a cup of tea

 • 23.11.2014 - 10:30

Hallohallo! I går hadde jeg omtrent fullt kjør i 12 timer fra syv til syv, så da bestemte jeg meg enkelt og greit for å droppe russefeiringen og ble heller hjemme med en god film på skjermen og litt godis. Det var veldig deilig å slappe litt av, for det trengst virkelig etter en lang uke altså! Jeg liker egentlig å fylle opp dagene mine med ting, men av og til trenger jeg en liten pause.

Og siden jeg ikke dro ut i går er jeg i superform i dag og startet enkelt og greit dagen min med en kopp grønn te etter en god natts søvn. Nå skal jeg straks lage meg litt frokost før jeg tar fatt på dagens gjøremål. I dag har jeg egentlig bare planer om å få gjort litt skolearbeid for den kommende uken, og muligens få inn en treningsøkt. 

Hva skal dere gjøre i dag? 

my saturday morning

 • 22.11.2014 - 09:13

Heihei! Denne morgenen startet jeg med å fullføre ukens sjette og siste morgenøkt, gjett om det var  deilig! Treningsmotivasjonen er i alle fall på topp, og det liker jeg veldig godt. Nå er jeg nesten klar for en dag på jobb, men først skal jeg lage meg en god frokost. Håper dere får en fin lørdag! Hva gjør dere i dag? :-)

HELG

 • 21.11.2014 - 18:41

Heihei, dere! Beklager for sen oppdatering i dag, men dagen har gått til skole og litt jobbing med russebil, etterfulgt av handling og middagslaging med lillebror. Til middag i dag ble det bare oss to, så da bestemte vi oss for å lage nachos og kose oss skikkelig. Nachos er jo så enkelt å lage, og ikke minst kjempegodt på en fredagskveld. Resten av kvelden kommer jeg nok til å tilbringe i sofaen og bare ladde opp batteriene før morgentrening, jobb og kick-off med russen i morgen. Ønsker dere en kjempefin helg, kjære lesere

Hva har dere gjort i dag? 


Høstens deiligste skjerf!

 • 18.11.2014 - 11:58

Heisann! Nå begynner det virkelig å bli kaldt på Sunnmøre, og da jeg stod opp i dag viste ikke gradestokken mer enn 2 grader. Men selv om det er såpass kaldt, er det virkelig utrolig vakkert ute - fargerike blader som daler fra trærne, rim som legger seg lett på veien og ikke minst er det så fint når solen titter frem. Høsten er jo egentlig bare herlig når den viser seg slik. Jeg er så heldig som har en mamma som jeg kan låne både skjerf, sko og litt klær fra og i dag fikk jeg låne dette utrolig varme og gode skjerfet fra Holzweiler. Det må faktsik være ett av de deiligeste skjerfene jeg noen gang har prøvd, haha! Jeg har egentlig hatt planer om å kjøpe meg dette i grått en stund, men har rett og slett bare aldri gjort det. Nå sitter jeg i alle fall godt innepakket, med en varm og god havregrøt i fanget. 

Håper dere har en kjempefin tirsdag!

inspired

 • 17.11.2014 - 12:57

Bilder fra weheartit

Er det en by som inspirerer meg veldig for øyeblikket, så er det New York. Jeg har aldri vært der, men føler likevell at det er en by jeg hadde likt meg i. Jeg har nesten bestemt meg for å studere noen måneder der neste år, noe jeg tror kommer til å bli en opplevelse for livet dersom jeg bestemmer meg for det. Jeg blir så inspirert av å se på bilder fra byen, og ikke minst av å lese blogger der i fra. Skyskraperene, taxiene, butikkene, utsikten, utelivet, maten og alle de fantastiske plassene man kan besøke - en ting er sikkert, studier eller ei, i 2015 skal jeg besøke denne byen. Noen av dere som har vært i New York?

hello sunday

 • 16.11.2014 - 14:27Hallo hallo :-) Nå har jeg akkurat kommen hjem fra hyttetur, og selv om det har vært utrolig koselig, så var det godt å komme hjem også. I dag spiste vi en deilig frokost, fyrte i peisen og slappet litt av før vi pakket sammen tingene våres og ryddet hytten før avreise. Hytten til Andrea er bare en liten kjøretur unna, så vi slapp å reise lange vegen.

Nå er jeg i alle fall hjemme og tenker det er på tide å se på planene mine for den kommende uken, julen nærmer seg med stormskritt noe som vil si at det også vil bli en del skolearbeid fremmover. I tillegg har jeg en god del trening å ta igjen etter en veldig usunn helg, haha. Søndag er uansett en veldig avslappende og deilig dag i mine øyne. Er det noen av dere som er glade i søndager? Vi snakkes!

15.11.2014

 • 15.11.2014 - 22:15

Heihei! Siden dere sist hørte fra meg dro vi en tur ned til sentrum og kikket litt rundt i butikkene som er her. Vi kjøpte ikke så mye, men fikk med oss noen småting hjem. Vi tok også en tur på kafè og spiste lunsj, noe som var veldig koselig. Deretter handlet vi inn til middag, som ble enchiladas og brownies til dessert. Etter det har vi rett og slett bare slappet helt av, sovet litt, sett på tv, spilt spill og spist mye drittmat. Planene for resten av kvelden er bare avslapping, og om litt har vi planer om ta oss en tur ut i jacuzzien. Hytteturer er så koselige og tiden går så utrolig fort i godt selskap, tenk at vi skal hjem allerede i morgen! Men nå skal jeg i alle fall bare nyte resten av kvelden, og så håper jeg at dere også har hatt en bra lørdag i dag!

Har dere gjort noe spennende i helgen?

it is a good morning

 • 15.11.2014 - 12:05God morgen! Nå har vi akkurat fått i oss en deilig frokost, bestående av blandt annet gårsdagens cookies, varme rundstykker og hjemmelaget jordbærsylte. Nam. I dette øyeblikk sitter vi nydusjet, godt plantet i sofaen med hvert sitt pledd og hører knitringen fra peisen. Planene for i dag er først og fremst å ta en tur til sentrum, så vi skal vell begynne og ordne oss om ikke så lenge. Ønsker dere en fin lørdag 

kveldskos

 • 14.11.2014 - 23:23

Hellu! Nå er vi trygt framme på den fine hytten til Andrea, og bilturen var like koselig som alltid med mye sang og godt selskap. Når vi kom frem dro vi rett til butikken og handlet inn til fredagstacoen, i tillegg til litt kos. Deretter dro vi rett opp til hytten, fikk skrudd på varme og gjorde oss godt til rette. Så var det bare å starte på tacoen, noe som egentlig gikk veldig raskt. Tacoen var kjempegod som alltid og det var en veldig koselig middag. 

Til dessert laget Silje og Andrea cookies som var veldig mektige, men gode. Nå sitter vi bare og koser oss med senkveld på skjermen og her blir vi nok sittende resten av kvelden også. Håper dere har hatt en fin fredag!

Hva har dere gjort i dag? 

ready-set-go

 • 14.11.2014 - 16:43

Heihei, dere! Nå har jeg egentlig veldig dårlig tid i og med at Andrea kommer og henter meg veldig snart, men tenkte jeg skulle komme med en kjapp oppdatering. Dagen er endelig over, og jeg er skikkelig klar for jentetur. Når jeg kom hjem isted spurte jeg lillebror om vi skulle springe på butikken å kjøpe smågodt, så det gjorde vi altså. Viktig med litt smågodt etter en lang uke, hehe. Nå er jeg ferdig pakket og klar(tror jeg), og sitter i sengen og bare koser meg med smågodt posen mens jeg venter. Men nå må jeg gå ned og gjøre meg helt klar, vi snakkes! 

good morning

 • 14.11.2014 - 07:01

- Stikker bare innom for å ønske dere en super fredag! Jeg tar turen til skolen om få strakser Vi snakkes - 


packing

 • 13.11.2014 - 19:44

Heihei! I dag har jeg hatt en lang dag som har bestått av både trening, skole og jobb. Slike dager kan virke veldig lange og kjedelige av og til, men når jeg kommer hjem fra jobb - slenger på meg kosebuksa og legger meg godt tilrette med netflix, da er det verdt det altså. Det er i alle fall det jeg har gjort hittil i dag, og nå holder jeg på å pakke litt. I morgen skal jeg på hyttetur med noen venninner, og det gleder jeg meg veldig til. Jeg er ikke sikker på hvor mange vi er som reiser enda, men jeg tror vi blir rundt seks stykker. Så planene mine for helgen er å bare kose meg med jentene, og slappe litt av. 

Når det kommer til pakking er jeg egentlig helt elendig, haha. Pakker alltid med meg for mye eller for lite. Hytteturer er jo ikke så vanskelige å pakke til, det blir som regel en del koseklær, tøfler og muligens litt treningsklær. Men jeg har dratt på hytteturer før og glemt en hel del, så skal virkelig ikke se bort i fra at det skjer igjen altså - haha. 

Bildene er forresten tatt med den nye linsen min, så da ser dere litt hvordan den fungerer. Jeg synes bildene blir så mye finere! 

Hittil har jeg bare pakket ned litt koseklær, så tar jeg toalettsakene og data i morgen tenker jeg :-) Hva er deres planer for helgen? 

just did it

 • 09.11.2014 - 13:03

Heihei, dere! I går rakk jeg dessverre ikke innom bloggen da dagen min gikk i ett sett fra klokken åtte om morgenen til klokken tre på natten. Jeg startet dagen med noen timer på jobb, før jeg tilbrakte resten med vennene mine og dro litt hit og dit, haha. Men en vellykket lørdag var det i alle fall!

I dag ble jeg vekket alt for tidlig fordi vi skulle gi pappa frokost og gaver på sengen, det er faktisk en av få tradisjoner vi har her i huset - hver bursdag, farsdag og morsdag får den det gjelder både frokost og gaver på sengen, og kanskje til og med en sang, hihi. Pappa ble i alle fall glad, og det var jo det viktigeste. Etter det dro jeg faktisk rett til treningssenteret og la bak meg 7,7km på mølla. Det føles ut som om det er en evighet siden jeg har trent, selv om det bare har gått en uke. Det var uansett utrolig deilig, og ikke minst en super start på dagen! I uken som kommer planlegger jeg faktisk å kjøre skikkelig hardt på treningsfronten og komme skikkelig i gang etter en uke med sykdom - og det skal bli deilig. 

Ønsker dere alle sammen en super søndag

lazy day

 • 04.11.2014 - 13:04
 

Heihei! Jeg har dessverre klart å bli syk, og ligger derfor hjemme i dag. I morgen er det jo fremføring av særoppgaven jeg har hatt i norsk, som jeg absolutt ikke er klar til og som jeg heller ikke orker å øve på akkurat nå, blæ. Jaja, håper virkelig jeg føler meg bedre om ikke så lenge slik at jeg får gjort den ferdig. I kveld skal jeg egentlig på kurs med jobben, og det har jeg heller ikke lyst til å gå glipp av. Haha, har virkelig ikke tid til å være syk nå! Nå skal jeg bare fortsette å proppe i meg repsils og mandariner, så satser jeg på det hjelper :-) 

_______________________________________________________________________________________________________________________

Og så må jeg bare si at det var utrolig hyggelig med alle kommentarene dere la igjen på gårsdagens innlegg! Virker som dere er glad i antrekksbilder, så det skal jeg prøve å få til mer av fremmover. Håper dere har en fin tirsdag!

Halloween

 • 01.11.2014 - 15:02

Heihei! Det ble stille på bloggen i går, men jeg dro rett fra skolen til Ålesund og hadde rett og slett ikke tid. Vi tok fergen klokken tre, og deretter kikket vi litt i butikker før vi dro innom Dolly for å spise pizza. Så sjekket vi inn på hotellet, ordnet oss og vorset på rommet til noen venniner. Jeg bodde på rom sammen med Julie, og vi var selvfølgelig skikkelig sent ute med kostyme som alltid, så da ble det til at vi tok på oss djevelhorn og sløyfe rundt halsen. Etter vorset dro vi til et utested i byen der resten av russene var. Alt i alt en veldig vellykket kveld :-)

I dag derimot våknet vi i halv 11 tiden, og rakk akkurat frokost før vi kjørte hjem. Slenger med noen bilder som ble tatt i går kveld før vi dro ut, og de andre bildene ble tatt i dag før vi dro hjem. Ellers finner dere flere bilder på instagram, og der heter jeg lineleknesund. Nå har jeg akkurat vært en tur i sentrum med mamma, men planene for resten av dagen er fortsatt usikre. Nå skal jeg i alle fall slappe av og deretter har jeg litt skolearbeid å få unnagjort. Håper dere har en koslig lørdag! 

 Gjorde dere noe gøy på Halloween?

 

almost weekend

 • 30.10.2014 - 11:02

Heihei, dere! I dag er det allerede torsdag, og helgen er like rundt hjørnet. Jeg har en god del skolearbeid denne helgen, men imorgen er det jo halloween og det skal feires. Jeg er egentlig ikke noen tilhenger av halloween, men det er jo gøy å kle seg ut da, haha. 

I dag derimot har jeg både skole og jobb, og en vanskelig prøve som jeg må øve til. Akkurat nå nyter jeg bare lunsjen min før jeg skal fortsette på dagen min og så gleder jeg meg til helg i morgen, jippi! Håper dere har en fin torsdag

- My favorite lunch at the moment-

flowers and magazines

 • 29.10.2014 - 09:52


Er det noe jeg gleder meg til når jeg flytter for meg selv, så må det være å kunne pynte leiligheten med fine og velduftende blomster. Det er jo så fint, og gjør etter min mening mye med interiøret. Hjemme hos oss har mamma kjøpt en bukett med falske, hvite roser, men jeg synes faktisk at de ser veldig ekte ut og er utrolig vakre. Er dere ikke enig? Som dere ser har jeg også Det Nye forhånd, og skal fylle på med litt inspirasjon før jeg starter dagen. På bildet over ser dere blandt annet en artikkel om gull detaljer. Jeg har alltid vært mer glad i sølv, men merker at jeg blir mer og mer betatt av små gulldetaljer som øredobber, mindre klokker og armebånd. Ønsker dere en kjempefin dag♥

hello monday!

 • 27.10.2014 - 13:07

..og hei til dere! I går fikk jeg unnagjort en hel del skolearbeid og hadde dermed ikke tid til å planlegge så mye for den kommende uken, da var det godt å ha ett par fritimer nå slik at jeg fikk gjort det. Denne uken består også av en god del skolearbeid, litt jobb og litt trening. På fredag er det halloweenfest for russen i Ålesund, og det tror jeg blir veldig gøy. Jeg synes ukene går så mye raskere når jeg har noe å se frem til! 

Her ser dere i alle fall hvordan uken min kommer til å se ut, og hva jeg har planer om å gjøre. Og så satser jeg på at uken bare flyr avgårde, slik som de andre ukene har gjort i det siste. Tenk at på lørdag er det allerede november! Whaat. 


Nå har jeg akkurat bestilt hjem litt nytt til sminkepungen, og det trengte jeg altså - haha. Er så typisk at når jeg blir tom for ett produkt, vell, da blir jeg plutselig tom for alt! Så da ble det både nytt pudder, concealer og brynpudder på meg. Jeg er selvfølgelig kjempe treig når det kommer til slike ting, og nå har jeg snart tomt for reserveproduktene jeg har brukt også, haha. Tenker å vise dere produktene når de kommer, som forhåpentligvis ikke er så lenge til! 

Slenger med litt rosa inspirasjon fra weheartit. Det finnes såå mange fine bilder på den siden! Nå må jeg nesten pakke sekken og ta turen tilbake til skolen der jeg skal ha noen timer med matte før jeg drar på trening. Ønsker dere en super start på uken! 

Har dere noen spennende planer denne uken?

rainy sunday and a cup of tea

 • 26.10.2014 - 09:45I går kveld da jeg skulle legge meg begynte det plutselig å blåse fælt utenfor vinduet mitt, og regnet pøset ned. Er det noe jeg elsker, så er det å sovne til uvær, haha! Stormen har holdt på i hele natt, og jeg har virkelig kost meg i den varme og gode sengen min, helt skjermet for både regn og vind. Akkurat nå nyter jeg en kopp med grønn te og spiser chiapudding til frokost, mens jeg hører regnet piske mot ruten og vinden rive i husveggene, i love it. 

Nå skal jeg bare nyte resten av morgenen før jeg tar turen på trening, og deretter tenker jeg å ta meg en liten tur på brun og blid. Jeg tar egentlig veldig sjeldent sol, men inn i mellom er det utrolig deilig å få litt farge på kroppen! I alle fall nå som vi går mot høst - og vintertid. Håper dere får en strålende søndag, og at dere ladder godt opp til den kommende uken ♥ Klem! 

after work

 • 25.10.2014 - 18:03

Heisann, dere! Jeg tok og startet lørdagskvelden litt tidlig, men det gjorde bare godt, hihi. Da jeg var ferdig på jobb klokken fire dro jeg nemlig innom butikken og kjøpte med meg litt godterier, er det lørdag, så er det lørdag! Så nå sitter jeg godt plantet i sengen, med godteposen i en hånd og Gossip Girl på skjermen. Det er virkelig en serie jeg aldri blir lei av uansett hvor mange ganger jeg har sett den. 

Når jeg først er inne på det med serier gleder jeg meg kjempemye til Kourtney and Khloe take the hamptons som begynner neste søndag i USA, noe som vil si at jeg kan se første episode allerede på mandagen! De som leser bloggen min fast har kanskje fått med seg at jeg er litt over gjennomsnittet glad i den familien der, haha. Ellers blir det jo veldig gøy at første episode av Bloggerne kommer ut i morgen, den har jeg også planer om å få med meg! 

Lørdagskvelden min kommer mest sannsynlig til å bli brukt til en god del skolearbeid, kjedlig men nødvendig. Tror også pappa hadde planer om å bestille pizza til oss i kveld, noe som ikke var så veldig overraskende siden mamma er på reise - haha. Men godt skal det bli! Håper dere har en fin lørdag♥_______________________________________________________________________________________________________________________

Jeg har forresten planer om å skaffe meg nytt kamera, eller muligens ønske meg nytt i julegave. Og derfor lurer jeg på om det er noen av dere som har noen tips? Selv har jeg ett Canon 450d nå, men det begynner å bli ganske gammelt. Jeg har veldig lyst å kunne snu skjermen på kameraet og i tillegg ønsker jeg at det skal være mulig å filme med det. Er ikke sikker på om jeg ønsker meg ett mindre systemkamera eller om jeg vil ha ny speilrefleks. Setter uansett stor pris på om dere har noe å anbefale :-)


OE-DAG

 • 24.10.2014 - 16:33

Heihei, og god helg til dere! I dag har vi hatt OE-dag på skolen, noe som vil si at vi skal samle inn penger for å hjelpe til i Etiopia. Jeg har så utrolig mye skolearbeid for tiden, at jeg valgte å være hjemme og gjøre noen ting for mamma og pappa, samtidig som jeg har brukt litt tid på skolearbeid. Har en stor innlevering, og en litt mindre til søndag - og jeg gleder meg så mye til det er overtsått! Var veldig godt å ha en dag hjemme der jeg kunne utnytte tiden til det jeg faktisk trengte å gjøre. I morgen skal jeg jobbe igjen, og jeg regner egentlig med at nesten hele helgen går til skolearbeid. 

Så med det sagt har dagen min hittil gått til å legge sammen en haug med klær og håndklær, vasking og rydding av kjøkkenet og sist men ikke minst har jeg skrevet 3000 ord på en av innleveringene mine, som forhåpentligvis er halvveis ferdig snart, haha. 


(Slenger selvfølgelig med ett lite skrytebilde, hehe - håper du ser dette altså, mamma!)

Dette var gårsdagens lunsj, som bestod av salat med aubergine, agurk, kyllingskinke, paprika, soltørket tomat og egg. Nam! 

Hva har dere gjort i dag?

lunchbreak

 • 23.10.2014 - 11:04

Heisann! Som vanlig på torsdager har jeg bare fire skoletimer, og bruker da fritiden min hjemme til å få gjort litt forskjellig. I dag tenker jeg å få lest litt til særemne før jeg drar tilbake til skolen, og deretter blir det en tur på jobb. Nå er lunsjen godt plantet i magen og norskboken venter. Ønsker dere en super dag videre :-) Vi snakkes! 

christmas mode

 • 21.10.2014 - 15:11


- cocoa, mandarins and a questbar - 

Været for tiden er både kaldt og grått, og det er få ting som er kosligere enn å plassere seg godt ned i sofaen med en varm kopp kakao og litt snacks. Fikk nesten litt julestemning av hele greia, haha. Kakaoen laget jeg av mandelmelk, raw kakao og sukrin gold - kjempegodt! Skulle gjerne hatt litt krem på toppen, men det hadde vi dessverre ikke i kjøleskapet, og jeg var alt for lat til å dra å kjøpe. Det blir vell ikke noe problem å ta igjen en annen gang, hihi :-) 

I dag sluttet jeg litt tidligere på skolen, noe som var utrolig deilig. Planene for resten av dagen derimot består kun av skolearbeid, kjedelig men nødvendig. Håper dere får en fin tirsdag videre♥

klar for ny uke

 • 19.10.2014 - 19:22

Heisann, dere! Nå har jeg brukt litt tid på å planlegge den kommende uken, slik som jeg gjør hver søndag, og som gjør at jeg har mye mer struktur i hverdagen. Jeg har en ganske travel hverdag nå som skolen har begynt i gjen og får stadig flere prøver og innleveringer. Da fungerer det best for meg å vite nøyaktig hva jeg må gjøre til en hver tid, slik at jeg ikke blir hengene etter - for det har jeg ikke tid til. Som dere ser på ukeplanen min under her, har jeg en hel del skolearbeid forran meg denne uken og jeg gleder meg veldig til alt er unnagjort, ikke minst matteprøven. 

Denne uken har jeg også bestemt meg for å ha fokus på treningen og på å fullføre planlagt økt til en hver tid. Det har vært litt slurving der fra min side i det siste, og denne uken kjenner ser jeg at litt trening inn i mellom virkelig trengst. Jeg tenker å kjøre ett basic 3-split program fremover som jeg liker veldig godt, og kombinere det med litt kardio. Denne helgen har også bestått av alt for mye god mat, så det skal bli utrolig godt å komme inn i hverdagslige matrutiner igjen. 

 

Og som vanlig tok jeg turen innom weheartit for litt inspirasjon, da kom jeg over "stress-less" oppskriften som dere ser under her. Jeg synes den var såå koselig å skjønn at jeg bare måtte dele den med dere! Håper dere tester ut denne, for det skal i alle fall jeg gjøre, hihi. Elsker sånne søte, små ting som kan gjøre både din egen og andre sin hverdag bedre!

Ellers ønsker jeg dere alle sammen en kjempefin uke ♥ 

 

update

 • 18.10.2014 - 23:47

Heihei! Ble en sen oppdatering i dag, og grunnen til det er at jeg egentlg ikke har gjort så veldig mye. Startet dagen med en treningsøkt og deretter har jeg ryddet litt rom, drevet med litt nettshopping og bare koset meg. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en kjempe koselig biltur med bestevennina og skal straks finne sengen. 

I går var jeg forresten hos frisøren, noe som virkelig var på tide! Frisket opp fargen og fikk klippet av noen centimeter, det var utrolig deilig å få det gjort. Jeg er nemlig kjempe dårlig på å klippe meg ofte nok og venter som regel alt for lenge, haha. Bildet under viser jo egentlig ikke så godt verken fargen eller klippen, men det er i alle fall en god del mørkere og litt kortere enn det var. GOD NATT 

busy girl

 • 16.10.2014 - 10:58

Heihei, dere! For min del går ukene utrolig fort for tiden, og i dag er det allerede torsdag. Jeg er bare en liten tur hjemme mellom ett par skoletimer, og rett etter jeg er ferdig på skolen drar jeg rett til jobb og blir der til klokken ti. En veldig lang dag for meg med andre ord! Vi skal ha kundekveld på jobb, så selv om det blir en lang dag regner jeg med det blir en litt gøy dag også.

Nå skal jeg hive i meg lunsjen og deretter skal jeg lese litt til en skoleoppgave før jeg drar tilbake til skolen. Hverdagene mine går for tiden til skole, jobb eller trening og lekser, og det er vell ikke så gøy å lese om, haha. Så dersom det er noe dere har lyst jeg skal blogge om så må dere gjerne legge igjen en kommentar! Ønsker dere en fin torsdag videre

 

it's officially autumn

 • 14.10.2014 - 19:25

Heisann! Nå er det offisielt høst altså, i dag da jeg skulle kjøre til skolen var det dogg på alle vinduene og temperaturen lå på fire grader, brr. Ikke akkurat den beste starten på dagen, men jeg kom meg likevell trygt frem til skolen og ble der til klokken var halv tre. Deretter var det tid for en liten treningsøkt med Julie som bestod av 4x4 intervaller og litt styrke på magen. Etter jeg kom hjem har jeg bare lest til en norskoppgave og sett på netflix.

Nå var det i alle fall tid for litt kveldsmat, og jeg fikk av en eller annen grunn plutselig lyst på egg. Da ble det ett par rugsprø med egg og en deilig kopp med te på siden. Elsker teene fra Yogi, synes det er såå fint at det er små inspirerende ord på teposen, hihi. Denne heter Bedtime Rooibos Vanilla og smaker etter min mening skikkelig høst. Ingrediensene er blandt annet lakrisrot, vaniljeekstrakt, kanel, kardemomme og ingefær, med andre ord perfekt før leggetid! 

Tenner også luktelys hver dag når jeg kommer hjem fra skolen. Stemningen blir så utrolig koselig og jeg elsker å kjenne den deilige duften i hele rommet ♥ Ha en fin kveld! 

back to school

 • 13.10.2014 - 12:39

 

Heihei og god mandag! Da var høstferien over for denne gang, og i dag var det rett tilbake til skolebenken. Lenge siden jeg har hatt problem med å stå opp om morgenen, men i dag skal jeg innrømme at det var ganske tungt, haha. Ironisk nok er jeg hjemme akkurat nå fordi jeg har ett par fritimer som jeg bruker til å lage meg en god lunsj og å se litt på Gossip Girl. Om ikke så lenge skal jeg tilbake til skolen for å ha ett par timer, og deretter drar jeg rett til jobben. 

Lunsjen i dag bestod av havregrøt laget av havremel, melk og vaniljedråper toppet med sukrin og kanel. Lever nesten på havregrøt for tiden, jeg synes det er så godt. Laget meg også en kopp med chai-te, nam. 


På dataskjermen ser dere tumblr'en min der jeg reposter mange bilder som inspirerer meg. Den er for det meste fashion-relatert, og der oppdaterer jeg ganske ofte :-) Dersom dere har tumblr må dere gjerne legge igjen linken i kommentarfeltet, jeg elsker å se hva andre liker og reposter! Min finner dere HER. Der vil dere også få  med dere min obsession for the Kardashians, de har så utrolig bra stil alle sammen og jeg er fast tilhenger av reality programmet deres, haha. Jaja, håper dere får en fin start på uken

Har du tumblr? Noen andre som er tilbake på skolebenken i dag? :-) 

The upcoming week

 • 12.10.2014 - 13:00

Heihei, dere! Det ble dessverre ingen oppdateringer i går da dagen min bestod av jobb, soving og koselig filmkveld med noen venninner. Vi så The Other Woman, og den var faktisk veldig morsom, haha. Så den anbefaler jeg til dere som liker skikkelige jentefilmer med masse drama og humor.

Nå derimot har jeg akkurat planlagt den kommende uken, slik som jeg alltid gjør på søndager og jeg merker at det blir mer og mer skolearbeid. Jaja, skal prøve å få gjort en del skolearbeid i dag også, slik at jeg forhåpentligvis rekker alt jeg skal :-) 

 

Det med å ha en positiv tankegang har så utrolig mye å si for hvordan resten av dagen kommer til å bli! Dersom du våkner og tenker at det er ett slit å stå opp og at du absolutt ikke har lyst til verken skole eller jobb, vell, da blir det automatisk ett tiltak. Jeg anbefaler dere alle sammen å prøve å glede dere til skole og jobb, eller noe annet du kanskje tenker blir kjedelig eller tungt. Det gjør ting såå mye lettere og man får automatisk lyst til å kanskje stå opp enda litt tidligere for å gjøre starten på dagen så bra som mulig ♥ 

Og som alltid anbefaler jeg å ta turen innom weheartit dersom dere trenger inspirasjon! Jeg bruker nettsiden hele tiden og finner alltid noe som enten gjør meg glad eller som inspirerer meg eller motiverer meg på en eller annen måte! Profilen min finner dere forresten HER. Ønsker dere en super uke ♥ ♥ 

 

10.10.2014

 • 10.10.2014 - 13:31

Heihei, og god fredag! Akkurat nå sitter jeg nydusjet i den deilige flanellskjorten som jeg kjøpte for ett par dager siden, med Gossip Girl på skjermen og en questbar i hånden. Det ble ganske tidlig morgen på meg i dag, og den benyttet jeg på treningssenteret sammen med Julie. Vi trente styrke på bein og rygg og avsluttet med litt mage. Alt for lenge siden jeg har trent tung styrke på bein, noe som endte med at jeg sitter her og føler meg helt betty-spaghetti nå, haha. 

I dag er siste fridagen min, ja, utenom søndag og den skal bare nytest til det fulleste. Skal få gjort litt skolearbeid, men resten av dagen går nokk til enda mer Gossip Girl og bare kos :-) Hva gjør dere i dag?♥ 

God morgen!

 • 09.10.2014 - 09:18Heisann! Morgenen min startet for en liten stund siden med havregrøt, en god bok og ett stort glass vann. Havregrøten har jeg laget av havremel og toppet med sukrin gold, det er så godt! Nå er jeg derimot klar for en dag på jobb, og skal snart komme meg ut døren. Jeg er ikke ferdig før klokken seks, men kommer til å oppdatere etter det :-) 

Hva er deres planer for dagen? ♥ 

reisesyk

 • 07.10.2014 - 20:09

Er det en ting jeg er, og som jeg har vært så lenge jeg kan huske, så er det reisesyk. Det å vite at det finnes så mye mer rundt om i verden enn det jeg har sett og opplevd gjør meg utrolig glad og gjør at jeg konstant er ute etter å oppleve mer. Følelsen av å sette foten ned i ett nytt land, en ny by eller i en ny kultur synes jeg er kjempespennende. Det er noe med det å se verden fra andre sine synspunkt som er utrolig inspirerende og ikke minst gjør at jeg setter mer pris på min egen hverdag.

Jeg har vært veldig heldig når det kommer til reising og har allerede vært innom veldig mange land i løpet av noen få år. Det som har forandret seg er at jeg ikke lenger bare er ute etter å ligge dag inn og dag ut på stranden eller ved bassenget, jeg vil oppleve mer. Jeg vil til Thailand og oppleve Yi Peng festivalen, jeg vil til India for å bli med på Holi, til USA og bli med på The Colour Run, og ikke minst til forskjellige u-land for å hjelpe andre som ikke har det så godt. 

Kanskje har det blitt slik fordi jeg har vokst opp i en veldig liten by, med veldig få muligheter til det meste. Til tider føler jeg meg utrolig innestengt og noen ganger frister det å bestille en enveisbillett til en eller annen storby der jeg bare kan gå rundt og se på ting hele dagen. Det er kanskje litt sært, men jeg kunne godt reist bort helt alene og bare kost meg med å oppleve en ny by og gjøre akkurat det som passet meg, haha

Mitt neste utenlandske reisemål blir mest sannsynlig London. Sist jeg var der ble all tiden brukt til shopping, men neste gang drar jeg med skolen og får mest sannsynlig se mye mer av byen - noe jeg gleder meg veldig til! Etter London-turen blir det nok ikke noe reising før jeg er ferdig på videregående, og da har jeg utrolig lyst til å ta turen til New York. Det er noe med byen som virker helt fantastisk og som gjør meg både nysgjerrig, glad og litt redd på samme tid. Det er rart det der, hvordan man kan forelske seg i forskjellige byer eller plasser uten å i de heletatt ha vært der - men sånn er det, i alle fall for meg. 
Sunday planning

 • 05.10.2014 - 12:05

Heihei, dere! I dag har jeg egentlig ikke den typiske søndagsfølelsen, men det har vel noe med at det endelig er ferie og skolefri. Tenkte jeg skule dele planene mine for den kommende uken med dere selv om det ikke er så alt for mye. Jeg tror det er sunt og ha litt lite på planen av og til, og denne uken skal for det meste bestå av litt jobb, trening og avslapping. Det kommer selvfølgelig til å bli endringer i planene med tanke på at det er en del ting som skal ordnes angående russebilen og så blir det vell noen sosiale dager også. 

Nå som det er ferie har jeg veldig mye gøy å se frem til resten av året egentlig. Russefester, helgeturer og ikke minst til det blir desember og julMen akkurat nå skal jeg bare fokusere på ferien og kose meg med det :-) 

Planene mine for i dag er å dra en tur på treningssenteret og deretter få lest litt til en skoleoppgave. Resten av dagen har jeg ingen planer for enda, men vi får se hva det blir til.  Ønsker dere en fin kommende uke enten dere har ferie eller ikke! Vi snakkes ♥

Bildene er fra weheartit 

Hva er deres planer for dagen? :-)

saturday mode

 • 04.10.2014 - 16:59

Heihei! I går var jeg virkelig helt utslitt etter uken og holdt nesten på å sovne klokken åtte, haha! Jeg klarte heldigvis å holde meg våken litt til, men det ble tidlig kveld noe som resulterte i en ganske så tidlig morgen på denne frøkna. Det ble en lang, lat morgen med frokost og netflix i sengen, deilig. Klokken 11 var det tid for trening sammen med Julie og vi fikk virkelig kjørt oss med styrke på bryst, armer og skuldre. Jeg kjenner allerede at gangsperren sniker seg innpå, har ett skikkelig elsk-hat forhold til det altså. Er på en måte skikkelig deilig å kjenne at man har trent, men på en annen side kan det være helt grusomt. 

Etter trening tok jeg en god og varm dusj før jeg plasserte meg under dynen igjen, hihi. Planene for i kveld er jobb, og det blir mest sannsynlig ganske sen kveld på meg. Ønsker dere en fin lørdagskveld, klem 


Hva er dine planer for kvelden?

 

FERIE

 • 03.10.2014 - 19:28

Hei! Da var jeg endelig hjemme etter en lang dag med både skole og jobb. Det var virkelig så vidt jeg klarte å holde øynene åpne i siste timen i dag, og jeg kan ikke si at jeg fikk med meg så alt for mye, hehe. Kom meg heldigvis på jobb i tide og fikk litt mer energi med en gang! Det er noe med det å sitte helt i ro på en stol hele dagen og ikke få bevege kroppen altså. Etter jobb tok jeg turen innom postkontoret og hentet en liten pakke fra iherb som bestod av ingenting annet enn questbarer - nam. Uansett var det utrolig deilig å komme hjem, spise middag og bare legge seg i sengen med en episode av Gossip Girl på skjermen og en questbar i hånden. Tenkte også jeg skulle vise dere den andre boken jeg skal lese til særemne som jeg hentet på postkontoret i går, Cecilia Samartin er en kjempeflink forfatter og jeg anbefaler denne serien veldig! 

Resten av kvelden skal jeg rett og slett bare slappe av og ladde opp til ferien som jeg først og fremst skal bruke til avslapping, trening og jobbing. Nå skal jeg sette på enda en episode av Gossip Girl å legge meg godt under dynen å høre på regnet som pøser ned uttenfor. Ønsker dere en kjempefin helg, og ikke minst ferie dersom dere har det!Har du høstferie nå?

september favourites

 • 02.10.2014 - 11:10

Heihei! Da var September over og jeg tenkte jeg skulle vise dere noen av tingene som har blitt flittig brukt hos meg denne måneden. Det er ikke til å legge sjul på at sommeren er over og at kaldere dager og mørkere kvelder har inntatt sin plass, da sier det seg selv at sommerkjolen må pakkes bort og at både hud og hår kan trenge litt ekstra pleie.  Skjerf er definitivt noe av det jeg har brukt mest denne måneden og jeg er evig glad i acne skjerfene, de er såå gode. Liker spessielt godt det grå som dere ser på bildet over. 

Håndkremen fra KICKS har blitt en favoritt på kalde dager! Jeg får veldig lett tørre hender og da funker denne supert. 

BABY LIPS lukter helt fantastisk og er myk og god mot leppene. Det er heller ingen dum ting at den har ett hint av farge. 

Neglelakken fra OPI  bruker jeg hele tiden! Det er nemmelig en gjennomsiktig lakk som kan brukes som negleforsterker, basecoat eller topcoat - og den funker kjempebra til alt. 

Tørrshampoen fra JANTHOMAS er kjempegod å ha på dager der man ikke rekker å vaske håret. Den fjerner olje, gir volum og lukter friskt og godt. 

Varmebeskyttende spray fra REDKEN er virkelig et must-have for meg som retter håret i alle fall ett par ganger i uken. Den passer på håret slik det ikke blir slitt og i tillegg gir den litt hold. 

MOROCCANOIL er en fast favoritt og den bruker jeg nesten hver eneste dag! Jeg får såå elektrisk hår på denne tiden av året og gode hårprodukter er noe jeg må ha. 

Victoria's Secret Pure daydream fragrance mist er som sagt min absolutte favoritt og har blitt godt brukt denne måneden. 

Klokken min fra Daniel Wellington er en året-rundt favoritt og jeg liker den utrolig godt. 

_________________________________________________________________________________________________________________________

Nå skal jeg få unnagjort litt skolearbeid før resten av dagen går til skole og jobb. Ha en fin dag! 

right now

 • 01.10.2014 - 21:10En god bok, nydusjet, lyden av regn som pisker mot vinduet og verdens deiligste sokker. 

Hei! I dag hadde jeg min aller siste prøve før høstferien, og det var utrolig deilig. På den andre siden har jeg en innlevering om denne boken i morgen som er en del av særemne, ett prosjekt vi har i norsk. Jeg er såå klar for ferie nå og gleder meg til en liten pause fra skolearbeidet. Ellers er det jo første oktober i dag, noe jeg egentlig er ganske glad for. Noe av det aller beste jeg vet om er å legge meg til regn som pøser ned fra himmelen mens jeg ligger trygt og godt i sengen min ♥ 

Noen av dere som har høstferie neste uke? :-)

friday - i love you

 • 26.09.2014 - 20:41


Heihei, og god fredagskveld! Fredag for meg er som regel den kvelden i uka jeg kan slappe av og bruke litt tid på meg selv. Etter en lang dag dro jeg hjem, fylte vann i badekaret og laget til med både lys, druer og gossip girl på skjermen. Tok hårkur og ansiktsmaske og kastet badekulen ned i badekaret, hihi - små gleder. Det å bare ligge der med litt rolig musik å slappe helt av er virkelig helt himmelsk etter en hektisk uke. Etter badet skrubbet jeg leppene mine og smurte meg inn med deilig bodylotion fra topp til tå ♥ Nå er jeg med andre ord veldig avslappet og har plassert meg godt ned i sengen med nytt sengetøy. Planene for i kveld er bare å slappe av, se noen episoder med gossip girl og kanskje lese litt i en bok. Håper dere har en fin fredagskveld! 

let's take a moment

 • 25.09.2014 - 11:15

Heihei! Torsdager er for min del utrolig deilige - som jeg har nevnt for dere før, fordi jeg har en god del fritimer. I dag blir desse timene bare brukt til avslapping med en god kopp te, skappelgenseren og noen gode ullsokker på beina. Gossip Girl går på skjermen og pannekakene er godt plantet i magen, love it. Om en liten stund drar jeg en tur til skolen og deretter skal jeg jobbe frem til klokken seks. I kveld blir det pugging til markedsføringsprøven som jeg skal ha i morgen, og som er den nest siste prøven før ferie, jippi! Ønsker dere en fin torsdag videre - snart helg ♥ 

23.09.2014

 • 23.09.2014 - 19:11

Heii! Dagen i dag har som vanlig gått til skole, powernap, lekser og mat. Hadde jo planer om å trene i dag, men slik ble det altså ikke. Har på en annen side gjort en del skolearbeid som jeg egentlig skulle gjøre i morgen så da tar jeg meg heller en liten treningsøkt da :-) Gjør egentlig ingenting interessant om dagen noe jeg merker godt på kroppen og tankene vandrer til alt annet enn det jeg faktsik trenger å fokusere på, haha. Resten av kvelden skal jeg bruke på å lese til særemne og se noen episoder med Gossip Girl. Håper dere har hatt en fin dag 

ready for the new week

 • 21.09.2014 - 20:44

God søndagskveld, dere! Følte meg faktisk mye bedre utover dagen i dag, noe som resulterte i at jeg begynte å rydde klesskap. Fikk samlet opp fire sekker med klær som jeg ikke bruker lenger, synes det er såå deilig å friske litt opp i garderoben. Ellers har jeg ikke gjort så mye annet enn å planlegge den nye uken som jeg tenkte å dele med dere nå. Det blir en del skolearbeid denne uken også, noe jeg begynner å bli vant til egentlig. Håper formen er bedre til denne uken så jeg klarer å yte så mye som mulig. 


 

Nå føler jeg at høsten har kommet for fullt og har derfor fått skikkelig høstfølelse med regnet som stadig pisker mot vinduet. I og med at vi har hatt en super sommer, føler jeg at jeg har fått mer enn nok sol for en liten stund og gleder meg faktisk til kaldere dager - og ikke minst til jul. Desember er absolutt en av mine favoritt måneder og jeg gleder meg utrolig mye til snø, julefilmer og skikkelig julestemning 

Bildene er fra weheartit

Ønsker dere alle sammen en super uke, klem

lazy sunday

 • 21.09.2014 - 15:52I dag er jeg og pus hjemme alene og ligger i omtrent samme stilling begge to - haha. Jeg er fortsatt ikke helt frisk noe som har ført til en god del episoder av gossip girl, sofasliting og for ikke å glemme mat(♥). Regner med jeg må ta turen til doktoren i morgen dersom jeg ikke blir noe bedre, immunforsvaret mitt er nemlig helt elendig og jeg er syk i alle fall annenhver måned, joho. Blir nok liggende her i hele dag om jeg kjenner meg selv rett, men skal også lese litt mer på særemne og planlegge den kommende uken. Håper dere har en fin søndag!

rainy morning and breakfast in bed

 • 20.09.2014 - 10:54God morgen, dere♥ I skrivende øyeblikk ligger jeg godt plassert i sengen, med ett tomt frokostfat og hører på regnet som pisker lett mot vinduet. Noe av det beste jeg vet er å sitte med pleddet eller dyna tullet rundt hele meg i enten sofa eller seng med en god og varm kopp te eller kakao når det regner ute, for ikke å glemme en god serie eller film på dataskjermen - noe jeg har tenkt til å gjøre akkurat nå, hihi. 

Planene for i dag er å kjøpe inn litt ting til russebilen, sende brev til fadderungen min og forhåpentligvis orker jeg en liten treningsøkt. Formen har ikke vært helt på topp denne uken, men satser på den kommer seg så fort som mulig. Ellers ønsker jeg dere en super lørdag! Snakkes :-)

hello weekend

 • 19.09.2014 - 20:15
Heii! Er det bare jeg som synes ukene går helt sykt raskt for tiden?? For meg fyker de i alle fall av gårde, og jeg klager ikke altså. Det betyr bare at høstferien kommer før jeg vet ordet av det, jippi. 

I dag kom jeg hjem etter en lang skole - og jobbdag til at mamma hadde laget Linda Stuhaug's søtpotet-nachos og det var utrolig godt! Definitivt en ny favoritt her i huset. Etter ett par porsjoner la jeg meg rett og slett ned i sengen med netflix og noen episoder med Gossip Girl og bare koblet helt ut. Har jo sett alle episodene fra før av, men av og til synes jeg det er gøy å mimre litt, hihi. Har ingen planer for kvelden enda, men blir nok liggende her dersom ingenting annet dukker opp :-) Ha en fin kveld! 

Take me to New York

 • 18.09.2014 - 19:58


Bilder fra weheartit

Russ 2015

 • 17.09.2014 - 22:44

Heisann! Siden jeg går siste året mitt på videregående er jeg så heldig at jeg får muligheten til og være russ sammen med de aller fleste andre på trinnet. Det er noe jeg gleder meg utrolig mye til og tror det kommer til å bli en helt uforglemmelig tid både når det kommer til forberedelsestiden og selve russetiden. Her jeg bor er det vanlig å ha russebil, det mest vanlige er vell å ha van. Vi kjøpte bil i august og har allerede kommet ett lite stykke på veg. I dag malte vi litt av innsiden og gikk over med ett strøk uttenpå bilen også, utrolig gøy å se at det går fremmover! 

Jeg er er på bil med noen av mine beste venner og vi kaller oss "Frustrerte Truser" som i Frustrerte Fruer, ja - dere skjønner greia. Vi har allerede opprettet både facebook og instagram konto til russetiden, noe som er utrolig greit da vi selv kan se på både fremgang å dele med andre som er interesserte. Dersom dere vil følge oss kan finner dere facebook siden HER, og instagram kontoen HER. Ellers er det en utrolig spennende prosess og jeg gleder meg veldig til å se det endelig resultatet :-) 

Sykt hvor stor forskjell litt maling kan gjøre, haha! Noen av dere som skal være russ? :-)

school, eat, sleep - repeat

 • 16.09.2014 - 22:01

Føler det er det eneste jeg gjør for tiden, og det er såå kjedelig.. Jaja, sitter i alle fall og gomler på litt melon og serranoskinke i håp om at jeg skal klare å lære noe som helst til denne prøven før jeg sovner. Jeg jobber mye bedre på tidlig på dag enn på kveldstid, så tror jeg pugger litt til og så satser jeg på å stå opp tidlig i morgen og forhåpentligvis lære litt mer da. Historie er virkelig ikke mitt favorittfag, haha. Vell, nok syting fra min side - saken er bare at bloggingen blir ganske mye mat og hverdag fortiden, men dersom det er noe dere vil lese om så må dere gjerne legge igjen en kommentar :-) 

tuesday bliss

 • 16.09.2014 - 18:01

 Heihei! Nå er tirsdags-tacoen godt plassert i magen og jeg titter bare innom en liten tur før jeg må begynde å pugge til historieprøven som jeg skal ha i morgen. Tror det blir en ganske omfattende prøve, men satser på det går bra. 

I fritimen min i dag satt jeg meg ned og leste litt i den nye katalogen til H&M samtidig som jeg drakk verdens deiligste glass med vann. Elsker å lage til vann med forskjellig smak, det blir såå mye enklere å drikke - og det smaker helt fantastisk godt :-) I dag puttet jeg noen sitronskiver, - litt lime og noen frosne bringebær i vannet, nam. Nå kaller lesingen! Håper dere har en fin dag

new week

 • 15.09.2014 - 18:15

Heii! Endelig mandag - noe som vil si at vi alle har muligheten til å starte den nye uken på best mulig vis. Jeg pleier som regel å planlegge ukene mine på søndager, men da jeg var opptatt i hele går hadde jeg rett og slett ikke tid. Derfor har jeg nå brukt litt tid på å planlegge uken min slik at jeg kan ha full kontroll, akkurat sånn jeg liker det. Denne uken er egentlig ikke ulik noen annen - en god del skolearbeid, ett par dager med jobb etter skoletid, trening de dagene jeg har tid og andre gjøremål utover det. Motivasjonen min for denne uken er at vi nærmer oss høstferie(sakte men sikkert) og at jeg etter denne uken har bare to prøver igjen før ferie, wii. Skulle virkelig ønske at jeg hadde mer tid til trening denne uken, men slik ble det altså ikke..

Her har jeg i alle fall laget en liten oversikt over hvordan uken min kommer til å se ut. Det er utrolig greit å ha det slik og ikke bare notere i almanakken, da den av og til kan bli veldig full, haha. 


"With the new day comes new strenght and new thoughts" - Eleanor Roosevelt
Har sett flere bloggere som lager slike kollasjer og jeg synes i alle fall det er kjempe gøy å se hvordan andre planlegger og får oversikt over ukene sine. Det er også ganske praktisk for meg da jeg bare kan klikke meg tilbake i arkivet enten på dataen eller på bloggen å se tilbake på hvordan ukene mine har vert. Ellers håper jeg dere får en kjempefin uke og at dere har det bra :-)

Konfirmasjon

 • 14.09.2014 - 20:06

Heihei! Da var konfirmasjonsdagen over og magen stapp full av nydelig laksemiddag og litt for mange kakestykker. Var utrolig deilig å bruke bunaden igjen, for den er definitivt noe av det fineste jeg eier - men når sant skal sies var det minst like deilig å ta den av etter en lang dag å dra på seg joggebuksa, hihi. Ellers var det en super dag på sunnmøre med hele 20 grader og stor sol, noe som resulterte i at vi var en god del ute. Spilte også litt Buzz og bare koste oss i hverandre sitt selskap. Alt i alt en veldig koselig dag :-) Dekorasjonene var kjempeflotte og alt fra maten til serviettene var utrolig vakkert og kreativt.

Hva har dere gjort idag?

yesterday

 • 14.09.2014 - 13:49

Heiii! Nå har jeg akkurat spist frokost, hoppet i bunaden og er klar til konfirmasjon om 20min. Kvelden i går ble alt annet enn rolig, haha. Vi vorset hos en vennine og etter det dro vi ut en tur. Det ble ganske sent og jeg er egentlig veldig trøtt - men tanken på mat og kake i konfirmasjonen fikk meg opp, hehe. Slenger med ett bilde fra kvelden i går og meg i nuet, men nå roper mamma! Ha en fin søndag :-)saturday morning

 • 13.09.2014 - 09:13

God morgen, dere! I nuet sitter jeg og spiser denne deilige frokosten før jeg skal en tur innom jobben. Banan og peanøttsmør er virkelig en favorittkombinasjon♥ Planene etter jobb er fortsatt usikre, men kjenner jeg meg selv rett blir det en rolig kveld. Stakk egentlig bare innom for å ønske dere en fantastisk fin lørdag uansett hvilke planer dere har! 
Vi snakkes :-) 


11.09.2014

 • 11.09.2014 - 18:25

Hei! I dag var jeg på fjelltur med skolen, noe som var kaldt, bløtt og bratt, ja. Det var med andre ord utrolig deilig å komme hjem, og det første jeg gjorde var å spise litt for mange varme og gode muffins(♥). Siden det har jeg bare prøvd å få tilbake varmen da jeg presterte og kle meg helt motsatt av hvordan jeg burde, haha. 

Nå er det på tide å starte med dagens skolearbeid, og i norsk har vi en ganske stor oppgave som handler om å lese to bøker og deretter lage en problemstilling som vi skal fremføre. Bøkene jeg har valgt å lese er Senor Peregrino og La Peregrina. Senor Peregrino har jeg lest før og liker den veldig godt, derfor tenkte jeg at jeg skulle lese La Peregrina som er en fortsettelse på den første boken. Jeg er utrolig glad i bøker som handler om personer som er litt annerledes, enten det er en annen kultur eller hvordan de tenker. Akkurat nå leser jeg Senor Peregrino på nytt slik at jeg ikke går glipp av noe der - og man kan jo nesten ikke lese en god bok uten en god kopp te :-)
Ha en fin torsdag videre 

study snack

 • 09.09.2014 - 16:31

Heihei! Etter skolen i dag dro jeg en tur på butikken for å handle inn litt frukt og sjokolade - som etter min mening er den perfekte "study snacksen". Jeg er jo utrolig svak for all sjokolade, men siden vi er midt i uken gikk jeg for en mørkere variant som er litt sunnere. Vet ikke om det bare er meg, men når jeg studerer får jeg alltid en trang til å spise, haha. Uansett, i skrivende stund har jeg så vidt begynt å øve til matteprøven som jeg skal ha i morgen. Hadde jo en engelsk prøve i dag, og det gikk egentlig veldig bra :-) Ett lite tips til dere som går på videregåande og har en eller annen matte er å ta turen innom Campus Inkrement som dere finner HER. Det er rett og slett en side der lærere har lagt ut filmer som de har laget selv fra alle de forskjellige kapittelene, så dersom du ikke forstår læreren din så godt, eller bare vil gå igjennom stoffet en gang til anbefaler jeg å titte på den.

Jeg går S2-matte for dere som lurer, og er ikke akkurat noe mattegeni - så her må det øves. 

  Ha en fin dag 

what's in my purse

 • 08.09.2014 - 16:46

Heisann! I dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere hva jeg vanligvis har med meg i vesken min. Vesken som jeg bruker er fra Louis Vuitton og modellen heter Neverfull GM -  som er den mellomste størrelsen av neverfull veskene. Mønsteret heter Damier Ebene og initialene mine har jeg fått gravert inn i gull, noe som LV gjør gratis. Jeg liker denne vesken utrolig godt da den får plass til alt jeg trenger, og litt til. Bruker den også som skoleveske dersom jeg har få bøker med meg :-) Solbriller er et must i sterkt lys, og noe som er veldig greit å ha med dersom jeg for eksempel kjører bil og solen titter frem.
 Leppeproduktene varierer men idag hadde jeg på meg en god lypsyl med favoritt leppestiften over.
  Tyggis er jeg ganske avhengig av og har det derfor alltid med i vesken. 
  ♥ Ørepropper bruker jeg ikke så mye da jeg som regel kjører bil over alt, men har dem ofte med i tilfelle. Mine er fra apple.
 Med tiden har jeg lært at en neglefil kan være veldig lurt og ha med, og har derfor det.♥ Almanakken min er med overalt, og hjelper meg veldig når det kommer til å ha kontroll i hverdagen.
♥ En liten toalettmappe med nødvendigheter som en liten parfyme, plaster, tannkost osv. kan være en livredder dersom jeg har dårlig tid. Denne har jeg fått av Emilie, og er kjøpt i Tyrkia.

 

Clutchen min fra Michael Kors er med meg overalt og fungerer som en stor lommebok. Her har jeg alt av penger, kort og andre småting. Det som er så smart med denne er at dersom jeg ikke orker å ta med vesken, da putter jeg bare det mest nødvendige i den og er good to go.
 
♥ Har også alltid med meg Iphonen min.

Hva har du i din veske? :-)

08.09.2014

 • 08.09.2014 - 12:15

Heihei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen og nyter en deilig kopp te før jeg skal lage meg lunsj. Det tar meg maks tre minutter å kjøre til skolen, derfor drar jeg som regel hjem i fritimene mine :-) Desse fritimene tenker jeg å bruke på å se noen mattevideoer før prøven som jeg skal ha på onsdag, har heldigvis ett par mattetimer litt senere i dag der vi forhåpentligvis får lært litt mer. Senere i dag blir det også pugging til engelsk prøven om britisk historie som jeg skal ha i morgen. Har utrolig mye lekser, og prøver blir det bare mer og mer av, jaja. 

Men før jeg tar fatt på lesingen skal jeg finne litt inspirasjon på weheartit og se over planene mine for denne uken. På bildet under ser dere forresten en av mine favoritt leppestifter! Den er fra Armani og har en nydelig rødfarge. Håper dere får en fin uke
- start your day with a smile - 


break the fast

 • 07.09.2014 - 10:30Heihei og god søndagsmorgen! Hadde en koselig og rolig kveld sammen med Emilie og Camilla i går. Vi laget Sushi og spiste litt for mange muffins til dessert, hehe. Vi så også noen episoder av Det Nye Jenta, jeg er skikkelig svak for reality tv.. Planene for i dag er å dra en tur på treningssenteret og deretter har jeg en god del skolearbeid som jeg må begynne på, jippi. På tirsdag har jeg en prøve om britisk historie(♥) og på onsdag har jeg matteprøve, kjenner jeg gleder meg til å bli ferdig med det. Ellers skal jeg planlegge den nye uken, noe jeg ser på som høyst nødvendig for å kunne prestere bra på alle plan :-) 

Frokost er definitivt dagens beste og viktigste måltid og i dag bestod den av smoothie laget av jordbær, banan og vann, sammen med ett par rugsprø med makrell i tomat. Jeg elsker smoothier og dette er absolutt en favoritt. 

Hva gjør du i dag? 

Vi snakkes 

morgenstund

 • 06.09.2014 - 08:54
God morgen! Akkurat nå sitter jeg og nyter frokosten på sengen før jeg skal dra avgårde til jobb. Jeg er en skikkeli morgen-person og har som regel ingen problem med å stå opp om morgenen, i dag var intet unntak. De dagene jeg tar meg  god tid og ikke stresser føler jeg at resten av dagen blir såå mye bedre også :-) 

I dag skal jeg jobbe frem til klokken er fire, og deretter blir det etterlengtet jentekveld med Emilie ♥ wii. Ønsker dere en kjempebra lørdag, snakkes!

min morgen

 • 03.09.2014 - 07:50


...startet allerede klokken kvart på seks i dag tidlig. Har en prøve idag som jeg ikke følte meg helt klar til, men nå synes jeg det går mye bedre. Har en fritime litt senere idag der jeg har mulighet til å øve enda litt til. Frokosten i dag ble enkelt og greit gresk yoghurt toppet med frosne bringebær, brunt sukrin og valnøtter, nam. 

Håper dere får en fin dag

sommeren 2014

 • 02.09.2014 - 15:28

Siden jeg nettopp har begynt å blogge tenkte jeg dere skulle få se hvordan jeg har tilbrakt sommerferien min i år. Det ble litt reising, litt jobbing og masse latskap, haha. Jeg var en av de "heldige" som ikke hadde eksamen før 18/06 og fikk derfor ikke sommerferie før etter det. Bare fem dager senere var det tid for familietur. 

FRANKRIKE
Sent i juni dro jeg, mamma, pappa og lillebror til Nice for å tilbringe to uker der. Det var selvfølgelig veldig koselig, og jeg er utrolig takknemmelig for at de tar meg med på slike turer. Det var egentlig bare en sole og kose seg ferie, noe jeg absolutt ikke har noe i mot. Et lite bildedryss fra Frankrike under her.

Var egentlig ganske skuffet da jeg fant ut at det kun var steinstrand i området, men etter to uker synes jeg faktisk steinstrand er mye bedre enn sand! Utrolig deilig å slippe all sanden som ender opp overalt. 

HJEMME
Da jeg kom hjem fra Frankrike var det bare tre uker til neste ferie. Desse ukene gikk til litt jobb, trening og tid sammen med gode venner. Mange flotte dager på sunnmøre førte til noen supre dager hjemme. 

MAGALUF
Jenteturen til Magaluf var utrolig bra. Det var vår første ferie alene og vi var veldig spente alle sammen. Reisen gikk kjempefint og hotellet vi bodde på var det fineste i området, betjeningen var kjempekoselig og veldig behjelpelige. Frokosten var helt fantastisk, og uansett hvor tungt det var våknet vi tidlig hver dag for å spise, haha. Dagene i Magaluf gikk mye til avslapping, spising og litt festing. Endte opp med att alle ble syke og lå inne siste dagene, men uansett en fantastisk tur sammen med jentene. 

Uken etter ble brukt til knasking av pencilin og sofasliting, haha. 

JUGENDFESTIVAL
En uke etter skolestart dro jeg og jentene på jugenfestival. Det viste seg å være noe av det beste med hele sommeren! Hadde en helt vanvittig bra helg, med mye latter og morro.


__________________________________________________________________________________________________________________

 Snakkes

todays

 • 01.09.2014 - 17:59

Heihei! Da var skoledagen over, middagen i magen og dagens episode av Keeping up with the Kardashians ferdig sett. Det er såå spennende nå som bryllupet nærmer seg! Til middag i dag ble det laks, noe som jeg elsker, sammen med masse grønnsaker. Kunne faktisk spist det hver eneste dag om det var opp til meg. Ellers har jeg planer om å gjøre litt lekser og deretter dra en tur på treningssenteret. Har funnet ut at jeg er utrolig glad i å trene på mandager da jeg føler det er en kjempebra måte å kickstarte den nye uken på. Ønsker dere en fin mandag videre

September

 • 01.09.2014 - 12:47


Alle bildene er fra weheartit 

Tenk at vi allerede har kommet til September måned! Jeg er egentlig en skikkelig sommer person, men nå kjenner jeg at det skal bli godt å kunne legge seg langt under ullteppet med favoritt genseren som varmer om kroppen og en god kopp kakao. Elsker å se bladene skifte farge og ikke minst å kunne trekke inn kald, norsk sommerluft. Noe jeg synes er utrolig gøy med høsten er at man kan kle seg litt mer lag på lag og gjerne bruke store gode gensere og ullskjerf. Ellers er jeg en stor fan av duftlys som gir en helt annen stemning i rommet, det er herlig det  
planning the new week

 • 31.08.2014 - 18:43

God kveld, dere! Nå sitter jeg godt plantet i sengen og holder på å planlegge den kommende uken. Jeg elsker å ha full kontroll og planlegger det meste fra skolearbeid til jobb, trening og mat. Kjenner jeg gleder meg til å starte en ny uke og ikke minst til å krysse av alle punktene på lista. Denne uken ser ganske grei ut da jeg bare skal jobbe torsdag, fredag og lørdag, og bare har en prøve i løpet av uken. I tillegg er det også snakk om å ha fjelldag på skolen denne uken, noe som bare blir ett deilig avbrekk.

Har også planer om å få fikset neglene mine i løpet av kvelden, noe de absolutt trenger. Tenkte jeg skulle gå for denne fine rødfargen fra Maybelline. Den gjennomsiktige neglelakken er fra O.P.I og kan brukes som base coat, top coat eller bare som er negleforsterker, elsker den! Den gjør at neglelakken holder seg utrolig mye lenger og tillegg gir den en fin glans. 

Lukten Pure Daydream er en soleklar favoritt når det kommer til victoriassecret duftene 


Ønsker dere en veldig bra, ny uke!

Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits