20% HOS NELLY

 • 31.05.2015 - 20:22

Innlegget inneholder annonselenker


Lipgloss med solbeskyttelse HER / Topp HER / Sandaler HER / Tskjorte HER / Kjole HER / Bikini HER 

God søndag, dere! Hva passer vel bedre enn en rabattkode hos nelly på en ellers rolig søndag? Jeg har tatt litt av denne uken og venter på hele tre pakker fra nelly, haha. Bruker dere rabattkoden JACKPOT20 i dag vil dere få 20% rabatt på det dere kjøper. Her kan det være lurt å utnytte tilbud av solkremmer og andre nødvendigheter til sommeren! God shopping, fine  

A SUMMER MUST-HAVE

 • 22.04.2015 - 16:48


Innlegget inneholder annonselenker

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER

Heihei! Jeg, som de aller fleste andre, er avhengig av å ha gode solbriller på solfylte sommerdager - eller vinterdager for den del. Pilotibrillene mine fra Ray-Ban har jeg brukt flittig de siste årene, men nå kjenner jeg at det er på tide med noe nytt. Jeg er ganske sikker på at nummer tre havner i postkassen om ikke så lenge, selv om jeg også har et ekstra godt øye for nummer èn, hihi. Vi får se! Solbriller er i alle fall utrolig viktig når det kommer til å beskytte øynene fra farlige solstråler om man ikke bruker hatt eller andre hodeplagg, så jeg håper dere er forsiktige med øynene deres i solen fremover 

ON MY WISHLIST

 • 16.04.2015 - 22:38

Innlegget inneholder annonselenkerSvart kjole HER / Veske HER / Armbånd HER / Sko HER / Mobildeksel HER / Solbriller HER / Hvit kjole HER

Heihei! Titter innom for å vise dere noen nelly-favoritter som jeg sikler etter for øyeblikket. Disse kommer nok til å stå på ønskelisten en stund, for nå har jeg startet sparingen til New York for fult, noe som absolutt blir nødvendig slik som kursen ser ut nå, haha. Malene Birger vesken står høyt på denne ønskelisten, og jeg synes den ser ut som den perfekte reisevesken! Ellers skulle jeg gjerne hatt både solbrillene og skoene til late dager i Hellas. Det har jeg ikke fortalt noe om, men det er altså dit årets sommerferie med familien går, og det gleder jeg meg veldig til.  

Jeg håper dere har det bra om dagen, og at dere gir alt dere har nå som det er siste del av skoleåret! Det er faktisk bare to måneder til sommerferie, så nå er det virkelig siste innspurt. Vi snakkes 

SPRING WANTS

 • 21.03.2015 - 17:53

Innlegget inneholder annonselenker

Jakke HER / Solbriller HER / Topp HER / Sko HER / Crop-Top HER / Skjorte HER / Klokke HER / Sko HER 

Heihei, dere! Våren nærmer seg, og jeg er veldig klar for lettere klær og en mer fargerik garderobe. Nye solbriller er vel noe av det jeg faktisk "trenger" nå som solen titter frem oftere og oftere, så det skal bli spennende å se hva jeg ender opp med. Ellers likte jeg utrolig godt de nye Ralph Lauren skjortene, skikkelig sommerlige og fine! 

Har dere begynt på vår-shoppingen?

LATEST OBSESSION

 • 07.03.2015 - 19:49Bilder fra weheartit

Gigi Hadid må være en av de vakreste personene jeg har sett!? For dere som kanskje ikke har hørt om henne før så er hun datteren til Yolanda Foster som er med på The real housewives of Beverly Hills, og hun er allerede godt kjent innen modellbransjen. Noen som har sett serien forresten? Vi snakker tidenes bolig og innredning, hvor til og med frukten er sortert etter farge, haha. Skulle gjerne bodd i det strøket altså.

LAZY DAY WANTS

 • 06.03.2015 - 21:04

God kveld, dere! Har dere hatt en fin uke? For min del ligger jeg fortsatt hjemme med influensa, men det går heldigvis fremover. Jeg har med andre ord ikke gjort så mye de siste dagene, annet enn å se på serier og å titte litt på nelly. Tenkte jeg skulle dele et par ting som hadde passet meg ypperlig å ha akkurat nå, haha - eller såkalte "sunday wants". For hvem liker vel ikke å bruke store deler av søndagen i pysjamasen eller kosebuksen? Eller å slappe av i badekaret med en deilig ansiktsmaske? Jeg er helt sikker på at jeg ikke er den eneste. Og det er akkurat sånn jeg liker det når jeg er syk også. 

Jeg vet jeg har postet flere nelly-innlegg i det siste, men personlig synes jeg det er kjempegøy å vise dere forskjellige klær og antrekk! Blir det for mye må dere bare si i fra, haha. Skal få ordnet litt mer skikkelige innlegg nå når jeg begynner å bli friskere :-) 

Innlegget inneholder anonselenker


Undertøy HER / Pysjamas HER / Tøfler HER / Ansiktsmaske HER

Jeg er fult klar over at jeg har postet Calvin Klein undertøyet før, men jeg har så lyst på det - haha! Og så har det seg slik at når det er noe jeg virkelig ønsker meg, så klarer jeg ikke å kjøpe det med en gang. Gleden av å kjøpe noe man har hatt lyst på lenge, og å vite at man har spart opp penger til det, er så deilig! Selv om det bare er undertøy jeg mest sannsynelig kun hadde brukt på søndager, haha. 

Ønsker dere en strålende helg

BUDGET FRIENDLY WARDROBE ESSENTIALS

 • 03.03.2015 - 16:12

Innlegget inneholder annonselenker


Kjole HER / Singlett HER / Sneakers HER / T-skjorte HER / Boots HER / Skjorte HER / Skinnjakke HER / Ballerinasko HER / Tjukk genser HER / Bh HER / Basic genser HER / Svarte hæler HER

Heihei! Tenkte jeg skulle dele noen budsjettvennlige garderobe must-haves med dere, og alt sammen har jeg funnet på Nelly. Som dere ser er jeg glad i enkle plagg, gjerne i svart, hvitt eller grått som kan kombineres med det aller meste. Håper dere liker innlegget! 

WHITE WANTS

 • 01.03.2015 - 20:48

Innlegget inneholder annonselenker

Skjorte HER / Clutch HER / Genser HER / Undertøy HER / Kjoler HER / Sko HER 

Nelly har fått inn så mye fint i det siste! Over ser dere noen av mine hvite favoritter, og jeg kan trygt si at det er Calvin Klein undertøyet som frister mest akkurat nå. Kjenner jeg vurderer sterkt å investere i det ved neste lønning, hihi. Hva likte dere best?

I WANT TO WEAR THIS

 • 23.02.2015 - 19:52

Innlegget inneholder annonselenker

Veske HER / Øredobber HER / Sko HER / Hatt HER / Kjole HER 

FAVOURITE DRESSES

 • 09.12.2014 - 22:22

Heihei! Nelly har så mye fint for tiden, og i tillegg kjører de en god del salg hver eneste dag. I går var det 10% på hele butikken, så da tok denne frøkna og klikket hjem ett par favoritter. I dag får du 20% på det dyreste plagget dersom du handler to varer, 30% dersom du handler tre varer og 40% dersom du handler fire varer. Kampanjen kan dere lese mer om HER. Ellers er det bare å følge med i julekalenderen deres for gode tilbud, her kan man spare penger! 

Dersom noen av dere enda ikke har funnet kjoler for sesongen så kan dere ta en titt under her på mine favoritter akkurat nå. Jeg synes fortsatt at paljetter er veldig flott tilnyttår, og ellers er jeg veldig glad i svart og rødt for tiden. 

Innlegget inneholder annonselenker

HER - HER - HERHER - HER - HER

HER - HER - HER

Den helt siste kjolen ser veldig blå ut på bildet, men den er egentlig helt svart. Hvilken av disse likte dere best?


 

Dresses for the holiday season

 • 09.11.2014 - 17:57

Heisann! Nå nærmer desember seg med stormskritt, og for veldig mange er det en måned full av festligheter. Jul og nyttår byr jo på så mye gøy, blandt annet litt kjole-shopping fra min side(hehe). Jeg skal jo på en del festligheter med tanke på russetiden også fremmover, så kjoler er definitivt noe jeg ikke kan få nok av for øyeblikket. Jeg har plukket ut noen av mine favoritt kjoler hos nelly, noen med ordinær-pris og noen fra det store salget som pågår. Håper dere finner noe dere liker og at dere gleder dere like mye til desember som jeg gjør. Happy shopping!


Kjolene finner dere HER - HER - HER - HER - HER - HER - HER - HER OG HER.


Kjolene finner dere HER - HER - HER - HER - H
ER - HER - HER - HER OG HER.

Innlegget inneholder annonselenker

Min favoritt er den aller første kjolen, øverst på siden - og det kan godt hende den havner i postkassen min om ikke så lenge altså, hihi. 
Hvilken kjole likte du best? 


50% på Oneness-produkter

 • 13.10.2014 - 17:00

Heihei! I går ble jeg sittene i noen timer å drømme meg bort hos Nelly, og fant ut at det var 50% på utvalgte produkter fra Oneness. Det er ikke alltid så lett å finne fine klær på salg, men i går ble jeg faktisk skikkelig overrasket og tenkte jeg skulle dele mine favoritter fra salget med dere! Alt til under 150 kroner, og det er absolutt ikke verst :-) 

Blomster-topp HER. Hvit kjole HER. Korall kjole HER. 

Innlegget inneholder annonselenker

Svart topp HER. Grønn topp HER. Hvit topp HER. 


Kos dere med shoppingen, hihi :-) 

Treningsfavoritter fra Nelly

 • 12.10.2014 - 16:51

Heisann! Jeg elsker treningsklær og bruker det egentlig så ofte som mulig, haha. Med en gang jeg kjøper ett nytt plagg blir jeg automatisk motivert til å ta en treningsøkt, og det er jo absolutt ingen dårlig ting. Noen ganger foretrekker jeg å trene i hel-svart, mens andre dager ønsker jeg å trene i skikkelig spreke farger - alt etter dagsformen. Tenkte jeg skulle dele noen av mine sporty favoritter fra Nelly, som jeg gjerne kunne tenkt å klikke hjem akkurat nå. So here you go:Inneholder annonselenker

Yoga-matte fra Nike HER.  Drikkeflaske fra Nike HER. Sportsbh fra Adidas HER. Singlett fra Kari Traa HER. Sko fra Nike HER. Genser fra Nike HER.T-skjorte fra Adidas HER. Foam-roller fra Casall HER. Singlett fra Adidas HER. Sportsbh fra Kari Traa HER.  

Noe du likte? :-)

favourite scarves for fall

 • 07.10.2014 - 11:28

Gode skjerf er noe jeg synes er kjempedeilig å ha rundt halsen nå som kulden har begynt å snike seg inn på. Det viktigste for meg er at de er varme, ikke klør og at de er annvendelige og kan brukes til mye. Jeg og mamma deler på de fleste skjerf, men dette er de jeg bruker mest :-) På bildene under ser dere altså mine favoritt-skjerf til høsten som jeg allerede har brukt kjempemye, og som kommer til å bli brukt enda mer fremmover mot vinterstiden. Blått, hvit og svart skjerf: Cubus / Grått og burgunder skjerf: Acne

must haves for fall

 • 22.09.2014 - 12:00

Nå som høsten kommer snikende er det på tide å bytte ut litt i garderoben. Personlig synes jeg at en enkel kåpe er ett virkelig must på kalde høstdager og under her har jeg funnet mine favoritter fra nelly. Elsker og slenge en god kåpe over skuldrene sammen med ett deilig ullskjerf rundt halsen og favoritt bootsene på beina - da kan høsten bare komme. Selv har jeg ikke kjøpt noen kåper enda, men har planer om å bestille en i nærmeste fremtid :-) 

MINE FAVORITTER

Fra FWSS HER  Fra VILA HER  Fra ONLY HER         

 

KLASSISKE KÅPER


Fra CARIN WESTER
HER  Fra NOTION 1.3 HER   Fra HUNKYDORY HER

 

LITT ANNERLEDES

Fra MORRIS HER   Fra GLAMOROUS HER   Fra VERO MODA HER

//inneholder annonselenker

Noen du likte? 

Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits