UNPOSTED FROM BERLIN

  • 04.02.2015 - 15:00Berlin var virkelig en fin opplevelse, og jeg er veldig takknemmelig for å ha vært der. På en måte er byen veldig dyster og hemmelighetsfull, men når solen skinner - vell, da får man virkelig en følelse av håp opp i alt det mørke. Jeg er så glad for at jeg har lært å ta til meg alle følelsene som forskjellige plasser byr på, og etter å ha vært i Berlin sitter jeg igjen med mye nysgjerrighet rundt krigen og alt det vonde som skjedde. For meg bydde byen på veldig mange forskjellige følelser, både gode og vode, og jeg gleder meg til å se hva mer Berlin har å by på i fremtiden. 

TV TURM

  • 02.02.2015 - 17:20

Hei! Som jeg fortalte dere på lørdag, så var jeg og Andrea en tur opp i Berlins høyeste bygning - tv tårnet. Fra restauranten hadde vi en utrolig utsikt over hele byen, og jeg er veldig glad for at vi dro opp dit. Restauranten beveget seg sakte rundt, og dermed fikk vi sett oss 360 grader rundt om i byen. Absolutt noe jeg anbefaler dere å gjøre dersom dere skal til Berlin. 

Det var dessverre veldig vanskelig å få tatt fine bilder på grunn av lyset, men jeg slenger med et par likevell. 

Noen som har gjort noe lignende?

TOURISTS

  • 02.02.2015 - 12:55

Heihei! I går hadde vi frem til klokken fire i Berlin før vi skulle starte på hjemreisen. Siden de aller fleste butikkene var stengt denne dagen, så bestemte vi oss for å være litt turister å se oss litt rundt. Vi startet ved brandenburger tor og holocaust memorial, og dro videre til berlinmuren etterfulgt av en tur i tiergarten park. Inn i mellom stoppet vi for både starbucks og donuts, hihi. Jeg synes det var så gøy å gå rundt å se på alt! Alt i alt har vi hatt en veldig fin tur til Berlin, og takker Nivea utrolig mye for muligheten. Definitivt en by jeg kunne reist tilbake til :-) 

Noen av dere som har vært i Berlin? 

SATURDAY IN THE CITY

  • 01.02.2015 - 00:48

Heihei, og god kveld! I dag våknet vi ganske så tidlig, og tok en taxi inn til byen ikke lenge etter. Vi dro først til Berlin senteret hvor vi gjorde oss ferdige med shoppingen, et senter som var utrolig stort med mange butikker. Etter et par timer der bestemte vi oss for å rusle videre mot alexanderplatz hvor vi kikket litt rundt i butikker, spiste lunsj og kjøpte biletter til Berlins høyeste bygning hvor vi spiste middag senere på kvelden. Utsikten var helt fantastisk, så de bildene kommer jeg til å dele i ett eget innlegg tror jeg. 

Kvelden har vi tilbrakt på hotellrommet med såre bein og gossip girl på skjermen, haha. Det kjennes virkelig i beina når man går så mye som vi har gjort de to siste dagene! I morgen har vi planer om å være litt ekstra turister og få med oss både brandenburger tor og holocaust memorial. Hjemreisen begynner vi på klokken fire, og kommer ikke hjem før rundt midnatt. 

Tenker jeg kommer til å fordele bildene i forskjellige innlegg fremover isteden for å bombardere dere med en hel haug på en gang. Under her ser dere i alle fall noen bilder fra dagen i dag. Håper dere har hatt en fin lørdagskveld 

IN BERLIN

  • 30.01.2015 - 19:35

Heihei! I dag reiste som sagt jeg og Andrea til Berlin, og var oppe allerede klokken fem i dag tidelig. For dere som kanskje ikke har fått det med dere så vant vi en tur med Nivea, og skal tilbringe helgen her. 

Da vi skulle ta flyet fra Ålesund til Oslo ble vi fint plassert på første klasse, fikk god frokost og ikke minst god beinplass. Deretter dro vi videre fra Oslo til Berlin med akkurat samme luksusen, og koset oss skikkelig. Må virkelig skryte av SAS i dag, for slik service liker jeg! Når vi ankom Berlin sto en mann i dress klar med navneskilt til oss, han tok med seg all bagasje og åpnet alle dører til oss - haha. Ikke nok med det, men han hadde en skikkelig fin bil også, så da følte vi oss bra spesielle.

Vi var på hotellet allerede klokken ett, og bestemte oss for å sjekke ut Berlin's gater med en gang. Fem timer senere var vi så slitne etter å ha vært oppe i 13 timer, at vi bestemte oss for å ta en liten powernap. Planene videre for kvelden har vi ikke lagt enda, men vi skal i alle fall kose oss!  Alt i alt har det vært en veldig vellykket dag hittil, og jeg gleder meg til resten av oppholdet! Som dere ser har jeg ikke tatt så mange bilder i dag, men i morgen kommer nok et lite bildedryss.  

Hva har dere gjort i dag?  

ABOUT BERLIN

  • 17.01.2015 - 20:12

Hei! Dere husker kanskje jeg fortalte dere om reisen jeg vant til Berlin? Nå er reisedato, hotell og alt annet i orden og jeg gleder meg til nye opplevelser. Vi reiser tidlig 30. Januar og blir der hele helgen. Hotellet vi skal bo på heter Hotel Q, og ser veldig fint ut. I tillegg ser det ut til å ligge ganske sentralt, noe som er veldig okei. 

Bilder fra hotellet sin nettside HER

Ellers har vi planer om å komme oss opp i tårnet som dere ser på bildet under her. Tror det kalles TV Tower, og utsikten skal være veldig flott der i fra. Håper vi får tiden til det på kvelden slik vi får med oss alle lysene, og får se byen slik. 

Bilde HER

Så langt har ikke vi planlagt noe mer, men regner med vi går innom et shoppingsenter eller to, spaserer litt rundt i gatene, får med oss berlinermuren og bare koser oss i hverandres selskap. Takker NIVEA for muligheten, og gleder oss masse.

GOING TO BERLIN

  • 07.01.2015 - 16:08

Heihei, dere! Beklager for dårlig og lite blogging i det siste, men sånn er det bare når ting er hektisk med både skole, jobb og mye lekser og arbeid. I dag kommer det i alle fall en oppdatering til, og i morgen skal jeg også prøve å få til ett innlegg. I morgen har jeg egentlig full dag med skole og jobb, fra klokken 08.20 til midnatt, men vi prøver! 

Med det sagt, er jeg klar for å dele noe utrolig spennende med dere! Jeg meldte meg på en instagram-konkurranse med Nivea om en tur til Berlin, og gjett hvem som vant da?? Jeg vant en helg til Berlin for meg og en venninne, med både fly, hotell og litt lommepenger inkludert. Jeg har vært så vidt innom Berlin før, og etter det jeg har sett er det en fantastisk fin by! Er utrolig takknemmelig, og gleder meg veldig. 

Hotellet vi skal bo på ser veldig fint ut, og jeg har allerede begynt å se på Berlin-guider for å få mest ut av helgen. Som noen av dere sikkert vet er jeg utrolig glad i å besøke store, fine byer og kommer mest sannsynlig til å bosette meg i en storby når jeg blir eldre også. Det er noe med det å gå rundt i gatene å se hvor mange forskjellige personer som er der, og tenke seg til de forskjellige historiene deres. Jeg liker at det skjer mye rundt meg og at det alltid er noe spennende utenfor døra. Det jeg liker aller mest er vell når lyset senker seg og byen plutselig kommer til live, det synes jeg er fascinerende. 

Bilder fra Google

Jeg kommer selvfølgelig til å komme med mer informasjon når jeg har det. Gleder meg til å besøke Berlin, ta mange fine bilder, og kose meg med min aller beste venninne

Noen av dere som har vært i Berlin før? Og har dere noen tips?

Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits