FALL HAS ARRIVED

  • 18.10.2015 - 18:10

New York tid: 11.50

Heihei, dere! Nå er det alt for lenge siden jeg har klikket meg innom bloggen altså, men jeg føler dagene går utrolig fort. Jeg har likevel tatt masse bilder som jeg skal prøve å poste fremover. Jeg skal også få postet svarene på spørsmålsrunden i løpet av kort tid!

I går gikk jeg og Anja oppover Manhattan og tittet oss litt rundt, satt oss ned på kafèer med koselig utsikt og bare hadde en fin dag sammen. Nå har vi nemlig høstferie, og det er så deilig! Vi gikk også en runde på lørdagsmarkedet i Union Square, i tillegg til å titte innom Whole Foods. Når jeg og Anja "titter innom" der så kommer vi gjerne ut av butikken en times tid senere, haha.









Ellers går alt ganske bra, og jeg liker meg fortsatt veldig godt her. Jeg har forsket litt i det siste, og jeg har egentlig veldig lyst til å flytte bloggen min til et eget domene - har noen av dere peiling på hvordan det fungerer? Jeg kommer mest sannsynlig ikke til å poste noe hver dag, men da ønsker jeg å ha mer fokus på kvalitet og innhold i innleggene. Jeg driver også å ser på nytt kamera, så dersom noen av dere har tips til Canon-kamera så må dere gjerne legge igjen en kommentar. Jeg håper dere har det bra!

Ane

18.10.2015 kl.18:19

Veldig fine bilder! Du er sååå heldig som er i NYC! Kos deg masse :)

Lotta Salbuvik

18.10.2015 kl.19:24

åå, hva gjør dere i nyc egt? <3

Celine

18.10.2015 kl.23:04

Hei fine deg!

Jeg har vurdert å dra til New York med Gateway ganske lenge nå, og idag har jeg endelig takket ja til skoleplass - hvilket vil si at jeg drar ned for å studere til Februar! Jeg har lest bloggen din (og forsåvidt Anja Karoline sin) siden dere reiste bort, og det virker som om dere har det helt fantastisk. Jeg gleder meg til å oppleve det samme! Siden jeg har en del nye spørsmål etter at jeg faktisk har takket ja til skoleplass, hadde jeg blitt evig takknemlig om du tok deg tid til å svare meg enten her eller i spørsmålsrunden :-)

Det første jeg lurer på er hvordan ditt eventuelle budsjett ser ut. Jeg synes det er veldig vanskelig å beregne hvor mye penger som kommer til å bli brukt i måneden, og siden du allerede er der nede hadde det vært veldig snilt om du kunne fortalt hvordan budsjettet ditt ser ut og hva som er realistisk og oppnåelig.

Det neste jeg lurer på er hvordan forholdet mellom fashionstudentene og resten av studentene er. Jeg skal studere filosofi med exphil, men er over gjennomsnittlig interessert i mote og denslags, og lurer i den anledning på om det er vanlig å være med de andre studentene. Eller er det kun fashion som henger med fashion og filosofi som henger med filosofi? Er det lett å bli kjent med resten av studentene, og ikke kun sine egne roomies?

Siden jeg er veldig nysgjerrig på å lese andres erfaringer med å studere i New York lurer jeg veldig på om du vet om det er fler som blogger under oppholdet sitt, og om du kunne linket til dem. Jeg lurer også på hvordan nivået er på skolen, og om det er vanskeligere/lettere enn forventet, sett i sammenheng med videregående opplæring.

Jeg håper du tar deg tid til å svare, og at du får en strålende dag videre! Takk på forhånd. Klem Celine :-)
Line Leknesund

Velkommen



Enjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits