SO LITTLE TIME, SO MUCH TO DO

  • 07.10.2015 - 05:32

New York tid: 23.03 

Heihei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra nok en superfin dag med familien min. Det har blitt lite oppdateringer på bloggen i det siste, men med noe som virker som en uendelig stor haug med lekser og prøver samtidig som jeg skal bruke tid sammen med mamma, pappa og lillebror, så har det bare blitt litt vanskelig å prioritere bloggen. Familien drar hjem på torsdag, så etter det kommer nok bloggen til å bli oppdatert litt oftere igjen. 

I dag startet jeg dagen med å vise mamma min favoritt plass i New York, nemlig West Village. Carrie Steps, små - koselige kafèer, rolige gater og søte butikker rundt hver hjørne. Vi vandret rundt om i strøket, gikk innom noen butikker, og tittet på alle varianter av New Yorkere som gikk langs kafèene vi stoppet på. Jeg tror mamma likte seg like godt som jeg gjør der, hihi. Jeg elsker virkelig følelsen av å være i litt roligere omgivelser, og ikke minst liker jeg at alt blir litt mer personlig og koselig. Vi stoppet også innom en salong og fikk tatt ordentlig fransk manikyr - så deilig. 


Dette er forresten før vi tok manikyr, haha 

Ellers har vi bare koset oss i hverandres selskap, vandret rundt om i byen og spist masse god mat. Som student er jo det luksus å kunne spise middag ute hver dag, hihi. Nå skal jeg snart legge meg slik at jeg er opplagt til den siste, hele dagen sammen med familien før de drar hjem. Da skal jeg få tatt med meg kamera slik at jeg kan poste noen ordentlige bilder til dere! Selv om bloggen har blitt nedprioritert den siste tiden så oppdaterer jeg fortsatt aktivt på både Snapchat og Instagram - jeg heter lineleknesund på begge deler. Godnatt, fine ♥ 

missmommy.blogg.no

07.10.2015 kl.06:23

Ha en god dag kjære deg:)

Mams

19.10.2015 kl.14:52

De vinglasset ser enormt ut !!! Det var ikkje det altså:):)
Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits