WEEKEND VIBES

  • 26.09.2015 - 02:59

New York tid: 20.29 

God kveld, dere! I dag var vi ferdige på skolen klokken 12, og resten av dagen har vi bare slappet helt av med netflix og god mat - man trenger slike dager også selv om man er i New York. Jeg tror til og med jeg sovnet en liten stund i sted, haha. Nå har jeg i alle fall fullført dagens treningsøkt, og den sier jeg meg veldig fornøyd med! Jeg vet det er flere av dere som vurderer å gjøre det samme som meg etter videregående, så jeg skal prøve å få tatt bilder av både treningssenteret, leiligheten og frokosten i løpet av oppholdet mitt slik at dere kan få se hvordan det er å bo her.

Etter skolen i dag lagde jeg meg et stort fat med epler og gulrot. Det er så mange gode, sunne alternativer i New York! Jeg kommer nok til å skrive et innlegg om maten her borte etterhvert, for her finner dere nemlig alt mulig.


Utsikten fra havnen der vi bor

I kveld skal jeg bare slappe av å gjøre litt lekser slik jeg er forberedt til de kommende prøvene. Jeg får nemlig besøk av familien i den kommende uken - og det gleder jeg meg så mye til! Det blir så gøy å vise dem rundt i denne fantastiske byen som jeg nå bor i. Jeg ønsker dere en super helg! 

T.G.I.Frida

26.09.2015 kl.05:54

Ha en strålende helg

Michelle Larsen

26.09.2015 kl.10:02

Så utrolig fin utsikt! Misunner deg:-(

Kaja

28.09.2015 kl.20:13

Åh, de ser så herlig ut! Kan du kanskje skrive et innlegg som du sier hvordan du kom deg til new York? Alså hvilken linje du gikk osvosv? Har sykt lyst å gjøre det samme som deg

Kirstine

28.09.2015 kl.21:02

Åå, så fantastisk! Jeg har også veldig lyst til å dra til New York etter videregående og studere det samme som deg. Jeg hadde satt veldig pris på om du etter hvert skrev et innlegg om hvordan du opplever skolen, hvordan det er å gå der, og også hvordan det er å bo i New York, men gjerne også om hvordan prosessen før du dro ned var, det med å finne leilighet og sånn, om alt egentlig :) Men jeg lurte på en ting, dro du alene, eller dro du med noen venninner?
Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits