BREAKFAST FOR DINNER

  • 21.09.2015 - 01:28

New York tid: 19.06

Heihei! I dag våknet jeg og fikk unnagjort morgentreningen før jeg fikk øyne, haha. Det var veldig deilig, og en super start på søndagen! Videre tok jeg og Anja subwayen til 66 St og begynte å vandre nedover langs Manhattan. Solen stekte skikkelig i dag, og i det jeg kom hjem hadde jeg faktisk fått skille - i september. Det er ikke værst! Vi tittet oss uansett rundt ganske lenge før vi satt oss ned på Obíka for å spise lunsj. Vi vandret videre og endte opp med å gå hele veien hjem, noe som er rundt 1.5 mil. 

Da vi kom hjem sovnet jeg faktisk en liten time, og da jeg våknet var det på tide med middag. Siden det var kun jeg og Anja som var hjemme så bestemte vi oss for å gjøre det enkelt - vi varmet pannekaker og fant frem deilig topping. Jeg toppet mine med frosne bringebær, kokosnøtt-flak og mandelsmør. Det var så godt! Jeg er egentlig mye mer glad i frokost enn middag uansett, hihi. 

Jeg dro innom Sephora en dag og kjøpte meg en øyenbrynswax som hjelper brynene og holde seg på plass gjennom dagen. Jeg pleier å gre brynene med en kost slik at dem blir seendes ut slik som jeg ønsker, og så langt liker jeg den veldig godt. Jeg kjøpte også Ben Nye sitt banan-pudder hos Ricky's. Det plasserer jeg under øynene og på andre plasser som jeg ønsker å lysne opp i ansiktet. Veldig fornøyd med det også! 

Nå prøver vi å finne ut hvordan vi skal få med oss den nye sesongen av KUWTK siden vi ikke har kanalen som det går på, haha. Vi må jo få med oss det! Jeg håper dere har hatt en fin helg, vi snakkes 

Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits