LAZY SATURDAY

  • 20.09.2015 - 00:06

New York tid: 17.51

Heihei! I dag er det lørdag, og en veldig rolig dag i byen for min del. Jeg våknet ganske tidlig og fikk unnagjort en deilig beinøkt - noe som gjorde utrolig godt etter gårsdagens snopekveld, haha. Deretter slappet jeg litt av, tok på meg et enkelt og komfortabelt antrekk og tok meg en spasertur i nabolaget mens jeg facetimet med mamma. Jeg elsker å spasere rundt sminkefri og bare se meg rundt! Litt musikk på ørene gjorde det helt perfekt å spasere langs vannet mens jeg spottet frihetsgudinnen i det fjerne. 

Etter litt alenetid møtte jeg Anja som også var i nabolaget og shoppet litt. Vi spaserte litt rundt om før vi gikk innom en av våre favoritt lunsj steder her - Just Salad. Her kan du velge kjøpe "ferdig-salater" som caesar eller den jeg prøvde i dag - Sweet Mama, haha. Du kan også mikse din helt egen salat dersom du ønsker det. Vi kjøpte oss re-usable salatbokser som vi kan ta med oss hver gang vi drar dit, det er bra for miljøet i tillegg til at vi får flere goder hver gang vi kjøper salat hos dem. 

Resten av dagen har jeg fått gjort litt lekser og slappet godt av. Det er så kjekt at vi begynner å få litt rutiner her! Nå skal jeg og Anja snart lage oss middag, og deretter blir det nok bare mer lekser og avslapping foran TV'en. Jeg håper dere har hatt en fin lørdag!

Jlb- Janne Bodin

20.09.2015 kl.00:25

Ååh, så heldig du er som er i NYC! Kos deg masse :-)

Asalia

20.09.2015 kl.00:43

New York er jo bare så herlig :D Misunner deg. Kos deg :)
Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits