RUNNING AROUND

  • 19.09.2015 - 03:37

New York tid: 21.03 

God kveld! Det sies at des mer tid du tilbringer i NYC, des mer opptatt blir du - det er helt sant. For det første så ønsker man ikke å sitte inne i en leilighet dag ut og dag inn når man er her, tvert i mot! Etterhvert som man finner ut hvilke plasser man liker å besøke så drar man gjerne dit et par ganger i uken, det er nemlig alltid noe nytt som skjer overalt. Dersom Central Park er din favoritt plass så skal jeg love deg at du kommer til å se noe nytt hver eneste gang du drar dit. Det kryr av forskjellige folk og personligheter i denne byen og man får alltid øye på noe nytt og spennende! 

Over til noe helt annet! I går hadde vi første skoledag, noe som gikk veldig greit. Det var selvsagt litt tungt å starte på skolen igjen, men jeg tror ikke vi har noe å klage over med tanke på at timeplanen vår er veldig avslappet. Lekser derimot - det tror jeg vi kommer til å få en del av. Jeg er egentlig veldig motivert til å gjøre det bra på skolen dette semesteret, så jeg er veldig forberedt på å lese så mye som mulig. Fagene virker i alle fall spennende så langt, og lærerne er veldig engasjerte!


Bildene er fra en dag når vi var nede ved vannet og spiste lunsj - så fint! 

I dag har jeg ikke hatt med meg kamera, rett og slett fordi jeg viste at jeg kom til å springe frem og tilbake i hele dag - haha. Vi startet dagen med en liten utflukt sammen med skolen til Brighton Beach og det var veldig spennende å se hvor fort ting endrer seg når man drar utenfor Manhattan. Her vandrer vi rundt i en times tid før jeg og Anja rett og slett bare måtte springe tilbake til subwayen for å rekke neste avtale for dagen. Jeg fikk spørsmål fra en jente som jobber her nede om jeg kunne hjelpe til med å dra rundt til forskjellige showroms for å plukke opp ting til en photoshoot som de skulle ha i morgen - det sa jeg selvfølgelig ja til, og tok meg meg Anja også. Det var så spennende å gå inn til de forskjellige merkene å se hvor eksklusive og fine kontor noen av dem hadde! Åh, jeg kjenner det kribler litt i magen ved tanken. Vi dro frem og tilbake og gjorde forskjellige pick-ups helt til vi var ferdige rundt 15.30pm. Da hadde vi omtrent ikke spist siden frokost og dro rett innom en kinarestaurant i Chinatown, haha. På vei hjem gikk vi innom en mat-butikk og kjøpte med oss masse godis som vi har koset oss med i kveld. Vi har faktisk ikke kjøpt noe godterier siden vi ankom New York for hele tre uker siden! Vi har rett og slett ikke følt behovet, men akkurat i dag var det veldig godt - hihi. 

Ellers må jeg bare si at jeg leser alle kommentarene deres og at jeg setter pris på hver enkelt selv om jeg ikke har så god tid til å svare dere om dagen. Jeg får inn forskjellige spørsmål, og jeg tenker å ha en spørsmålsrunde hvor dere kan spør om alt dere lurer på angående New York - høres det greit ut? Jeg kan eventuelt ha en nå og en ved juletider når jeg har litt mer erfaringer og informasjon og komme med. Legg gjerne igjen en kommentar hvor dere forteller meg hva dere syns om det! Jeg håper dere har det fint 

Silje

19.09.2015 kl.08:48

Hei! Kunne du lagt ut innkjøpene dine?

Kos deg videre!😊

Ingrid Marie

19.09.2015 kl.09:09

Åh, det hørtes super herlig ut! Kos deg super mye, og lykke til på skolen! :-D

Tina Markeseth

19.09.2015 kl.10:53

Såå gøy å lese om New York, har skikkelig lyst til å reise dit eller kanskje bo der en gang om jeg tør :)

Sofie Holtedahl

19.09.2015 kl.18:52

det er så gøy å lese om at du er i New York! koos deg <3

Kristin Solberg

19.09.2015 kl.23:33

herlige bilder!
Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits