NEW YORK FASHION WEEK

  • 16.09.2015 - 04:00

New York tid: 21.30

God kveld, fine! Dagen i dag har virkelig gått i et sett, men jeg har hatt det så gøy. Vi hadde bestemt oss for å finne frem til noen av de mest kjente fashion showene som skulle være i dag under fashion week her i New York. Vi startet med å finne frem til Tory Burch som startet klokken 09 utenfor Lincoln Center. Da vi kom frem ble vi møtt av masse paparazzi, svarte biler som stod på rekke og rad, og ikke minst mange fashionistaer som ventet spent på å se hvem som kom både ut og inn av showet. Vi stod vel og merke bare utenfor på alle showene. 

Jeg sprang rundt som en liten paparazzi selv og tok bilder av alt og alle, haha. Jeg hadde egentlig ikke peiling på hvem halvparten av dem var engang - gøy var det likevel. 

Dere kan tro hjertet hoppet over et par slag da selveste Anna Wintour plutselig gikk forbi meg sånn helt uten videre. Det tror jeg må ha vært dagens høydepunkt!

Videre dro vi til Vera Wang hvor vi igjen spottet flere kjendiser. Her så vi blant annet Anna Wintour sammen med Grace Coddington, Bella Thorne og Andre Leon Talley. Can you see them too? 

Jeg kjente at jeg ble skikkelig fylt med inspirasjon i dag - og det er så deilig! Når det er fashion week er det ingen grenser for hva man kan ha på seg, hihi. Det er det for så vidt aldri i New York, her går man nemlig i akkurat det man føler for uten at noen bryr seg så veldig mye. 

Senere på dagen dro vi også for å se Diesel som faktisk hadde showet sitt her i Wall Street. Jeg og Anja dro videre for å spise lunsj før vi dro tilbake og laddet opp litt før vi tok turen til Soho. Der har vi vandret rundt i hele kveld og egentlig bare koset oss. Det er alltid noe å finne på her, og det er faktisk noe av det jeg liker best med New York. Denne byen sover aldri. Jeg derimot - jeg sover, og nå tror jeg at jeg skal runde av dette innlegget før det blir alt for langt. Åh, forresten. Jeg har åpnet snapchat-storyen min slik at alle som vil kan se den - jeg regner med de fleste av dere vet hvordan det fungerer. Dersom dere ønsker å følge meg der så er det bare å legge meg til på: lineleknesund. Der prøver jeg å legge ut mye! Godnatt 

Carina Chanel

16.09.2015 kl.07:36

oi, så spennende. veldig moro, selv om dere bare var utenfor da...
Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits