ALL BY MYSELF IN THE CITY

  • 13.09.2015 - 03:06

New York tid: 20.15

Heihei! For en fin dag jeg har hatt i New York i dag. Jeg begynner å føle meg mer og mer hjemme, og det er så godt! Etter forrige innlegg hoppet jeg på subwayen oppe i Wall Street uten å helt vite hvor langt jeg hadde tenkt meg. Må si jeg fikk litt smålig panikk da de ropte opp at neste stopp på subwayen var 149 St - for det er mye lenger oppe enn jeg er vant med å være. Den stoppet heldigvis før det og jeg gikk av i 71 Street. Da merket jeg fort at jeg var uptown - og jeg må si at jeg liker meg veldig godt der. Jeg fant frem favoritt listen på spotify og vandret langs New York's gater. 

Jeg synes det er så inspirerende å gå rundt her borte. Jeg ser på hva folk har på seg, hvordan de oppfører seg, hvem de er med og hvor de går - haha. Tenk hvor mange forskjellige mennesker som bor i denne byen. 

Slik vandret jeg nedover langs Manhattan i rundt to timer før jeg stoppet innom juicepress som raskt har blitt en av mine favoritt spisesteder i New York. Så langt har jeg bare smakt juicene deres, men de har mye sunn mat også! Juicene er i alle fall veldig gode, og det gjorde seg med en aldri så liten pick-me-up etter noen timer på tur. 

 

Gikk rett inn i bryllups-fotograferingen til dette flotte paret på vei hjem, haha!Etter å a gått ned til Canal Street hoppet jeg meg på subwayen igjen og tok den til World Trade Center. På hjemveien kjøpte jeg med meg kyllingsuppe og en nøtteblanding som jeg slukte når jeg kom tilbake til leiligheten. Siden da har jeg bare tatt livet med ro og koset meg i eget selskap, hihi. Jeg håper dere har det fint - tusen takk for at dere leser bloggen min 

Martinesliv

13.09.2015 kl.11:49

Kjempe fine bilder :)

Kristin Solberg

13.09.2015 kl.14:09

Hei! Så gøy å leste om hverdagen din :-) Jeg skal gjøre akkurat det samme neste høst, og jeg lurte på hva du synes om skolen og opplegget generelt? Stemmer budsjettet på hjemmesiden deres overens med det du har betalt? Gleder meg til å følge deg fremover! Nyt <3
Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits