UPDATE

  • 11.09.2015 - 04:33

New York tid: 22.33

Heihei! Jeg beklager få oppdateringer for øyeblikket, men i går startet vi på skolen og har egentlig bare prøvd å finne ut hvordan hverdagen vår kommer til å se ut fremover. Vi liker oss utrolig godt her i New York, og jeg gleder meg til å få litt rutiner slik jeg kan oppdatere dere litt oftere. 

I går fikk vi litt forskjellig informasjon på skolen angående timeplanen, lærerne, sosiale medier, doktor, mobiltelefon osv. Det var veldig greit, og de nye lokalene til Gateway ser veldig bra ut! Vi har utsikt mot frihetsgudinnen og har klasserom sammen med de som går på New York Film Academy. Kontaktpersonene våres og de som jobber her virker utrolig hyggelige, og læreren som vi snakket litt med var veldig engasjert i det hun holdt på med. Etter litt informasjon gikk vi nedover til Battery Park hvor vi fikk servert lunsj og hadde en liten quiz for å bli bedre kjent med hverandre. Vi er faktisk bare 22 elever i år, så det å bli kjent blir nok ikke noe problem! 


I dag føler jeg at vi har jogget rundt hele Manhattan, haha. Vi hadde nemlig rebusløp på skolen som vi avsluttet ved sjømannskirken. Der fikk vi pølse i brød og hjemmelagde vafler og boller - så godt! Alle som jobbet der virket også veldig hyggelige. 

Utenom skolen har vi egentlig bare brukt tid på å trene og på å gå litt rundt om i byen. Vi begynner jo ikke ordentlig på skolen før om en uke, men i morgen skal vi faktisk ha to engelsk prøver. I morgen har vi også planer om å dra på en liten shoppingrunde siden det er fashion week i en uke fremover, hihi. Siden jeg ikke får blogget så veldig mye nå i starten så kan dere gjerne følge meg på instagram: lineleknesund for flere oppdateringer. Der er jeg nemlig mye flinkere til å oppdatere! Vi snakkes om ikke lenge 

Cathrine Sagstad

12.09.2015 kl.00:25

Høres spennende ut å gå på skole i NY, må innrømme at jeg er litt misunnelig :)
Line Leknesund

VelkommenBlogger om min hverdag, mote og velvære. Høsten 2015 flytter jeg til New York for å studere med Gateway! Kontakt: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits