PRE-PARTY ESSENTIALS

  • 13.09.2015 - 15:05

New York tid: 09.05

God søndagsmorgen fra NYC! Siden vi kom hit har vi allerede hvert på et par festligheter, og under her ser dere noen av innkjøpene jeg har gjort i den sammenhengen. Airbrush legs fra Sally Hansen er et produkt jeg har hatt lyst til å prøve i lang tid! Jeg og Anja tok turen innom Ricky's og fikk tak i hver sin flaske i siste liten. Så langt er jeg veldig fornøyd med produktet selv om det glitrer litt mye etter min smak, det ser vel og merke mye bedre ut på kvelden enn på dagtid. En hanske til å påføre produktet ble også med meg hjem. 

Neglelakk er et must på fest! Jeg pakket ikke med meg et eneste negleprodukt, så da vi var innom Ricky's kjøpte jeg meg en lakk som fungerer som base og top-coat i tillegg til en dus lys-rosa farge fra Essie.Jeg fikk også kjøpt påfyll av favoritt concealeren min fra Smashbox - den kommer godt med. Nå skal jeg snart ta turen til treningssenteret, og senere blir det vasking og rydding av leiligheten. Ha en god søndag, fine. Vi snakkes 

Linn Therese

13.09.2015 kl.15:24

Hei, kjære du! Og god søndag forresten :-D Jeg er innom på min daglige runde av faste blogger jeg leser, og når jeg er her inne tenkte jeg at jeg kunne gi deg et aldri så lite tips. Jeg er absolutt ikke en fan av å reklamere for meg selv på andre sine blogger, og det er heller ikke det jeg ønsker å gjøre nå. Det eneste jeg vil er å gi deg et lite tips om konkurransen jeg snurret i gang på bloggen min i dag. Der får alle premie, og vinneren får en stor goodiebag med masse jentestasj! Ta gjerne turen innom og delta! Ellers ønsker jeg deg en fantastisk fin søndag videre. Stå på med bloggingen!

Martinesliv

13.09.2015 kl.16:10

Supre ting !

Ha en fin søndag <3

cheerchrissy.blogg.no

13.09.2015 kl.18:47

Så herlige produkter!

Lotta Salbuvik

14.09.2015 kl.17:59

Så fine bilder du tar!
Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits