HARRODS, BUCKINGHAM PALACE AND BIG BEN

  • 17.02.2015 - 16:15

Onsdag startet vi med noen timer på Harrods. Det er et stort bygg med avdelinger som Louis Vuitton, Burberry og Valentiono - med andre ord ble det ikke så mye shopping der. Vi gikk rundt der en liten stund før vi satt oss ned på Starbucks for en morning coffe. Tror aldri jeg har drukket så mye kaffe før som jeg gjorde i London, haha - her snakker vi flere kopper om dagen, noe som er veldig uvanlig for meg. 

Etter Harrods gikk vi videre gjennom Hyde Park til Buckingham Palace, hvor vi fant oss en plass å spise lunsj. Det var utrolig kaldt denne dagen, så på dette tidspunktet var vi allerede klare for å dra tilbake til hotellet - men neida. Etter å ha gått videre gjennom Hyde Park skulle vi være med på en totimers guidet-tur utendørs. Selv om det var ganske kjedelig og kaldt, så hadde vi det litt morro og fikk forsåvidt vite mye interessant.

Når vi kom tilbake hoppet jeg og Julie rett i badekaret for å få igjen varmen. Her koset vi oss litt før vi tok undergrunnen til Picadilly Circus og Oxford Street. Vi så faktisk de som spilte inn til Britain's got Talent og som kom springende ut flere ganger, haha! 

Enda en fin dag i byen overstått!

cheerchrissy.blogg.no

17.02.2015 kl.17:02

så fine bilder! ser veldig koselig ut!

Emma Olsen

17.02.2015 kl.17:31

Så fine bilder!:)

Line Leknesund

17.02.2015 kl.18:44

Emma Olsen: Tusen takk! :-)

Line Leknesund

17.02.2015 kl.18:44

cheerchrissy.blogg.no: Tusen takk! Det var det, hihi :-)
Line Leknesund

VelkommenEnjoying life in NYC! Contact me: lineleknesund.blogg@hotmail.com

Follow

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits